Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
The average positions of Vinícius and Rodrygo offer a clear summary of Real Madrid's strategy tonight pic.twitter.com/AYDrmifsEJ
— markstats (@markrstats) April 9, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szerintem eddigi fújások alapján pont fordítva. Az ilyen gáncsolásokat ha van kontakt be szokták fújni. Szerintem pirossal viszont nem akart belenyúlni, és ilyenkor a narancssárga inkább sárga. Saliba se kapott sárgát a 11-esért érdekes módon.Kane esete ütés, szándékosan, ergo kiállítás.Mondjuk a piros olyan h ez nalam piros de kb sosem lattam h azt adnak. Pedig ezt így kellene kezelni, támadó hatranez, konyok felemel h a védő abba belenezzen. Szezon elején minden csapatnak memo h innentol ez piros és következetesen adni is (VAR korszakban elvileg nem lenne bonyolult feladat). Ehhez képest ezekre mindig sárgát adnak max.Ezt mondom, és kihat a visszavágóra isMost is megvolt: elmaradt piros meg tizi 😊Jó hát nektek el szokták csalni a meccseket😃Igen de Neuer is lengette a lábát amúgy. Ilyeneknel tényleg akkor engedném el ha a kapus egyáltalán nem mozdulVicc…Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Heisman nádor
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Tizire meg azt írtad h szted nem, sztem igen. Majd holnap visszanezem még.
csebi
A tizi az nem az sztem, de fújtak már be nem egy ilyet, legutóbb a MU-Pool meccsen.
Egyiket be kellett volna fújnia a sporinak.
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Maximálisan egyetértek!🙂Na. Az jobb volt ezeknél 😁Tévedsz. Láttam.Nem láttad a Vasas-BVSC-t.ez a Real-City után megnézni egy Mezőkövesd-Kisvárdát az az igazán kihívás 😀Őszintén megvallva, ez most kicsivel jobb volt, mint a Csákvár-Vasas. Ott csak öt gól esett.
gecc mintha nem is ugyanaz a sportág lenne 😊
NB2
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 1 éve
Kane esete ütés, szándékosan, ergo kiállítás.Mondjuk a piros olyan h ez nalam piros de kb sosem lattam h azt adnak. Pedig ezt így kellene kezelni, támadó hatranez, konyok felemel h a védő abba belenezzen. Szezon elején minden csapatnak memo h innentol ez piros és következetesen adni is (VAR korszakban elvileg nem lenne bonyolult feladat). Ehhez képest ezekre mindig sárgát adnak max.Ezt mondom, és kihat a visszavágóra isMost is megvolt: elmaradt piros meg tizi 😊Jó hát nektek el szokták csalni a meccseket😃Igen de Neuer is lengette a lábát amúgy. Ilyeneknel tényleg akkor engedném el ha a kapus egyáltalán nem mozdulVicc…Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Heisman nádor
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
A tizi az nem az sztem, de fújtak már be nem egy ilyet, legutóbb a MU-Pool meccsen.
Egyiket be kellett volna fújnia a sporinak.
több mint 1 éve
Mondjuk a piros olyan h ez nalam piros de kb sosem lattam h azt adnak. Pedig ezt így kellene kezelni, támadó hatranez, konyok felemel h a védő abba belenezzen. Szezon elején minden csapatnak memo h innentol ez piros és következetesen adni is (VAR korszakban elvileg nem lenne bonyolult feladat). Ehhez képest ezekre mindig sárgát adnak max.Ezt mondom, és kihat a visszavágóra isMost is megvolt: elmaradt piros meg tizi 😊Jó hát nektek el szokták csalni a meccseket😃Igen de Neuer is lengette a lábát amúgy. Ilyeneknel tényleg akkor engedném el ha a kapus egyáltalán nem mozdulVicc…Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Heisman nádor
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Na. Az jobb volt ezeknél 😁Tévedsz. Láttam.Nem láttad a Vasas-BVSC-t.ez a Real-City után megnézni egy Mezőkövesd-Kisvárdát az az igazán kihívás 😀Őszintén megvallva, ez most kicsivel jobb volt, mint a Csákvár-Vasas. Ott csak öt gól esett.
