NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Toto21
5 966
Napi friss:Rutter mennyi????? Felét se éri 😀
Georginio Rutter (francia, cs) Leeds United -> Brighton 46.7 millió EUR
Julian Justvan (német, kp) Hoffenheim -> Nürnberg 2 millió EUR
Dawid Kownacki (lengyel, cs) Werder Bremen -> Fortuna Düsseldorf kölcsönbe
Muhammed Damar (német, kp) Hoffenheim -> Elversberg kölcsönbe
Jordan Teze (holland, hv) PSV -> AS Monaco 10 millió EUR
Luiz Júnior (brazil, kapus) Famalicao -> Villarreal 12 millió EUR
Mohamed Salim Fares (algériai, hv) Lazio -> Panserraikos ingyé
empty taxi
3 hónapja
Napi friss:Georginio Rutter (francia, cs) Leeds United -> Brighton 46.7 millió EUR
Julian Justvan (német, kp) Hoffenheim -> Nürnberg 2 millió EUR
Dawid Kownacki (lengyel, cs) Werder Bremen -> Fortuna Düsseldorf kölcsönbe
Muhammed Damar (német, kp) Hoffenheim -> Elversberg kölcsönbe
Jordan Teze (holland, hv) PSV -> AS Monaco 10 millió EUR
Luiz Júnior (brazil, kapus) Famalicao -> Villarreal 12 millió EUR
Mohamed Salim Fares (algériai, hv) Lazio -> Panserraikos ingyé
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
Gündoğan az a játékos, akit két évre simán elhoznék még ha ez a business veszteséges is. Persze csak ha PL + BL kupákból az egyik minimum a célGundogantol is ugy nez ki megvalnak. Fu de kene ebbe a pool kozeppalyaba. Sajnos mar City be is jelentkezett.Mindjárt 34 évesen? Inkább nem.
JéBé
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Mikey
18 758
Gundogantol is ugy nez ki megvalnak. Fu de kene ebbe a pool kozeppalyaba. Sajnos mar City be is jelentkezett.Mindjárt 34 évesen? Inkább nem.
JéBé
3 hónapja
- JC6
7 006
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/08/gera-zoltan-alazatbol-folenk-nott-a-tatabanya-ezen-valtoztatnunk-kellSosem értettem.
“Átmenetek, magasan védekezett az ellen, keményebben kell dolgozunk, jobban meg kell csinálnunk azt, amit megbeszéltünk”
Konkrétan lenyilatkozza, hogy az első 10-15 perc után nem tudja a csapata, mit kellene csinálni.
Komolyan nem értem mi a Miki célja ezzel az egésszel, meg Csányit sem értem, de ha nem akarnak feljutni, jó úton járnak.
3 hónapja
JéBé
7 035
Gundogantol is ugy nez ki megvalnak. Fu de kene ebbe a pool kozeppalyaba. Sajnos mar City be is jelentkezett.
3 hónapja
🇺🇦 Oleksandr Zinchenko: Bought for €2.2M, sold for €35M.Benjamin Mendy for 57 M, sold 0 M
🇧🇷 Gabriel Jesus: Bought for €32M, sold for €52M.
🏴 Cole Palmer: Bought for €0M, sold for €47M.
🇪🇸 Ferran Torres: Bought for €33M, sold for €55M.
🇦🇷 Julián Álvarez: Bought for €21M, sold for €75M.
Manchester City is doing business. 🤑👏
ozibozi
Laporte for 65 M sold 27M
(Cancelo for 65 M perpill a Transfermarkt 25 M re taksálja)
Szép szép, de egy mocskos nagy játékoskereskedés az egész, az 1000 átigazolásból találsz 10 extrém jót, és 10 extrém szart is simán.
Mint ahogy 5 év múlva a Chelsea-nél is fogunk találni nevetségesen jó üzleteket.
3 hónapja
Wow most nèzem Italianoban minden kvázi rivális bukott, ezt kell kihasználni ès tovább vinni 😊 persze Spurs elbènázta már a nyitányt...🥴
3 hónapja
YoungZeeZee
8 567
mindig mondomkar h kukaztak a jugok utan
www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2024/08/ha-nincs-az-a-sulyos-vallserules-safar-szabolcs-otveneves
3 hónapja
ozibozi
17 227
🇺🇦 Oleksandr Zinchenko: Bought for €2.2M, sold for €35M.🇧🇷 Gabriel Jesus: Bought for €32M, sold for €52M.
🏴 Cole Palmer: Bought for €0M, sold for €47M.
🇪🇸 Ferran Torres: Bought for €33M, sold for €55M.
🇦🇷 Julián Álvarez: Bought for €21M, sold for €75M.
Manchester City is doing business. 🤑👏
3 hónapja
Jamie Vardy 🐐
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
YoungZeeZee
8 567
Vardy reminds Spurs fans that he has got a Premier League title and they have got none 😂😂😂pic.twitter.com/w4vNzsKoxt
— Footy Humour (@FootyHumour) August 19, 2024
3 hónapja
tegnap óta nem öregedett jól az a komment, hogy a Vasas agyonveri a Tatabányát 😊Soha nem mondtam ilyet. Csupán annyit jeleztem előre, hogy nagyon csúnyán ki fogjuk ütni a Tatabányát. Abszolút bejött, csak fordított előjellel.
