Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 598 — Omar's Coming Yo!
Kodro nagy biznisz volt, classic bayern move.

több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 174 — Gràcies Pep!
VAR 😂

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 435 — Kinek mit intézett a kormánya
Mind a Flora-Virtus, mind a Sparta Praha-Shamrock elég nagy meccs

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 372 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 277 — NFL bracket champion '26
Friss:
Yllan Okou (francia, hv) Bastia -> Hellas Verona kölcsönbe
Bryan Gil (spanyol, cs) Tottenham -> Girona kölcsönbe
Riccardo Calafiori (olasz, hv) Bologna -> Arsenal FC 45 millió EUR
Kuryu Matsuki (japán, kp) FC Tokió -> Southampton átigazolási ár nem nyilvános
Kuryu Matsuki (japán, kp) Southampton -> Göztepe kölcsönbe
Leo Östigard (norvég, hv) Napoli -> Rennes 7 millió EUR
Adrian Semper (horvát, kapus) Como -> Pisa 2.5 millió EUR

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 435 — Kinek mit intézett a kormánya

Hinnye

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 810 — "Montoya por favor!"
Sajnálom ESR-t, de elhalad mellette mindenki a keretben, tiszta profit, és más fajta profil kell KP-ra. Sok sikert neki, kivéve az évi 2 meccsen 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 001
Közben Calafiori hivatalosan is a miénk!
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
34M font... hol ér ő ennyit...

Beki
Nagyon sajnálom, de remélem csinál most 3 epikus évet, majd visszajön hozzánk egy készebb, érettebb játékosként. Nagyon sok van benne, de ő is egy picit poszt nélküli játékos a rendszerünkben. Mivel homegrown eladás, jót tesz a transzfer egyenlegünknek is!
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 184

Beki
A Fulhamnél
zacknorb
angol
több mint 1 éve

Beki
A Fulhamnél

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 622
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Varane meg Como
ozibozi
Ezen csodalkozom kicsit, de sok sikert neki
Toto21
Lehet Titi beszélte rá, ő az egyik kisebbségi tulajdonos.
slowmotion
Levezetni tökéletes, elengedte ő már a top focit azzal, hogy mindent megnyert fiatalon

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 311 — Lucas Scott
Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.

Toto21
igen 'bolcs' dolog ezt meglepni mikor jovore lejar a szerzodes, es asszem epp csokkenteni akarjak a fizujat. azert szep lesz, ha jovo evben ingyen elmegy Davies, Kimmich. kiharcolja Kane is, hogy olcson visszamehessen a Tottanhemhez stb. 10+ ev bajnoki cim utan az a terv, hogy ugyanennyi ideig ne nyerjunk ujra semmit?
csebi
en ezt pont azert nem értem, mert mindig azt szajkoztak, hogy kellenek a palyan vezér egyéniségek. Kimmich lehtetett volna 3-4 évig ez, amíg mondjuk Musiala bele nem nö, vagy Olise majd, vagy akárki.

De így nem lesz megint csapategység és a pályán már nem lesz ott Müller. Baromira nem értem ezt.

Megágyazzák már most a Leverkusennek a címvédést.
Toto21
ja kellenek a vezeregyinesegek, de a vedelemben az egyetlen vezert aruljak nagy boszen ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.

Toto21
igen 'bolcs' dolog ezt meglepni mikor jovore lejar a szerzodes, es asszem epp csokkenteni akarjak a fizujat. azert szep lesz, ha jovo evben ingyen elmegy Davies, Kimmich. kiharcolja Kane is, hogy olcson visszamehessen a Tottanhemhez stb. 10+ ev bajnoki cim utan az a terv, hogy ugyanennyi ideig ne nyerjunk ujra semmit?
csebi
en ezt pont azert nem értem, mert mindig azt szajkoztak, hogy kellenek a palyan vezér egyéniségek. Kimmich lehtetett volna 3-4 évig ez, amíg mondjuk Musiala bele nem nö, vagy Olise majd, vagy akárki.

De így nem lesz megint csapategység és a pályán már nem lesz ott Müller. Baromira nem értem ezt.

Megágyazzák már most a Leverkusennek a címvédést.
több mint 1 éve

Toto21

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
X. Simons -> a PSG elviekben megegyezett a Leipzig-el, hogy jövöre megint náluk lesz kölcsönben
több mint 1 éve
Ito megsérült az első komolyabb felkészülési meccsen.
Toto21
Labtores baszki …
csebi
Igen par honapra kidolt. Igy most Tah pletykak felmelegedtek vagy De Ligt maradasa. Igy nem lesz nagyon penz Xavi-ra.
Toto21
2-3 honap. alapvetoen szamban tovabbra is megvagyunk sztem akar eladjuk de Ligtet is.
csebi
Upa, Dier, Kim, Stanisic ?

Coman-nál is kihültek az átigazolási hírek. Nem tudom kit sikerül így majd eladni. De Ligt tuti áron alul kel majd el, vagy megmarad a fizetése, amitöl szabadulni akarnak.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 571 — Cowboys fan
Varane meg Como
ozibozi
Toto21
Lehet Titi beszélte rá, ő az egyik kisebbségi tulajdonos.
több mint 1 éve
Toto21
Labtores baszki …
csebi
Igen par honapra kidolt. Igy most Tah pletykak felmelegedtek vagy De Ligt maradasa. Igy nem lesz nagyon penz Xavi-ra.
Toto21
2-3 honap. alapvetoen szamban tovabbra is megvagyunk sztem akar eladjuk de Ligtet is.

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 277 — NFL bracket champion '26
Friss:
Luca Mazzitelli (olasz, kp) Frosinone -> Como kölcsönbe
Filippo Distefano (olasz, cs) Fiorentina -> Frosinone kölcsönbe
Robin Le Normand (spanyol, hv) Real Sociedad -> Atlético Madrid 34.5 millió EUR
Tiago Morais (portugál, cs) LOSC Lille -> Rio Ave kölcsönbe
Kelvin Yeboah (olasz, cs) Genoa -> Minnesota United 3 millió EUR
Junior Flemmings (jamaicai, cs) Toulouse -> Ajman Club ingyé
Samuel Dahl (svéd, hv) Djurgarden -> AS Roma 4.3 millió EUR
Sardar Azmoun (iráni, cs) Leverkusen -> Shabab Al-Ahli 5 millió EUR
Raphaël Varane (francia, hv) Manchester United -> Como ingyé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Varane meg Como
ozibozi
több mint 1 éve
Toto21
Labtores baszki …
csebi
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 491 — Csodabogár
kurva anyád Bognár

elnézést csak kikívánkozott 😀

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 701 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Spanyolok az U19-es EB-t is behúzták a franciák ellen.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"