Soccer
Pont ezt mondom, hogy nem függünk másoktól.Néztem a csoportállást és nem kell nekünk megverni Bulgáriát holnap, tulajdonképpen annyi kell a biztos továbbjutáshoz (1. vagy 2. hely megszerzése), hogy a hatralévő két meccsen ne szerezzünk nulla pontot miközben Montenegró hat pontot szerez.Ha jól emlékszem a 2016-os norvég pótselejtező elkerüléséhez is annyi kellett volna, hogy Izland ne kapjon ki Törökországban (kikaptak emberelőnyben egy 89, perces góllal), de ha esetleg mégis, legalább Lettország ne kapjon ki otthon Kazahsztán ellen (azt is sikerült összehozni).
Ha mi akár 1 pontot is szerzünk már kint vagyunk, de ha nullát szerzünk, akkor is kint vagyunk amennyiben Montenegró nem gyűjti be mind a hatot.
Azért ez úgy, hogy az eddig lejátszott hat meccs mindegyikén szereztünk pontot, vagyis veretlenek vagyunk, mindössze 4 kapott góllal, nem tűnik megugorhatatlan akadálynak.
Őszentsége Sobri Jóska
Egy csapat sose hagyatkozzon mások eredményeire.
Kampman
Meg azt, hogy nyerni se kell.
Két meccsen kell 1 pont és pipa, úgy, hogy meccsenként eddig átlag 2,33*pontot hozunk, jók vagyunk, és fis-fos csapatok ellen fogunk játszani. De még ha ez az egy pont se lenne meg, akkoris az kéne, hogy az ergya Montenegró 6-t csináljon.
Szóval én úgy vagyok vele, hogy kb. 95 százalék, hogy már ki is jutottunk.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Néztem a csoportállást és nem kell nekünk megverni Bulgáriát holnap, tulajdonképpen annyi kell a biztos továbbjutáshoz (1. vagy 2. hely megszerzése), hogy a hatralévő két meccsen ne szerezzünk nulla pontot miközben Montenegró hat pontot szerez.Ha jól emlékszem a 2016-os norvég pótselejtező elkerüléséhez is annyi kellett volna, hogy Izland ne kapjon ki Törökországban (kikaptak emberelőnyben egy 89, perces góllal), de ha esetleg mégis, legalább Lettország ne kapjon ki otthon Kazahsztán ellen (azt is sikerült összehozni).
Ha mi akár 1 pontot is szerzünk már kint vagyunk, de ha nullát szerzünk, akkor is kint vagyunk amennyiben Montenegró nem gyűjti be mind a hatot.
Azért ez úgy, hogy az eddig lejátszott hat meccs mindegyikén szereztünk pontot, vagyis veretlenek vagyunk, mindössze 4 kapott góllal, nem tűnik megugorhatatlan akadálynak.
Őszentsége Sobri Jóska
Egy csapat sose hagyatkozzon mások eredményeire.
Majdnem eltalálta xDPremier League csak egy, a többi First Division
Sixo

🚨🔴 BREAKING: Manchester United CEO Richard Arnold leaves the club by the end of the year.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 15, 2023
This is part of changes with INEOS set to complete the acquisition of a 25% stake in the club.
Patrick Stewart will be the interim CEO, as @MarkKleinmanSky revealed. pic.twitter.com/eQolyR8rMf

ebben teljesen egyetértek...egyébként ha már van gólvonal technológia, akkor ugyanennyi erővel alap- és oldalvonalnál is meg lehetne csinálni...(feltételezem...elvégre 2023-at írunk)mondták is, hogy nincs vonalban a kameraEz manapság annyira hihetetlen egyébként...
bogjosi
Mikey
illetve, hogy pont ott nincsenek legalább vonalban kamerák...nem is értem...
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
mondták is, hogy nincs vonalban a kameraEz manapság annyira hihetetlen egyébként...
bogjosi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Megjegyezném, én egyáltalán nem éreztem koatikusnak a kommunikációt (ellentétben amit TonyAdams írt, a poolos esett pár hete, nah, az az volt!).Bármelyik major ligából kijönne egy ilyen felvétel, és rájuk gyújtanák a székháztat, itt meg minden rendben, mehet minden tovább. És most nem is a döntések helyességét vitatom (pedig lehetne hogy basszák meg) egyszerűen ilyen kommunikációból nem születhet jó eredmény.azóta eltávolították a videót, zanzásítva le tudja valaki írni mi hangzott el?
Tony Adams
Sebii
Szépen végigmentek a kérdéses szitukon: kint volt-e a labda, volt-e szabálytalankodás ill. les.
NFL-es hasonlattal élve a verdikt: stands as called lett (nem pedig confirmed).
Nem találtak egyértelmű bizonyítékot arra, hogy kint volt a labda vagy sem, mondták is, hogy nincs vonalban a kamera és a labdának is van görbülete.
A lökés kérdését mondjuk szerintem megnézhették volna jobban, azt pikkpakk lezárták azzal, hogy keze rajta volt, de lökőmozdulatot nem láttak.
A lest is kikockázták, de ott sem volt egyértelmű nézet, ugyanis hiába csekkolták a kamerákat, a labda a főnézetben takarásban volt fullra.
Kb. ennyi történt.
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
azóta eltávolították a videót, zanzásítva le tudja valaki írni mi hangzott el?🚨🚨| BREAKING: Full VAR audio of Anthony Gordon’s goal for Newcastle against Arsenal.
— CentreGoals. (@centregoals) November 14, 2023
[Audio via @SkySportsPL] pic.twitter.com/8Ie9ADJPp9
Bármelyik major ligából kijönne egy ilyen felvétel, és rájuk gyújtanák a székháztat, itt meg minden rendben, mehet minden tovább. És most nem is a döntések helyességét vitatom (pedig lehetne hogy basszák meg) egyszerűen ilyen kommunikációból nem születhet jó eredmény.
Tony Adams
Löfli kedvenc u17es csapata, meg semmisítette Warrb kedvencét.Az angoloktól még tízet kaptunk, a fejlődés megkérdőjelezhetetlen!
81 SHOTS. pic.twitter.com/Uj9eHyyGxF
— Opta Analyst (@OptaAnalyst) November 14, 2023
Sixo
Nah majd (a brazilokat legyőző) Irán ellen javítanunk.😁

