Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Csak hogy senki ne felejtse el, holnap lesz a szezon derbyje, hála a hétközi fordulónakaki erre az időpontra tette elmehet a búsba, simán kimennék, ha nem dolgoznék...
Szomszédok csatája, löfli VS warrb, BVSC Zugló vs Vasas
Szerda délután 4
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Csak hogy senki ne felejtse el, holnap lesz a szezon derbyje, hála a hétközi fordulónakLöfli vs Warrb nagyot menne sztárboxban.
Szomszédok csatája, löfli VS warrb, BVSC Zugló vs Vasas
Szerda délután 4
zacknorb
több mint 2 éve
Csak hogy senki ne felejtse el, holnap lesz a szezon derbyje, hála a hétközi fordulónakSzomszédok csatája, löfli VS warrb, BVSC Zugló vs Vasas
Szerda délután 4
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mai két Marca értesítés a telefonomonKb 11:30 : Ancelotti - ‘Arda Güler visszatért a sérüléséből, elképesztő játékos’
Kb 13:30 : Arda Güler lesérült
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Most nézem milyen menő meze volt hétvégén az Udinesenek. Mint 2-3 éve a Venezia meze.
több mint 2 éve
Kevés öf egyike volt a PL amit még mindig megnéztem alapvetően egy hétvégi forduló után, de ez a Salec berakás baromira nem tetszik. Most a hétvégét összegző műsorban először picit belerúg az adatelemző/statisztikai alapokon gondolkodó Peetbe és Márkba (aki mellette ül), elkomolytalankodja, ahogy a régi "öregek" szokták az ilyet. Majd egyébként a műsor további részében én nem tudom, hogy magától vagy esetleg Bence súgta a fülére folyton, de amúgy többször is adatalapú vagy olyasmi megközelítésben magyaráz 1-1 szituációt. Picit ellentétes volt a két dolog. Mondjuk Szekeres Adrián se nagyon hiányzik nekem. 😀
De ez a Salec vs. adatelemzői csapat egyelőre inkább visszatetsző. Nem értem miért kellett ő annyira ide. De hát mindegy, max a beszélgetéseket már nem figyeli az ember. Azért adok még neki 1-2 hetet, merre megy ez.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Azért tegyük hozzá, hogy Kele is nonstop fikázta Hegyi Ivánt és a hozzá hasonlóakat, de tavaly télen, már Momentum elnökségi tagként beült mellé.igen, oda-visszaall. meg nyilvan mikor Szollosivel is ziccerezett, aztan semmi szembesites ...
Ha Peeten számon kérjük a pálfordulást, itt is megvan
youtu.be/A9Q2wVRps1k?si=7fpBcXqAJ5-aJCDR
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Janek sose volt a finomlelkű ember. Gondolom mivel Peet és Vályi is neki köszönhetően lett valaki, így a csalódottsága bennük még inkább kihat az amúgy se finom stílusára.igen tisztaban vagyok ezzekkel, ezert is irtam, hogy megertem Kelet, bar a stilusat akkor sem.Salec konkrétan alázta őket korábban. Kelével egyszer volt egy műsor, amibe behívták, de szándékosan félretájékoztatták, hogy mi lesz a műsorban és egy előre megrendezett égetés lett belőle, íme:en azert vmien szinten megertem a Kelet, meg ha a stilusa elkepeszto is (ahogy Valyi Bence stilusa is neha elkepeszto, foleg h a PL-n kivul szamara lenyegeben semmi sem letezik ...).Mondjuk amit Kele is leművelt alatta meg Vályi Bence alattés jött Sallói is szakérteni. 😀😀😀Peet is h mentegette magat mar elore, hogy vele szakert majd ...
