Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
Az milyen szép gól volt...Kerkez is jól játszik...ez eddig nagyon tetszik
több mint 1 éve
Nem volt csúnya szöglet kombináció, egy jó lövéssel.
több mint 1 éve
Just leaving this here...
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) October 19, 2024
without comment. pic.twitter.com/jNaPfUC6LI
több mint 1 éve
Liverpool otthon, Newcastle idegenben. Mi baj lehet belőle.
több mint 1 éve
Webb hogy írta az üzit a WAR roomnak. 😭😭😭😭
több mint 1 éve
a finneknél 4 év HJK uralom után ismét a KuPS a bajnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
bunteto.com/egy-alom-nyomaban-17-eves-magyar-jatekosmegfigyelo-dolgozik-a-slavia-prahanakIgen, ő is Vasas szurkoló
több mint 1 éve
Szép volt Paks 😄Laci is nyert, alamizsna.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Egyértelmű, hogy Dzsudzsák beleegyezése nélkül nem lehet edzőt tenni a kispadra, és ez most megtörtént, látjuk mi a következménye.Es volt aki Csababan latta a megoldast a Fradi kispadra😃A fradistak most nyilvan orulnek, hogy Kubatov sokak altal megkerdojelezett dontese bejon, es nagyon szarul nez ki ez a Mate-DVSC dolog, de azert az igazsaghoz hozzatartozik, hogy a Debrecennel olyan szintu edzobuktatas folyik (ismet), hogy szerencsetlen faszinak eselye sincs itt barmi pozitivat csinalni.
Kenny
Latom jonni, hogy ket heten belul erkezik Szabo Istvan a kispadra, de hogy Mate repulni fog, abban egyenesen biztos vagyok. Es nem gondolom, hogy ez az o gyengesege miatt fog megtortenni.
Stez
Én azoknak a táborába tartozom akik szerint Máté egy nagyon jó másodedző, egy nagyon jó kapocs a management és a stáb/játékosok között, de közel sem vezetőedző material.
Én nem tudok örülni Kubatov döntéseinek hosszú évek óta.
Máténak ez megint egy jó húzás lesz, elküldik és 1-2 évig fizetnek neki.
több mint 1 éve
Aberdeen visszajött 0-2-ről a Celtic ellen, továbbra is veretlenek, holtversenyben vezetik a tabellát

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Es volt aki Csababan latta a megoldast a Fradi kispadra😃A fradistak most nyilvan orulnek, hogy Kubatov sokak altal megkerdojelezett dontese bejon, es nagyon szarul nez ki ez a Mate-DVSC dolog, de azert az igazsaghoz hozzatartozik, hogy a Debrecennel olyan szintu edzobuktatas folyik (ismet), hogy szerencsetlen faszinak eselye sincs itt barmi pozitivat csinalni.
Kenny
Latom jonni, hogy ket heten belul erkezik Szabo Istvan a kispadra, de hogy Mate repulni fog, abban egyenesen biztos vagyok. Es nem gondolom, hogy ez az o gyengesege miatt fog megtortenni.
több mint 1 éve
Welbeck ez sajna elég szarul néz ki
több mint 1 éve
kosznovszky bazdmeg, mondtam hogy egyértelműen a legjobb játékosunk hetek óta.szerk.: na jó, + Beriashvili
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Saka nincs keretben
több mint 1 éve
Es volt aki Csababan latta a megoldast a Fradi kispadra😃
több mint 1 éve
Nyilván, nem is csak Máté nyakába varrom a dolgot, de már nekem volt kellemetlen, hogy sokan úgy követelték a Fradi kispadra, mintha minimum Kloppról lenne szó.Na, akkor remélem ennyit a Máté Csaba kultuszról.Nem elvitatva Máté felelősségét a jelenlegi teljesítményért, szerintem Zsuzsi nyakig benne van. Amíg el nem takarítják bármilyen irány ami neki nem tetszik meg lesz fúrva.
Bálesz
Nemes samu09
Igen, volt egy szép sorozata (többnyire bűn gyenge csapatok ellen) , visszahozta a mélységből a csapatot, ezt nem lehet tőle elvenni. De sokan nagyon durván túldimenzionálják.

több mint 1 éve
Már 5-0....méretes a zakó....De ha Pénzéhes Kakadu Kúró Balázsnak nem tetszik az edző....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Na, akkor remélem ennyit a Máté Csaba kultuszról.Nem elvitatva Máté felelősségét a jelenlegi teljesítményért, szerintem Zsuzsi nyakig benne van. Amíg el nem takarítják bármilyen irány ami neki nem tetszik meg lesz fúrva.
Bálesz
több mint 1 éve
Egykapuzik a Newcastle, vezet a BHA
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Orbán Willi gól
több mint 1 éve
Zsuzsinak valamiért szúrja a szemét Máté Csaba.A második gólt nem láttam, de a többinél a debreceni védők csak vörös szőnyeget nem terítettek a paksiaknak....
Nemes samu09
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Egyrészt akkor is kiderült volna, hogy házasodik, ha nem jelenti be.kozunk nincs hozza,megis tudatja mindenkivel h hazasodik a gazdag.ha megosztja akkor mas is formalhat velemenyt.ha nem lett volna hir nem errol beszelunkTehát sokak szerint nem túl okos konkrétan.Onnel a pont (ha igazak a hirek).Vagy terhes a hölgy. Bebiztosította magát.Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.de a mai vilag ilyen.
Sixo
jajj eletem szerelme..majd elvalnak.
pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
Nemes samu09
Stez
Nincs hozzá közünk, csak…
Látjuk milyen okos, mégiscsak egy követendő példakép huszonpár évesen.
Lehessen már véleménye erről bárkinek aki fizet nekik ezért-bárhogy pl Net4 előfizetéssel- mert ezeknek kb így lehet ennyi pénzük.
Valamit valamiért. Nem kötelező.
ozibozi
YoungZeeZee
Így is, úgy is címlapsztori, legalább ő választhatta meg az időt, helyet, bármit a bejelentéshez.
Másrészt ez a "megosztom mindenkivel a fenenagy boldogságomat" dolog nem a gazdagok privilégiuma.
Kispiroskától-Tóthpistáig (majdnem) mindenki csinálja.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.