Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 130 — Vikings fan
Hagyjuk már azt a Leverkusent, idén rendben vannak, volt egy szitu, kihasználták, le a kalappal, de a többi csapat kb terített betli volt.
Jövőre lófasz lesz.cserébe.
Sokszor láttunk már ilyen egynyári csodát.
Nem okos az az jedző, aki ilyenkor ott marad, ahol nem kéne. Jövőre Csak bukhat a madár😉
Végig fogjuk nézni😉
ozibozi
Imádom mikor egy alapjába értelmes ember, csak mert a csapata idén nem nyert lessülyed a NSO kommentelő, Fradi B közép szintjére.
Miket ki nem hoz a foci az emberekből. 😀
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 318 — Steelers fan
Tegnap csak fél szemmel néztem a meccset, most viszont módjával meglestem ezt a harmadik gólt: nem az a baj, hogy eladta a labdát, hanem hogy kétszer torpant meg Szobó, miközben ész nélkül kellett volna visszafele sprintelni. Ha csak egyszer teszi a dolgát, nincs a gól. Ez egy kilenc éves gyerektől is elvárható feladata a futballpályán, ne vicceljünk már!

Remélem ez "csak" mentális fáradtság és nem az arc.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya
Azért a Pool fikázás mellett essen már szó arról, hogy ez az Atalanta eléggé lebiincselő volt, Gasperini megint elő tudta venni a hypsterkedvenc énjét. (Plusz az M4-en sikerült meglepődni az egészpályás emberezésen, ami kb 5 éve létezik az Atalantanal.)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Mondhatnám azt, hogy amikor legutóbb játszottunk az Atalantával, akkor is simázták a hazai csapatokat, de... de a visszavágóra fel kell pörögni, nincs mese.

Meg edzésen Nunezzel gyakorolni a kapus elleni egy-egyeket, mert ennyi helyzetet luxus elbaszni, pláne a meccs azon szakaszában.
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 732
Én nem láttam a meccset, de aki hozzáértő mondja már meg ezt a Pool blamat ki hozta össze? Klopp okoskodott valamit a rotálással vagy megint mindent kihagytak a falábúak elől?

Mondjuk még mindig simán kinézem belőlük a fordítást, pláne egy esetleges korai góllal a visszavágón de ez így elég gyér előjáték a szezon legfontosabb része előtt
FLZOLI
Sztem csak szimplan nem voltak fejben ott, kiszabadultak a PL daralobol ez meg csak egy odavago volt egy olasz csapat ellen otthon. Maj lesz valami. Hat lett, felmostak veluk a padlot. Mindenki egytol egyig a szezon legrosszabb formajat hozta. Crystal Palace kulcs lesz, vissza kell forditani ezt a MU ota tart negativ spiralt kulonben baj lesz. En elhiszem hogy mindenki faradt fizikalisan es mentalisan is de mas se jatszott kevesebb meccset. Jota meg Trent visszaterese adhat sztem egy boostot mind jatekban mind a fejekben.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 675 — je suis poloska
Mondjuk Szoboszlait biztos nyakon vágnám mert eladom azt a kurva labdát akkor legalább a beledöglök de iparkodok vissza vagy valami....nem pedig ímmel ámmal totyogok vissza....
ThundersNFL a Paraszt
Ez a magyar Tuning!

még mindig azt mondom hogy jókor jött neki ez a pofon | nyilván nem a Pool fanoknak | , remélhetőleg majd tanul belőle

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 956 — Lucas Scott
Hagyjuk már azt a Leverkusent, idén rendben vannak, volt egy szitu, kihasználták, le a kalappal, de a többi csapat kb terített betli volt.
Nem okos az az jedző, aki ilyenkor ott marad, ahol nem kéne. Jövőre Csak bukhat a madár😉
Végig fogjuk nézni😉
ozibozi
neha 1-2 hszednel elgondolkodok, hogy tenyleg igy gondolod-e vagy csak szimplan keresed a konfliktusokat? 😊

szoval, sztem is visszabb fognak esni, es egy BL terheles komolyabb is. de mivel marad Alonso, ezert en tartok toluk. sok fugg azon, hogy hany embert, jatekpercet veszitenek es akiket hoznak a helyukre mennyire valnak be. de ha esnek is egy szintet akkor is mi lesz? nem 95 pontot ernek el hanem mondjuk 80t? azzal mar siman lehet bundas cimet vedeni, megjegyzem. foleg ugy, hogy eleg nagy a bizonytalansag Bajororszagban, nem tudni ki az edzo, kb Kane-t leszamitva bki mehet, uj csapatot kell epiteni vszeg stb. szoval a jovo evben nem feltetlenul latom azt a dominans Bayernt jelenleg. oszinten szolva emiatt is felek picit De Zerbitol. sztem tul nagy bizonytalansag lenne ot hozni, vhogy Nagelsmann biztosabbnak tunik jelenleg.
plusz sztem a Dortmund jovore jo lesz. siman kinezhet ebbol egy hasonlo harmas versenyfutas, mint iden a PL-ben.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Értem én, hogy a top focit Britanniaban játsszák, de ahogy a Leverkusen felmosta a padlót a West Ham-el az durva... Mondjuk nem tudom jelenleg van-e olyan csapat Európában aki meg tudná őket állítani
FLZOLI
A WHU pont a nem "top" focit játsza, direkt ez a Moyes sündisznó foci van ott... Ha nem mennek be a random kontrák sima Bayer volt ez