Tony Adams
csebi
Mondanám hogy durva, de csak a szoki
Spíler meg lassan El Chiringuito szinten lesz ha a Premier Leak meg a TT tagok dobbantanak (úgyse fognak)
zacknorb
de abban egyetertek Kelevel, hogy Peet meg az osszes tobbi ilyen szaki nagyon komolyan ellen pozicionalta magat a kezdetektol az olyan emberekkel szemben, mint Salloi es az egyik fo mondatuk az volt, hogy az ilyen tipusu szakertesnek a mai modern 21. szazadi korulmenyek kozott nincs helye. ezek utan, leirni azt, hogy mennyire jo, hogy jon Salloi is szakerteni, azert ez minimum alszent dolog. vagy akkor az egesz ellenpozicionalas is szinhaz volt, csak annyi volt a bajuk, hogy nem kerultek be a studioba.
mielott: Peet-et szeretem hallgatni, olvasni. sztem nagyon jo szakerto, es a stilusa is alapvetoen teljesen megfelelo, talan picit lehetne viccesebb. de ettol meg ez a fajta palfordulas igenis megkerdojelezheto, es szamonkerheto.
csebi
youtu.be/YzB7xf9Bwzo?si=IQ0-ffiOubXTzGVj
Közben látom az eredeti posztot is, ehhez még hozzátartozik, hogy annó Kelét a Spíler azért rúgta ki, mert kritizálta a 2Rule-t (akkor Janek még nem kezdte el a politikai karrierjét), Hrutkát pedig azért mert kiállt a melegek mellett.
Jughead
csebi
több mint 2 éve
Azért tegyük hozzá, hogy Kele is nonstop fikázta Hegyi Ivánt és a hozzá hasonlóakat, de tavaly télen, már Momentum elnökségi tagként beült mellé.Ez egy vitaműsor volt, nem együtt dolgoznak.
Ha Peeten számon kérjük a pálfordulást, itt is megvan
zacknorb
több mint 2 éve
Azért tegyük hozzá, hogy Kele is nonstop fikázta Hegyi Ivánt és a hozzá hasonlóakat, de tavaly télen, már Momentum elnökségi tagként beült mellé.Ha Peeten számon kérjük a pálfordulást, itt is megvan
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
igen tisztaban vagyok ezzekkel, ezert is irtam, hogy megertem Kelet, bar a stilusat akkor sem.Salec konkrétan alázta őket korábban. Kelével egyszer volt egy műsor, amibe behívták, de szándékosan félretájékoztatták, hogy mi lesz a műsorban és egy előre megrendezett égetés lett belőle, íme:en azert vmien szinten megertem a Kelet, meg ha a stilusa elkepeszto is (ahogy Valyi Bence stilusa is neha elkepeszto, foleg h a PL-n kivul szamara lenyegeben semmi sem letezik ...).Mondjuk amit Kele is leművelt alatta meg Vályi Bence alattés jött Sallói is szakérteni. 😀😀😀Peet is h mentegette magat mar elore, hogy vele szakert majd ...
Tony Adams
csebi
Spíler meg lassan El Chiringuito szinten lesz ha a Premier Leak meg a TT tagok dobbantanak (úgyse fognak)
zacknorb
de abban egyetertek Kelevel, hogy Peet meg az osszes tobbi ilyen szaki nagyon komolyan ellen pozicionalta magat a kezdetektol az olyan emberekkel szemben, mint Salloi es az egyik fo mondatuk az volt, hogy az ilyen tipusu szakertesnek a mai modern 21. szazadi korulmenyek kozott nincs helye. ezek utan, leirni azt, hogy mennyire jo, hogy jon Salloi is szakerteni, azert ez minimum alszent dolog. vagy akkor az egesz ellenpozicionalas is szinhaz volt, csak annyi volt a bajuk, hogy nem kerultek be a studioba.
mielott: Peet-et szeretem hallgatni, olvasni. sztem nagyon jo szakerto, es a stilusa is alapvetoen teljesen megfelelo, talan picit lehetne viccesebb. de ettol meg ez a fajta palfordulas igenis megkerdojelezheto, es szamonkerheto.
csebi
Közben látom az eredeti posztot is, ehhez még hozzátartozik, hogy annó Kelét a Spíler azért rúgta ki, mert kritizálta a 2Rule-t (akkor Janek még nem kezdte el a politikai karrierjét), Hrutkát pedig azért mert kiállt a melegek mellett.
