NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 599
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Egyébként a Blackburn hogy a picasába jutott el idáig a BL-ben?
több mint 1 éve
Na lement a fék morata és ott is a gól🤣Hagyjad már magad. Szeretnél te ilyen csatár a Realba.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Csóri Hummels minimum 2 gólt ő adott a 3ból a két meccsenŐ a német Ķádár, ugyanannyit tesz hozzá a meccsekhez, és ugyanolyan fürge.
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Na lement a fék morata és ott is a gól🤣Megidézem Sixot erre a kommentre
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Csóri Hummels minimum 2 gólt ő adott a 3ból a két meccsen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na lement a fék morata és ott is a gól🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Dortmund xD
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
balfasz dortmund
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ki kell pontozni Ruiz gyereket valahogyJaj de kar ezért a pirosért, simán engedni kellett volna most meg tényleg már tenyleg nem sok esély marad ilyen sebesség ellenGyökér dembele a barcában is lehetett volna néha ennyire motivaltHálátlan kutya. Xavi nem megy szembe Laportaval miatta akkor már valahol megye 3-ban padozna
Klaci79
garincsa
Klaci79
több mint 1 éve
Jaj de kar ezért a pirosért, simán engedni kellett volna most meg tényleg már tenyleg nem sok esély marad ilyen sebesség ellenGyökér dembele a barcában is lehetett volna néha ennyire motivaltHálátlan kutya. Xavi nem megy szembe Laportaval miatta akkor már valahol megye 3-ban padozna
Klaci79
garincsa
több mint 1 éve
Gyökér dembele a barcában is lehetett volna néha ennyire motivaltHálátlan kutya. Xavi nem megy szembe Laportaval miatta akkor már valahol megye 3-ban padozna
Klaci79
több mint 1 éve
Raphinhárol 2 évvel ezelőttig azt se tudtam hogy kiaz, dembeléről meg nem írtam egyetlen kommentet sem szerintem a tizenx év fórumozásaim alatt🤣Hiába próbálsz kihátrálni, évekig szidtad őket itt.Megint Meki 2 nagy kedvence, Raphinha meg Dembele talált be 😀Már a multkor is mondtam hogy vakon vagy, csaXólok hogy raphinha azon keves emberek kozott van akivel szimpatizalok a barcaban, yamal és de jong mellett talan az egyetlen🤣
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 1 éve
Csak nem a barcában…Gyökér dembele a barcában is lehetett volna néha ennyire motivaltMost is Barcelonában motivált 😀
Klaci79
Sixo
több mint 1 éve
Gyökér dembele a barcában is lehetett volna néha ennyire motivaltMost is Barcelonában motivált 😀
Klaci79
több mint 1 éve
Őszinte kérdés: melyik top spanyol csapat nem volt az? A Reál, a patkánnyal mint csapatkapitány? A katalányok, akik a posztonkénti két méret hátrányt állandó műugrásokkal kompenzálták? A matracosok, akik lényegében a top csapatok közé bevezették a ketrecharcot?én azt se tudom, mi történik azon a meccsen, nem is érdekel 😀 én a másikat nézem. Attól még az igaz az igaz, az a Guardiola féle csapat undorító volt, a sikerei ellenére.De ezt azok után, hogy a párizsi gyerek összehomorított egy kiállítást? Ki gondolta volna, hogya Barcát kifejezetten szerettem még a Guardiola éra előtt. dinho, Deco, Puyol korszakot. Azután azt a gusztustalan színészkedős, Guardiola féle csapatot úgy megutáltam, hogy annyira még a Realt se.épp akartam írni hogy a delfin ligában ez a szokás 😀Miért van azaz érzésem,hogy Barca többet fetrenceni mint játszanispanyoloknál az a menő. Ezért se nézem már őket.
ThundersNFL a Paraszt
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
ezt csinálja egy spanyol csapat?
slowmotion
shagi0206
Amúgy minden spanyol csapat láványosabban színeszkedik, valszeg mert náluk általában magasabb arányban vannak spanyolok meg dél-amerikaiak.
több mint 1 éve
Hiába próbálsz kihátrálni, évekig szidtad őket itt.Megint Meki 2 nagy kedvence, Raphinha meg Dembele talált be 😀Már a multkor is mondtam hogy vakon vagy, csaXólok hogy raphinha azon keves emberek kozott van akivel szimpatizalok a barcaban, yamal és de jong mellett talan az egyetlen🤣
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Gyökér dembele a barcában is lehetett volna néha ennyire motivalt
több mint 1 éve
Megint Meki 2 nagy kedvence, Raphinha meg Dembele talált be 😀Már a multkor is mondtam hogy vakon vagy, csaXólok hogy raphinha azon keves emberek kozott van akivel szimpatizalok a barcaban, yamal és de jong mellett talan az egyetlen🤣
Sixo
több mint 1 éve
Dembelében mi ez a Barca utálat?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Megint Meki 2 nagy kedvence, Raphinha meg Dembele talált be 😀
több mint 1 éve
Remélem valamelyik idióta francica esetleg összeszed mèg egy sárgát ès akkor talán.... egyébként nem fogjuk bírniMeccs előtt az volt a tippem, hogy a P$G fog egyedül fordítani, de őszintén szólva nem felfétlenül állt erre a meccs.
dande2
De láttuk már Kovácsot meccset vezetni, nem az volt a kérdés, hogy hibázik-e, hanem hogy mennyit, és ez mennyire befolyásolja a végeredményt.