NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 241
Sallai eseteben ez meg boven egy jo forgatokonyv szerintem, mert amugy a padot koptatna, meg a Galataban sem lenne kezdo RW-kent. Szobo eseteben nagyon nem az, mert tudnek mondani masik 10-15 topcsapatot, ahol kezdhetne, legrosszabb esetben box to box kozeppalyaskent, jobb esetben nyolcaskent vagy tizeskent, netan balszelen. Sallainal nem.
Stez
Belenézegettem’ a Sport Tv-n a Galata meccsekbe és a testbeszédből meg a csapattagok reakcióból az jött le hogy elfogadták őt egy ‘nagycsapatban’ a társak.
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Az megvan ugye hogy sem Bradley sem Frimpong nem egeszseges? Ugy beszeltek most errol mintha ez egy downgrade lenne nem pedig egy kenyszerhelyzet. Majd meglatjuk hogy rotalodnak Maccaval vagy Gravennel de ebbe hosszu tavon barmi rosszat belelatni felesleges.
JéBé
Az injury report szerint ott van mind2 fullban.

3 hónapja
Szobo megint vedo lesz, elnezve a Pool kezdojet.
Stez
Igen, nagyon úgy néz ki hogy így tudja Slot pályára küldeni.
Nomac
Imadja is Szobo az uj posztjat. 😀
#janem
Stez
Jobb mintha a padon ülne 😀
Nomac
Nem biztos, a helyén játszók bizonyíthatnának, ő meg ha nem megy nekik akkor csereként lendületet adna, így meg bekerül ebbe a szerepbe hosszútávon is-ehhez meg még fiatal.
ozibozi
Milyen szerepbe? A játszon bárhol is, mert bárhol tud, csak legyen a pályán mert kihagyhatatlan szerepbe?
Hát ha bekerül ebbe én marha elégedett leszek.
zacknorb
Én is elégedett lennék, ha annyival jobbak játszanának —idén is bizonyítottan—a helyén, és csak így férne be a kezdőbe. Idén ezt még nem láttam, de még alakulhat így
3 hónapja
Nomac New England Patriots 4 120 — balazs.t85@gmail.com
Az megvan ugye hogy sem Bradley sem Frimpong nem egeszseges? Ugy beszeltek most errol mintha ez egy downgrade lenne nem pedig egy kenyszerhelyzet. Majd meglatjuk hogy rotalodnak Maccaval vagy Gravennel de ebbe hosszu tavon barmi rosszat belelatni felesleges.
JéBé
Bradley a válogatottal 90+7x percet játszott a a két meccse alatt a válogatottban. Kétlem hogy ne lenne egészséges.
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
Nomac
#janem
Stez
Nomac
Nem biztos, a helyén játszók bizonyíthatnának, ő meg ha nem megy nekik akkor csereként lendületet adna, így meg bekerül ebbe a szerepbe hosszútávon is-ehhez meg még fiatal.
ozibozi
Milyen szerepbe? A játszon bárhol is, mert bárhol tud, csak legyen a pályán mert kihagyhatatlan szerepbe?
zacknorb
Arra gondol ozibozi, hogy akarva-akaratlanul is, hogy ha esetleg full time right backke valna, az gaz lenne. Foleg, ha teszem azt, annyira jol tolna egesz szezonban a Liverpoolban, hogy Slotnal jovore is maradna RB, aztan onnantol meg lehet, hogy netan egy klubvaltasnal is RB-kent szamolnanak vele, ami alapvetoen nem tenne neki jot.

3 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 725

Szerkesztette: JéBé
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 821 — Kinek mit intézett a kormánya
Stez
Nomac
#janem
Stez
Nomac
ozibozi

Poloska vagyok.
3 hónapja
Sallai eseteben ez meg boven egy jo forgatokonyv szerintem, mert amugy a padot koptatna, meg a Galataban sem lenne kezdo RW-kent. Szobo eseteben nagyon nem az, mert tudnek mondani masik 10-15 topcsapatot, ahol kezdhetne, legrosszabb esetben box to box kozeppalyaskent, jobb esetben nyolcaskent vagy tizeskent, netan balszelen. Sallainal nem.

