Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Azért jó ddolog, bármi lesz a vége, hogy ilyen szitiket még simán kezelnek komoly csapatok. Le a kalappal….Sokkal jobbak vagyunk mint azt vártam (vagy ők gyengébbek), de még van egy félidő. Én aláírnám a 2-1-et, akkor is ha idegenben lesz a visszavágó.
ozibozi
Lehetne kontrázni amúgy, csak sokszor elbohóckodja a két brazil.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Nagyon sablonos ez a City előrefele. Amúgy ettől függetlenül Rudiger a top emberező védő jelenleg, leszarom ki milyen hülye stattal jön. Ha Vinicius nem lenne ócska már 2 vagy 3 kéne közte legyen.
több mint 1 éve
De abból majdnem 0.8 a tizi0,8-as xG-nk is régen voltKapott 1.2 se mostanában
Willie Parker
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Azért jó ddolog, bármi lesz a vége, hogy ilyen szitiket még simán kezelnek komoly csapatok. Le a kalappal….
több mint 1 éve
Igen könnyen benne van h koccol. Mondjuk sztem Nagelsmann meg tudna győzni h maradjonSzerintem ő besértődött, de ha BL-t nyertek megenyhül.En azért remelem h az új edző egyértelművé teszi h Kimmichet meg kell tartani és hosszú távra aláíratniIgen, elvileg hibrid védő/kp leszAkkor Mendy helyére lesz Kimmich 😉Carvajal amúgy valóban ki öregszik már lassanSzobo játéka pont a Realba való, a horvát gyerek helyett simán passzolna, a gond hogy új edző jön jövőre.Kimmichet és Dani Olmot mondogatják Madridba
ozibozi
Willie Parker
csebi
De az ő helyére Davies lesz, nem?
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Én látom, h lekoccol egy nyugisabb ligába
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
0,8-as xG-nk is régen voltKapott 1.2 se mostanában
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Arteta van 15 perced elmondani hogy mik a fogging estandards.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
0,8-as xG-nk is régen volt
több mint 1 éve
Szerintem ő besértődött, de ha BL-t nyertek megenyhül.En azért remelem h az új edző egyértelművé teszi h Kimmichet meg kell tartani és hosszú távra aláíratniIgen, elvileg hibrid védő/kp leszAkkor Mendy helyére lesz Kimmich 😉Carvajal amúgy valóban ki öregszik már lassanSzobo játéka pont a Realba való, a horvát gyerek helyett simán passzolna, a gond hogy új edző jön jövőre.Kimmichet és Dani Olmot mondogatják Madridba
ozibozi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Én látom, h lekoccol egy nyugisabb ligába
több mint 1 éve
Verjenek meg mert jobbak, ha nem mi akkor már ezerszer inkább a bajorok erről az ágról. De NE bohockodjuk elSzerintem inkább adjuk fel akkor a Villa ellen lehet készülni rendesen hamar leadjuk a meccsetÚgyse nyerünk idén BL-t, egy Bayern-City-Real elleni párharchoz kevesek, rutintalanok vagyunk, meg amúgy is átok ül a csapaton.
Heisman nádor
Legyünk bajnokok, az nekem fontosabb 1000x
Willie Parker
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
En azért remelem h az új edző egyértelművé teszi h Kimmichet meg kell tartani és hosszú távra aláíratniIgen, elvileg hibrid védő/kp leszAkkor Mendy helyére lesz Kimmich 😉Carvajal amúgy valóban ki öregszik már lassanSzobo játéka pont a Realba való, a horvát gyerek helyett simán passzolna, a gond hogy új edző jön jövőre.Kimmichet és Dani Olmot mondogatják Madridba
ozibozi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
több mint 1 éve
Bellingham mellé nem viszik oda, ha tehetik seŐk nem az a szintCarvajal amúgy valóban ki öregszik már lassanSzobo játéka pont a Realba való, a horvát gyerek helyett simán passzolna, a gond hogy új edző jön jövőre.Kimmichet és Dani Olmot mondogatják Madridba
ozibozi
Willie Parker
csebi
ozibozi
több mint 1 éve
Igen, elvileg hibrid védő/kp leszAkkor Mendy helyére lesz Kimmich 😉Carvajal amúgy valóban ki öregszik már lassanSzobo játéka pont a Realba való, a horvát gyerek helyett simán passzolna, a gond hogy új edző jön jövőre.Kimmichet és Dani Olmot mondogatják Madridba
ozibozi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 1 éve
Ők nem az a szintCarvajal amúgy valóban ki öregszik már lassanSzobo játéka pont a Realba való, a horvát gyerek helyett simán passzolna, a gond hogy új edző jön jövőre.Kimmichet és Dani Olmot mondogatják Madridba
ozibozi
Willie Parker
csebi
több mint 1 éve
Akkor Mendy helyére lesz Kimmich 😉Carvajal amúgy valóban ki öregszik már lassanSzobo játéka pont a Realba való, a horvát gyerek helyett simán passzolna, a gond hogy új edző jön jövőre.Kimmichet és Dani Olmot mondogatják Madridba
ozibozi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
több mint 1 éve
Szerintem inkább adjuk fel akkor a Villa ellen lehet készülni rendesen hamar leadjuk a meccsetÚgyse nyerünk idén BL-t, egy Bayern-City-Real elleni párharchoz kevesek, rutintalanok vagyunk, meg amúgy is átok ül a csapaton.
Heisman nádor
Legyünk bajnokok, az nekem fontosabb 1000x
több mint 1 éve
Leginkább egyik sem, jó helyen vannak 😁Szobo játéka pont a Realba való, a horvát gyerek helyett simán passzolna, a gond hogy új edző jön jövőre.Kimmichet és Dani Olmot mondogatják Madridba
ozibozi
Willie Parker

több mint 1 éve
dias meg bernardo mi spinteket levagnak, valogatottban meg rendre olyanok mint a pöcsöm
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Carvajal amúgy valóban ki öregszik már lassanSzobo játéka pont a Realba való, a horvát gyerek helyett simán passzolna, a gond hogy új edző jön jövőre.Kimmichet és Dani Olmot mondogatják Madridba
ozibozi
Willie Parker
csebi
több mint 1 éve
Carvajal amúgy valóban ki öregszik már lassanSzobo játéka pont a Realba való, a horvát gyerek helyett simán passzolna, a gond hogy új edző jön jövőre.Kimmichet és Dani Olmot mondogatják Madridba
ozibozi
Willie Parker
több mint 1 éve
Szobo játéka pont a Realba való, a horvát gyerek helyett simán passzolna, a gond hogy új edző jön jövőre.Kimmichet és Dani Olmot mondogatják Madridba
ozibozi
több mint 1 éve
Amúgy ez miért nem sárga?
több mint 1 éve
Szerintem inkább adjuk fel akkor a Villa ellen lehet készülni rendesen hamar leadjuk a meccset
több mint 1 éve
Meg is érdemeljük bazdmeg. Ilyen töketlen balfaszkodást
több mint 1 éve
Több balfaszságot csinálunk, mint szeptember óta összesen, de jó ez így