Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Alison 😲

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Legyen ez egy jó 2:2 aztán lehet átmegyek a Vasas meccsre
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Na akkor ma jöhet a londoni derby bukta, egy döntetlennel már elègedett leszek.Én most egy 2:3-at tippelek, bitang jó meccs lesz. “Sajna” mi is játszunk, így nem fogom látni 😊
dande2
több mint 2 éve
Na akkor ma jöhet a londoni derby bukta, egy döntetlennel már elègedett leszek.Idén mår ilyen korán indul a jinxelés 😀
dande2
Egyébként most mi vagyunk az esélyesek, de egy, az Ange Ball még nagyon az elején van, kelleni fog 1-2 szezon, de nem írnám le őket, kettő, ez egy derbi, ahol tényleg bármi megtörténhet, ez ami szép ezekben a párharcokban.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Na akkor ma jöhet a londoni derby bukta, egy döntetlennel már elègedett leszek.
több mint 2 éve
⚽️ Goals since the start of the 2022/23 Premier League season:
— WhoScored.com (@WhoScored) September 23, 2023
🇳🇴 Erling Haaland - 44
🔵 Chelsea - 43 pic.twitter.com/uSO1XElmdB
több mint 2 éve
Spori, a 11es meg hol marad?— Out Of Context Football (@nocontextfooty) September 23, 2023
több mint 2 éve
Én, aki a Honvédot mindig piros-feketében akarom látni?Ezt a Milan mezt nem fogom megbocsátani annak, aki kitalálta.iktriad volt
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
az a B-vonal, nem a C. és mi használjuk is, idén is kezdett már nem egyszer.Jah, nektek csak egy 100 milliós válogatott játékosotok van a cserepadon.Sérüléshullám plusz piros lapos Rodrihejj, ha egyszer olyan helyzetben lenne a csapatom, hogy a depth charton a harmadik ember a negyvenmillióért leszerződtetett válogatott játékos...
Ez kellett ahhoz, hogy Kalvin Philips végre pályán legyen a Cityben
zacknorb
slowmotion
Sixo
több mint 2 éve
Evans mekkorát megyFernandes egy villanása miatt behúztuk de ez keservesen szar volt.
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
oké de az nem érdekelMinnyá beírja neked Robi, hogy most is játszanak meccset az NCAA-ben.aztán persze azóta vágtak 2őt. ahh legyen már holnap h rendes focit nézhessekezt a balfasz barcátHát sok közük eddig nem volt a meccshez, Celta picit lefocizta őket
Kúrfürst briareos
kapitnono
Kúrfürst briareos
Sixo
több mint 2 éve
Az a két csapat az első kettő, akik most jutottak fel az NB2ből. NB2 > NB1Most fújják le a bajnokságot !Inkább most!
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Jah, nektek csak egy 100 milliós válogatott játékosotok van a cserepadon.Sérüléshullám plusz piros lapos Rodrihejj, ha egyszer olyan helyzetben lenne a csapatom, hogy a depth charton a harmadik ember a negyvenmillióért leszerződtetett válogatott játékos...
zacknorb
slowmotion
több mint 2 éve
Nem is egyetMinnyá beírja neked Robi, hogy most is játszanak meccset az NCAA-ben.aztán persze azóta vágtak 2őt. ahh legyen már holnap h rendes focit nézhessekezt a balfasz barcátHát sok közük eddig nem volt a meccshez, Celta picit lefocizta őket
Kúrfürst briareos
kapitnono
Kúrfürst briareos
Sixo
Nem is akármilyeneket
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Minnyá beírja neked Robi, hogy most is játszanak meccset az NCAA-ben.aztán persze azóta vágtak 2őt. ahh legyen már holnap h rendes focit nézhessekezt a balfasz barcátHát sok közük eddig nem volt a meccshez, Celta picit lefocizta őket
Kúrfürst briareos
kapitnono
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Most fújják le a bajnokságot !Inkább most!