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 264
Mondjuk Szoboszlait biztos nyakon vágnám mert eladom azt a kurva labdát akkor legalább a beledöglök de iparkodok vissza vagy valami....nem pedig ímmel ámmal totyogok vissza....
ThundersNFL a Paraszt
Csak szólok, hogy nincs az első háromban aki nagyot hibázott ezen a meccsen , csak te őt nézed, pedig vannak ott még 11+cserék is👀

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Én nem láttam a meccset, de aki hozzáértő mondja már meg ezt a Pool blamat ki hozta össze? Klopp okoskodott valamit a rotálással vagy megint mindent kihagytak a falábúak elől?

Mondjuk még mindig simán kinézem belőlük a fordítást, pláne egy esetleges korai góllal a visszavágón de ez így elég gyér előjáték a szezon legfontosabb része előtt
FLZOLI
is.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 417 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 1 éve
Végig fogjuk nézni😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Értem én, hogy a top focit Britanniaban játsszák, de ahogy a Leverkusen felmosta a padlót a West Ham-el az durva... Mondjuk nem tudom jelenleg van-e olyan csapat Európában aki meg tudná őket állítani
FLZOLI
persze hogy van, már Németbe' is rezgett a léc párszor, a múltkor meg az azeriek ellen sikerült majdnem kiesniük hazai pályán
slowmotion
Most komoly meccsekről beszélünk, nyilván egy Bayern ellen (vagy hipotetikusan egy Real, City, Barca, PSG) ellen nem úgy állnak ki mint a birkakergetők ellen vagy egy megnyert bajnokság sokadik meccsére

több mint 1 éve
FLZOLI
persze hogy van, már Németbe' is rezgett a léc párszor, a múltkor meg az azeriek ellen sikerült majdnem kiesniük hazai pályán

Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
több mint 1 éve
Szoboszlai káoszt teremtett...
ThundersNFL a Paraszt
ha még jól is játszana 😛

jobban bosszant hogy Giroud 4 méterről felső kapufa lol, pedig Chukwu bohócot csinált előtte a komplett védelemből előtte
petey
az engem is, mert Milan W kellett volna a szelvényemhez
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 685 — Csodabogár
ThundersNFL a Paraszt
ha még jól is játszana 😛

jobban bosszant hogy Giroud 4 méterről felső kapufa lol, pedig Chukwu bohócot csinált előtte a komplett védelemből

Szerkesztette: petey

több mint 1 éve
Pl. a Werder Bremen most hétvégén országos X
több mint 1 éve

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 417 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 732
Szobi akkor vissza lehet venni az arcból.
petey
Vartad mar nagyon?
JéBé
Igen
Pláne az tetszett hogy fullra sprintelt vissza, ja nem ide bocs.
petey
Sajnalllak hogy majdnem egy egesz szezont kellett varnod erre a pillanatra.
JéBé
Itt is megy már a Trollfoci?
petey
Csak nehezemre esik megerteni hogy az onigazolason kivul milyen oromot ad szamodra egy(ket) ilyen csunya hiba tole. Pure hate?
JéBé
aztakurva, életben nem vertem a gyűlöletet itt Szobira egyszer sem.
mondjuk engem inkább irritál az ilyen kő-papír-olló, meg az egy-két hisztije válogatott meccsen is.
tudom egy szent tehén, de se a Salzburgban se a Lipcsében nem láttál tőle ilyet.
de akkor írjál fel a haterek közé, nem érdekel 😊
petey
Nem, nem szent tehen de az olyan haterek akik pusztan a hype miatt amit itthon kap alig varjak a csufos bukasat elegge feltudjak huzni bennem a pumpat. A te kommented pont igy hangzott. Nincs elottem minden korabbi Szob hsz-ed, ez kiszurta most a szemem. Piece.

Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 902
petey
Mindig megdöbbenek, hogy az átlag magyar ember mennyire nem tud különbséget tenni aközött, hogy valaki tisztában van a képességeivel és magabiztos és aközött, ha valaki el van szállva magától.
ervinator
Figyu, nekem ne. Ismerem Szobit meg a faterját a Főnix óta, köszi.
petey
És ez mit bizonyít?
ervinator
az átlag magyar ember most mondta el, hogy tud különbséget tenni.

na de ennyi elég is Szobiból, tudjuk be hogy nem aludta ki magát.
petey
engem nem győztél meg arról, hogy tudsz, de zárjuk le ennyivel.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 685 — Csodabogár
petey
Mindig megdöbbenek, hogy az átlag magyar ember mennyire nem tud különbséget tenni aközött, hogy valaki tisztában van a képességeivel és magabiztos és aközött, ha valaki el van szállva magától.
ervinator
Figyu, nekem ne. Ismerem Szobit meg a faterját a Főnix óta, köszi.
petey
És ez mit bizonyít?
ervinator
az átlag magyar ember most mondta el, hogy tud különbséget tenni.

na de ennyi elég is Szobiból, tudjuk be hogy nem aludta ki magát.