Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 675 — je suis poloska
eaglesmcnabb
Gondolom nem volt könnyű ezt a meccset nézni Rafinha Dembele haterként. Sixo

???
Egyikkel sincs kimondottan bajom. 😀 Max annyi, hogy amikor nekik szurkolok akkor szarok.

Pl. Ruben Diassal meg Bernardo Silvaval sincs bajom, de az feltűnt, hogy a Real ellen mindig extraklasszisok, (pl. Bernardonál nem sok embernek van jobb statja a Madrid ellen), de a világversenyeken, ahol meg alapból szimpatizálok a portugálokkal is, ott meg 2 jó meccsükre nem emlékszem.

Lehet én elfogult, de ahogy mindenki más is. Ugyanezt tolja itt mindenki a saját csapata szemszögéből. Legfőképpen amit hétvégente a PL csapatainak drukkerei itt összehordanak állandóan. Nem sokban különbözünk mint gondolnád.
garincsa
Persze, nyilván mindenki elfogult, nem vagyok álszent, nyilván én is, de azért legtöbbünket végső soron a tények szokták zavarni.
Kevesen írják be random playákra mindenféle alap nélkül hogy általában szarok a nagy meccseken.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
garincsa San Francisco 49ers 465

Szóval csak lekészített helyzetekből tud lőni, semmi extra, nehogy már sztár legyen?
zacknorb
Valaha volt egyik legtúlértékeltebb játékos, térdeljetek csak előtte. 😃
garincsa
Az Neymar.

Lewa, de bruyne, Haaland, CR, sőt még Messi is sokkal nagyobb arányban csinált lófaszt se a fontos meccseken, mint a teknőc. Mbappe 2/2 vb-t végigtolt csúcsformában, kb. gyenge meccs nélkül.
20-21-ben kiejtette a BL-ből egyenes kiesésben a Barcát és a Bayernt is (4 meccsen 6 gól, csak egy meccsen nem talált be), kövi évben a Real ellen mindkét meccsen betalált, kurvára nem rajta múlt hogy kiestek, ha nincs a Benzema magic akkor simán kiejti a Realt.

Persze voltak szarabb meccsei, mint mindenki másnak, de sokkal kevesebb mint Haalandnak, vagy Neymarnak, aki pont akkor volt sérült amikor a brazilok végre copát tudtak nyerni 😀, a legutóbbi horvát meccs ellenin kívül nem is nagyon tudok mondani egy meccset sem amikor húzta volna a csapatát éles meccsen, Haalandnál ez a szám egyaránt 0, vagy pl. Lewát ne is említsük, akinek egy értelmes világversenye nem volt soha, és az európai kupákban is betli, mióta kihúzták alóla a Bayernt.
Nekem sem a kedvencem Mbappe, és divat is fikázni, de hogy a fontos meccseken átlalában szar lenne az elfogultság netovábbja, dehát rólad tudtam eddig is hogy elfogult vagy.
eaglesmcnabb
Lehetek én elfogult, de úgy ahogy mindenki más is. Ugyanezt tolja itt mindenki a saját csapata szemszögéből. Legfőképpen amit hétvégente a PL csapatainak drukkerei itt összehordanak állandóan. Nem sokban különbözünk mint gondolnád.

Szerkesztette: garincsa
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 438 — LIGHTS OUT!
eaglesmcnabb
Gondolom nem volt könnyű ezt a meccset nézni Rafinha Dembele haterként.

több mint 1 éve

Szóval csak lekészített helyzetekből tud lőni, semmi extra, nehogy már sztár legyen?
zacknorb
garincsa
Az Neymar.

Lewa, de bruyne, Haaland, CR, sőt még Messi is sokkal nagyobb arányban csinált lófaszt se a fontos meccseken, mint a teknőc. Mbappe 2/2 vb-t végigtolt csúcsformában, kb. gyenge meccs nélkül.
20-21-ben kiejtette a BL-ből egyenes kiesésben a Barcát és a Bayernt is (4 meccsen 6 gól, csak egy meccsen nem talált be), kövi évben a Real ellen mindkét meccsen betalált, kurvára nem rajta múlt hogy kiestek, ha nincs a Benzema magic akkor simán kiejti a Realt.

