Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 493 — Lucas Scott
Csebi elment Isztambulba és elkente a törököket.
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/video-osszeverekedtek-a-galatasaray-es-a-bayern-szurkolok-2985255
Sixo
török vert törököt 😀
NB2
Mindezt a török elnok Orbán Viktor jelenlétében

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 503 — nabege2@yahoo.com
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/video-osszeverekedtek-a-galatasaray-es-a-bayern-szurkolok-2985255
Sixo
török vert törököt 😀
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 437 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Palhinha ara csak emelkedett, epp a hosszabbitas miatt. allitolag nagyon akar jonni, de akkor nem ertem miert irt ali plusz evekre, ha ez csak veri fel az arat, amit nem fogunk elvileg kifizetni. ugye Hoeness azt mondta, hogy senki se szamitsan nagy koltesekre januarban.
csebi
Egyszerű az ok: az új szerződéssel több lett a fizuja is. 😊 Be akarja biztosítani magát arra az esetre, ha már mégse lennénk annyira érdeklődőek januárra.
Hungarian Bill
nyilvan, ertem ezt. de ezzel csokkenti az eselyet annak, hogy BL-ben jatsszon, hogy meg nagyobb legyen a fizuja stb.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 714
Palhinha ara csak emelkedett, epp a hosszabbitas miatt. allitolag nagyon akar jonni, de akkor nem ertem miert irt ali plusz evekre, ha ez csak veri fel az arat, amit nem fogunk elvileg kifizetni. ugye Hoeness azt mondta, hogy senki se szamitsan nagy koltesekre januarban.
csebi
Egyszerű az ok: az új szerződéssel több lett a fizuja is. 😊 Be akarja biztosítani magát arra az esetre, ha már mégse lennénk annyira érdeklődőek januárra.
több mint 2 éve
Lehet vinni, occsó.

Sixo
jezusom. Tuchel kepes is lesz megvenni.
csebi
Mondjuk az ő posztja szerintem inkább a VKP, mint a belső védő amibe conte beleerőltette. Nem azt mondom, hogy ő lehet a középpálya motorja Münchenben, de szerintem VKP poszton nem olyan szar, mint hátvédként, és egy korrekt szintet lehozhat. Főleg hogy Bayern szintű játékosok fognak majd mellette játszani és nem a conte féle spurs játékosok. Persze nem tudom, hogy Tuchel mely posztra szánná.
Duff
sztem a Tuchel rendszerebe lassu meg vkp-nak is. ne feledd, hogy Tuchel rendszereben nagyon sokszor a vkp es a 2 KH marad Mbappeval/Vinnyvel/Haaland gyorsasagu jatekosokkal. plusz ugye ha az egyik KH ilyenkor Upa akkor jon a biztos hiba tole, Dier meg vhol meg mindig a kozepkorben fordulasban lenne, vszeg mar lesen, mert mindket csapat hamarabb erne fel a BM terfelere.
csebi
Diernek - a sebessége miatt - ebben a rendszerben kb olyan mélyen kéne játszania, mint a mennyei megyeiben a 40-50 körüli, levitézlett söprögetőnek, aki hajdanán NB1-s szinten csatár volt. 😊 Palhinhát nem követem, mióta meghiúsult a transzfer, egy-két válogatott meccsét láttam. Az alapján ő passzolna ebbe a Bayernbe, más kérdés, hogy most hosszabbított szerződést, ergo többet kérne érte a Fulham, mint a nyáron.

Aztán az átigazolásokkal kapcsolatban ott van még a Hoeneß - Tuchel csörte is, aminek minden bizonnyal lesz még folytatása.
Hungarian Bill

több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 714
Lehet vinni, occsó.

Sixo
csebi
Mondjuk az ő posztja szerintem inkább a VKP, mint a belső védő amibe conte beleerőltette. Nem azt mondom, hogy ő lehet a középpálya motorja Münchenben, de szerintem VKP poszton nem olyan szar, mint hátvédként, és egy korrekt szintet lehozhat. Főleg hogy Bayern szintű játékosok fognak majd mellette játszani és nem a conte féle spurs játékosok. Persze nem tudom, hogy Tuchel mely posztra szánná.
Duff
sztem a Tuchel rendszerebe lassu meg vkp-nak is. ne feledd, hogy Tuchel rendszereben nagyon sokszor a vkp es a 2 KH marad Mbappeval/Vinnyvel/Haaland gyorsasagu jatekosokkal. plusz ugye ha az egyik KH ilyenkor Upa akkor jon a biztos hiba tole, Dier meg vhol meg mindig a kozepkorben fordulasban lenne, vszeg mar lesen, mert mindket csapat hamarabb erne fel a BM terfelere.
csebi
Diernek - a sebessége miatt - ebben a rendszerben kb olyan mélyen kéne játszania, mint a mennyei megyeiben a 40-50 körüli, levitézlett söprögetőnek, aki hajdanán NB1-s szinten csatár volt. 😊 Palhinhát nem követem, mióta meghiúsult a transzfer, egy-két válogatott meccsét láttam. Az alapján ő passzolna ebbe a Bayernbe, más kérdés, hogy most hosszabbított szerződést, ergo többet kérne érte a Fulham, mint a nyáron.