Szerkesztette: Stez

3 hónapja
Stez
Nomac
#janem
Stez
Nomac
3 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 335 — no es importante
De ez valami hihetetlen szerintem, hogy pont a két legjobb, legtechikásabb támadónkból lett jobb bekk. Nem írtak erről sehol bővebben?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Stez
Nomac
#janem
Stez
3 hónapja
Stez
Nomac
#janem

3 hónapja
Stez
3 hónapja

3 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 961
Be merték ismerni, hogy hiba történt Huijsen kiállításánál.
És ha ez X vagy L akkor az miben segít nekünk?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 940 — Lucas Scott
Ez az Arena 4 studio kegyetlen az Inter meccsen.
Hendrix
ki van ott ?
Sixo
Sebok Vilmos a masik tag nevet nem tudom. De olyan a hangulat mint egy kocsmai beszelgetes. Sebok kinek lehet a haverja hogy ennyire toljak?
Hendrix
a csávó valami vállalhatatlan. egy szállodában voltunk nyáron, hát baromira jó, hogy nem volt ajtó az éttermen, mert ki kellett volna bontani. meg olyan kis visszafogottan diszkrét volt.
petey
Oke, de ezt mondjuk egy barmilyen studios beszelgetesnel is latod rajta, rafekszik az asztalra, mintha egy kocsmapultnal varna a sorere, es nagyjabol ket komoly mondata nincsen egymas utanban szaertes gyanant, hanem megallas nelkul puffogtatja a jofejvagyok poenjait. Ai problema, hogy a musorvezeto, Lehel meg nem azon van, hogy probalja visszafogni vagy kontrollalni, nem jelzi neki, hogy kicsit koolyabban, hanem probal o is rakontrazni a poenkodasra. A multkor meg bent volt Juhar harmadiknak, na, neki meg szerintem nem szoltak, hogy studioban van, meg sem szolalt szinte. Lehet, hogy o meg azt hitte, probafelvetel van, aztan akkor meg minek verje magat. Csak hat epp Liverpool-meccs volt.
Stez
A magyar Micah Richards

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Hendrix
ki van ott ?
Sixo
Sebok Vilmos a masik tag nevet nem tudom. De olyan a hangulat mint egy kocsmai beszelgetes. Sebok kinek lehet a haverja hogy ennyire toljak?
Hendrix
a csávó valami vállalhatatlan. egy szállodában voltunk nyáron, hát baromira jó, hogy nem volt ajtó az éttermen, mert ki kellett volna bontani. meg olyan kis visszafogottan diszkrét volt.
petey
Oke, de ezt mondjuk egy barmilyen studios beszelgetesnel is latod rajta, rafekszik az asztalra, mintha egy kocsmapultnal varna a sorere, es nagyjabol ket komoly mondata nincsen egymas utanban szaertes gyanant, hanem megallas nelkul puffogtatja a jofejvagyok poenjait. Ai problema, hogy a musorvezeto, Lehel meg nem azon van, hogy probalja visszafogni vagy kontrollalni, nem jelzi neki, hogy kicsit koolyabban, hanem probal o is rakontrazni a poenkodasra. A multkor meg bent volt Juhar harmadiknak, na, neki meg szerintem nem szoltak, hogy studioban van, meg sem szolalt szinte. Lehet, hogy o meg azt hitte, probafelvetel van, aztan akkor meg minek verje magat. Csak hat epp Liverpool-meccs volt.

3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 655 — Csodabogár
Hendrix
ki van ott ?
Sixo
Hendrix

3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 711 — beers & Packers
Sok év után Erős Gábor volt az első HC a Vasasnál, akinek tudtam örülni. És ebben csak megerősített egy kazincbarcikai ismerősöm, aki kb. mindent tud a helyi futballról. Két fontos dolgot mondott Erősről: 1. teljes mértékig a támadófocit preferálja, 2. különös képessége van arra, hogy a csapatból kihozza a maximumot. A Barcikának volt már (stílszerűen) erősebb kerete korábban, amivel nem jött össze a feljutás. Erős Gábornak ezt gyengébb garnitúrával is sikerült elérnie.
A fák nem nőnek az égig, de az biztos, hogy most van mire optimistának lenni.
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Mától Löfli a Vasas hivatalos kabalája!
warr_b
Hajszíne illik a csapathoz. Csak pár kék csíkot kellene még belemelírozni.

3 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 925 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mától Löfli a Vasas hivatalos kabalája!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 821 — Kinek mit intézett a kormánya
Radó gólpassz és kiharcolt tizi
Zsinórban második zseni meccse
zacknorb
innen fog szopni a vasas, figyeld meg.
Kenny
Köszi iktriad 😀

Poloska vagyok.
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 711 — beers & Packers
Nagyobb arányú győzelemre számítottam, de így se vagyok szomorú.🙂
3 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
es volt aki azt mondta Nemeth lesz Szalai utodja a valogatottban😃
Kenny
Szalai Attiláé még lehet, ha átnevelik védőnek. 😀

3 hónapja
Horváth Rajmi helyett Yamal van fenn, vagy miez?

Poloska vagyok.