Persze voltak szarabb meccsei, mint mindenki másnak, de sokkal kevesebb mint Haalandnak, vagy Neymarnak, aki pont akkor volt sérült amikor a brazilok végre copát tudtak nyerni 😀, a legutóbbi horvát meccs ellenin kívül nem is nagyon tudok mondani egy meccset sem amikor húzta volna a csapatát éles meccsen, Haalandnál ez a szám egyaránt 0, vagy pl. Lewát ne is említsük, akinek egy értelmes világversenye nem volt soha, és az európai kupákban is betli, mióta kihúzták alóla a Bayernt.
Nekem sem a kedvencem Mbappe, és divat is fikázni, de hogy a fontos meccseken átlalában szar lenne az elfogultság netovábbja, dehát rólad tudtam eddig is hogy elfogult vagy.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 847 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Fogadjunk hogy Löfli a Barca vezető gólja óta a WCn csücsül....
dande2
nem nézek ilyen biszem baszom ligákat, csak az izlandi kupa!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya
Hat erre nem tudok mit írni bevallom. Ilyen ervekkel nehéz felvenni a versenyt…
rob3r7o
Nem létező érveket használ, nem létező érveken körbeautózza, hát körbeautózza!

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

zacknorb
több mint 1 éve
Mbappé csinált már bármit?
Negritis, a vajda
Nem, Mint általában a nagy meccseken
garincsa
VB döntő says hi.
rob3r7o
Tudom tudom.. rúgott 4 gólt, mind akcióból a végletekig kijátszva..
garincsa
Ja, igaz jogos. Mekkora szar, h csak 4 gólt rúgott és nem egyedül vitte végig a pályán saját kaputól indulva… középszer.
rob3r7o
Pont annyira jogos, minthogy valakit felszopunk mert betud rúgni néhány tizenegyest.
garincsa
rob3r7o
Ugye?
több mint 1 éve

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Negritis, a vajda
garincsa
VB döntő says hi.
rob3r7o
garincsa
Ja, igaz jogos. Mekkora szar, h csak 4 gólt rúgott és nem egyedül vitte végig a pályán saját kaputól indulva… középszer.
rob3r7o
Pont annyira jogos, minthogy valakit felszopunk mert betud rúgni néhány tizenegyest.
garincsa

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Negritis, a vajda
garincsa
VB döntő says hi.
rob3r7o
garincsa
rob3r7o
több mint 1 éve
Negritis, a vajda
garincsa
VB döntő says hi.
rob3r7o
garincsa

több mint 1 éve
Negritis, a vajda
garincsa
VB döntő says hi.
rob3r7o
több mint 1 éve
Negritis, a vajda
garincsa
xD gondolom nem láttad az elmúlt 2 VB döntőt 😀 vagy azok kis meccsek?

Lewával kevered. Bár ma tényleg szar volt a Mbappe is.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda
garincsa
VB döntő says hi.

több mint 1 éve
Mekkora mákerek.
gamerkr
Azért ezt a meccs alapján necces leírni
Teljesen reális ez a 2-1

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 557 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Közben szépít a BVB
warr_b
Simeone tudja, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény
zacknorb
Mekkora mákerek.
Kapufa basszkiiii

több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 685 — Csodabogár
Brandt BAZDMEG

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Na akkor a PSG ki is esett😬😂😂

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 235 — The Mathematician
Nem akarom senki szórakozását elrontani, aki izgulni szeretne, ne olvassa: | a Barca meglepire BL-t fog nyerni. |
nagylaza, főpohárnok
| döntőbe viszonylag könnyű útja van
onnan meg 1 meccsen bármi lehet 😀
|

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Közben szépít a BVB
warr_b
Simeone tudja, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 235 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 750 — beers & Packers
Nem akarom senki szórakozását elrontani, aki izgulni szeretne, ne olvassa: | a Barca meglepire BL-t fog nyerni. |