Soccer

42 feliratkozó

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 424 — Steelers fan
Újabb foshalmaz, semmire se jó 0-0. Desits egy nulla, a csapat nulla, játék, ötlet nincs. Lófasz lesz itt, nem feljutás.
warr_b
Mi is 0-0 az Alcuferrel, uh nem vagy egyedül a bosszankodással!
nagir
Nincs szebb és őszintébb öröm a kárörömnél! 😀

Ettől függetlenül én még mindig nem hiszek a feljutásban.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 298 — "Montoya por favor!"
Most olvastam hogy a LaLigaban van egy olyan idióta szabály, hogy akit kirúgtak egy csapattól az 1. vagy 2. osztályban, az abban évben nem ülhet le másik padra.
Ez kifejezetten csak az olyan fertőben lenne jó, mint az NB1-2 😀😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 16 062 — a new hope (again)
Csodálatos év lenne ha a Vasas nem jutna fel, a Mezőkövesd meg kiesne. Szemet Szivacski 😂😂😂
- JC6
Idén Győr és Nyíregy megy fel, Várda meg Kövesd ki, így jövőre elég erősen Vasas és Szeged megy fel.
zacknorb
szeged elvileg nem akar

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 146 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Csodálatos év lenne ha a Vasas nem jutna fel, a Mezőkövesd meg kiesne. Szemet Szivacski 😂😂😂
- JC6
Idén Győr és Nyíregy megy fel, Várda meg Kövesd ki, így jövőre elég erősen Vasas és Szeged megy fel.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 983 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Újabb foshalmaz, semmire se jó 0-0. Desits egy nulla, a csapat nulla, játék, ötlet nincs. Lófasz lesz itt, nem feljutás.
warr_b
Beírhattad volna, hogy melyik csapatod játszott éppen. Albán kettő?
Sixo
Indiai kettő, Churchill Brothers.

De lesz nemsokára Brora Rangers-Buckie Thistle meg Lossiemouth-Inverurie Loco Works a Highland League-ből, az majd kárpótol.
warr_b
- JC6
Na, neked is tartozik?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 359
warr_b
Sixo

De lesz nemsokára Brora Rangers-Buckie Thistle meg Lossiemouth-Inverurie Loco Works a Highland League-ből, az majd kárpótol.
warr_b
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 983 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Sixo

több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 699 — Bla, bla, bla
warr_b
Mi is 0-0 az Alcuferrel, uh nem vagy egyedül a bosszankodással!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 967
Bologna
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 145 — LIGHTS OUT!
warr_b

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 982
Na, Trent megint out hetekre
zacknorb
Meglepő lesz amit mondok, de nem bánom. Az újdonsült hónap játékosa, Bradley így legalább játszhat stabilan.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 699 — Bla, bla, bla
Durva szint lehet a Milánóban ha nem fért be ez a gyerek a kezdőbe
FLZOLI
Brahim stabil kezdő volt Milánóban, ha ra gondolsz. Meg is akartak tartani, csak a Real nem akarta elengedni.
rob3r7o
Nem akarta kifizetni érte a Milan a pénzt én úgy tudom, és akkor már inkább visszahozta a Madrid
FLZOLI
Nekem úgy volt meg a sztori, h a Milan marasztalta volna, de mivel Asensio távozóban volt Perezek mindenképpen vissza akartak hozni.

De végülis mindegy, lényeg h bevált eddig a dolog Real szemszögből.
rob3r7o
Egyáltalán nem mindegy!!!
A Milan meg akarta tartani és Brahim is maradni szeretett volna! Ancelotti kifejezett kérésére vitték vissza!
Ezek a tények.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 516 — Cowboys fan
zacknorb
reméljük, Bradley anyukájával nem történik semmi.
mondjuk a bal oldalon van Robbo és Cimi is, szóval akkor jobbhátvédben most Gomez/Bradley hetek jönnek.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 146 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
több mint 2 éve
Szivics másodedzőjét sikerült leakasztani, csodálatos...
törölt kristof
Már akartam is kérdezni, hogy ki ez a Kaczor Feri doppelgänger
több mint 2 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 182 — Browns GM
Kuttor out
zacknorb
Szegény Kutya 😀 😀
Csak vissza ne hozza mókamiki...
warr_b
remélem Diósgyőrben sem merült fel a neve...

állítólag Máté Csaba jöhet, ő azon kevés magyar edzők közé tartozik, akik sokat ki tudnának hozni ebből az egyébként elég jó keretből - bár továbbra is fejétől bűzlik a hal.
törölt kristof
Szivics másodedzőjét sikerült leakasztani, csodálatos...

