Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Average Age of Premier League Starting XIs in 2023-24:
— Opta Analyst (@OptaAnalyst) September 28, 2023
Burnley: 24y 147d
Arsenal: 24y 224d
Spurs: 24y 329d
Chelsea: 24y 359d
Bournemouth: 25y 216d
Brentford: 26y 127d
Nottm Forest: 26y 169d
Man City: 26y 212d
Wolves: 26y 260d
Luton: 26y 338d
Man Utd: 27y 1d
Aston Villa: 27y 14d… pic.twitter.com/5A2Q1LcGlh
több mint 2 éve
A Dynasty Equity kisebbségi tulajdonos lett a Liverpoolnál. Soha nem hallottam még róluk, de biztos jobb lesz így a klubnak.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ma este Genoa-Roma rangadó lesz a SeriaA-ban. 1 pont választja most el a két csapatot, ugyh nagyon kiváncsi leszek mire mennek Gilardinoek Jozsiek ellen.
Én, mint újdonsült divat Genoa szurkoló nagyon várom a meccset!😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
nem lenne most ott. Ennyi. Salzburg az egyik legjobb nevelöhely Europaban, mivel fiatal játékosok szereznek magas szinten tapasztalatot és mindenki be akar jutni a csapatba, amiért hajtanak.Hát ja, az is igaz.Aki a kb. 30 évvel ezelőtti magyar focin szocializálódott mint én, annak még mindig hihetetlen naponta látni hogy egy magyar focista kulcsember egy top Liverpoolban és ilyen gólokat rúg mint tegnap is, és ilyen szinten játszik nap mint nap ott.Mennyivel szebb lenne, ha Magyarországon nevelkedett volna, és magyar klubtól került volna ki.
zavi27
Mikey
zavi27
Pesten már elzüllött volna.
több mint 2 éve
Hát ja, az is igaz.Aki a kb. 30 évvel ezelőtti magyar focin szocializálódott mint én, annak még mindig hihetetlen naponta látni hogy egy magyar focista kulcsember egy top Liverpoolban és ilyen gólokat rúg mint tegnap is, és ilyen szinten játszik nap mint nap ott.Mennyivel szebb lenne, ha Magyarországon nevelkedett volna, és magyar klubtól került volna ki.
zavi27
Mikey
több mint 2 éve
Aki a kb. 30 évvel ezelőtti magyar focin szocializálódott mint én, annak még mindig hihetetlen naponta látni hogy egy magyar focista kulcsember egy top Liverpoolban és ilyen gólokat rúg mint tegnap is, és ilyen szinten játszik nap mint nap ott.Mennyivel szebb lenne, ha Magyarországon nevelkedett volna, és magyar klubtól került volna ki.
zavi27
több mint 2 éve
Chelseanel legalabb lehet valasztani a honap goljat. bar olyan hatalmas valasztasi lehetoseg nem lesz ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Aki a kb. 30 évvel ezelőtti magyar focin szocializálódott mint én, annak még mindig hihetetlen naponta látni hogy egy magyar focista kulcsember egy top Liverpoolban és ilyen gólokat rúg mint tegnap is, és ilyen szinten játszik nap mint nap ott.
több mint 2 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Azt hiszem az u17-es EB selejtezők már elindultak. Szóval egy évig ez semmit sem ér. Játszhatnak barátságos meccset és kész. Ami eddig is zajlott. Ha meg elindulnak az U17-es selejtezők, nem lesznek beljebb. Igazából mindenki nyer: az UEFA fenntartja a kapcsolatait az orosz oligarchákkal, egyes országok pedig mutatják az oroszelleneségüket.Nem, az 2004, akkor szimplán sokan estek kiNem akkor szerzett pontot a Baumgartner Zsolt ?Ez volt már?ez arra a 2005-ös indianapolisi futamra fog hasonlítani, ahol a nem megfelelő Michelin abroncsok miatt csak a hat Bridgestone-os csapat állt rajthoz. bár ott ugye Schumacher már nem nyeretlen kezdő versenyző volt, de ez kellett neki, hogy abban az évben futamot nyerjen, és ezért lett vb-harmadik az ötödik hely helyett
UEFA has decided to let Russian national football teams up to the age of 17 to compete again internationally.
The teams of Ukraine, Poland, Denmark, Sweden and England immediately announced that they will refuse to play against the Russians.
