Soccer
Par napja raktak ki egy bogdan interjut.ott a kapusokrol van szo es vhogy elojottek az elmenyek.Attól még magyar, csak csillagozva 😁Persze. Ún. nagyszerű magyar sportsiker.Ha így lenne, akkor nem lenne.Aki a kb. 30 évvel ezelőtti magyar focin szocializálódott mint én, annak még mindig hihetetlen naponta látni hogy egy magyar focista kulcsember egy top Liverpoolban és ilyen gólokat rúg mint tegnap is, és ilyen szinten játszik nap mint nap ott.Mennyivel szebb lenne, ha Magyarországon nevelkedett volna, és magyar klubtól került volna ki.
zavi27
Mikey
davemayer
Mikey
Ezzel együtt a up romokban, ez sajnos egyértelmű. Én csinálnék egy olyan akadémiát ahol csak külföldi edzők lennének, aztán 10 ev múlva megnéznénk honnan hány jó fiatal kerülne ki.
davemayer
Vhogy ugy vittem el a kispest tarcsiig h kb nem volt ket ev folyamatos kapusedzesem.pl azert mert nem mehettem- foleg a legfomtosabb korban -, mivel nem tudtam szepem ivesen atlvetodni a kb combigkozepig ero gatakon.meg sem probaltak h akkor igy kene.pedig meg tamas gyula hivott fel szemelyesen h latom jol mozogsz akkor gyere, de egy edzes utan szevasz, de grof is igy volt.a poen h evekkel kesobb koszta meg minden amit kb ok belenkvertek mondta ne, ne igy csinald.
Hanyszor neztem h a nagy kulfoldi kapusok h vetodnek, toldo, buffon, kahn, neuer.mind mashogy.kahn es neuer pl szep ivesen ellenben ugy lettek vilagkalssszisok h az egyik oldalukra nem tudnak vetodni magasan mert a vetodes vegen atfordulnak az ellenkezo oldalukra...hanyszor szidtak meg engem ezert
Amugy karrierem nemcsak ezen mulott.de bogdan nyilatkozta h technikailag toppon volt de ez szart sem ert.
Az h elvegeztem a walesi alapfoku kapuskepzest...eg es fold mentalitasban is.
rangado.24.hu/magyar_foci/2023/09/26/bogdan-adam-ferencvaros-fradi-liverpool-fc-bolton-wanderers-hibernian-labdarugas-foci/
Attól még magyar, csak csillagozva 😁Persze. Ún. nagyszerű magyar sportsiker.Ha így lenne, akkor nem lenne.Aki a kb. 30 évvel ezelőtti magyar focin szocializálódott mint én, annak még mindig hihetetlen naponta látni hogy egy magyar focista kulcsember egy top Liverpoolban és ilyen gólokat rúg mint tegnap is, és ilyen szinten játszik nap mint nap ott.Mennyivel szebb lenne, ha Magyarországon nevelkedett volna, és magyar klubtól került volna ki.
zavi27
Mikey
davemayer
Mikey
Ezzel együtt a up romokban, ez sajnos egyértelmű. Én csinálnék egy olyan akadémiát ahol csak külföldi edzők lennének, aztán 10 ev múlva megnéznénk honnan hány jó fiatal kerülne ki.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Persze. Ún. nagyszerű magyar sportsiker.Ha így lenne, akkor nem lenne.Aki a kb. 30 évvel ezelőtti magyar focin szocializálódott mint én, annak még mindig hihetetlen naponta látni hogy egy magyar focista kulcsember egy top Liverpoolban és ilyen gólokat rúg mint tegnap is, és ilyen szinten játszik nap mint nap ott.Mennyivel szebb lenne, ha Magyarországon nevelkedett volna, és magyar klubtól került volna ki.
zavi27
Mikey
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
R Riquelme, Lino egy sorral feljebb. Nincs rossz kezekben a csapat jövője.Az Atleti rázza a pofonfát, szerencsére Witsel kapott egy igazit így meg menekülnekCserébe hétvégi Cadiz elleni meccsre csak Griezmann maradt mint támadó
A két tehetség pedig egyből lezárja a mérkőzést.
Heisman nádor
Szóval vagy kitalál Cholo egy 4-5-1-et, vagy újabb ifik jönnek
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Az Atleti rázza a pofonfát, szerencsére Witsel kapott egy igazit így meg menekülnekCserébe hétvégi Cadiz elleni meccsre csak Griezmann maradt mint támadó
Heisman nádor
Szóval vagy kitalál Cholo egy 4-5-1-et, vagy újabb ifik jönnek
Poloska vagyok.
