Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
ott is gól

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
A busz defektet kapott
több mint 2 éve
Az emmnétyesek meg közpénzből utaztak a helyszínre ... skandallum!
több mint 2 éve
Jött volna haza, büdös kölök, mit cselleng.Nem gond, holnap elmész a játszótérre, találsz másikat helyette/tük.Basszameg.Wait a minute.... Kellett volna? 😀0-1 az 😉És mégis 1-0, ami simán lehetne 1-1 is...Löfli alullőtte az xG-t eddig0.30/0.29 😀
Willie Parker
warr_b
iktriad
Ez azért van, mert Löfli nem ment még retyóra, meg Negri sem sütött pizzát.
Én sem mentem a gyerekért.
warr_b
Borbinho
😀
warr_b
Sixo

több mint 2 éve
Nem gond, holnap elmész a játszótérre, találsz másikat helyette/tük.Basszameg.Wait a minute.... Kellett volna? 😀0-1 az 😉És mégis 1-0, ami simán lehetne 1-1 is...Löfli alullőtte az xG-t eddig0.30/0.29 😀
Willie Parker
warr_b
iktriad
warr_b
Borbinho
😀
warr_b
több mint 2 éve
Azt hittem, h challendzsel
több mint 2 éve
Basszameg.Wait a minute.... Kellett volna? 😀0-1 az 😉És mégis 1-0, ami simán lehetne 1-1 is...Löfli alullőtte az xG-t eddig0.30/0.29 😀
Willie Parker
warr_b
iktriad
warr_b
Borbinho
😀

több mint 2 éve
Wait a minute.... Kellett volna? 😀0-1 az 😉És mégis 1-0, ami simán lehetne 1-1 is...Löfli alullőtte az xG-t eddig0.30/0.29 😀
Willie Parker
warr_b
iktriad
warr_b
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
szorri, ma nem ettem narancsot kaukázusi kefirrel0-1 az 😉És mégis 1-0, ami simán lehetne 1-1 is...Löfli alullőtte az xG-t eddig0.30/0.29 😀
Willie Parker
warr_b
iktriad
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Löfli segglyuka, olyan, mint az edző, ő eljuttat helyzetig, az, hogy a játékos kihasználja-e, az már csak rajta múlik.A kapufánál egyébként mi történik Löflinél?Löfli alullőtte az xG-t eddig0.30/0.29 😀
Willie Parker
warr_b
Nem ér ki? Vaklárma? Ki se megy, mert késő?
Willie Parker
több mint 2 éve
Se a pályán, se a pályán kívül nem tűnik hazai csapatnak a Sevilla, ha technikailag ők is azok. Amúgy semleges pályán nem mindegy, hogy írod az eredményt?0-1van, szerintem te másik meccset nézelÉs mégis 1-0, ami simán lehetne 1-1 is...Löfli alullőtte az xG-t eddig0.30/0.29 😀
Willie Parker
warr_b
iktriad
Sixo
több mint 2 éve
meg Hanni sem főzött teát vagy mit0-1 az 😉És mégis 1-0, ami simán lehetne 1-1 is...Löfli alullőtte az xG-t eddig0.30/0.29 😀
Willie Parker
warr_b
iktriad
warr_b
több mint 2 éve
A kapufánál egyébként mi történik Löflinél?Löfli alullőtte az xG-t eddig0.30/0.29 😀
Willie Parker
warr_b
Nem ér ki? Vaklárma? Ki se megy, mert késő?
több mint 2 éve
0-1 az 😉És mégis 1-0, ami simán lehetne 1-1 is...Löfli alullőtte az xG-t eddig0.30/0.29 😀
Willie Parker
warr_b
iktriad

több mint 2 éve
0-1van, szerintem te másik meccset nézelÉs mégis 1-0, ami simán lehetne 1-1 is...Löfli alullőtte az xG-t eddig0.30/0.29 😀
Willie Parker
warr_b
iktriad
több mint 2 éve
És mégis 1-0, ami simán lehetne 1-1 is...Löfli alullőtte az xG-t eddig0.30/0.29 😀
Willie Parker
warr_b
több mint 2 éve
Löfli alullőtte az xG-t eddig0.30/0.29 😀
Willie Parker

több mint 2 éve
Löfli alullőtte az xG-t eddig
több mint 2 éve
Dybala aranylabda. Vb győztes, a döntőben berúgta a 11esét. EL-ben meg az ő gólja döntött.
több mint 2 éve
UAZ IFÁval megpakolva.Emeletes busz jönegy nagy UAZ fával megpakolva
ozibozi
zacknorb
több mint 2 éve
Nálam 1 perces néma csend következik
több mint 2 éve
A lengyelek majd visznek virágot a sírjaikra, ha így haladunkAmúgy a Liszt Ferenc téren spanyolok gyűltek, feleségem járt arra kora délután.Soproni Tamás: A Liszt Ferenc tér elesett. Az EL-döntőre érkező szurkolók egyszerűen elpusztították. Az a 4000 tő virág, amit a kertészeti egyetem diákjainak tervei alapján a napokban ültettünk el, halott. Törött üvegek, hányás, szemét mindenhol, vannak ágyások, amelyek egyszerűen eltűntek a taposás következtében.mekkora kurva nagy siras lesz ebbol, na de ez mar egy masik topic.
A szervezők nem kérték a segítségünket, nem fordultak hozzánk azzal, hogy megerősített rendészeti vagy köztisztasági állományt biztosítsunk ezen a napon, nem kaptunk tájékoztatást a szurkolók gyülekezőhelyéről vagy a terelés útvonaláról. Gondolom, a rendőrséggel és a fővárossal legalább egyeztettek, de egyértelmű, hogy a szervezők nem jártak el körültekintően.
Holnap reggel a kollégák és magam is a helyszínen kezdünk, és ahogy tudjuk, megkezdjük a takarítást. A károkat természetesen minél hamarabb helyrehozzuk, de a számlát be fogjuk nyújtani Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Nonprofit Zrt.-nek.
Remélem, hogy a meccs után nem lesz újabb közterületünk áldozat.
UPDATE: Hozzáadtam még néhány képet a tömeg levonulása utáni helyzetről. A Köztiszta munkatársai már takarítják a szemetet.
www.facebook.com/sopronitamas.momentum/posts/pfbid02s3rZpBwukb8CwXbXJtcdtV4hzCnN6rhW2izYBtzvU8QWsJ1gAv89j8YtUGLgPjCzl
Szeretem a focit!
nagylaza, főpohárnok
De ugye az a semmit sem ero euro az jo amit ott bent elkoltenek a keruletukben gondolom..
Kenny
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
De gyönyörű löket volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.