Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 934 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
BVSC-Vasas
A BVSC pályán sokkal jobb a vendégszektor
Én a hazaiban állok és gec, félidőben látom hogy Air Sanyi áll itt mellettem személyesen
zacknorb
irigykedem

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 887 — Kinek mit intézett a kormánya
BVSC-Vasas
A BVSC pályán sokkal jobb a vendégszektor
Én a hazaiban állok és gec, félidőben látom hogy Air Sanyi áll itt mellettem személyesen

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 568
Én egyik oldalt se értem. 😀 A videó viccesnek nem vicces, értelme semmi. Osinak meg azért túlzás, hogy ezen besértődik.
dugo93
A célt elérték. Beszélnek róluk.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 647
Én egyik oldalt se értem. 😀 A videó viccesnek nem vicces, értelme semmi. Osinak meg azért túlzás, hogy ezen besértődik.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 491 — Lucas Scott
Ne szórakozzunk már, ez a saját játékosodról sértő videó. Persze nem kell rajta ennyire besértődni, de azért ilyet egy klub nem engedhet meg magának a játékosáról.
Jughead
nekem amugy remlik vmi instagram video a bayerntol, amin asszem Thomas Mulleren elcelodtek, bar az lehet edzes video volt, nem meccs.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 529
Ne szórakozzunk már, ez a saját játékosodról sértő videó. Persze nem kell rajta ennyire besértődni, de azért ilyet egy klub nem engedhet meg magának a játékosáról.
több mint 2 éve
Ez az Osimhez ügy kezd elburjánzani. A hírek szerint téli átigazolást követel. Most érkezett meg a csapat edzőközpontjában, ahol több csapattársa is ott volt, kezet is nyújtott neki Demme, Zielinski, de nem köszönt nekik. Közben tele van a net hasonló tiktok videókkal, mint amikkel kirobbant a botrány.
Sixo
de mi volt a problema a videoval? lehet atsiklottam, de nem tunt fel semmi kulonleges dolog.
csebi
Kifigurázták, nevetség tárgyává tették a hétvégi 11esért reklamálását és aztán azon 11es kihagyását. És ezt nagyon a lelkére vette.
Sixo
De ebben mi a kifigurázás? Többször megnéztem a videót,de én semmi olyat nem látok benne. Alá van vágva egy rajzfilmes hang aztán ennyi.
Szerintem még az is ki lesz itt találva, hogy ez kőkemény rasszizmus ....
kapitnono
en sem igazan ertem, hogy ebben mi volt a kifigurazas, bar lehet en mar jobban megedzottem itt a bowlponthu-n mint Osimhen.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 265 — WHO DAT!!!!
Ez az Osimhez ügy kezd elburjánzani. A hírek szerint téli átigazolást követel. Most érkezett meg a csapat edzőközpontjában, ahol több csapattársa is ott volt, kezet is nyújtott neki Demme, Zielinski, de nem köszönt nekik. Közben tele van a net hasonló tiktok videókkal, mint amikkel kirobbant a botrány.
Sixo
de mi volt a problema a videoval? lehet atsiklottam, de nem tunt fel semmi kulonleges dolog.
csebi
Kifigurázták, nevetség tárgyává tették a hétvégi 11esért reklamálását és aztán azon 11es kihagyását. És ezt nagyon a lelkére vette.
Sixo
De ebben mi a kifigurázás? Többször megnéztem a videót,de én semmi olyat nem látok benne. Alá van vágva egy rajzfilmes hang aztán ennyi.
Szerintem még az is ki lesz itt találva, hogy ez kőkemény rasszizmus ....

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 437 — LIGHTS OUT!
Sixo
csebi

több mint 2 éve
Sixo

több mint 2 éve

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Mai két Marca értesítés a telefonomon
Kb 11:30 : Ancelotti - ‘Arda Güler visszatért a sérüléséből, elképesztő játékos’
Kb 13:30 : Arda Güler lesérült
Heisman nádor

több mint 2 éve
1 Spurs játékos, és 2 Spurs nevelés.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 089 — The Mathematician
 www.reddit.com/r/LiverpoolFC/comments/16srrq9/szobo_rank_among_liverpool_players_in_the_premier/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Elképesztő mennyi labdát eladtak. Amikor Xavi még játszott, szerintem egy idényben nem volt ennyi labdaeladás. Mondjuk ez az X egyértelmű Xavi faszsága miatt volt, össze vissza keveri a kezdőt. Nem biztos hogy ilyen meccseken kell ezzel próbálkozni. TS meg valami röhej mit művelt a labdával.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 834 — "Montoya por favor!"
Larin már eldönthette volna

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Vicces, hogy a Juve egyik meccsen az egyik arcán mutatja, a következőn meg egy teljesen másikat. A forduló előtt még 3. Leccének 0. kaput találó lövést engedett a csapat, lövést is összesen 2őt, abből egy 16oson kívülről, összesen 0.07es xGért.

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 928 — Így remélem megfelelek nektek.....
meglepő lett volna...........
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 928 — Így remélem megfelelek nektek.....
Barca védelme eddig nincs a helyzet magaslatán.
Heisman nádor
Idén nem szeretjük a csak úgy simán nem kell fordítanunk az unalmas lenne 😀
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 834 — "Montoya por favor!"
Barca védelme eddig nincs a helyzet magaslatán.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 622 — Cowboys fan
Csak, hogy tudjátok miből is van a nagy mellű lányok melle. Ezért szereti Kampman a deszkákat.

Sixo
Azé' megjegyezném, hogy utána is maradt mit fogni rajta, ez egy korrekt E kosárnak tűnik minimum.
Én még megmotoztam volna (persze szigorúan rendvédelmu szempontból), hogy tutira nem maradt-e ott lopott teló.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 089 — The Mathematician
Csak, hogy tudjátok miből is van a nagy mellű lányok melle. Ezért szereti Kampman a deszkákat.

Sixo
most már tudjuk Lara Croft miért szögletes

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve