Soccer
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
Poloska vagyok.
😂🇪🇸 Pepe Reina's initiation song for Como was absolutely class... 🎤🎶
— EuroFoot (@eurofootcom) July 30, 2024
« LAAA BAMBAAA » 🔥 pic.twitter.com/H0jzsv3bAV
Yllan Okou (francia, hv) Bastia -> Hellas Verona kölcsönbe
Bryan Gil (spanyol, cs) Tottenham -> Girona kölcsönbe
Riccardo Calafiori (olasz, hv) Bologna -> Arsenal FC 45 millió EUR
Kuryu Matsuki (japán, kp) FC Tokió -> Southampton átigazolási ár nem nyilvános
Kuryu Matsuki (japán, kp) Southampton -> Göztepe kölcsönbe
Leo Östigard (norvég, hv) Napoli -> Rennes 7 millió EUR
Adrian Semper (horvát, kapus) Como -> Pisa 2.5 millió EUR
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
🚨🟡⚫️ Pascal Groß to Borussia Dortmund, here we go! Deal agreed for 33 year old midfielder to join BVB.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 30, 2024
Documents now ready between Brighton and BVB, set to be signed in 24/48h.#BHAFC to receive initial fee around €7m plus add-ons. pic.twitter.com/UOckVaPVBB
Hinnye
Poloska vagyok.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
34M font... hol ér ő ennyit...Nagyon sajnálom, de remélem csinál most 3 epikus évet, majd visszajön hozzánk egy készebb, érettebb játékosként. Nagyon sok van benne, de ő is egy picit poszt nélküli játékos a rendszerünkben. Mivel homegrown eladás, jót tesz a transzfer egyenlegünknek is!
🚨⚪️⚫️ Emile Smith Rowe to Fulham, here we go! Arsenal accept £34m package offered.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 29, 2024
Club record signing for Fulham as ESR will travel for medical tests and sign the contract.
£27m fixed fee, £7m add-ons as @skysports_sheth has reported. pic.twitter.com/6pDFZheC1a
Beki
angol34M font... hol ér ő ennyit...A Fulhamnél
🚨⚪️⚫️ Emile Smith Rowe to Fulham, here we go! Arsenal accept £34m package offered.
Club record signing for Fulham as ESR will travel for medical tests and sign the contract.
£27m fixed fee, £7m add-ons as @skysports_sheth has reported. pic.twitter.com/6pDFZheC1a
Beki
zacknorb
34M font... hol ér ő ennyit...A Fulhamnél
Beki
Poloska vagyok.
Levezetni tökéletes, elengedte ő már a top focit azzal, hogy mindent megnyert fiatalonLehet Titi beszélte rá, ő az egyik kisebbségi tulajdonos.Varane meg ComoEzen csodalkozom kicsit, de sok sikert neki
ozibozi
Toto21
slowmotion
ja kellenek a vezeregyinesegek, de a vedelemben az egyetlen vezert aruljak nagy boszen ...en ezt pont azert nem értem, mert mindig azt szajkoztak, hogy kellenek a palyan vezér egyéniségek. Kimmich lehtetett volna 3-4 évig ez, amíg mondjuk Musiala bele nem nö, vagy Olise majd, vagy akárki.Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.igen 'bolcs' dolog ezt meglepni mikor jovore lejar a szerzodes, es asszem epp csokkenteni akarjak a fizujat. azert szep lesz, ha jovo evben ingyen elmegy Davies, Kimmich. kiharcolja Kane is, hogy olcson visszamehessen a Tottanhemhez stb. 10+ ev bajnoki cim utan az a terv, hogy ugyanennyi ideig ne nyerjunk ujra semmit?
Toto21
csebi
De így nem lesz megint csapategység és a pályán már nem lesz ott Müller. Baromira nem értem ezt.
Megágyazzák már most a Leverkusennek a címvédést.
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
en ezt pont azert nem értem, mert mindig azt szajkoztak, hogy kellenek a palyan vezér egyéniségek. Kimmich lehtetett volna 3-4 évig ez, amíg mondjuk Musiala bele nem nö, vagy Olise majd, vagy akárki.Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.igen 'bolcs' dolog ezt meglepni mikor jovore lejar a szerzodes, es asszem epp csokkenteni akarjak a fizujat. azert szep lesz, ha jovo evben ingyen elmegy Davies, Kimmich. kiharcolja Kane is, hogy olcson visszamehessen a Tottanhemhez stb. 10+ ev bajnoki cim utan az a terv, hogy ugyanennyi ideig ne nyerjunk ujra semmit?
Toto21
csebi
De így nem lesz megint csapategység és a pályán már nem lesz ott Müller. Baromira nem értem ezt.
Megágyazzák már most a Leverkusennek a címvédést.
Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.igen 'bolcs' dolog ezt meglepni mikor jovore lejar a szerzodes, es asszem epp csokkenteni akarjak a fizujat. azert szep lesz, ha jovo evben ingyen elmegy Davies, Kimmich. kiharcolja Kane is, hogy olcson visszamehessen a Tottanhemhez stb. 10+ ev bajnoki cim utan az a terv, hogy ugyanennyi ideig ne nyerjunk ujra semmit?
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Upa, Dier, Kim, Stanisic ?2-3 honap. alapvetoen szamban tovabbra is megvagyunk sztem akar eladjuk de Ligtet is.Igen par honapra kidolt. Igy most Tah pletykak felmelegedtek vagy De Ligt maradasa. Igy nem lesz nagyon penz Xavi-ra.Ito megsérült az első komolyabb felkészülési meccsen.Labtores baszki …
Toto21
csebi
Toto21
csebi
Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.
Coman-nál is kihültek az átigazolási hírek. Nem tudom kit sikerül így majd eladni. De Ligt tuti áron alul kel majd el, vagy megmarad a fizetése, amitöl szabadulni akarnak.
Lehet Titi beszélte rá, ő az egyik kisebbségi tulajdonos.Varane meg ComoEzen csodalkozom kicsit, de sok sikert neki
ozibozi
Toto21
2-3 honap. alapvetoen szamban tovabbra is megvagyunk sztem akar eladjuk de Ligtet is.Igen par honapra kidolt. Igy most Tah pletykak felmelegedtek vagy De Ligt maradasa. Igy nem lesz nagyon penz Xavi-ra.Ito megsérült az első komolyabb felkészülési meccsen.Labtores baszki …
Toto21
csebi
Toto21
Luca Mazzitelli (olasz, kp) Frosinone -> Como kölcsönbe
Filippo Distefano (olasz, cs) Fiorentina -> Frosinone kölcsönbe
Robin Le Normand (spanyol, hv) Real Sociedad -> Atlético Madrid 34.5 millió EUR
Tiago Morais (portugál, cs) LOSC Lille -> Rio Ave kölcsönbe
Kelvin Yeboah (olasz, cs) Genoa -> Minnesota United 3 millió EUR
Junior Flemmings (jamaicai, cs) Toulouse -> Ajman Club ingyé
Samuel Dahl (svéd, hv) Djurgarden -> AS Roma 4.3 millió EUR
Sardar Azmoun (iráni, cs) Leverkusen -> Shabab Al-Ahli 5 millió EUR
Raphaël Varane (francia, hv) Manchester United -> Como ingyé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Igen par honapra kidolt. Igy most Tah pletykak felmelegedtek vagy De Ligt maradasa. Igy nem lesz nagyon penz Xavi-ra.Ito megsérült az első komolyabb felkészülési meccsen.Labtores baszki …
Toto21
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"