Jughead
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Salec konkrétan alázta őket korábban. Kelével egyszer volt egy műsor, amibe behívták, de szándékosan félretájékoztatták, hogy mi lesz a műsorban és egy előre megrendezett égetés lett belőle, íme:en azert vmien szinten megertem a Kelet, meg ha a stilusa elkepeszto is (ahogy Valyi Bence stilusa is neha elkepeszto, foleg h a PL-n kivul szamara lenyegeben semmi sem letezik ...).Mondjuk amit Kele is leművelt alatta meg Vályi Bence alattés jött Sallói is szakérteni. 😀😀😀Peet is h mentegette magat mar elore, hogy vele szakert majd ...
Tony Adams
csebi
zacknorb
csebi
Szerkesztette: Jughead
több mint 2 éve
lehetne mondani, hogy Sallói más típusú értékeket apportál a stúdióba, hiszen évtizedes tapasztalata van csapatépítésben/menedzsmentben... csak aztán az ember ne kapjon akkora röhögőgörcsöt, amibe már bele is lehet halniNe legyen viccesebb, a Premier Leakben az próbál lenni, de nagyon nem jó irányba mozdul el az egész.en azert vmien szinten megertem a Kelet, meg ha a stilusa elkepeszto is (ahogy Valyi Bence stilusa is neha elkepeszto, foleg h a PL-n kivul szamara lenyegeben semmi sem letezik ...).Mondjuk amit Kele is leművelt alatta meg Vályi Bence alattés jött Sallói is szakérteni. 😀😀😀Peet is h mentegette magat mar elore, hogy vele szakert majd ...
Tony Adams
csebi
zacknorb
csebi
A másik része meg mégis mit tudnának tenni. Szólnak a TV2 fejeseinek, hogy azért a Sallóit nem kéne? Nem örülnek neki, de hát ebből kapják a fizujukat, abban élnek ami éppen van.
Sixo
több mint 2 éve
de Peet pontosan ugy adja elo, hogy mennyire orul neki, es mennyire jo dolog ez. nekem ezzel van a bajom. valamint ertem, hogy van elo szerzodes oke. tiszteletben tartja ezt. de vajon felall a szerzodes lejartaval vagy segget csinal a szajabol es marad? sztem utobbi. legalabbis semmi ellenkezo jel nem mutat erre.Ne legyen viccesebb, a Premier Leakben az próbál lenni, de nagyon nem jó irányba mozdul el az egész.en azert vmien szinten megertem a Kelet, meg ha a stilusa elkepeszto is (ahogy Valyi Bence stilusa is neha elkepeszto, foleg h a PL-n kivul szamara lenyegeben semmi sem letezik ...).Mondjuk amit Kele is leművelt alatta meg Vályi Bence alattés jött Sallói is szakérteni. 😀😀😀Peet is h mentegette magat mar elore, hogy vele szakert majd ...
Tony Adams
csebi
zacknorb
csebi
A másik része meg mégis mit tudnának tenni. Szólnak a TV2 fejeseinek, hogy azért a Sallóit nem kéne? Nem örülnek neki, de hát ebből kapják a fizujukat, abban élnek ami éppen van.
Sixo
több mint 2 éve
Adam connovert hallgattam most az író sztrájk kapcsán és ugye ő mondta hogy a netflix beígérte hogy vége a kábeltvnek és minden más mostantólViszont ez nem igaz, az emberek szeretik és alapvetően nem rossz formátum
Valszeg ott is ez történt, elhitték hogy úgy jó
De a nap végén mégse
Hozzáteszem ritkán nézek spilert
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ne legyen viccesebb, a Premier Leakben az próbál lenni, de nagyon nem jó irányba mozdul el az egész.en azert vmien szinten megertem a Kelet, meg ha a stilusa elkepeszto is (ahogy Valyi Bence stilusa is neha elkepeszto, foleg h a PL-n kivul szamara lenyegeben semmi sem letezik ...).Mondjuk amit Kele is leművelt alatta meg Vályi Bence alattés jött Sallói is szakérteni. 😀😀😀Peet is h mentegette magat mar elore, hogy vele szakert majd ...
Tony Adams
csebi
zacknorb
csebi
több mint 2 éve
en azert vmien szinten megertem a Kelet, meg ha a stilusa elkepeszto is (ahogy Valyi Bence stilusa is neha elkepeszto, foleg h a PL-n kivul szamara lenyegeben semmi sem letezik ...).Mondjuk amit Kele is leművelt alatta meg Vályi Bence alattés jött Sallói is szakérteni. 😀😀😀Peet is h mentegette magat mar elore, hogy vele szakert majd ...