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Styles gólÉs elég gyorsan jött
deyell
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sérüléshullám plusz piros lapos Rodrihejj, ha egyszer olyan helyzetben lenne a csapatom, hogy a depth charton a harmadik ember a negyvenmillióért leszerződtetett válogatott játékos...
zacknorb
btw, az Athletictől érdeklődtek, hogy oké, hogy valami 115 pontban problémásnak találták a Sziti ügymenetét, de lehetne-e ezt esetleg részleteiben taglalni?
The UK government has admitted its embassy in Abu Dhabi and the Foreign Commonwealth & Development Office (FCDO) in London have discussed the charges levelled at Manchester City by the Premier League, but are refusing to disclose the correspondence because it could risk the UK’s relationship with the United Arab Emirates (UAE).
On April 6, The Athletic, using the Freedom of Information Act 2000 (FOIA), requested all correspondence between the FCDO in London and the British Embassy in Abu Dhabi relating the Premier League charges facing Manchester City between December 1, 2022 and March 1, 2023.
An FOI request gives people the right to ask any public authority for the information they hold on record. Once the submission has been acknowledged, the public sector organisation has 20
working days to respond it.
On May 10, the FCDO confirmed it “does hold information falling within the terms” of our request, but delayed handing over the correspondence while considering whether it is in the public interest from an international relations perspective.
And on September 6, the FCDO, citing Section 27(1)(a) of the FOIA, said: “We acknowledge that releasing information on this issue would increase public knowledge about our relations
with the UAE.
“The disclosure of information detailing our relationship with the UAE government could potentially damage the bilateral relationship between the UK and the UAE.”
The Athletic has appealed this decision.
több mint 2 éve
Mtk menti a hetet! Fel a fejjel, holnap szerintem mar az 5. percben menni fog a tico, onnan meg barmi lehet.Ez egy pocsèk nap 😡😡😡😡Az egész hét úgy szár ahogy van múlt szombat óta
dande2
Erre még holnap a sima Tico L rá fog tenni
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Ez egy pocsèk nap 😡😡😡😡Az egész hét úgy szár ahogy van múlt szombat óta
dande2
Erre még holnap a sima Tico L rá fog tenni
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ez a Cancelo igazolas nem gyengen jo volt a Barcelonatol.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve
Fejben szétesett a Celta, olyan területei voltak a Barca játékosoknak a beadás előtt, hogy az hihetetlen.Miért voltak ezek ratyi gólok? Nem vagyok Barca szurkoló, sőt, csak ide kapcsoltam dande kommentje után (miután megfejtettem, hogy a Juve, a Tottenham, a City vagy éppen a Barca van-e bajban 😛 ), de szerintem normális gólok voltak, villantak a Barca jobb játékosai.Balfasz Celta inkább 10 perc alatt 3 ilyen ratyi gólt bekapni 😀aztán persze azóta vágtak 2őt. ahh legyen már holnap h rendes focit nézhessekezt a balfasz barcátHát sok közük eddig nem volt a meccshez, Celta picit lefocizta őket
Kúrfürst briareos
kapitnono
Kúrfürst briareos
kapitnono
Jughead

több mint 2 éve
Miért voltak ezek ratyi gólok? Nem vagyok Barca szurkoló, sőt, csak ide kapcsoltam dande kommentje után (miután megfejtettem, hogy a Juve, a Tottenham, a City vagy éppen a Barca van-e bajban 😛 ), de szerintem normális gólok voltak, villantak a Barca jobb játékosai.Balfasz Celta inkább 10 perc alatt 3 ilyen ratyi gólt bekapni 😀aztán persze azóta vágtak 2őt. ahh legyen már holnap h rendes focit nézhessekezt a balfasz barcátHát sok közük eddig nem volt a meccshez, Celta picit lefocizta őket
Kúrfürst briareos
kapitnono
Kúrfürst briareos
kapitnono