És azóta a finnek is, meg a Litvánok
Klaci79
slowmotion
Sixo
zacknorb
Ez egy nehéz kérdés őszintén a sportszeretőknek. Egyrészt egyes sportolók nem tehetnek róla hogy Putyin egy fasz, de valamivel ezzel élét lehet venni a hazaszeretetnek és büszkeségnek hogy ki vannak tiltva. Most egy Rublev aki kiírta hogy nem támogatja a különleges offenzívát, az el lehessen tiltva a teniszből? Őszinte egyeltalán? Mennyit kockáztat ezzel? Egy jó vita alapja lehet ez, ahol a kollektív bűnösség van az oroszok háborús undorító tetteivel szemben. Mi lenne a megoldás, össze lehet-e ezt hasonlítani? Egy Kokorin aki nyíltan Putyin-ellenes ugyanolyan kalapban van mint mások a nemzetisége miatt. Én nem tudom mi lenne a tökéletes megoldás. Én értem miért van és szükséges kitiltani az oroszokat. De ilyen sportolóként mégis szar lenne ha egy diktátor miatt meg lennék bélyegezve, csak azért, mert oda születtem.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Szobi goljára csak a két klasszikus érv jutott eszembeWHAT A GOAL FROM DOMINIK SZOBOSZLAI!!!! pic.twitter.com/H0qVNl9q6n
— Samuel (@SamueILFC) September 27, 2023
Tony Adams
Helyezhette volna és vihetett volna bele erőt
Mert ez a kettő 125%osan benne volt
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem, az 2004, akkor szimplán sokan estek kiNem akkor szerzett pontot a Baumgartner Zsolt ?Ez volt már?ez arra a 2005-ös indianapolisi futamra fog hasonlítani, ahol a nem megfelelő Michelin abroncsok miatt csak a hat Bridgestone-os csapat állt rajthoz. bár ott ugye Schumacher már nem nyeretlen kezdő versenyző volt, de ez kellett neki, hogy abban az évben futamot nyerjen, és ezért lett vb-harmadik az ötödik hely helyett
UEFA has decided to let Russian national football teams up to the age of 17 to compete again internationally.
The teams of Ukraine, Poland, Denmark, Sweden and England immediately announced that they will refuse to play against the Russians.
Klaci79
slowmotion
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem akkor szerzett pontot a Baumgartner Zsolt ?Ez volt már?ez arra a 2005-ös indianapolisi futamra fog hasonlítani, ahol a nem megfelelő Michelin abroncsok miatt csak a hat Bridgestone-os csapat állt rajthoz. bár ott ugye Schumacher már nem nyeretlen kezdő versenyző volt, de ez kellett neki, hogy abban az évben futamot nyerjen, és ezért lett vb-harmadik az ötödik hely helyett
Klaci79
slowmotion
több mint 2 éve
mi kint leszünk szombaton a Lazio ellen, ott is remélem kenünk nekik ennyit 😀Ha tudtam volna, hogy megszállt a Lölfi akkor inkább befosok.Mi ez a csaló Milan már megint? 1:0 a Cagliarinak, elmegyek WC-re, visszajövök 1:2... Megint Empty fújjak a meccset?Kösz, hogy összelöfliztél nekünk egy előnyt.
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
Ez volt már?ez arra a 2005-ös indianapolisi futamra fog hasonlítani, ahol a nem megfelelő Michelin abroncsok miatt csak a hat Bridgestone-os csapat állt rajthoz. bár ott ugye Schumacher már nem nyeretlen kezdő versenyző volt, de ez kellett neki, hogy abban az évben futamot nyerjen, és ezért lett vb-harmadik az ötödik hely helyett
Klaci79
több mint 2 éve
Én még a régi régi Üllei úton csorogtam kifelé a II-es szektorból Fradi-Újpest után és a tömegben ott araszolt közöttünk ifj Knézy a kisfiával azon a meccsen, ahol a közvetítésben "van itt elég sok belőlük" szösszenetet nyomott, gondolom a kerítésre aggatott kis plüssállatokra gondolvaBVSC-VasasÉn már utaztam egy villamoson Mészöly Kálmánnal, úgy 2010-11 körül!
A BVSC pályán sokkal jobb a vendégszektor
Én a hazaiban állok és gec, félidőben látom hogy Air Sanyi áll itt mellettem személyesen
zacknorb
Kampman
Gergőbácsi
több mint 2 éve
woohoo, nyertünk egy meccset!! csempionship!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Ez volt már?UEFA has decided to let Russian national football teams up to the age of 17 to compete again internationally.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Jota hoppá! 😮😮
több mint 2 éve
Chelsea szinte az A csapatával játszott.
több mint 2 éve
Milyen nyelv ez? Máltai?WHAT A GOAL FROM DOMINIK SZOBOSZLAI!!!! pic.twitter.com/H0qVNl9q6n
Tony Adams
több mint 2 éve
WHAT A GOAL FROM DOMINIK SZOBOSZLAI!!!! pic.twitter.com/H0qVNl9q6n