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 2 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
ezt a pofátlan csalást..visszajátszák és nézik is, erre nem adják meg a Lipcsei gólt 😀😀😀 ezért kell aztán a VAR
Pep71
Mi a kérdés? Tolta el a kapust, így egyértelműen játékba avatkozott attól hogy nem ért labdába, szerintem jogos volt a les.
kapitnono
ha az miatt nem adták volna meg, ahhoz ki kellett volna hívni, h megnézze a játékvezető, az a szabály.
szerintem, ha az a játékos aki miatt te lesnek gondolod, ha ő nincs ott , akkor sem lett volna esélye ezt kivédeni..
Pep71
Vagy 5 ször visszajátszották, konkrétan pontosan akkor lökték hátulról a kapust, amikor a lipcsei beadta a labdát, és mivel les miatt nem adták meg a gólt, nem a szabálytalanság miatt, gondolom játékba avatkozónak nyilvánították a kapust meglökő lesen tartózkodó Lipcsei játékost hiába nem avatkozott játékba. Ilyenkor nem szokták kihívni a bírót.
kapitnono
😀 😀 😀 oké
Pep71
Bármelyiket is nézheted vagy les volt vagy szabálytalan a kapus meglökése, de azért egyből mehet a var csalás 😂😂
kapitnono
most megint visszanéztem. azt mondod, hogyh a lipcsei gyerek nem löki meg a kapust akkor van esélye kivédeni? am ez a lökés a PL-ben nulla, ekkora lökések minden szögletnél van vagy 10.
Pep71
Ezt lefújni szabálytalannak annyi értelme volt mint amikor 6 méterre elszáll a támadó feje felett a labda de mezrángatásért jár a tizi. Nem osztott nem szorzott hol volt a lipcsei, ha akkorát lökne rajta még oké de ezen nem múlott semmi
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 278
talán mert a PL-ben nem színészek játszanak és nem dobálják magukat minden sz.rért, nem fetrengenek a földön percig egy fault után..továbbra is tartom, hogy a real kapusának a lökés ellenére sem lett volna semmi szansza, hogy ezt kivédje.
Pep71
Ligától függetlenül full színészek vannak szinte mindenhol, része lett sajnos a focinak a műesés. Többek között ezért nem nagyon nézek már annyi focit, csak full véletlen a mai is.
De szabálytalan lehet hogy nem volt a lökéssel alipcsei játékos, de az hogy meglökte a kapust a labda elrúgásának pillanatában, szerintem, és ahol olvasom sok más szakértő szerint is a játékba próbált avatkozni, ezáltal jogos a les. Gondolj csak bele annyiba ha a kapus előtt állt volna ugyanúgy elvették volna mert akadályozza a kapust.
kapitnono
Ezt a minimális lökést a mai fociban sehol nem fújnák már le a mezőnyben. A kapusnak már az 5-ösön belül sincs semmilyen előnye(h nem lehet lökni stb, mert már évek óta eltörölték). Mateu Lahoz(aki nagy real szurkoló és nem PL , hanem Laliga bíró), a foci megcsúfolásának nevezte az ítéletet 😀
annyi biztos, hogy annyira nem volt egyértelmű a döntés, mint, ahogy irtad, mert különben nem beszélnének róla ennyien.
De amúgy egyetértünk. én is pont azért nézek egyre kevesebb focit, amit te is írtál..
mikor 0-0nál egy kapuskírúgás egy percig tart vagy hogy a kapus 20!!! mp-ig tartja a kezében a labdát, a szabályok szerinti maximum 6mp helyett, stb..
Pep71
De itt nem a lökés ténye a fontos, hanem hogy a lökéssel lesen tartózkodott.
A világ összes bajnokságában lefújják ezt.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 590 — Lucas Scott
Kurtos után Lunin az első a BL-ben, aki 1 meccsen 9 védést bemutatott. Elképesztő formában van a srác.
rob3r7o
es hat a meg nem adott gol elotti mutatvanya is kvazi vedessel er fel ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 992
Kurtos után Lunin az első a BL-ben, aki 1 meccsen 9 védést bemutatott. Elképesztő formában van a srác.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Rodrygo istenem. Nézni is szörnyű.

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 825 — Csodabogár
valaki Olmót bassza pofán egy szívlapáttal. köszi.

annyira elhiszi hogy az már kurva kínos...

több mint 2 éve
FLZOLI
Brahim stabil kezdő volt Milánóban, ha ra gondolsz. Meg is akartak tartani, csak a Real nem akarta elengedni.
rob3r7o
Nem akarta kifizetni érte a Milan a pénzt én úgy tudom, és akkor már inkább visszahozta a Madrid
FLZOLI
Nekem úgy volt meg a sztori, h a Milan marasztalta volna, de mivel Asensio távozóban volt Perezek mindenképpen vissza akartak hozni.

De végülis mindegy, lényeg h bevált eddig a dolog Real szemszögből.

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 777 — farkas.l.zoltan@gmail.com
FLZOLI
rob3r7o