Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
De most komolyan, mi a faszt keres ott OV?????Élő adásban veszi át a Paks HC-t. Gyuri meg megy a Karmelitába.
NB2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
De most komolyan, mi a faszt keres ott OV?????
3 hónapja
MA ESTE 20:00 A YOUTUBE-ON! 🚨Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője és Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora beszélget a labdarúgásról. 🍿
3 hónapja
Megint droppolt 5%-ot a Fidesz, vagy mi ez?
Poloska vagyok.
3 hónapja
Jogos akkor 4..Dél-Afrika smafu?cdn.discordapp.com/attachments/1272990783829577789/1441040355158917172/20251120_131940.jpg?ex=692058e9&is=691f0769&hm=709c0967833c1a8bed9a55008fe0cf4ba0667fa9995ef1ea4fae9082457c8872&Hollandia és Curacao után Suriname személyében kijuthat a 3. holland csapat.
zacknorb
Sixo
deyell
3 hónapja
Dél-Afrika smafu?cdn.discordapp.com/attachments/1272990783829577789/1441040355158917172/20251120_131940.jpg?ex=692058e9&is=691f0769&hm=709c0967833c1a8bed9a55008fe0cf4ba0667fa9995ef1ea4fae9082457c8872&Hollandia és Curacao után Suriname személyében kijuthat a 3. holland csapat.
zacknorb
Sixo
built for this shit
3 hónapja
Hollandia és Curacao után Suriname személyében kijuthat a 3. holland csapat.
zacknorb
3 hónapja
Talán Vidi-Bordeaux-n voltunk évekkel ezelőtt, már akkor besokkolt, hogy leejtették ezt a fából készült ufót a falu közepén, de infra mellette nulla, a megye egyből megörökölt kiskocsma próbálta kiszolgálni a több ezres közönséget.ha mi nem megyunk a vbre a vb jojkon hozzank.Bővítsük a felcsútit 100 ezresre és ott legyen a döntő 😀 beszarnék a röhögéstől
az uj stadionok el lettek rontva.
a puskason kivul nem lehet mashol vb meccs.
kene egy ujabb hullam es novelni a kapacitast.szep lenne egy nemet olasz kisvardan.
brazil francia mezokovesden
YoungZeeZee
JC6 (Mr. Miele)
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 hónapja
ha mi nem megyunk a vbre a vb jojkon hozzank.Bővítsük a felcsútit 100 ezresre és ott legyen a döntő 😀 beszarnék a röhögéstől
az uj stadionok el lettek rontva.
kene egy ujabb hullam es novelni a kapacitast.szep lenne egy nemet olasz kisvardan.
YoungZeeZee
3 hónapja
YoungZeeZee
9 514
ha mi nem megyunk a vbre a vb jojkon hozzank.az uj stadionok el lettek rontva.
3 hónapja
már most előre imádom az összes Curaçao - Üzbegisztán szintű meccset, mennyi hulladék csoportmeccs lesz, asztakurvaCsodálatos csemegék lesznek, ne viccelj. Még Sixonak is tetszeni fog.
Löfli
Persze az olyan veteránok, akik BVSC-Kozármisleny meg Vasas II-Martfű meccseken szocializálódtak, tudják értékelni az ilyen finomságokat 😊
Akinek meg csak a Chelsea-Real Madrid a foci, az meg funnyog.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Ő egy békegalambot abuzált: youtu.be/ygpT2NQwVCk?si=BO8ovl-z9ecciIKEUrban legend,Áh, a művésznő nem állt meg a simogatásnál.Cicciolina?lehet Dibuszt is vuduzták az utolsó percben, nincs valakinek felvétele az ír kispadról?Láttam, hogy egy lóherét simogattak
Löfli
Willie Parker
zacknorb
Sixo
ő csak szerepelt abban a filmben amiben a kolléganő molesztálta a pacit
ozibozi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 hónapja
Urban legend,Áh, a művésznő nem állt meg a simogatásnál.Cicciolina?lehet Dibuszt is vuduzták az utolsó percben, nincs valakinek felvétele az ír kispadról?Láttam, hogy egy lóherét simogattak
Löfli
Willie Parker
zacknorb
Sixo
ő csak szerepelt abban a filmben amiben a kolléganő molesztálta a pacit
3 hónapja
már most előre imádom az összes Curaçao - Üzbegisztán szintű meccset, mennyi hulladék csoportmeccs lesz, asztakurva

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Áh, a művésznő nem állt meg a simogatásnál.Cicciolina?lehet Dibuszt is vuduzták az utolsó percben, nincs valakinek felvétele az ír kispadról?Láttam, hogy egy lóherét simogattak
Löfli
Willie Parker
zacknorb
3 hónapja
Curacao kihúzta egy 0-0-val, VB-RÉSZTVEVŐŐŐŐK! 😀erre iszunk
warr_b
built for this shit
3 hónapja
Cicciolina?lehet Dibuszt is vuduzták az utolsó percben, nincs valakinek felvétele az ír kispadról?Láttam, hogy egy lóherét simogattak
Löfli
Willie Parker
Poloska vagyok.
3 hónapja
És az a durva, hogy az egy valódi ló volt...lehet Dibuszt is vuduzták az utolsó percben, nincs valakinek felvétele az ír kispadról?Láttam, hogy egy lóherét simogattak
Löfli
Willie Parker
3 hónapja
lehet Dibuszt is vuduzták az utolsó percben, nincs valakinek felvétele az ír kispadról?Láttam, hogy egy lóherét simogattak
Löfli
3 hónapja
Szlovéniában igazad van, Balkánt most nem számoltam.szlovén, bolgár, román, szerb1: Olaszország, Dánia, Törökország, UkrajnaKimondhatjuk, hogy Káeurópából mindenki kijutott vagy tovább játszik kis hazánkat leszámítva.
2: Lengyelország, Wales, Csehország, Szlovákia
3: Írország, Albánia, Bosznia, Koszovó
4: Románia, Svédország, Észak-Macedónia, Észak-Írország
Sorsolás november 20., 13 óra.
warr_b
Dzsokijuing
azért mindenki nagyon nem
NB2
Monarchia 😊
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 hónapja
McTominay mint Gera az első gólnál2024-es EB-n nagy nehezen megvert Skócia egyenes ágon VB résztvevő...És milyen meccsen, milyen gólokkal.... te jó ég...
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Gergőbácsi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
Igazából nem akkora tragédia a mostani kiesés, hiszen az U21-es EB-n szerepelnek már a tao-ban nevelkedett srácok, akik ugye a jól telepumpált utánpótlásban pallérozódtak. Hozzák is sikereket, a jövő biztos kezekben van!de a szerbek és albánok addigra majd jól összevesznek és mi fogjuk rendezni az EB-t helyettük, meg is lesz a részvétel, amúgy meg csak 1szer kaptak ki a 4 meccsen! 😊
alatriste
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!