Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Akkor most Szoboszlait küldik az űrbe?
több mint 2 éve
Húúúú, de beverte!!!!!
több mint 2 éve
Szoboszlai bebasztaaaaaaaaaa!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
A City dominanciája nagyon durva. Nem elég, hogy a PL-t vezetik, de most átvették a vezetést a La Ligaban is.
több mint 2 éve
Ha tudtam volna, hogy megszállt a Lölfi akkor inkább befosok.Mi ez a csaló Milan már megint? 1:0 a Cagliarinak, elmegyek WC-re, visszajövök 1:2... Megint Empty fújjak a meccset?Kösz, hogy összelöfliztél nekünk egy előnyt.
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Persze, én is szurkolok a meccs alatt, de amint vége a 90 percnek teljességgel mindegy lesz 😊Persze. Csak akkor essünk ki rendesen.Na jó, szabálytalan is volt, meg les is. Milyen jó hogy nincs VAR.Ez az a kupa, ahonnan jobb kiesni. Egyedül a döntő ér valamit.
Mikey
Heisman nádor
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Air Sigair
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Persze. Csak akkor essünk ki rendesen.Na jó, szabálytalan is volt, meg les is. Milyen jó hogy nincs VAR.Ez az a kupa, ahonnan jobb kiesni. Egyedül a döntő ér valamit.
Mikey
Heisman nádor
több mint 2 éve
Na jó, szabálytalan is volt, meg les is. Milyen jó hogy nincs VAR.Ez az a kupa, ahonnan jobb kiesni. Egyedül a döntő ér valamit.
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Na jó, szabálytalan is volt, meg les is. Milyen jó hogy nincs VAR.
több mint 2 éve
Én még a régi régi Üllei úton csorogtam kifelé a II-es szektorból Fradi-Újpest után és a tömegben ott araszolt közöttünk ifj Knézy a kisfiával azon a meccsen, ahol a közvetítésben "van itt elég sok belőlük" szösszenetet nyomott, gondolom a kerítésre aggatott kis plüssállatokra gondolvaBVSC-VasasÉn már utaztam egy villamoson Mészöly Kálmánnal, úgy 2010-11 körül!
A BVSC pályán sokkal jobb a vendégszektor
Én a hazaiban állok és gec, félidőben látom hogy Air Sanyi áll itt mellettem személyesen
zacknorb
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Mi ez a csaló Milan már megint? 1:0 a Cagliarinak, elmegyek WC-re, visszajövök 1:2... Megint Empty fújjak a meccset?Kösz, hogy összelöfliztél nekünk egy előnyt.
Sixo
több mint 2 éve
Én követem a csapatot tényleg meg minden. Ki az a Sagoe Jr?
több mint 2 éve
Ma éppen Jones játszik RB-DM szerepkörben, értem hogy mikiegérkupa, de akkor is nah.Viszont ő lesz a cséká, ezt mindenképpen megérdemli.
Doak gólt szeretnék ma látni!
több mint 2 éve
Warrb fél éve nincs a PL-ben, de még így tartja a lépést LöflivelEnnyike 😆
⚽️ Premier League goals scored in 2023:
— WhoScored.com (@WhoScored) September 27, 2023
🦊 Leicester - 25
⚪️ Leeds - 23
🔵 𝐂𝐡𝐞𝐥𝐬𝐞𝐚 - 𝟐𝟑
😬 Leeds and Leicester were relegated 4 months ago... pic.twitter.com/bCImb4RxFy
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Mi ez a csaló Milan már megint? 1:0 a Cagliarinak, elmegyek WC-re, visszajövök 1:2... Megint Empty fújjak a meccset?
több mint 2 éve
Warrb fél éve nincs a PL-ben, de még így tartja a lépést Löflivel⚽️ Premier League goals scored in 2023:
— WhoScored.com (@WhoScored) September 27, 2023
🦊 Leicester - 25
⚪️ Leeds - 23
🔵 𝐂𝐡𝐞𝐥𝐬𝐞𝐚 - 𝟐𝟑
😬 Leeds and Leicester were relegated 4 months ago... pic.twitter.com/bCImb4RxFy
több mint 2 éve
🚨 Chelsea RB Reece James has been charged by the FA for “using abusive language towards the referee”. pic.twitter.com/HcqQzl18MP
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 27, 2023
több mint 2 éve
Egyszer a reptéren ált sorban valami U válogatottal és odamentem, hogy "Tiszteletem Kálmi bá", nagy örömmel...erre jött a válasz, hogy "én nem vagyok Árpi bá"...szerencsére egy büdöskurvaanyádat nem tett hozzá, Isten nyugosztalja 😀BVSC-VasasÉn már utaztam egy villamoson Mészöly Kálmánnal, úgy 2010-11 körül!
Én a hazaiban állok és gec, félidőben látom hogy Air Sanyi áll itt mellettem személyesen
zacknorb
Kampman
több mint 2 éve
Az a baj Sanyi nonstop pofázott és mászkált, volt hogy a meccset nem láttam csak a Bruce Lee pólója hátátBVSC-VasasÉn már utaztam egy villamoson Mészöly Kálmánnal, úgy 2010-11 körül!
zacknorb
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Skenderbeu 3 L után végre W, Vasas W, nojsz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
BVSC-VasasÉn már utaztam egy villamoson Mészöly Kálmánnal, úgy 2010-11 körül!
zacknorb
több mint 2 éve
Kinek volt ez a célja? Mert A csapat tuti nem rendelkezett olyan céllal, hogy Osimhen menni akarjon szinte azonnal, a játékos se hinném, hogy akarta magát szarul érezni. Nem látom, hogy bármelyik oldal célt ért volna.Én egyik oldalt se értem. 😀 A videó viccesnek nem vicces, értelme semmi. Osinak meg azért túlzás, hogy ezen besértődik.A célt elérték. Beszélnek róluk.
dugo93
Mikey