Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Kemény meccs ez a Roma-Inter is. A 2 csapat összesen 0.85ös xG-t hozott összes. 7 kaput talált lövésből 5 gól.
több mint 2 éve
Ez a Stanisic nem Bayernes volt?Még mindig az.
Sixo
Csak Tuchel utalja, kolcsonadta. Miközben hiánycikk nálunk a jobb hátvéd meg a jobb középső hátvéd. Pont ebben a két pozícióban tudna játszani.
Nem baj el költöttünk meg kb 35+ M egy új jobb hatvedra akiről ma gólt lőtt Stanisic.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ilyen jót rég nevettem 😃Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Pláne ha láthatjuk Zsuzsit vergődni.
Kenny
Nemes samu09
csebi
több mint 2 éve
Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Kenny
Nemes samu09
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
ezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Kenny
több mint 2 éve
Varga ha ebből a teljesítményből semmit nem mutat majd meg megérdemli hogy egy Fradiban rohadjon meg😃. Meccs képe mostani képe alapjan Nek érdemelt gólt a fagyi
több mint 2 éve
ezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Pláne ha láthatjuk Zsuzsit vergődni.
több mint 2 éve
Stanisic 😊 mekkora karma
több mint 2 éve
Az Afc döntőt nézte valaki? Sajnos lemaradtam róla, de azért érdekelne, hogy Katar három 11-eséből mennyi volt jogos
r.baggio
52.50 volt kontakt, nah de a mikrofonfejű rögtön esett, nagy ellenállást nem mutatott, tipikus
2.06.16 maga a szabálytalanság, de 2.07.50-nél lassítva, szerintem ez is kamu, utálom a színészkedést
2.27.58 ez szerintem fújható
nem akartam 3x berakni a yt videót időpontosan, mert van aki nem szereti
több mint 2 éve
Remek kölcsönbeadás 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Az mondjuk kemény lett volna, ha a döntőben a hazai csapat kap 5 11est.Az Afc döntőt nézte valaki? Sajnos lemaradtam róla, de azért érdekelne, hogy Katar három 11-eséből mennyi volt jogosViccelsz? Mind. És még kettőt meg se kaptak.
r.baggio
warr_b
több mint 2 éve
Hajrá Xhakáék!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Real nem szarozik
több mint 2 éve
Az Afc döntőt nézte valaki? Sajnos lemaradtam róla, de azért érdekelne, hogy Katar három 11-eséből mennyi volt jogosViccelsz? Mind. És még kettőt meg se kaptak.
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Az Afc döntőt nézte valaki? Sajnos lemaradtam róla, de azért érdekelne, hogy Katar három 11-eséből mennyi volt jogos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Dini még mindig nem jó lábbal 111. fejezet
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ha oldalról odaver, az nem sárga?Oldalról volt az.Ha nem a fradi lenne megnéznék hogy nem piros eHa nem a Fradi lenne, Szécsi már sárgával játszana, miután hátulról alávert Ramireznek.
Nemes samu09
csipkelli
Nemes samu09
több mint 2 éve
Oldalról volt az.Ha nem a fradi lenne megnéznék hogy nem piros eHa nem a Fradi lenne, Szécsi már sárgával játszana, miután hátulról alávert Ramireznek.
Nemes samu09
csipkelli
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Ha nem a fradi lenne megnéznék hogy nem piros eHa nem a Fradi lenne, Szécsi már sárgával játszana, miután hátulról alávert Ramireznek.
Nemes samu09
több mint 2 éve
Ha nem a fradi lenne megnéznék hogy nem piros e
több mint 2 éve
Kár volt azért a 11esért a meccs elején, a sirályok azt leszámítva kevés veszélyt jelentettek.Remélem jegyzeteltél @iktriad
Sixo
több mint 2 éve
Kár volt azért a 11esért a meccs elején, a sirályok azt leszámítva kevés veszélyt jelentettek.
több mint 2 éve
Mennyi drama qeen van a fradiban.
több mint 2 éve
Jók ezek a Bundesliga tiltakozások. Ilyenekből lesz Danilho Doekhi 45+25' percben szerzett gólja 😀Az első félidő 70. percében szépen hangzik 😀
Heisman nádor