NB2
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ezt mondom, és kihat a visszavágóra isMost is megvolt: elmaradt piros meg tizi 😊Jó hát nektek el szokták csalni a meccseket😃Igen de Neuer is lengette a lábát amúgy. Ilyeneknel tényleg akkor engedném el ha a kapus egyáltalán nem mozdulVicc…Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Heisman nádor
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 1 éve
A Real azért elég makker gólokat rúgott, az első 2 megpattant
több mint 1 éve
Tévedsz. Láttam.Nem láttad a Vasas-BVSC-t.ez a Real-City után megnézni egy Mezőkövesd-Kisvárdát az az igazán kihívás 😀Őszintén megvallva, ez most kicsivel jobb volt, mint a Csákvár-Vasas. Ott csak öt gól esett.
NB2
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 1 éve
Most is megvolt: elmaradt piros meg tizi 😊Jó hát nektek el szokták csalni a meccseket😃Igen de Neuer is lengette a lábát amúgy. Ilyeneknel tényleg akkor engedném el ha a kapus egyáltalán nem mozdulVicc…Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Heisman nádor
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nem láttad a Vasas-BVSC-t.ez a Real-City után megnézni egy Mezőkövesd-Kisvárdát az az igazán kihívás 😀Őszintén megvallva, ez most kicsivel jobb volt, mint a Csákvár-Vasas. Ott csak öt gól esett.
NB2
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
meccs utáni feszültség volt, jó?!jah, dave-et múltkor pont ilyenkért feszítette keresztre slow 😊Vicc…Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Heisman nádor
Willie Parker
de amúgy én utálom a focistákat, ahelyett, hogy a labdát játszanák meg, inkább a tizire játszanak
és igen, mi az istenért kell 2 ilyen meccset egyszerre lejátszani????????
NB2
több mint 1 éve
Őszintén nem tudok haragudni a csapatokra, sőt. Bitang meccsek voltak, fordulatokkal, nézhető játékkal. Volt itt minden mint a lagziban. Interrel, Poolal, Leverkusennal ők Európa krémje. 10 gól. Ilyennek kell lennie a BL-nek. Szurkoláson kívül bárki jogosan továbbmehet felőlem, nem nagyon lesz érdemtelen.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Biszembaszom BL le van szarva, Wrexham-nek 1 pont kell 3 meccsből es ugranak azonnal még egy osztályt 😃Amúgy 3 az (a tutiért 4), mert a Barrow két meccsel kevesebbet játszott.
- JC6

több mint 1 éve
ez a Real-City után megnézni egy Mezőkövesd-Kisvárdát az az igazán kihívás 😀Őszintén megvallva, ez most kicsivel jobb volt, mint a Csákvár-Vasas. Ott csak öt gól esett.
NB2
több mint 1 éve
Rüdiger MVP, szabályosan leradírozta a norvégot, oszt még így is kaptunk simán hármat😀Nekem így is kellemes meglepetés volt a meccs. Oke, a 3 kapott gól szarul néz ki, de az elsőt leszámítva sokat nem lehetett velük kezdeni.
eaglesmcnabb
Mondjuk idegenben megverni ezt a City-t elég reménytelennek tűnik. De ha hasonlóan játszunk jovoheten is akkor egy kiesés után sem fogok panaszkodni. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Reg láttam ilyen fasza meccset.Kettőt is, vagyis én egyet se egészen
Toca
több mint 1 éve
Jó hát nektek el szokták csalni a meccseket😃Igen de Neuer is lengette a lábát amúgy. Ilyeneknel tényleg akkor engedném el ha a kapus egyáltalán nem mozdulVicc…Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Heisman nádor
Willie Parker
csebi
több mint 1 éve
Reg láttam ilyen fasza meccset.
több mint 1 éve
Bokán kell rúgni ilyenkor a kapust, nem sípcsontonJota ilyeneket szokott eladni, mondjuk ő okosabb szokott lenni.Vicc…Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Heisman nádor
Willie Parker
Heisman nádor
több mint 1 éve
Igen de Neuer is lengette a lábát amúgy. Ilyeneknel tényleg akkor engedném el ha a kapus egyáltalán nem mozdulVicc…Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Heisman nádor
Willie Parker
több mint 1 éve
Jota ilyeneket szokott eladni, mondjuk ő okosabb szokott lenni.Vicc…Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Heisman nádor
Willie Parker
több mint 1 éve
jah, dave-et múltkor pont ilyenkért feszítette keresztre slow 😊Vicc…Nem volt bünti, Saka kitette a lábát bár a Pool mondjuk erre kapta a múltkor
Heisman nádor
Willie Parker
de amúgy én utálom a focistákat, ahelyett, hogy a labdát játszanák meg, inkább a tizire játszanak
és igen, mi az istenért kell 2 ilyen meccset egyszerre lejátszani????????
több mint 1 éve
Ez a francia gyökér remélhetőleg megy vissza örökre a csigák közé