NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 5 966
Napi friss:
Georginio Rutter (francia, cs) Leeds United -> Brighton 46.7 millió EUR
Julian Justvan (német, kp) Hoffenheim -> Nürnberg 2 millió EUR
Dawid Kownacki (lengyel, cs) Werder Bremen -> Fortuna Düsseldorf kölcsönbe
Muhammed Damar (német, kp) Hoffenheim -> Elversberg kölcsönbe
Jordan Teze (holland, hv) PSV -> AS Monaco 10 millió EUR
Luiz Júnior (brazil, kapus) Famalicao -> Villarreal 12 millió EUR
Mohamed Salim Fares (algériai, hv) Lazio -> Panserraikos ingyé
empty taxi
Rutter mennyi????? Felét se éri 😀
3 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Napi friss:
Georginio Rutter (francia, cs) Leeds United -> Brighton 46.7 millió EUR
Julian Justvan (német, kp) Hoffenheim -> Nürnberg 2 millió EUR
Dawid Kownacki (lengyel, cs) Werder Bremen -> Fortuna Düsseldorf kölcsönbe
Muhammed Damar (német, kp) Hoffenheim -> Elversberg kölcsönbe
Jordan Teze (holland, hv) PSV -> AS Monaco 10 millió EUR
Luiz Júnior (brazil, kapus) Famalicao -> Villarreal 12 millió EUR
Mohamed Salim Fares (algériai, hv) Lazio -> Panserraikos ingyé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Gundogantol is ugy nez ki megvalnak. Fu de kene ebbe a pool kozeppalyaba. Sajnos mar City be is jelentkezett.
JéBé
Mindjárt 34 évesen? Inkább nem.
Mikey
Gündoğan az a játékos, akit két évre simán elhoznék még ha ez a business veszteséges is. Persze csak ha PL + BL kupákból az egyik minimum a cél

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
Gundogantol is ugy nez ki megvalnak. Fu de kene ebbe a pool kozeppalyaba. Sajnos mar City be is jelentkezett.
JéBé
Mindjárt 34 évesen? Inkább nem.
3 hónapja
- JC6 Denver Broncos 7 006
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/08/gera-zoltan-alazatbol-folenk-nott-a-tatabanya-ezen-valtoztatnunk-kell

Sosem értettem.

“Átmenetek, magasan védekezett az ellen, keményebben kell dolgozunk, jobban meg kell csinálnunk azt, amit megbeszéltünk”

Konkrétan lenyilatkozza, hogy az első 10-15 perc után nem tudja a csapata, mit kellene csinálni.
Komolyan nem értem mi a Miki célja ezzel az egésszel, meg Csányit sem értem, de ha nem akarnak feljutni, jó úton járnak.
3 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 035
3 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
🇺🇦 Oleksandr Zinchenko: Bought for €2.2M, sold for €35M.
🇧🇷 Gabriel Jesus: Bought for €32M, sold for €52M.
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Cole Palmer: Bought for €0M, sold for €47M.
🇪🇸 Ferran Torres: Bought for €33M, sold for €55M.
🇦🇷 Julián Álvarez: Bought for €21M, sold for €75M.

Manchester City is doing business. 🤑👏
ozibozi
Benjamin Mendy for 57 M, sold 0 M
Laporte for 65 M sold 27M
(Cancelo for 65 M perpill a Transfermarkt 25 M re taksálja)

Szép szép, de egy mocskos nagy játékoskereskedés az egész, az 1000 átigazolásból találsz 10 extrém jót, és 10 extrém szart is simán.
Mint ahogy 5 év múlva a Chelsea-nél is fogunk találni nevetségesen jó üzleteket.
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Wow most nèzem Italianoban minden kvázi rivális bukott, ezt kell kihasználni ès tovább vinni 😊 persze Spurs elbènázta már a nyitányt...🥴
3 hónapja
YoungZeeZee 8 567
mindig mondom
kar h kukaztak a jugok utan
 www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2024/08/ha-nincs-az-a-sulyos-vallserules-safar-szabolcs-otveneves
3 hónapja
ozibozi New York Giants 17 227
🇺🇦 Oleksandr Zinchenko: Bought for €2.2M, sold for €35M.
🇧🇷 Gabriel Jesus: Bought for €32M, sold for €52M.
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Cole Palmer: Bought for €0M, sold for €47M.
🇪🇸 Ferran Torres: Bought for €33M, sold for €55M.
🇦🇷 Julián Álvarez: Bought for €21M, sold for €75M.

Manchester City is doing business. 🤑👏
3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Jamie Vardy 🐐

