Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Dortmund épp összekapta magát és alakult volna a játékerre off is egyből 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mbappe mesterhármassal hangol majd a Margit előtt? 😀hagyjuk már, szerintem tovább se jut a psg 😀
Heisman nádor
több mint 1 éve
Tegnapik Európa liga a maiak Konferencia liga meccsek 😊
több mint 1 éve
dortmund wtf?Ezek túl sok tavalyi De Zerbit néztek, csak nem tudják megcsinálni azt
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
dortmund wtf?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mbappe mesterhármassal hangol majd a Margit előtt? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Szoljatok neki legkozelebb kicsit helyezhetne jobban.Fodennek is szóljanak egyúttal
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Szoljatok neki legkozelebb kicsit helyezhetne jobban.
több mint 1 éve
Szevikjan te atyaég milyen gyönyörű gól
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Azt bebaszta.
több mint 1 éve
www.origo.hu/sport/sport-futball/2024/04/bognar-gyorgy-paks-edzo-provokaciok-ferencvaros#google_vignetteokádék Origó
több mint 1 éve
Legalább dobta volna magát a hülyéje 😊 Neem ahelyett inkább durcizotttwitter.com/i/status/1777788632625037550
több mint 1 éve
Lol, ezzel miért nincs tele a net?youtube.com/shorts/TlHq57SrjYk?si=2mPQYpq59XDSlb0b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Van olyan oldal ami azzal foglalkozik, hogy BL meccseket világszinten hányan néztek?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Óriási volt ahogy kapcsolgattak át 15-20 percenként a meccsekre!😊A 90-es évek elején volt döbbenetes a különbség, hogy míg a magyaron vasárnap este 10-re tudták a góóóóólban leadni az összefoglalót a meccsekről, addig a hanyatló nyugaton a szombati fél4-es meccsekről már 6-tól jöttek az öfo-k. A stúdióban többen voltak mint most 1-1 Kisvárda vagy Felcsút meccsen 😊De szerettem szombatonként azt a műsort.Micsoda meccs és gólok Madridban!Topspiel, ahogy tanult német barátaink a ran-ban mondták
zavi27
Willie Parker
zavi27
Jah ugye akkor még "csak" teletext volt, szóval simán ki tudtad bekkelni, hogy megtudd az eredményeket, mikor az utolsó fordulóban dőlt el a bajnokság és a döntő 2 meccset darabokban adták. Láttad, hogy az egyik pályán várták a másik meccs eredményét és aztán jött az öröm vagy a bánat.
NB2
több mint 1 éve
A 90-es évek elején volt döbbenetes a különbség, hogy míg a magyaron vasárnap este 10-re tudták a góóóóólban leadni az összefoglalót a meccsekről, addig a hanyatló nyugaton a szombati fél4-es meccsekről már 6-tól jöttek az öfo-k. A stúdióban többen voltak mint most 1-1 Kisvárda vagy Felcsút meccsen 😊De szerettem szombatonként azt a műsort.Micsoda meccs és gólok Madridban!Topspiel, ahogy tanult német barátaink a ran-ban mondták
zavi27
Willie Parker
zavi27
Jah ugye akkor még "csak" teletext volt, szóval simán ki tudtad bekkelni, hogy megtudd az eredményeket, mikor az utolsó fordulóban dőlt el a bajnokság és a döntő 2 meccset darabokban adták. Láttad, hogy az egyik pályán várták a másik meccs eredményét és aztán jött az öröm vagy a bánat.
több mint 1 éve
De szerettem szombatonként azt a műsort.Micsoda meccs és gólok Madridban!Topspiel, ahogy tanult német barátaink a ran-ban mondták
zavi27
Willie Parker
több mint 1 éve
na amugy visszagondolva nekem alapvetoen tetszett Tuchel meccsterve, bar a meccs elejet sajnos kihagytam epp 2 perccel az elso golunk elott ultem le a barban. olvastam, hogy elotte nyomott az Arsenal, de igazabol utana en nem ereztem azt a hatalmas nyomast a kapunkra. Laimer elkepeszto nagyot melozott, es erzesre Goretzka is jol szurt, plusz adott egy golpasszt is. Sane volt nalam a meccs embere, csak elegge elfaradt, mert vissza kellett mennie sokat vedekezesben segiteni. Kimmich es Musiala szurkebb volt bar elobbi jol megoldott a vedekezbel feladatat. Igazabol a 2. felidoben sem volt olyan hatalmas retteges, hogy az Arsenal megforditja, a goljuk egy nagyon szep Gabriel Jesus solo utan jott, ez benne van. talan okosabban is lehetett volna kontrazni es akkor jon a 3., de igy is felulmulta varakozasaimat a csapat teljesitmenye.Gnabry nyilvan ujra leserult miutan mar tudott kezdeni ketto meccsen is ..
Tuchelnek amugy igaza van a tizivel kapcsolatban, erthetetlen, hogy miert nem iteltek ott azt. de azert a Neuer eset utan en inkabb hallgattam volna, es nem hozom fel magamtol a szitut. alapvetoen a biro sztem nem vezette jol, kovetkezetesen a meccset, tevedett mindenhova.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nah ez után mondjátok, hogy nem tudnak focizni Észak-Koreában.Is this a joke? pic.twitter.com/cikQ0Kv15l
— Instablog9ja (@instablog9ja) April 9, 2024
több mint 1 éve
Véleményem szerint itt Saka pont nem játszott rá hanem a lendület miatt ahogy irányt váltott belerúgott a kapus lábába. Amúgy nálam ez inkább 11es és a poolos nem az, mégha Neuer vétlen is az eset kapcsán ha nem rúgnak össze valószínű Saka eléri a labdát és kapura tudja lőni.jah, dave-et múltkor pont ilyenkért feszítette keresztre slow 😊Vicc…Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Heisman nádor
Willie Parker
de amúgy én utálom a focistákat, ahelyett, hogy a labdát játszanák meg, inkább a tizire játszanak
és igen, mi az istenért kell 2 ilyen meccset egyszerre lejátszani????????
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Közben Tuchel egy be nem fújt kezezős tizi miatt szidja a birot a sajtótájékoztatón.Kane esete ütés, szándékosan, ergo kiállítás.Mondjuk a piros olyan h ez nalam piros de kb sosem lattam h azt adnak. Pedig ezt így kellene kezelni, támadó hatranez, konyok felemel h a védő abba belenezzen. Szezon elején minden csapatnak memo h innentol ez piros és következetesen adni is (VAR korszakban elvileg nem lenne bonyolult feladat). Ehhez képest ezekre mindig sárgát adnak max.Ezt mondom, és kihat a visszavágóra isMost is megvolt: elmaradt piros meg tizi 😊Jó hát nektek el szokták csalni a meccseket😃Igen de Neuer is lengette a lábát amúgy. Ilyeneknel tényleg akkor engedném el ha a kapus egyáltalán nem mozdulVicc…Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Heisman nádor
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Tizire meg azt írtad h szted nem, sztem igen. Majd holnap visszanezem még.
csebi
A tizi az nem az sztem, de fújtak már be nem egy ilyet, legutóbb a MU-Pool meccsen.
Egyiket be kellett volna fújnia a sporinak.
Willie Parker
De hiányozni fog ez a Tamás aki még nalam is jobban szeret birozni …
több mint 1 éve
Visszanézve nagy balek gólt engedett az Arsenal elsőre.