NB2
3 hónapja
Nem kell ide Koopmeiners. 65 misit kiadni, úgy hogy, van oda Locatelli, Kephren, Douglas Luiz és Fagioli, fölös. Inkább Soulet kellett volna megtartani jobbra vagy valami hozzá hasonlót hozni.Ez a Juve fixen bajnok lesz idén. 96 óta nem focizott ilyen jól a csapat. Már csak 2 normális szélső kéne, mert bár a mostaniak 2 gólt rúgtak, de amúgy szarok.Rengeteg helyük volt, remélem nem csak a gyenge ellenfélnek köszönhetően. Érthető miért érdeklődünk gyors jól lövő szélsők iránt, remélhetőleg idén végre nem csak a védőbe belebikázott beadásokat kell nézegetni. Yildiz tündökölt ezen az irányító poszton, Thuram játékát meg öröm volt nézni. Nem tudom mi lesz a végső formáció, ha érkezik Koopmeiners meg legalább egy szélső, de alapvetően mind a 4 középen kipróbált játékos remekül játszott még Locatelli is. Lehet fix kieső lesz az ellenfél, de tavaly az ilyen csapatok ellen is körömrágós meccseket játszottunk, itt meg egy rebuild közepén stílusos, könnyű győzelmet arattunk egy csomó (remélhetőleg)harmadik-negyedik számú játékossal.
Sixo
andree
3 hónapja
Én bármit kivédek, anno fater a Honvéd kapusa volt, én még nála is jobb vagyok.Mondtam előre hogy ez lesz Könyvessel. Doktorics, Pávkovics hulladék, Jova a lepkekirály bazz, Sixo is védte volna. Gera a szokásos alkalmatlan balfasz. Mókamiki takarodj!Könyves, veled is csak eggyel többen vagyunk.De Doktorics se úgy játszik, mint akinek az agysejtszáma 5 felett van.
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
warr_b
3 hónapja
Azért ahhoz képest, hogy a játék képe alapján gólókkal kellett volna nyernie a Spursnek, lassan az 1 pontnak is örülniük kell. Jamie Vardy meg a Leicester Alan Shearer-e. Most miért mondod ezt? Laczkó felküldi a feleségét Kerezsi csatárpárjaként. ő elvonja a védők figyelmét, Kerezsi meg gólkirály lesz és simán feljutunk. 😀 😀 😀Annyira jó választás, hogy cél az NB3.Csókos Laczkó…Buksi a legjobb ha maradni akarnak MB2-ben
- JC6
petey
- JC6
Oké kivettem a kezem a biliből...
3 hónapja
andree
1 737
Ez a Juve fixen bajnok lesz idén. 96 óta nem focizott ilyen jól a csapat. Már csak 2 normális szélső kéne, mert bár a mostaniak 2 gólt rúgtak, de amúgy szarok.Rengeteg helyük volt, remélem nem csak a gyenge ellenfélnek köszönhetően. Érthető miért érdeklődünk gyors jól lövő szélsők iránt, remélhetőleg idén végre nem csak a védőbe belebikázott beadásokat kell nézegetni. Yildiz tündökölt ezen az irányító poszton, Thuram játékát meg öröm volt nézni. Nem tudom mi lesz a végső formáció, ha érkezik Koopmeiners meg legalább egy szélső, de alapvetően mind a 4 középen kipróbált játékos remekül játszott még Locatelli is. Lehet fix kieső lesz az ellenfél, de tavaly az ilyen csapatok ellen is körömrágós meccseket játszottunk, itt meg egy rebuild közepén stílusos, könnyű győzelmet arattunk egy csomó (remélhetőleg)harmadik-negyedik számú játékossal.
Sixo
3 hónapja
Ez a Juve fixen bajnok lesz idén. 96 óta nem focizott ilyen jól a csapat. Már csak 2 normális szélső kéne, mert bár a mostaniak 2 gólt rúgtak, de amúgy szarok.
3 hónapja
tegnap óta nem öregedett jól az a komment, hogy a Vasas agyonveri a Tatabányát 😊
3 hónapja
Mert van bármi, ami működik?A büfé például
warr_b
Mindig van csapolt sör, ami pozitívum, a 2023-ashoz képest
3 hónapja
A pénzosztással szerintem nincs semmi gond.Mert van bármi, ami működik?Hagyjuk már, a Vasasnál nem működik a kémia.As akkor viszont arzén, nemdebár? 😊Egyszerű kémia... periódusos rendszerwarr_b mi van Feas-sal?Hmm?
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Fe= Vas+as 😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
ulpianus
nagylaza, főpohárnok
warr_b
3 hónapja
Személyes véleményeim:Komoly volt, hogy 2 tábor is volt, bár az első öt perc nem látok és a füst mar-ról lemondtam volna.
A Vasas játéka a 45 és 65 perc között okés volt, azon kívül híg fos.
A játékvezetőknek voltak érdekes húzásai, főleg a második félidőben.
A Tatabányának nem kellett az extra, csak érzékelni, mi történik.
Jova a tizin kívül WTF.
Doktorics agysejtjeinek száma <5.
És a best, előttem ült a Tatabánya 75-ös játékosának családja, a fiatal lány, aki vagy a csaja vagy a tesója úgy nézett ki, mint akit láttam már Rosszlányokon, cserébe a játékos sem volt szerintem valami jó, aztán meg is sérült.
Szerkesztette: zacknorb
3 hónapja
Mert van bármi, ami működik?Hagyjuk már, a Vasasnál nem működik a kémia.As akkor viszont arzén, nemdebár? 😊Egyszerű kémia... periódusos rendszerwarr_b mi van Feas-sal?Hmm?
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Fe= Vas+as 😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
ulpianus
nagylaza, főpohárnok
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Könyves gyors interjú 😆😆😆😆Igazi IQ-bajnok.
- JC6
3 hónapja
- JC6
7 006
Könyves gyors interjú 😆😆😆😆