Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Les miatt vissza fújták volnaAjaj, hamarabb le kellett volna zárni ezt...Volt meccslabda, a kapufán csattant.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Gergőbácsi
több mint 2 éve
most azt mondod teljesen komolyan, hogy amikor toltak titeket mint az allat, akkor ugy gondolod, hogy a sporik nem a Fehervarnak fujtak be mindent?oké főnök 😀ugy kapjuk, ahogy elotte ti kaptatok.értem, mb1-ben nem ezt szoktátok meg 😀PerszeNem kell a tizi,hazait fúj a német getzi aszondod?
Hazai pályát fújó német g**i,
Nem kell a tizi,
Nem keeellll a tiiiiziiiiii!!
😂😂😂😂😂😂😂😏
Sinisa
ikszdé
petey
Full elfogult vagyok
Egyébként Sigi és Varga sárga is ikszdé volt.
Sinisa
petey
engedd mar el😃
Kenny
petey
több mint 2 éve
Ajaj, hamarabb le kellett volna zárni ezt...Volt meccslabda, a kapufán csattant.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Miért nem lehet kickoffolni a kirúgást amikor ilyen labdabiztosak vagyunk hátul
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
oké főnök 😀ugy kapjuk, ahogy elotte ti kaptatok.értem, mb1-ben nem ezt szoktátok meg 😀PerszeNem kell a tizi,hazait fúj a német getzi aszondod?
Nem kell a tizi,
😂😂😂😂😂😂😂😏
Sinisa
ikszdé
petey
Full elfogult vagyok
Sinisa
petey
engedd mar el😃
Kenny
több mint 2 éve
ugy kapjuk, ahogy elotte ti kaptatok.értem, mb1-ben nem ezt szoktátok meg 😀PerszeNem kell a tizi,hazait fúj a német getzi aszondod?
Nem kell a tizi,
😂😂😂😂😂😂😂😏
Sinisa
ikszdé
petey
Full elfogult vagyok
Sinisa
petey
engedd mar el😃
több mint 2 éve
Ajaj, hamarabb le kellett volna zárni ezt...
több mint 2 éve
értem, mb1-ben nem ezt szoktátok meg 😀PerszeNem kell a tizi,hazait fúj a német getzi aszondod?
Nem kell a tizi,
😂😂😂😂😂😂😂😏
Sinisa
ikszdé
petey
Full elfogult vagyok
Sinisa
több mint 2 éve
PerszeNem kell a tizi,hazait fúj a német getzi aszondod?
Nem kell a tizi,
😂😂😂😂😂😂😂😏
Sinisa
ikszdé
petey
Full elfogult vagyok
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
mondjuk ez a sarga is minimum velemenyes.Nem kell a tizi,hazait fúj a német getzi aszondod?
Nem kell a tizi,
😂😂😂😂😂😂😂😏
Sinisa
ikszdé
petey
több mint 2 éve
Jó hogy les volt, de Ben Romdhane berúghatta volnaZakariassen előtt volt les? Az ő passza szabályosnak tűnt
Heisman nádor
több mint 2 éve
Nem kell a tizi,hazait fúj a német getzi aszondod?
Nem kell a tizi,
😂😂😂😂😂😂😂😏
Sinisa
ikszdé
több mint 2 éve
Nem kell a tizi,Hazai pályát fújó német g**i,
Nem kell a tizi,
😂😂😂😂😂😂😂😏
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Jó hogy les volt, de Ben Romdhane berúghatta volna
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
De szép volt Zakk
több mint 2 éve
Stankovic a király. Nagy fogas volt, ráadásul szabad keze van. Remelem evekig kitart ez a kapcsolat és nem fárad el
több mint 2 éve
Érett ez a második is amúgy
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Miafasz
több mint 2 éve
Deki vagy az ikertesója nagyon összerakták a védekezést, és a labda nélküli mozgásokat.Nagyon hamar atvette a csapat az edzo mentalitasat.
Kb. 2 meccs után már látni lehetett
Nekem egyelőre nagyon tetszik, amit látok Tőle.
Sinisa
Kubatovnak ujfent igaza volt, ezzel az edzokerdessel kapcsolatban.
több mint 2 éve
Inkább lődd el Zakarás
több mint 2 éve
Mondjuk ez elsőre is egyértelmű volt
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sajnos jogos