Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Jah, dehogy gondolom Marcust nagyképűnek!Azert barmelyikre rafogni hogy nagyarcu lenne… c’mon manYamalnál és Vininél csak ez nagyképű tuskó angol nagyképűbbMarcus?
remontada
bogjosi
Blevi
Gondoltam, hogy a kollega Jude-ra gondolt, holott én sem tudom, hogy mégis miért lenne az...Marcus-szal csak "vicceskedni" akartam.
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
Pont róla beszéltünk haverokkal...Soha nem is lesz. Messi a jatekkal foglalkozott, kerulte az allando mediaszereplest, bulikat es fenyt. Es nem az arcoskodasatol volt hangos a sajto 18 evesen.Azert meg talan nem Messi 😀 hogy setalgassonOriasi vedelmi hiba megint.Hogy micsinaljon?
Yamalnak azert kicist vedelezhetett volna.
Blevi
Stez
Vagy a milfhuntingra gondolsz?
Blevi
Yamal egy zseni, de amit lemuvel az elmult egy evben, az nem sokkal kevesbe iritalo, mint Vinicius viselkedese.
Es ez mar a jatekaban is meglatszik, tamadasban egy allat, vedekezni viszont jo ideje nem hajlando.
Stez
Nincs egy mentor a közelében, aki irányt mutat neki? Apja ha jól tudom 30as éveiben van és nem feltétlen fogja vissza, sőt....de vki a csapatban? ....mert így folytatja, akkor nem lesz fényes a karrier, holott minden adottsága megvan hozzá...
3 hónapja
Mondhat nekem bárki bármit meg élvezhet el Ancelottiról.Most kezdi csak megközelíteni az Ancelotti Prime alatti játékát. Kéedés meddig jut.
Ancelotti nagy ludas volt abban, hogy nem fegyelmezte Vinit.
Alonso alatt teljesen más.
KeyG
Első félidőt elvitte
3 hónapja
Meg csak 18 erhet. Bar nem sok jelet mutatja hogy joniranyba tart. Flicknek meg kene ot is fegyelmezni. Ha meg nem menjen a pSG-be 200 millaertSoha nem is lesz. Messi a jatekkal foglalkozott, kerulte az allando mediaszereplest, bulikat es fenyt. Es nem az arcoskodasatol volt hangos a sajto 18 evesen.Azert meg talan nem Messi 😀 hogy setalgassonOriasi vedelmi hiba megint.Hogy micsinaljon?
Blevi
Stez
Blevi
Yamal egy zseni, de amit lemuvel az elmult egy evben, az nem sokkal kevesbe iritalo, mint Vinicius viselkedese.
Es ez mar a jatekaban is meglatszik, tamadasban egy allat, vedekezni viszont jo ideje nem hajlando.
Stez
3 hónapja
Azert barmelyikre rafogni hogy nagyarcu lenne… c’mon manYamalnál és Vininél csak ez nagyképű tuskó angol nagyképűbbMarcus?
remontada
bogjosi
3 hónapja
Soha nem is lesz. Messi a jatekkal foglalkozott, kerulte az allando mediaszereplest, bulikat es fenyt. Es nem az arcoskodasatol volt hangos a sajto 18 evesen.Azert meg talan nem Messi 😀 hogy setalgassonOriasi vedelmi hiba megint.Hogy micsinaljon?
Blevi
Stez
Blevi
3 hónapja
Jó az Judenak isYamalnál és Vininél csak ez nagyképű tuskó angol nagyképűbbMarcus?
remontada
bogjosi
3 hónapja
ő dwarfhunterAzert meg talan nem Messi 😀 hogy setalgassonOriasi vedelmi hiba megint.Hogy micsinaljon?
Blevi
Stez
Blevi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Yamalnál és Vininél csak ez nagyképű tuskó angol nagyképűbbMarcus?
remontada
3 hónapja
Yamalnál és Vininél csak ez nagyképű tuskó angol nagyképűbb
3 hónapja
Mondhat nekem bárki bármit meg élvezhet el Ancelottiról. Ancelotti nagy ludas volt abban, hogy nem fegyelmezte Vinit.
Alonso alatt teljesen más.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Oriasi vedelmi hiba megint.Hogy micsinaljon?
Blevi
3 hónapja
De amúgy ha nem hibáznak nincs esèly
3 hónapja
Oriasi vedelmi hiba meginteleve, hogy Vini-t nem veszik komolyan, már másodszor...pedig korábban tökéletesen tudtunk védekezni ellene, az meg hogy valaki a kapu előtt ennyire üres legyen, sajnos ez óvodás hiba
Blevi
3 hónapja
Azt a könyökőst megnèzhetnènk.....
3 hónapja
Vinicius kezd tavalyelőtti formát hozni lassan
3 hónapja
ez a Wolverhampton menthetetlen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Guler koszi
3 hónapja
Guler nagy marha
3 hónapja
ehhez a lestaktikához iszonyat rutin kellene, az meg ebben a védelemben pont hiányzik...határozottság sincs, így nagyon terület sincs Yamalnak, aki amúgyse élete formájában játszik...sok a bajEz egy nagyon fiatal csapat. Sok ideje van meg mindenkinek. Bar a Real penzugyi folenye miatt ez kib nehez lesz.
Klaci79
3 hónapja
ehhez a lestaktikához iszonyat rutin kellene, az meg ebben a védelemben pont hiányzik...határozottság sincs, így nagyon terület sincs Yamalnak, aki amúgyse élete formájában játszik...sok a baj
3 hónapja
Az pont volt, csak negatívYamal ugyes gyerek de remelem beno a feje lagya. Ez a meccs elotti pofazas nagyon antipatikus. Momentuma nincs eddigNem sok helyzete van sajnos a Barcanak. Nem som jot mutat eddig a meccs :/mint a tavalyi, szunet utan meg jott a tanar diak.
Blevi
de ez most nem az a meccs.
Kenny
Blevi
Plusz ahogy tudom a MILFek rajongójaként biztos élné Cseh Katkát
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.