Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Bundeszligán belül nem tudom, csinálna-e közvetlen váltástAsszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
Amúgy halkan jegyzem meg hogy a bayernhez is ugyanannyi kötődése van, nem lenne meglepő ha nyáron oda menne
davemayer
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 589
rom meccset senki nem nezte?a masodik roma golnal senki nem vette eszre, hogy azert lett ilyen nagy gol, mert a tamaszkodoval veletlenul picit megpockolte rugas elott.. a kapus is szettarta kezet, hogy bazz.
több mint 2 éve
elvileg nyilatkozta párszor hogy Liverpoolhoz kötődik leginkábbAsszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
Amúgy halkan jegyzem meg hogy a bayernhez is ugyanannyi kötődése van, nem lenne meglepő ha nyáron oda menne
davemayer
aztán ki tudja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Carlo marad 2026-ig, de Alonso szerződésében két klub szerepel aki hívja ő oda megy a Pool és a Real.már két ünnep közt volt extensionCarlo allitolag mar csak nyárig leszMinek? Carlo nem elég jó?Asszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
davemayer
shagi0206
davemayer
zacknorb
Szerintem elmegy most Liverpoolba pár évre onnan meg Real lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
már két ünnep közt volt extensionCarlo allitolag mar csak nyárig leszMinek? Carlo nem elég jó?Asszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
davemayer
shagi0206
davemayer
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Carlo allitolag mar csak nyárig leszMinek? Carlo nem elég jó?Asszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
davemayer
shagi0206
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Minek? Carlo nem elég jó?Asszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
davemayer
több mint 2 éve
Asszem most már egyértelműen Xabi Alonsot kell megkörnyékezni a Pool vezetőségnek. Kapcsolódik is a csapathoz + amit a Bayerrel csinál (nem a zsótival)...hihetetlen 🙂Egy frászt, menjen csak madridba
shagi0206
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tuchel ma már nem utazik vissza a csapattal szerintem.Elmegy nyomni egy urbanmeyert?
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Azért jó mostanában Roma meccseket nézni. Csak így tovább sráncok!
több mint 2 éve
csak nálam nincs kép most?igen, AMC Mikro holnapamc mikro afrika kupa 3. helyert most 😊a döntőt is adják majd?
YoungZeeZee
deyell
zacknorb
built for this shit
több mint 2 éve
igen, AMC Mikro holnapamc mikro afrika kupa 3. helyert most 😊a döntőt is adják majd?
YoungZeeZee
deyell
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
amc mikro afrika kupa 3. helyert most 😊a döntőt is adják majd?
YoungZeeZee
built for this shit
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 589
amc mikro afrika kupa 3. helyert most 😊
több mint 2 éve
Jó hogy elment Kane a Müntyenbe bajnoki címet nyerni.Vaaagy a Bájern egy proven winnert akart igazolni, csak nem ellenőrizték Kén trophy cabinetjét
ulpianus
több mint 2 éve
Jó hogy elment Kane a Müntyenbe bármit címet nyerni.
ulpianus
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jó hogy elment Kane a Müntyenbe bajnoki címet nyerni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Pedig onnan nem sokan lőnek gólt Neuer kapujábaSzerk.
Tuchel RAUS
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ez Frimpong is gyorsan Angliában találja magát
több mint 2 éve
Hat ez lesimazta a Real. Vini nagyot játszott, Bellingham meg csak a szokásos. Bár örülnek, ha pár meccset kenytelen lenne kihagyni most, ráférne amennyire agyon van jatszatva. Gulernek is örülök, jól szállt be. Viszont ezzel a 11es kérdéssel vmit kezdeni kell, mert az katasztrófa idén.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Pont a kupa tavaszra lendül be a REal is
több mint 2 éve
Valaki magyarázza már el hogy ilyen Upa meg Dier félékkel mit szeretne az FCB?Szezon előtt a Leverkusenre fogadott, hogy bajnok lesz!
garincsa
több mint 2 éve
Plusz úgy h Kim a világ másik végéről repült vissza, kb nulla közös edzéssel.Valaki magyarázza már el hogy ilyen Upa meg Dier félékkel mit szeretne az FCB?na hát igen. De Light meg a padon. Sosem játszottak idáig 3 védős felállással, de pont a Leverkusen ellen kipróbálni jó dolog. 😀
garincsa
Toto21
Szezon legfontosabb meccsen nem kezdő de Ligt, Kimmich és Müller.
Tuchel RAUS!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Menjen Újpestre. Azt a szintet megüti, úgyis új időszámítás kezdődik ott.majd jön Baszelóónááába ott még nem vót 😛Tuchel ma már nem utazik vissza a csapattal szerintem.Csebi személyes viszi el Münchenből.
Toto21
Sixo
dande2