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
YoungZeeZee 8 567
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 327 — beers & Packers
tegnap óta nem öregedett jól az a komment, hogy a Vasas agyonveri a Tatabányát 😊
NB2
Soha nem mondtam ilyet. Csupán annyit jeleztem előre, hogy nagyon csúnyán ki fogjuk ütni a Tatabányát. Abszolút bejött, csak fordított előjellel.
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 003 — LIGHTS OUT!
Ez a Juve fixen bajnok lesz idén. 96 óta nem focizott ilyen jól a csapat. Már csak 2 normális szélső kéne, mert bár a mostaniak 2 gólt rúgtak, de amúgy szarok.
Sixo
Rengeteg helyük volt, remélem nem csak a gyenge ellenfélnek köszönhetően. Érthető miért érdeklődünk gyors jól lövő szélsők iránt, remélhetőleg idén végre nem csak a védőbe belebikázott beadásokat kell nézegetni. Yildiz tündökölt ezen az irányító poszton, Thuram játékát meg öröm volt nézni. Nem tudom mi lesz a végső formáció, ha érkezik Koopmeiners meg legalább egy szélső, de alapvetően mind a 4 középen kipróbált játékos remekül játszott még Locatelli is. Lehet fix kieső lesz az ellenfél, de tavaly az ilyen csapatok ellen is körömrágós meccseket játszottunk, itt meg egy rebuild közepén stílusos, könnyű győzelmet arattunk egy csomó (remélhetőleg)harmadik-negyedik számú játékossal.
andree
Nem kell ide Koopmeiners. 65 misit kiadni, úgy hogy, van oda Locatelli, Kephren, Douglas Luiz és Fagioli, fölös. Inkább Soulet kellett volna megtartani jobbra vagy valami hozzá hasonlót hozni.

3 hónapja
Könyves, veled is csak eggyel többen vagyunk.
nagylaza, főpohárnok
De Doktorics se úgy játszik, mint akinek az agysejtszáma 5 felett van.
zacknorb
Mondtam előre hogy ez lesz Könyvessel. Doktorics, Pávkovics hulladék, Jova a lepkekirály bazz, Sixo is védte volna. Gera a szokásos alkalmatlan balfasz. Mókamiki takarodj!
warr_b
Én bármit kivédek, anno fater a Honvéd kapusa volt, én még nála is jobb vagyok.

3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azért ahhoz képest, hogy a játék képe alapján gólókkal kellett volna nyernie a Spursnek, lassan az 1 pontnak is örülniük kell. Jamie Vardy meg a Leicester Alan Shearer-e.

Csókos Laczkó…
- JC6
Buksi a legjobb ha maradni akarnak MB2-ben
petey
Annyira jó választás, hogy cél az NB3.
- JC6
Most miért mondod ezt? Laczkó felküldi a feleségét Kerezsi csatárpárjaként. ő elvonja a védők figyelmét, Kerezsi meg gólkirály lesz és simán feljutunk. 😀 😀 😀

Oké kivettem a kezem a biliből...
3 hónapja
andree Arizona Cardinals 1 737
Ez a Juve fixen bajnok lesz idén. 96 óta nem focizott ilyen jól a csapat. Már csak 2 normális szélső kéne, mert bár a mostaniak 2 gólt rúgtak, de amúgy szarok.
Sixo
Rengeteg helyük volt, remélem nem csak a gyenge ellenfélnek köszönhetően. Érthető miért érdeklődünk gyors jól lövő szélsők iránt, remélhetőleg idén végre nem csak a védőbe belebikázott beadásokat kell nézegetni. Yildiz tündökölt ezen az irányító poszton, Thuram játékát meg öröm volt nézni. Nem tudom mi lesz a végső formáció, ha érkezik Koopmeiners meg legalább egy szélső, de alapvetően mind a 4 középen kipróbált játékos remekül játszott még Locatelli is. Lehet fix kieső lesz az ellenfél, de tavaly az ilyen csapatok ellen is körömrágós meccseket játszottunk, itt meg egy rebuild közepén stílusos, könnyű győzelmet arattunk egy csomó (remélhetőleg)harmadik-negyedik számú játékossal.
3 hónapja

3 hónapja
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
tegnap óta nem öregedett jól az a komment, hogy a Vasas agyonveri a Tatabányát 😊
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 939 — Kinek mit intézett a kormánya
Mert van bármi, ami működik?
warr_b
A büfé például
Mindig van csapolt sör, ami pozitívum, a 2023-ashoz képest
3 hónapja
warr_b mi van Feas-sal?
ThundersNFL a Paraszt
Hmm?
warr_b
Egyszerű kémia... periódusos rendszer
Fe= Vas+as 😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
As akkor viszont arzén, nemdebár? 😊
ulpianus
Hagyjuk már, a Vasasnál nem működik a kémia.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
A pénzosztással szerintem nincs semmi gond.
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 939 — Kinek mit intézett a kormánya
Személyes véleményeim:
Komoly volt, hogy 2 tábor is volt, bár az első öt perc nem látok és a füst mar-ról lemondtam volna.
A Vasas játéka a 45 és 65 perc között okés volt, azon kívül híg fos.
A játékvezetőknek voltak érdekes húzásai, főleg a második félidőben.
A Tatabányának nem kellett az extra, csak érzékelni, mi történik.
Jova a tizin kívül WTF.
Doktorics agysejtjeinek száma <5.
És a best, előttem ült a Tatabánya 75-ös játékosának családja, a fiatal lány, aki vagy a csaja vagy a tesója úgy nézett ki, mint akit láttam már Rosszlányokon, cserébe a játékos sem volt szerintem valami jó, aztán meg is sérült.

Szerkesztette: zacknorb
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 244 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b mi van Feas-sal?
ThundersNFL a Paraszt
Hmm?
warr_b
Egyszerű kémia... periódusos rendszer
Fe= Vas+as 😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
As akkor viszont arzén, nemdebár? 😊
ulpianus
Hagyjuk már, a Vasasnál nem működik a kémia.
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Könyves gyors interjú 😆😆😆😆
- JC6
Igazi IQ-bajnok.
3 hónapja
- JC6 Denver Broncos 7 006
Könyves gyors interjú 😆😆😆😆