NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
New York Giants - Minnesota Vikings
14
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
10
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Sallai eseteben ez meg boven egy jo forgatokonyv szerintem, mert amugy a padot koptatna, meg a Galataban sem lenne kezdo RW-kent. Szobo eseteben nagyon nem az, mert tudnek mondani masik 10-15 topcsapatot, ahol kezdhetne, legrosszabb esetben box to box kozeppalyaskent, jobb esetben nyolcaskent vagy tizeskent, netan balszelen. Sallainal nem.Belenézegettem’ a Sport Tv-n a Galata meccsekbe és a testbeszédből meg a csapattagok reakcióból az jött le hogy elfogadták őt egy ‘nagycsapatban’ a társak.
Stez
3 hónapja
Az megvan ugye hogy sem Bradley sem Frimpong nem egeszseges? Ugy beszeltek most errol mintha ez egy downgrade lenne nem pedig egy kenyszerhelyzet. Majd meglatjuk hogy rotalodnak Maccaval vagy Gravennel de ebbe hosszu tavon barmi rosszat belelatni felesleges.Az injury report szerint ott van mind2 fullban.
JéBé
3 hónapja
Én is elégedett lennék, ha annyival jobbak játszanának —idén is bizonyítottan—a helyén, és csak így férne be a kezdőbe. Idén ezt még nem láttam, de még alakulhat ígyMilyen szerepbe? A játszon bárhol is, mert bárhol tud, csak legyen a pályán mert kihagyhatatlan szerepbe?Nem biztos, a helyén játszók bizonyíthatnának, ő meg ha nem megy nekik akkor csereként lendületet adna, így meg bekerül ebbe a szerepbe hosszútávon is-ehhez meg még fiatal.Jobb mintha a padon ülne 😀Imadja is Szobo az uj posztjat. 😀Szobo megint vedo lesz, elnezve a Pool kezdojet.Igen, nagyon úgy néz ki hogy így tudja Slot pályára küldeni.
Stez
Nomac
#janem
Stez
Nomac
ozibozi
Hát ha bekerül ebbe én marha elégedett leszek.
zacknorb
3 hónapja
Az megvan ugye hogy sem Bradley sem Frimpong nem egeszseges? Ugy beszeltek most errol mintha ez egy downgrade lenne nem pedig egy kenyszerhelyzet. Majd meglatjuk hogy rotalodnak Maccaval vagy Gravennel de ebbe hosszu tavon barmi rosszat belelatni felesleges.Bradley a válogatottal 90+7x percet játszott a a két meccse alatt a válogatottban. Kétlem hogy ne lenne egészséges.
JéBé
3 hónapja
Arra gondol ozibozi, hogy akarva-akaratlanul is, hogy ha esetleg full time right backke valna, az gaz lenne. Foleg, ha teszem azt, annyira jol tolna egesz szezonban a Liverpoolban, hogy Slotnal jovore is maradna RB, aztan onnantol meg lehet, hogy netan egy klubvaltasnal is RB-kent szamolnanak vele, ami alapvetoen nem tenne neki jot.Milyen szerepbe? A játszon bárhol is, mert bárhol tud, csak legyen a pályán mert kihagyhatatlan szerepbe?Nem biztos, a helyén játszók bizonyíthatnának, ő meg ha nem megy nekik akkor csereként lendületet adna, így meg bekerül ebbe a szerepbe hosszútávon is-ehhez meg még fiatal.Jobb mintha a padon ülne 😀Imadja is Szobo az uj posztjat. 😀Szobo megint vedo lesz, elnezve a Pool kezdojet.Igen, nagyon úgy néz ki hogy így tudja Slot pályára küldeni.
Stez
Nomac
#janem
Stez
Nomac
ozibozi
zacknorb
3 hónapja
Milyen szerepbe? A játszon bárhol is, mert bárhol tud, csak legyen a pályán mert kihagyhatatlan szerepbe?Nem biztos, a helyén játszók bizonyíthatnának, ő meg ha nem megy nekik akkor csereként lendületet adna, így meg bekerül ebbe a szerepbe hosszútávon is-ehhez meg még fiatal.Jobb mintha a padon ülne 😀Imadja is Szobo az uj posztjat. 😀Szobo megint vedo lesz, elnezve a Pool kezdojet.Igen, nagyon úgy néz ki hogy így tudja Slot pályára küldeni.
Stez
Nomac
#janem
Stez
Nomac
ozibozi
Poloska vagyok.
3 hónapja
Sallai eseteben ez meg boven egy jo forgatokonyv szerintem, mert amugy a padot koptatna, meg a Galataban sem lenne kezdo RW-kent. Szobo eseteben nagyon nem az, mert tudnek mondani masik 10-15 topcsapatot, ahol kezdhetne, legrosszabb esetben box to box kozeppalyaskent, jobb esetben nyolcaskent vagy tizeskent, netan balszelen. Sallainal nem.
Szerkesztette: Stez
3 hónapja
Nem biztos, a helyén játszók bizonyíthatnának, ő meg ha nem megy nekik akkor csereként lendületet adna, így meg bekerül ebbe a szerepbe hosszútávon is-ehhez meg még fiatal.Jobb mintha a padon ülne 😀Imadja is Szobo az uj posztjat. 😀Szobo megint vedo lesz, elnezve a Pool kezdojet.Igen, nagyon úgy néz ki hogy így tudja Slot pályára küldeni.
