Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
tekintve hogy az volt a legrégebbi szerelemMegkomolyodtál és beláttad hogy ők az egyetlen csapat, amely megérdemli hogy szurkolj nekik.No a végére egész szép lett a hétvége 😛 Igazából a Juvét kezdem elengedni. Ha nyernek persze örülök de annyira már nem mozgat az elmúlt időszakok (főleg pályán kívüli) hülyeségei után. Ma éjjel még nyerjenek a Sasok és minden szép és jó 😉anno még 15-20 éve gond nélkül szurkoltam minden nagyobb bajnokságban valakinek (sociedad, juve, werder) de szép lassan elkopott ez és marad a Pool
dande2
Negritis, a vajda
Mikey
és az igazi kedvenceim onnan jöttek így persze 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Megkomolyodtál és beláttad hogy ők az egyetlen csapat, amely megérdemli hogy szurkolj nekik.No a végére egész szép lett a hétvége 😛 Igazából a Juvét kezdem elengedni. Ha nyernek persze örülök de annyira már nem mozgat az elmúlt időszakok (főleg pályán kívüli) hülyeségei után. Ma éjjel még nyerjenek a Sasok és minden szép és jó 😉anno még 15-20 éve gond nélkül szurkoltam minden nagyobb bajnokságban valakinek (sociedad, juve, werder) de szép lassan elkopott ez és marad a Pool
dande2
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
No a végére egész szép lett a hétvége 😛 Igazából a Juvét kezdem elengedni. Ha nyernek persze örülök de annyira már nem mozgat az elmúlt időszakok (főleg pályán kívüli) hülyeségei után. Ma éjjel még nyerjenek a Sasok és minden szép és jó 😉anno még 15-20 éve gond nélkül szurkoltam minden nagyobb bajnokságban valakinek (sociedad, juve, werder) de szép lassan elkopott ez és marad a Pool
dande2
több mint 2 éve
Most nézem, hogy a Roma-nak sikerült leadnia a tegnapi meccset a Torino ellen. Ráadásul az a Duvan Zapata rúgta az egyenlítő gólt a 85. percben, akit nagyon szerettek volna megszerezni a nyáron. 5 meccs, 5 pont, 13. hely egy nagyon könnyű sorsolással, cinkes. Józsit meg kéne gallyazni.
több mint 2 éve
No a végére egész szép lett a hétvége 😛 Igazából a Juvét kezdem elengedni. Ha nyernek persze örülök de annyira már nem mozgat az elmúlt időszakok (főleg pályán kívüli) hülyeségei után. Ma éjjel még nyerjenek a Sasok és minden szép és jó 😉
több mint 2 éve
MCS csomagolhat akkor lassan.vagy zte vagy fehervar. Igazabol elobbi barmi van kiesik, utobbi meg azert meg igy is nagy meglepetes lenne, barmennyire is total kilatastalan ott minden.
Ő lehet a következő áldozata a fehérvári edző darálónak.
Sinisa
Ha van esze nem megy egyikhez sem.
több mint 2 éve
MORATA!!!A spanyol futball valahol volt legnagyobb csatára.
zacknorb
több mint 2 éve
Ezt meg a Packers wint egy időbe tenniDupla élvezet
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A Mercadonás Torres befejeltex2
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Rudiger lesen voltMORATA!!!mondtam hogy az 5. percben vezetni fogtok, azt nem gondoltam volna hogy rá tíz percre már kettő lesz. 😀
zacknorb
Mondjuk camavinga gólja szerintem szabályos volt, rüdiger fel sem ugrott, kit zavart ott? nyilván aki lebírkózta azt igen, de nem abból lett a gól. kurva anyját ez az egy meccs kéne a mixhez, de makó jeruzsálem távolság
eaglesmcnabb
Igen az les, csak a spanyol bírok néha nem fogják fel
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
MORATA!!!mondtam hogy az 5. percben vezetni fogtok, azt nem gondoltam volna hogy rá tíz percre már kettő lesz. 😀
zacknorb
Mondjuk camavinga gólja szerintem szabályos volt, rüdiger fel sem ugrott, kit zavart ott? nyilván aki lebírkózta azt igen, de nem abból lett a gól. kurva anyját ez az egy meccs kéne a mixhez, de makó jeruzsálem távolság
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Ez a hsz azoknak szólt akik értik, a teszkós nem hangzott volna jól 😀A Mercadonás Torres befejelteVárjál várjál, írjál teszkóst, nem mindenki tudja, mi az a Mercadona
Heisman nádor
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
A Mercadonás Torres befejelteVárjál várjál, írjál teszkóst, nem mindenki tudja, mi az a Mercadona
Heisman nádor
több mint 2 éve
A Mercadonás Torres befejelte
több mint 2 éve
Ajax háza táján mi történik? Ütik őket a bajnokságban, ma meg a "nyugatonmármegoldottákrég" nyugaton olyan rendbontás volt, hogy azért 5 zártkapus meccset fog kapni a magyar válogatott!Teljes zűrzavar van a klubnál, mióta Edwinnek le kellett mondania. Nincs koncepció, a trénerválasztást benézték.
Pár videó:
x.com/centregoals/status/1705959654134895098?s=20
x.com/jefferybless10/status/1705954878957166897?s=20
x.com/MartienBall/status/1705973159327871023?s=20
bogjosi
A szurkolók már tüntettek tavaly is, h ne adják el a legjobbakat, mert nincs utánpótlás. Ugyanis az up-ból is eladtak egy csomó 15-19 év közötti tehetséget az elmúlt 2 évben- érdemes megnézni, h a Jong Ajax mennyire visszaesett.
Azért 2021-ig elég jól működött a keretfeltöltés az up-val, a mostani elnökség alatt ez megtört. Volt az FO-ban korrupciós és Overmarsnál egy borkaizós botrány is.
Szóval halmozódnak a gondok és felgyűlt a frusztráció.
A holland rowdyknál ez nem példátlan azért.
több mint 2 éve
Na, a Newcastle is vitt egy TD és extra pontot a Sheffield ellen8-0-nál miért kell 6 percet hosszabbítani?
zacknorb
le kell fújni a meccset 90.00-nál, azt menjen mindenki zuhanyozni...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Ajax háza táján mi történik? Ütik őket a bajnokságban, ma meg a "nyugatonmármegoldottákrég" nyugaton olyan rendbontás volt, hogy azért 5 zártkapus meccset fog kapni a magyar válogatott!Pár videó:
x.com/centregoals/status/1705959654134895098?s=20
x.com/jefferybless10/status/1705954878957166897?s=20
x.com/MartienBall/status/1705973159327871023?s=20
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Na, a Newcastle is vitt egy TD és extra pontot a Sheffield ellen
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Chelsea konstans szív, de a Budafok megint nyert, vezetjük a tabellát!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Évek óta mondom, mégis mindenkinél kezdő, tragédia 🙁Szivacski gec, ennél gyengébb focistát a Nógrád 1-ben nem láttamEgész kellemes ez a Vasas meccs eddigEz oximoron 😁
zacknorb
warr_b
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Ha ezt JC meglátja...Szivacski gec, ennél gyengébb focistát a Nógrád 1-ben nem láttamEgész kellemes ez a Vasas meccs eddigEz oximoron 😁
zacknorb
warr_b
zacknorb

több mint 2 éve
Szivacski gec, ennél gyengébb focistát a Nógrád 1-ben nem láttamEgész kellemes ez a Vasas meccs eddigEz oximoron 😁
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
a castle gyorsan lerendezte