Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 235 — The Mathematician
Dortmund épp összekapta magát és alakult volna a játék
erre off is egyből 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 098
Mbappe mesterhármassal hangol majd a Margit előtt? 😀
Heisman nádor
hagyjuk már, szerintem tovább se jut a psg 😀
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 470 — nabege2@yahoo.com
Tegnapik Európa liga a maiak Konferencia liga meccsek 😊
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya
dortmund wtf?
Negritis, a vajda
Ezek túl sok tavalyi De Zerbit néztek, csak nem tudják megcsinálni azt

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 974 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 235 — The Mathematician
dortmund wtf?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya
RDP❤️🤍

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Mbappe mesterhármassal hangol majd a Margit előtt? 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 956 — Lucas Scott
Szoljatok neki legkozelebb kicsit helyezhetne jobban.
Kenny
Fodennek is szóljanak egyúttal

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 371 — Omar's Coming Yo!
Szoljatok neki legkozelebb kicsit helyezhetne jobban.

több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Szevikjan te atyaég milyen gyönyörű gól

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 371 — Omar's Coming Yo!
wishes grealish megérkezett.

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Azt bebaszta.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 685 — Csodabogár
 www.origo.hu/sport/sport-futball/2024/04/bognar-gyorgy-paks-edzo-provokaciok-ferencvaros#google_vignette

okádék Origó

több mint 1 éve
Legalább dobta volna magát a hülyéje 😊 Neem ahelyett inkább durcizott

twitter.com/i/status/1777788632625037550
több mint 1 éve
Lol, ezzel miért nincs tele a net?
 youtube.com/shorts/TlHq57SrjYk?si=2mPQYpq59XDSlb0b

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 132
Van olyan oldal ami azzal foglalkozik, hogy BL meccseket világszinten hányan néztek?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 459 — Amerikai sportok rajongója
Micsoda meccs és gólok Madridban!
zavi27
Topspiel, ahogy tanult német barátaink a ran-ban mondták
Willie Parker
De szerettem szombatonként azt a műsort.
zavi27
A 90-es évek elején volt döbbenetes a különbség, hogy míg a magyaron vasárnap este 10-re tudták a góóóóólban leadni az összefoglalót a meccsekről, addig a hanyatló nyugaton a szombati fél4-es meccsekről már 6-tól jöttek az öfo-k. A stúdióban többen voltak mint most 1-1 Kisvárda vagy Felcsút meccsen 😊
Jah ugye akkor még "csak" teletext volt, szóval simán ki tudtad bekkelni, hogy megtudd az eredményeket, mikor az utolsó fordulóban dőlt el a bajnokság és a döntő 2 meccset darabokban adták. Láttad, hogy az egyik pályán várták a másik meccs eredményét és aztán jött az öröm vagy a bánat.
NB2
Óriási volt ahogy kapcsolgattak át 15-20 percenként a meccsekre!😊
több mint 1 éve
zavi27
Willie Parker
zavi27
A 90-es évek elején volt döbbenetes a különbség, hogy míg a magyaron vasárnap este 10-re tudták a góóóóólban leadni az összefoglalót a meccsekről, addig a hanyatló nyugaton a szombati fél4-es meccsekről már 6-tól jöttek az öfo-k. A stúdióban többen voltak mint most 1-1 Kisvárda vagy Felcsút meccsen 😊
Jah ugye akkor még "csak" teletext volt, szóval simán ki tudtad bekkelni, hogy megtudd az eredményeket, mikor az utolsó fordulóban dőlt el a bajnokság és a döntő 2 meccset darabokban adták. Láttad, hogy az egyik pályán várták a másik meccs eredményét és aztán jött az öröm vagy a bánat.
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 459 — Amerikai sportok rajongója
zavi27
Willie Parker
több mint 1 éve
na amugy visszagondolva nekem alapvetoen tetszett Tuchel meccsterve, bar a meccs elejet sajnos kihagytam epp 2 perccel az elso golunk elott ultem le a barban. olvastam, hogy elotte nyomott az Arsenal, de igazabol utana en nem ereztem azt a hatalmas nyomast a kapunkra. Laimer elkepeszto nagyot melozott, es erzesre Goretzka is jol szurt, plusz adott egy golpasszt is. Sane volt nalam a meccs embere, csak elegge elfaradt, mert vissza kellett mennie sokat vedekezesben segiteni. Kimmich es Musiala szurkebb volt bar elobbi jol megoldott a vedekezbel feladatat. Igazabol a 2. felidoben sem volt olyan hatalmas retteges, hogy az Arsenal megforditja, a goljuk egy nagyon szep Gabriel Jesus solo utan jott, ez benne van. talan okosabban is lehetett volna kontrazni es akkor jon a 3., de igy is felulmulta varakozasaimat a csapat teljesitmenye.

Gnabry nyilvan ujra leserult miutan mar tudott kezdeni ketto meccsen is ..

Tuchelnek amugy igaza van a tizivel kapcsolatban, erthetetlen, hogy miert nem iteltek ott azt. de azert a Neuer eset utan en inkabb hallgattam volna, es nem hozom fel magamtol a szitut. alapvetoen a biro sztem nem vezette jol, kovetkezetesen a meccset, tevedett mindenhova.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 438 — LIGHTS OUT!
Nah ez után mondjátok, hogy nem tudnak focizni Észak-Koreában.

több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Vicc…
Heisman nádor
Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Willie Parker
jah, dave-et múltkor pont ilyenkért feszítette keresztre slow 😊

de amúgy én utálom a focistákat, ahelyett, hogy a labdát játszanák meg, inkább a tizire játszanak

és igen, mi az istenért kell 2 ilyen meccset egyszerre lejátszani????????
NB2
Véleményem szerint itt Saka pont nem játszott rá hanem a lendület miatt ahogy irányt váltott belerúgott a kapus lábába. Amúgy nálam ez inkább 11es és a poolos nem az, mégha Neuer vétlen is az eset kapcsán ha nem rúgnak össze valószínű Saka eléri a labdát és kapura tudja lőni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Vicc…
Heisman nádor
Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Willie Parker
Igen de Neuer is lengette a lábát amúgy. Ilyeneknel tényleg akkor engedném el ha a kapus egyáltalán nem mozdul
csebi
Jó hát nektek el szokták csalni a meccseket😃
Willie Parker
Most is megvolt: elmaradt piros meg tizi 😊
csebi
Ezt mondom, és kihat a visszavágóra is
Willie Parker
Mondjuk a piros olyan h ez nalam piros de kb sosem lattam h azt adnak. Pedig ezt így kellene kezelni, támadó hatranez, konyok felemel h a védő abba belenezzen. Szezon elején minden csapatnak memo h innentol ez piros és következetesen adni is (VAR korszakban elvileg nem lenne bonyolult feladat). Ehhez képest ezekre mindig sárgát adnak max.
Tizire meg azt írtad h szted nem, sztem igen. Majd holnap visszanezem még.
csebi
Kane esete ütés, szándékosan, ergo kiállítás.
A tizi az nem az sztem, de fújtak már be nem egy ilyet, legutóbb a MU-Pool meccsen.

Egyiket be kellett volna fújnia a sporinak.
Willie Parker
Közben Tuchel egy be nem fújt kezezős tizi miatt szidja a birot a sajtótájékoztatón.
De hiányozni fog ez a Tamás aki még nalam is jobban szeret birozni …

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 265
Visszanézve nagy balek gólt engedett az Arsenal elsőre.