Tony Adams
csebi
zacknorb
több mint 2 éve
Mondjuk amit Kele is leművelt alatta meg Vályi Bence alattés jött Sallói is szakérteni. 😀😀😀Peet is h mentegette magat mar elore, hogy vele szakert majd ...
Tony Adams
csebi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
és jött Sallói is szakérteni. 😀😀😀Peet is h mentegette magat mar elore, hogy vele szakert majd ...
Tony Adams
több mint 2 éve
Most ennek örülünk?A spílernél tuti valami vezetőségváltás volt, mert hirtelen felvettek vagy 3-4 trashbulváros picsát is. és jött Sallói is szakérteni. 😀😀😀
Sixo
több mint 2 éve
Most ennek örülünk?
több mint 2 éve
Csizmadia lapát Gyirmóton 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Hány éven át vártam, hogy forduljon a kocka... és annyira jó érzés, mint ahogy elképzeltem. 😀 ;PMeg hát gondolom nem is lehet túl könnyű a Poolnak drukkolni. 😛 Kiveszi az ember erejét. 😀tekintve hogy az volt a legrégebbi szerelemMegkomolyodtál és beláttad hogy ők az egyetlen csapat, amely megérdemli hogy szurkolj nekik.No a végére egész szép lett a hétvége 😛 Igazából a Juvét kezdem elengedni. Ha nyernek persze örülök de annyira már nem mozgat az elmúlt időszakok (főleg pályán kívüli) hülyeségei után. Ma éjjel még nyerjenek a Sasok és minden szép és jó 😉anno még 15-20 éve gond nélkül szurkoltam minden nagyobb bajnokságban valakinek (sociedad, juve, werder) de szép lassan elkopott ez és marad a Pool
dande2
Negritis, a vajda
Mikey
és az igazi kedvenceim onnan jöttek így persze 😀
Negritis, a vajda
| Unitedesként ezt azért erős leírni 😀😀 |
dugo93
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
inkább az hogy akik miatt szurkoltam a csapatoknak visszavonultak vagy eligazoltak (vagy kiestek és nem volt könnyű nézni a meccseket)Meg hát gondolom nem is lehet túl könnyű a Poolnak drukkolni. 😛 Kiveszi az ember erejét. 😀tekintve hogy az volt a legrégebbi szerelemMegkomolyodtál és beláttad hogy ők az egyetlen csapat, amely megérdemli hogy szurkolj nekik.No a végére egész szép lett a hétvége 😛 Igazából a Juvét kezdem elengedni. Ha nyernek persze örülök de annyira már nem mozgat az elmúlt időszakok (főleg pályán kívüli) hülyeségei után. Ma éjjel még nyerjenek a Sasok és minden szép és jó 😉anno még 15-20 éve gond nélkül szurkoltam minden nagyobb bajnokságban valakinek (sociedad, juve, werder) de szép lassan elkopott ez és marad a Pool
dande2
Negritis, a vajda
Mikey
Negritis, a vajda
dugo93
és kiderült hogy a Klub kevésbé vagyok Juve szurkoló, inkább Del Piero, Cannavaro
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Meg hát gondolom nem is lehet túl könnyű a Poolnak drukkolni. 😛 Kiveszi az ember erejét. 😀tekintve hogy az volt a legrégebbi szerelemMegkomolyodtál és beláttad hogy ők az egyetlen csapat, amely megérdemli hogy szurkolj nekik.No a végére egész szép lett a hétvége 😛 Igazából a Juvét kezdem elengedni. Ha nyernek persze örülök de annyira már nem mozgat az elmúlt időszakok (főleg pályán kívüli) hülyeségei után. Ma éjjel még nyerjenek a Sasok és minden szép és jó 😉anno még 15-20 éve gond nélkül szurkoltam minden nagyobb bajnokságban valakinek (sociedad, juve, werder) de szép lassan elkopott ez és marad a Pool
dande2
Negritis, a vajda
Mikey
Negritis, a vajda