Ha így lenne, akkor nem lenne.Aki a kb. 30 évvel ezelőtti magyar focin szocializálódott mint én, annak még mindig hihetetlen naponta látni hogy egy magyar focista kulcsember egy top Liverpoolban és ilyen gólokat rúg mint tegnap is, és ilyen szinten játszik nap mint nap ott.Mennyivel szebb lenne, ha Magyarországon nevelkedett volna, és magyar klubtól került volna ki.
zavi27
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
viszont Szaniszlo is leirta, hogy megtolti az Olimpicot szurkolokkal, ami meg jol jon a koltsegvetesbe igy nem olyan biztos ez. foleg kizart, hogy holnap kirugjak. max szezon vegen nincs hosszabbitas, de Jozsit ismerve ugyis elmennek majd mondjuk az olasz kupaban dontoig, es megmenti ez.Jah most kezdte a 3.at. 3 éves szerződést írt alá, nyáron lejár a szerződése legkésőbb.Hányadik éve a Roma élén? Harmadik? Akkor jövőre már nem lesz a csapatnál.Örülök is meg nem is.Hát én ahogy Szaniszló Csabit hallgatom, miket mond Józsiról, kizártnak tartom. Ezek után is meg fogják valamivel védeni.
Örülök, mert talán Mourinho megbukik (kivan zárva).
Nem örülök, mert nem ezt a szart akarom nézni.
steelwolf
Sixo
slowmotion
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Jah most kezdte a 3.at. 3 éves szerződést írt alá, nyáron lejár a szerződése legkésőbb.Hányadik éve a Roma élén? Harmadik? Akkor jövőre már nem lesz a csapatnál.Örülök is meg nem is.Hát én ahogy Szaniszló Csabit hallgatom, miket mond Józsiról, kizártnak tartom. Ezek után is meg fogják valamivel védeni.
steelwolf
Sixo
slowmotion
Hányadik éve a Roma élén? Harmadik? Akkor jövőre már nem lesz a csapatnál.Örülök is meg nem is.Hát én ahogy Szaniszló Csabit hallgatom, miket mond Józsiról, kizártnak tartom. Ezek után is meg fogják valamivel védeni.
steelwolf
Sixo
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
-meddig marad Mourinho a Roma edzője?
-HI -) holnapig 🤣🤣
Örülök is meg nem is.Hát én ahogy Szaniszló Csabit hallgatom, miket mond Józsiról, kizártnak tartom. Ezek után is meg fogják valamivel védeni.
steelwolf
A Genoa már a 4. percben gól szerzett, aztán negyed óra múlva egyenlített a Roma, majd a félidő vége előtt szerzett egy brutal szép gólt a Genoa.4.nél kapcsoltam be a meccset, szóval nem láttam eddig mi történt, de azt látom, hogy Rui Patricio már megint 1.02es xGre kap 4 gólt.Megjött a messias.És ott a 3. gól!!!A 4.re gondolsz?
rob3r7o
Sixo
rob3r7o
Sixo
A második félidőben már végig nyomott a roma, de helyzetük nemigen volt. A Genoa meg kontrakbol szépen elintézte.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
4.nél kapcsoltam be a meccset, szóval nem láttam eddig mi történt, de azt látom, hogy Rui Patricio már megint 1.02es xGre kap 4 gólt.Megjött a messias.És ott a 3. gól!!!A 4.re gondolsz?
rob3r7o
Sixo
rob3r7o
Megjött a messias.És ott a 3. gól!!!A 4.re gondolsz?
rob3r7o
Sixo
A végén már pont ezt emelték ki pozitívumnak vele kapcsolatban.Le a kalappal Szobo mezőnymunkája előtt.🔴 Klopp on Szoboszlai: “Since the first minute in training he was impressive — he’s top player, top guy. Confident boy”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 28, 2023
“He’s really super hard worker, you can see it — as he’s always pressing and also pushing to win the ball”. pic.twitter.com/yJ0pTcGMLz
Sixo
Első pár fél szezonja után a bundásban pont emiatt voltak Róla kritikák, hogy nem elég jó és kevés a letámadásban, gyenge a védekezése.
Sinisa
Kemény ez a budafoki derbi a kispesti oroszlánbarlangban!Utolsó perces pontmentés, ahogyan kell 😊
20 perc, két gól, kivédett tizi!
Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Le a kalappal Szobo mezőnymunkája előtt.🔴 Klopp on Szoboszlai: “Since the first minute in training he was impressive — he’s top player, top guy. Confident boy”.
“He’s really super hard worker, you can see it — as he’s always pressing and also pushing to win the ball”. pic.twitter.com/yJ0pTcGMLz
Sixo
Első pár fél szezonja után a bundásban pont emiatt voltak Róla kritikák, hogy nem elég jó és kevés a letámadásban, gyenge a védekezése.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
20 perc, két gól, kivédett tizi!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
🔴 Klopp on Szoboszlai: “Since the first minute in training he was impressive — he’s top player, top guy. Confident boy”.
Aki a kb. 30 évvel ezelőtti magyar focin szocializálódott mint én, annak még mindig hihetetlen naponta látni hogy egy magyar focista kulcsember egy top Liverpoolban és ilyen gólokat rúg mint tegnap is, és ilyen szinten játszik nap mint nap ott.Azert szomoru belegondolni hogy itt mennyi tehetseg kallodhat el pusztan azert mert egyszeruen rossz helyre szuletett. Pro Licences bohocok.
zavi27
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain