Soccer
BVSC-Vasasirigykedem
A BVSC pályán sokkal jobb a vendégszektor
Én a hazaiban állok és gec, félidőben látom hogy Air Sanyi áll itt mellettem személyesen
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
A BVSC pályán sokkal jobb a vendégszektor
Én a hazaiban állok és gec, félidőben látom hogy Air Sanyi áll itt mellettem személyesen
Poloska vagyok.
Én egyik oldalt se értem. 😀 A videó viccesnek nem vicces, értelme semmi. Osinak meg azért túlzás, hogy ezen besértődik.A célt elérték. Beszélnek róluk.
dugo93
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Ne szórakozzunk már, ez a saját játékosodról sértő videó. Persze nem kell rajta ennyire besértődni, de azért ilyet egy klub nem engedhet meg magának a játékosáról.nekem amugy remlik vmi instagram video a bayerntol, amin asszem Thomas Mulleren elcelodtek, bar az lehet edzes video volt, nem meccs.
Jughead
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
en sem igazan ertem, hogy ebben mi volt a kifigurazas, bar lehet en mar jobban megedzottem itt a bowlponthu-n mint Osimhen.De ebben mi a kifigurázás? Többször megnéztem a videót,de én semmi olyat nem látok benne. Alá van vágva egy rajzfilmes hang aztán ennyi.Kifigurázták, nevetség tárgyává tették a hétvégi 11esért reklamálását és aztán azon 11es kihagyását. És ezt nagyon a lelkére vette.Ez az Osimhez ügy kezd elburjánzani. A hírek szerint téli átigazolást követel. Most érkezett meg a csapat edzőközpontjában, ahol több csapattársa is ott volt, kezet is nyújtott neki Demme, Zielinski, de nem köszönt nekik. Közben tele van a net hasonló tiktok videókkal, mint amikkel kirobbant a botrány.de mi volt a problema a videoval? lehet atsiklottam, de nem tunt fel semmi kulonleges dolog.
Sixo
csebi
Sixo
Szerintem még az is ki lesz itt találva, hogy ez kőkemény rasszizmus ....
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
De ebben mi a kifigurázás? Többször megnéztem a videót,de én semmi olyat nem látok benne. Alá van vágva egy rajzfilmes hang aztán ennyi.Kifigurázták, nevetség tárgyává tették a hétvégi 11esért reklamálását és aztán azon 11es kihagyását. És ezt nagyon a lelkére vette.Ez az Osimhez ügy kezd elburjánzani. A hírek szerint téli átigazolást követel. Most érkezett meg a csapat edzőközpontjában, ahol több csapattársa is ott volt, kezet is nyújtott neki Demme, Zielinski, de nem köszönt nekik. Közben tele van a net hasonló tiktok videókkal, mint amikkel kirobbant a botrány.de mi volt a problema a videoval? lehet atsiklottam, de nem tunt fel semmi kulonleges dolog.
Sixo
csebi
Sixo
Szerintem még az is ki lesz itt találva, hogy ez kőkemény rasszizmus ....

Kifigurázták, nevetség tárgyává tették a hétvégi 11esért reklamálását és aztán azon 11es kihagyását. És ezt nagyon a lelkére vette.Ez az Osimhez ügy kezd elburjánzani. A hírek szerint téli átigazolást követel. Most érkezett meg a csapat edzőközpontjában, ahol több csapattársa is ott volt, kezet is nyújtott neki Demme, Zielinski, de nem köszönt nekik. Közben tele van a net hasonló tiktok videókkal, mint amikkel kirobbant a botrány.de mi volt a problema a videoval? lehet atsiklottam, de nem tunt fel semmi kulonleges dolog.
Sixo
csebi
Ez az Osimhez ügy kezd elburjánzani. A hírek szerint téli átigazolást követel. Most érkezett meg a csapat edzőközpontjában, ahol több csapattársa is ott volt, kezet is nyújtott neki Demme, Zielinski, de nem köszönt nekik. Közben tele van a net hasonló tiktok videókkal, mint amikkel kirobbant a botrány.de mi volt a problema a videoval? lehet atsiklottam, de nem tunt fel semmi kulonleges dolog.
Sixo
Olympique Marseille are set to appoint Gennaro Gattuso as new manager! It’s almost done 🚨⚪️🔵 #OM
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 26, 2023
Gattuso has accepted, as first called by @footmercato tonight — OM want to get it done on Wednesday.
Italian coach set to fly to Marseille in the next 24h. pic.twitter.com/28HXp8KmRJ
Mai két Marca értesítés a telefonomon
Kb 11:30 : Ancelotti - ‘Arda Güler visszatért a sérüléséből, elképesztő játékos’
Kb 13:30 : Arda Güler lesérült
Heisman nádor
🔥 Highest rated right-backs in the Premier League this season:
— WhoScored.com (@WhoScored) September 26, 2023
🥇 Kieran Trippier - 7.54
🥈 Pedro Porro - 7.08
🥉 Kyle Walker - 6.93 pic.twitter.com/im6lB5M1Vg
🇳🇬 This was the original video posted by Napoli about Victor Osimhen… and then deleted.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 26, 2023
⚠️ …player’s agent Calenda announced that Osimhen is considering to take legal action against Napoli. pic.twitter.com/0PLunco9aD
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Barca védelme eddig nincs a helyzet magaslatán.Idén nem szeretjük a csak úgy simán nem kell fordítanunk az unalmas lenne 😀
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Csak, hogy tudjátok miből is van a nagy mellű lányok melle. Ezért szereti Kampman a deszkákat.Azé' megjegyezném, hogy utána is maradt mit fogni rajta, ez egy korrekt E kosárnak tűnik minimum.
A mulher simplesmente tirou a Casas Bahia, Ponto Frio e Magazine Luiza dos peitos pic.twitter.com/cg9BCS5oPP
— SPFC OPRESSÃO 🇾🇪 (CAMPEÃO DE TUDO) (@spfcdaopressao) September 25, 2023
Sixo
Én még megmotoztam volna (persze szigorúan rendvédelmu szempontból), hogy tutira nem maradt-e ott lopott teló.
Csak, hogy tudjátok miből is van a nagy mellű lányok melle. Ezért szereti Kampman a deszkákat.most már tudjuk Lara Croft miért szögletes
A mulher simplesmente tirou a Casas Bahia, Ponto Frio e Magazine Luiza dos peitos pic.twitter.com/cg9BCS5oPP
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!