Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Szöglet... Ki ez a csóka?
3 hónapja
- JC6
7 006
Ramirez pár hete elég vakon van
3 hónapja
Bogar bazmeg, hat ezt csak harman lattak a kocsiban, hogy tizi😃
3 hónapja
megjött a mol úppestre 😀Ezen semmi határeset nem volt, még konkrétan gólhelyzetet is akadályozott meg vele. De mondom, jobb lenne ha sosem adnának de erre a mai fociban szinte mindig adnak.Hülye fasz riporter. Szerintem se tizi.Nem fasz. Illetve nem ezért. Határeset volt.
nagylaza, főpohárnok
csipkelli
davemayer
3 hónapja
csipkelli
4 008
Többórás videót lehetne nézni ennél gyengébb megadott 11-esekből.Amennyiben határeset, ne jósolgasson. Amúgy: jó döntés volt. Hova tehette volna esés közben a kezét?Hülye fasz riporter. Szerintem se tizi.Nem fasz. Illetve nem ezért. Határeset volt.
nagylaza, főpohárnok
csipkelli
nagylaza, főpohárnok
Ha nem csúszol be, könnyebben eldugod/leszorítod a kezed.
De nem örülnék egy ilyen ellenünk befújtnak.
Szerkesztette: csipkelli
3 hónapja
Ezen semmi határeset nem volt, még konkrétan gólhelyzetet is akadályozott meg vele. De mondom, jobb lenne ha sosem adnának de erre a mai fociban szinte mindig adnak.Hülye fasz riporter. Szerintem se tizi.Nem fasz. Illetve nem ezért. Határeset volt.
nagylaza, főpohárnok
csipkelli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Amennyiben határeset, ne jósolgasson. Amúgy: jó döntés volt. Hova tehette volna esés közben a kezét?Hülye fasz riporter. Szerintem se tizi.Nem fasz. Illetve nem ezért. Határeset volt.
nagylaza, főpohárnok
csipkelli
3 hónapja
Hülye fasz riporter. Szerintem se tizi.A mai szabályrendszer szerint 11es. De jobb lenne ha erre sosem adnának, de ez amúgy 10-ből 9szer 11es. Nem véletlenül hívták ki.
nagylaza, főpohárnok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
20 pont kevés lesz a bajnoki címhez.🙂olyan minőségi (magyar szinten) cserék vannak, hogy nincs nagyon kétségem a végső kb 20 pontos bajnoki címükbenén most látom először a nerencvárost idén, de ez a csapat még nagyon nem néz ki jólMaradjon is így.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
Klaci79
3 hónapja
csipkelli
4 008
Hülye fasz riporter. Szerintem se tizi.Nem fasz. Illetve nem ezért. Határeset volt.
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Genoa jól kezdte a szezont. Pontszerzés a címvédő ellen. Cool. 😊Cool ja, 3 ezerből 227 ezer ment el rajta 🤣
rob3r7o
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Hülye fasz riporter. Szerintem se tizi.
3 hónapja
Kampman
28 366
Véber Gyurit idézve,Nekik kézzel is lehet?
A mondat itt véget ért, Gyuri nem mondott semmi mást.
3 hónapja
Klaci79
22 221
olyan minőségi (magyar szinten) cserék vannak, hogy nincs nagyon kétségem a végső kb 20 pontos bajnoki címükbenén most látom először a nerencvárost idén, de ez a csapat még nagyon nem néz ki jólMaradjon is így.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
én most látom először a nerencvárost idén, de ez a csapat még nagyon nem néz ki jólMaradjon is így.
Klaci79
3 hónapja
Klaci79
22 221
én most látom először a nerencvárost idén, de ez a csapat még nagyon nem néz ki jól
3 hónapja
Genoa jól kezdte a szezont. Pontszerzés a címvédő ellen. Cool. 😊
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
3 hónapja
- JC6
7 006
Döcög ez a Fradi-szekér egyelőre idén
3 hónapja
Ha a Loki-Dióra gondolsz, azért az jobb meccs volt.Jól tudom, hogy a magyar bajnokság szuperrangadóját nézem?Miről beszélsz, annak már órák óta vége.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
3 hónapja
Jól tudom, hogy a magyar bajnokság szuperrangadóját nézem?Miről beszélsz, annak már órák óta vége.
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Jól tudom, hogy a magyar bajnokság szuperrangadóját nézem?