81 SHOTS. pic.twitter.com/Uj9eHyyGxF
— Opta Analyst (@OptaAnalyst) November 14, 2023
🇨🇲 Former Arsenal and Barça midfielder Alex Song has officially retired from professional football. pic.twitter.com/nHeCLtLKbU
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 14, 2023
🚨🚨| BREAKING: Full VAR audio of Anthony Gordon’s goal for Newcastle against Arsenal.
— CentreGoals. (@centregoals) November 14, 2023
[Audio via @SkySportsPL] pic.twitter.com/8Ie9ADJPp9
Bármelyik major ligából kijönne egy ilyen felvétel, és rájuk gyújtanák a székháztat, itt meg minden rendben, mehet minden tovább. És most nem is a döntések helyességét vitatom (pedig lehetne hogy basszák meg) egyszerűen ilyen kommunikációból nem születhet jó eredmény.
Afrika percek sponsored by warrb, Sixo és LöfliIgen, pont akartam írni hogy holnap kezdődnek az afrikai VB-selejtezők, csütörtökön meg az ázsiai érdemi része.
Eritrea visszalépett a vb selejtezőtől mert attól félek, hogy a játékosok menedékjogot kérnének a másik országban (Marokkó, Zambia, Tanzánia és Kongó lesznek az ellenfelek).
A félelem azért nem alaptalan, mert 2009 óta több mint 60 playa vándorolt el így és kért menedékjogot.
zacknorb
Persze a Kongói DK kb a legerősebb csoportba került (Szenegál, Mauritánia, Togo, Szudán, Dél-Szudán, utóbbi kettő egymás ellen külön pikáns), miközben van olyan lófütty csoport, hogy Tunézia, Malawi, Namíbia, Egyenlítői-Guinea, Libéria, Sao Tomé és Príncipe, hát kösz.
Ázsiában a D csoportot leszámítva elég egyértelműnek tűnnek a továbbjutások, azt mondjuk nem tudom, Palesztína hogy fog részt venni a sorozatban...

Közben a Napoli egyre inkább Walter Mazzari felé tekint
zacknorb
🚨🔵 Official, confirmed. Rudi Garcia has been fired by Napoli and Walter Mazzarri becomes the new manager.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 14, 2023
Mazzarri, back to Napoli 10 years later. pic.twitter.com/oucy9fxAeH
Afrika percek sponsored by warrb, Sixo és Löfliraadasul onnan kijutni nem piskota. kulon kilepesi vizumot kell beszerezni a helyi hatosagoktol.
Eritrea visszalépett a vb selejtezőtől mert attól félek, hogy a játékosok menedékjogot kérnének a másik országban (Marokkó, Zambia, Tanzánia és Kongó lesznek az ellenfelek).
A félelem azért nem alaptalan, mert 2009 óta több mint 60 playa vándorolt el így és kért menedékjogot.
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Poloska vagyok.
Jó kérdés. Eleinte bent akartak botrányt elvileg, hogy félbe szakadjon a meccs, aztán a zárt kapu után is jöttek hírek, hogy attól még a terv nem változott. De hogy ezt mit takar, csak ők tudják 😊 Amilyen kusza ez az egész történet, lehet, hogy simán lemegy a meccs minden zökkenő nélkül.A stadion környékén akarnak valamit csinálni?Szófia 18:00Remélem a bolgár hoolok tényleg kb 5 perc után lerendezik a meccset (jöttek infók, hogy a félbeszakítás a céljuk), aztán felesleges volt ez az egész herce-hurca.
Zsellér de Vrij
Bálesz
Gergőbácsi
Nekem mindegy, csak nyerjünk, a többit meg oldják meg házon belül.

A stadion környékén akarnak valamit csinálni?Szófia 18:00Remélem a bolgár hoolok tényleg kb 5 perc után lerendezik a meccset (jöttek infók, hogy a félbeszakítás a céljuk), aztán felesleges volt ez az egész herce-hurca.
Zsellér de Vrij
Bálesz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Poloska vagyok.