Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Mondjuk ha Szobóból egy Lipcse szintű/szerű senki rabszolgát csinálnának, akkor lépni kell majd gyorsan. Másik szint, nincs rá idő…
több mint 1 éve
Ja, ez volt a nagyon durva tippmix?Ki mondta hogy leadják? 😃Holnap nagyon durva paksi tippmix lesz, előre szóltamTessen má mondani, ez má a tipszmiksz, vagy még várjunk? 😀
- JC6
Bálesz
- JC6

több mint 1 éve
A Fiume egy szlovén góllal kiejtette a Vajdahunyadot 🙁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ki mondta hogy leadják? 😃Holnap nagyon durva paksi tippmix lesz, előre szóltamTessen má mondani, ez má a tipszmiksz, vagy még várjunk? 😀
- JC6
Bálesz
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 571
pont ezt irtam en is😀Schön meg inkább elment az angol 3 darálóba, ahelyett, hogy itthon játszana az nb1-ben.mi ezzel a baj? aki teheti menjen innen.
Brávó.
Kenny
petey
több mint 1 éve
Schön meg inkább elment az angol 3 darálóba, ahelyett, hogy itthon játszana az nb1-ben.mi ezzel a baj? aki teheti menjen innen.
Brávó.
Kenny
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 571
kozepso vedekezo kozeppalyasszobo cdm volt tenyleg?faszaaz mi?
YoungZeeZee
NB2
I’m going to go for Dominik Szoboszlai at Liverpool. Listen, I know he’s not your traditional CDM, I know this but he is a box-to-box midfielder. He gets forward, he gets back, he works hard.”
több mint 1 éve
🚨 Arsenal offered 16-year-old Chido Obi-Martin £15k-a-week in his professional contract. Manchester United ‘gladly’ doubled those wages offered by Arsenal to secure the player’s signature. 🤯 [@Editor_ANS] #afc pic.twitter.com/1iXtCiPupH
— afcstuff (@afcstuff) July 30, 2024
több mint 1 éve
Úgy tűnik Merino is a zsákban az Arsenal-nál, ez a 25-30 M font nagyon barátságosnak tűnik egy 28 éves friss EB győztesért.Szerintem ócska játékos egyébként de legalább mellé lassú is, de a padon nyilván elfér.
Tony Adams
több mint 1 éve
Szegény paksiak, legalább történik velük valami jó is. Nem tudom, hogy a klub költségvetésében van-e önkoris pénz (és mennyi), ha volt, mostantól nem lesz, az biztos.ha nem kapnak pénzt, akkor max két év és nb2.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Szegény paksiak, legalább történik velük valami jó is. Nem tudom, hogy a klub költségvetésében van-e önkoris pénz (és mennyi), ha volt, mostantól nem lesz, az biztos.
több mint 1 éve
mi lesz a bunda? hogy 2-0-ról kikapnak? 😀Ha most innen kiesnek, az mondjuk talán feltűnő lenne
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 571
Schön meg inkább elment az angol 3 darálóba, ahelyett, hogy itthon játszana az nb1-ben.sztem meg jobb elmenni az nb1bol
Brávó.
Kenny
több mint 1 éve
Schön meg inkább elment az angol 3 darálóba, ahelyett, hogy itthon játszana az nb1-ben.Brávó.
több mint 1 éve
Mindenki azt várta hogy kikapnak, erre nyernek, most ez fizetett jobban 😂Holnap nagyon durva paksi tippmix lesz, előre szóltamTessen má mondani, ez má a tipszmiksz, vagy még várjunk? 😀
- JC6
Bálesz

több mint 1 éve
Holnap nagyon durva paksi tippmix lesz, előre szóltamTessen má mondani, ez má a tipszmiksz, vagy még várjunk? 😀
- JC6

több mint 1 éve
mi lesz a bunda? hogy 2-0-ról kikapnak? 😀kétezer eurót rakhatod. én raktam.
Löfli
több mint 1 éve
mi lesz a bunda? hogy 2-0-ról kikapnak? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Mennek a mixek? Gyuriék nem viccelnek.
több mint 1 éve
Úgy tűnik Merino is a zsákban az Arsenal-nál, ez a 25-30 M font nagyon barátságosnak tűnik egy 28 éves friss EB győztesért.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 571
szobo cdm volt tenyleg?fasza
több mint 1 éve
Igen, láttam hogy "cimbik" 😆Cseke közben újra Angyalföldön...Zoli testvér visszahozta 😊 halleluja
warr_b
- JC6

több mint 1 éve
Cseke közben újra Angyalföldön...Zoli testvér visszahozta 😊 halleluja
warr_b
több mint 1 éve
barhol nem sikerult. biztosra mennek.Azt bárhol összecsalhatják neki, miért kéne megint a koszvadék sivatagba vinni a vébét?kell meg egy vb cim Messinek ...Kampmanék beindultakNem volt eléh Katar baszki?
Sixo
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.