Aztán az átigazolásokkal kapcsolatban ott van még a Hoeneß - Tuchel csörte is, aminek minden bizonnyal lesz még folytatása.
több mint 2 éve
Lehet vinni, occsó.

Sixo
csebi
Duff

több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 487
Lehet vinni, occsó.

Sixo
csebi
több mint 2 éve
Lehet vinni, occsó.

Sixo

több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
 www.dfl.de/en/news/bundesliga-international-and-network4-extend-hungarian-broadcast-rights-agreement-until-2029/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 834 — "Montoya por favor!"
Hogy pont a legnagyobb riválisaink verik le a makkszériás Fulhamet mint vak a poharat

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 623 — Cowboys fan
PMFC, 12 meccs, 4 lőtt gól 😀 😀 😀
Kampman
Az egyébként elég lehet 16 pontra is akár, csak szólok
slowmotion
20-ra is elméletileg.
Kampman
My bad, a 12-4 művelet kifogott rajtam 😮

Akkor abba is fejezem a gyerek korrepetálását
slowmotion
Inkább vidd le őket a játszótérre, hátha lesz gól akkor.
Sixo
Felőlem aztán a Pécs maradhat ennyi góllal szezon végéig is.

Egyébként lementünk mozogni, igen 😊
több mint 2 éve
Lehet vinni, occsó.

több mint 2 éve
Kampman
slowmotion
20-ra is elméletileg.
Kampman

slowmotion
Inkább vidd le őket a játszótérre, hátha lesz gól akkor.

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 623 — Cowboys fan
Kampman
slowmotion
20-ra is elméletileg.
Kampman

több mint 2 éve
🇲🇦 Noussair Mazraoui has now been regularly called-up by Thomas Tuchel for Bayern game vs Galatasaray.

🇩🇪 Manuel Neuer, not available yet.
zacknorb
Goretzka serulese utan nem nagyon volt mas lehetosege.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 894 — Kinek mit intézett a kormánya
🇲🇦 Noussair Mazraoui has now been regularly called-up by Thomas Tuchel for Bayern game vs Galatasaray.

🇩🇪 Manuel Neuer, not available yet.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 930 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kampman
Az a nihil ami itt folyik országtulajdonlás-vezetés néven az jellemzi a magyarok politikai-gazdasági kapcsolatait.
. Nulla jövőkép.
zinedine5
Így 😔 ja igen most megy a Macskafogó ahol lusta Dick èppen próbálja visszafújni a lukas, általa kirágott vitoralán keresztül a hajót a vízesés elől....
dande2
De őt mégis befogadják a mexikóiak...
zacknorb
Igen nèha aztán jobb hagyni hogy vigyen az ár, csak aztán az csináljuk amihez èrtünk 🤪🥴 na off ès analogizálás vège 🙂
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 091 — The Mathematician
Már volt róla szó, de konkrétan a vasárnapi Liverpool-Nottingham már a TV2-n lesz, nem is a Spíleren vagy a Match4-en. És már fullba reklámozzák
zacknorb
annyira nem meglepő
Szobo miatt főleg, de a csapat is népszerű alapvetően

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 894 — Kinek mit intézett a kormánya
Kampman
Az a nihil ami itt folyik országtulajdonlás-vezetés néven az jellemzi a magyarok politikai-gazdasági kapcsolatait.
. Nulla jövőkép.
zinedine5
Így 😔 ja igen most megy a Macskafogó ahol lusta Dick èppen próbálja visszafújni a lukas, általa kirágott vitoralán keresztül a hajót a vízesés elől....
dande2
De őt mégis befogadják a mexikóiak...

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 930 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kampman
. Nulla jövőkép.
zinedine5

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Már volt róla szó, de konkrétan a vasárnapi Liverpool-Nottingham már a TV2-n lesz, nem is a Spíleren vagy a Match4-en. És már fullba reklámozzák

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
na kozben Goretzkanak kezkozepcsont torese van, kb 3 hetet hagy ki. tehat a kovetkezo meccsekre ugy megyunk neki, hogy kozeppalyara osszesen van Laimer meg Kimmich (aki szinten beteg volt mostanaban) Mazraoui meg ugye a kozossegi media posztja miatt pl nem volt a keretben legutobb, igy jobb hatved posztra nem marad senki. Guerreiro tovabbra is serult, szoval o sem opcio a kp-ra.
Kovetkezo 3 het meccsei: Galata idegenen, Darmstadt, Saarbrucken, Dortmund idegen, Galata otthon. alapvetoen nem veszes, de a Dortmund meccsre lazan elfogyhatunk erdemben is, ha jon egy eltiltas vagy ujabb serules.

Szerkesztette: csebi

több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
Kampman
Az a nihil ami itt folyik klubtulajdonlás-vezetés néven az jellemzi a magyar foci politikai-gazdasági kapcsolatait.
Kb ugyanaz mint a vidiben, csak itt kicsiben. Tulaj bekötve NER-hez és mivel a foci jó pont a főnöknél, ezért lélegeztetőre köti a klubot. Nulla jövőkép.