Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Blevi 8 956 — Lions & Cowboys fan
Mondjuk alapbol elnezve, hogy Xabival mennyire hullamzoan indult a jatek, nem gondoltam volna, hogy ma a Real nem kap egy negyest. Pozitiv csalodas, ahogy mennek.
Stez
Ket csapat formaja alapjan ez full hazainak nez es nezett ki
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 751 — Kinek mit intézett a kormánya
Mbappe Vinivel együtt nézte a BVSC-Vasast, csak míg utóbbi a druszáját, előbbi Tóth Milu kihagyitt tizijét

Poloska vagyok.
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 751 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy volt már olyan, aki a hülye totyogas után berugta? Akkora egy baromság ez.
rob3r7o
Rengeteg, csak azt nem jegyzi meg az ember.

Poloska vagyok.
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 591 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kihagyta a meccslabdát?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 910 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vannak mèg csodák 🥴 egyèbkènt meg lehetett adni. De így is nehèz bízni az Xbe is
3 hónapja
All three newly promoted clubs have won on the same Premier League matchday for the first time since MD10 of the 2020-21 season (November 28th-30th).

Poloska vagyok.
3 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 862
Amúgy volt már olyan, aki a hülye totyogas után berugta? Akkora egy baromság ez.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 883 — je suis poloska
Ennyi helyzetet nem lehet kihagyni büntetlenül

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 077 — Axel Foley
A labda nem hazudik.
Ha nincs a kéz akkor sem lett volna semmi.

3 hónapja
Ball dont lie
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 189 — Whoops, looks like something went wrong.
Ekkora balfszt 🤣

3 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 854
az élet igazságot tett
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 189 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk alapbol elnezve, hogy Xabival mennyire hullamzoan indult a jatek, nem gondoltam volna, hogy ma a Real nem kap egy negyest. Pozitiv csalodas, ahogy mennek.

3 hónapja
Ketszer megpattant a labda. Remgeteg ilyet meg sem adnak. Nalam sem tizi

Szerkesztette: Blevi
3 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 984
ezen mit VARoznak ennyit? a kezezés egyértelmű volt, onnan már csak szubjektív vélemény, hogy akkor most ez tizi vagy nem.
Amúgy nálam ez nem tizi, a Vini eset inkább az volt..
Nem természetes testhelyzet, de basszus, semmit nem befolyásolt a játékon..

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 688
Beleütött
3 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 883 — je suis poloska
Természetes testhelyzet 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 910 — Így remélem megfelelek nektek.....
Messi azèrt egy kvàzi sztàrokkal teli Barcàba került volt egy Ronaldinho is aki elvitte a fènyt, Riijkard ès Pep is kezelte. Itt meg Yamal a sztár.... sajnos úgy is èrzi magàt. Adok egy kèt èvet ha így folytatja...ebben az idènyben a Real bőven előttünk van.
dande2
Teljesen mas mentalitasu a ket ember. Nem lehet sztem oket osszehasonlitani
Blevi
Teljesen más korban volt a két ember 18, már ez akkora eltéréseket okoz, ami elképesztő.
zacknorb
Igen, ez is benne van....
3 hónapja
Yamal inkább azon aggódhat, ha esetleg ő is az elmúlt évek Barcás tini sztárjainak a sorsára jut.
Barcelonában nagyon értik a fiatalok kizsigerelését, a sérülés meg nem nézi mekkora tehetség is ő most.
ozibozi
Értik hát...főleg a válogatottak szövetségi kapitányainak segítségével...
3 hónapja
Messi azèrt egy kvàzi sztàrokkal teli Barcàba került volt egy Ronaldinho is aki elvitte a fènyt, Riijkard ès Pep is kezelte. Itt meg Yamal a sztár.... sajnos úgy is èrzi magàt. Adok egy kèt èvet ha így folytatja...ebben az idènyben a Real bőven előttünk van.
dande2
elnézve a többi meccsüket, nem gondolom ezt a bővent...minden évben értékesebb a keret, főleg Ferran/Lewa nagyon nem ez a szint, de Raphinha-val pl rengeteget erősödnénk, mert Rushford max egy jó csere lehetne ezen a meccsen...a hátsó 4-es se a legszebb időket idézi, de most ez van, jó lenne ha egy-két tehetség kikerülne az akadémiáról ahogy volt Bernal az ACL szakadás előtt, vagy néhány meccsen Casado pl tavaly. Nekem Garcia magabiztossága és lábbal való játéka is hiányzik. De a sérültek előbb-utóbb visszatérnek, hosszú még a bajnokság, de nyilván a reált se fogjuk mindig megverni.
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 688
Yamal inkább azon aggódhat, ha esetleg ő is az elmúlt évek Barcás tini sztárjainak a sorsára jut.
Barcelonában nagyon értik a fiatalok kizsigerelését, a sérülés meg nem nézi mekkora tehetség is ő most.

Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
dande2
Blevi
Teljesen más korban volt a két ember 18, már ez akkora eltéréseket okoz, ami elképesztő.

Poloska vagyok.
3 hónapja
dande2
3 hónapja
3 hónapja
Oriasi vedelmi hiba megint.

Yamalnak azert kicist vedelezhetett volna.
Blevi
Hogy micsinaljon?
Stez
Azert meg talan nem Messi 😀 hogy setalgasson

Vagy a milfhuntingra gondolsz?
Blevi
Soha nem is lesz. Messi a jatekkal foglalkozott, kerulte az allando mediaszereplest, bulikat es fenyt. Es nem az arcoskodasatol volt hangos a sajto 18 evesen.

Yamal egy zseni, de amit lemuvel az elmult egy evben, az nem sokkal kevesbe iritalo, mint Vinicius viselkedese.

Es ez mar a jatekaban is meglatszik, tamadasban egy allat, vedekezni viszont jo ideje nem hajlando.
Stez
Pont róla beszéltünk haverokkal...
Nincs egy mentor a közelében, aki irányt mutat neki? Apja ha jól tudom 30as éveiben van és nem feltétlen fogja vissza, sőt....de vki a csapatban? ....mert így folytatja, akkor nem lesz fényes a karrier, holott minden adottsága megvan hozzá...
bogjosi
Ez adottsag is. Van akinek pofazhatsz te napestig.