Stez
Nomac
#janem
Stez
Nomac
3 hónapja
De ez valami hihetetlen szerintem, hogy pont a két legjobb, legtechikásabb támadónkból lett jobb bekk. Nem írtak erről sehol bővebben?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Jobb mintha a padon ülne 😀Imadja is Szobo az uj posztjat. 😀Szobo megint vedo lesz, elnezve a Pool kezdojet.Igen, nagyon úgy néz ki hogy így tudja Slot pályára küldeni.
Stez
Nomac
#janem
Stez
3 hónapja
Imadja is Szobo az uj posztjat. 😀Szobo megint vedo lesz, elnezve a Pool kezdojet.Igen, nagyon úgy néz ki hogy így tudja Slot pályára küldeni.
Stez
Nomac
#janem
3 hónapja
Szobo megint vedo lesz, elnezve a Pool kezdojet.Igen, nagyon úgy néz ki hogy így tudja Slot pályára küldeni.
Stez
3 hónapja
Szobo megint vedo lesz, elnezve a Pool kezdojet.
3 hónapja
Be merték ismerni, hogy hiba történt Huijsen kiállításánál. És ha ez X vagy L akkor az miben segít nekünk?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
A magyar Micah RichardsOke, de ezt mondjuk egy barmilyen studios beszelgetesnel is latod rajta, rafekszik az asztalra, mintha egy kocsmapultnal varna a sorere, es nagyjabol ket komoly mondata nincsen egymas utanban szaertes gyanant, hanem megallas nelkul puffogtatja a jofejvagyok poenjait. Ai problema, hogy a musorvezeto, Lehel meg nem azon van, hogy probalja visszafogni vagy kontrollalni, nem jelzi neki, hogy kicsit koolyabban, hanem probal o is rakontrazni a poenkodasra. A multkor meg bent volt Juhar harmadiknak, na, neki meg szerintem nem szoltak, hogy studioban van, meg sem szolalt szinte. Lehet, hogy o meg azt hitte, probafelvetel van, aztan akkor meg minek verje magat. Csak hat epp Liverpool-meccs volt.a csávó valami vállalhatatlan. egy szállodában voltunk nyáron, hát baromira jó, hogy nem volt ajtó az éttermen, mert ki kellett volna bontani. meg olyan kis visszafogottan diszkrét volt.Sebok Vilmos a masik tag nevet nem tudom. De olyan a hangulat mint egy kocsmai beszelgetes. Sebok kinek lehet a haverja hogy ennyire toljak?Ez az Arena 4 studio kegyetlen az Inter meccsen.ki van ott ?
Hendrix
Sixo
Hendrix
petey
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Oke, de ezt mondjuk egy barmilyen studios beszelgetesnel is latod rajta, rafekszik az asztalra, mintha egy kocsmapultnal varna a sorere, es nagyjabol ket komoly mondata nincsen egymas utanban szaertes gyanant, hanem megallas nelkul puffogtatja a jofejvagyok poenjait. Ai problema, hogy a musorvezeto, Lehel meg nem azon van, hogy probalja visszafogni vagy kontrollalni, nem jelzi neki, hogy kicsit koolyabban, hanem probal o is rakontrazni a poenkodasra. A multkor meg bent volt Juhar harmadiknak, na, neki meg szerintem nem szoltak, hogy studioban van, meg sem szolalt szinte. Lehet, hogy o meg azt hitte, probafelvetel van, aztan akkor meg minek verje magat. Csak hat epp Liverpool-meccs volt.a csávó valami vállalhatatlan. egy szállodában voltunk nyáron, hát baromira jó, hogy nem volt ajtó az éttermen, mert ki kellett volna bontani. meg olyan kis visszafogottan diszkrét volt.Sebok Vilmos a masik tag nevet nem tudom. De olyan a hangulat mint egy kocsmai beszelgetes. Sebok kinek lehet a haverja hogy ennyire toljak?Ez az Arena 4 studio kegyetlen az Inter meccsen.ki van ott ?
Hendrix
Sixo
Hendrix
petey
3 hónapja
a csávó valami vállalhatatlan. egy szállodában voltunk nyáron, hát baromira jó, hogy nem volt ajtó az éttermen, mert ki kellett volna bontani. meg olyan kis visszafogottan diszkrét volt.Sebok Vilmos a masik tag nevet nem tudom. De olyan a hangulat mint egy kocsmai beszelgetes. Sebok kinek lehet a haverja hogy ennyire toljak?Ez az Arena 4 studio kegyetlen az Inter meccsen.ki van ott ?
Hendrix
Sixo
Hendrix
3 hónapja
Sok év után Erős Gábor volt az első HC a Vasasnál, akinek tudtam örülni. És ebben csak megerősített egy kazincbarcikai ismerősöm, aki kb. mindent tud a helyi futballról. Két fontos dolgot mondott Erősről: 1. teljes mértékig a támadófocit preferálja, 2. különös képessége van arra, hogy a csapatból kihozza a maximumot. A Barcikának volt már (stílszerűen) erősebb kerete korábban, amivel nem jött össze a feljutás. Erős Gábornak ezt gyengébb garnitúrával is sikerült elérnie. A fák nem nőnek az égig, de az biztos, hogy most van mire optimistának lenni.
3 hónapja
Mától Löfli a Vasas hivatalos kabalája!Hajszíne illik a csapathoz. Csak pár kék csíkot kellene még belemelírozni.
warr_b
3 hónapja
Mától Löfli a Vasas hivatalos kabalája!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Köszi iktriad 😀Radó gólpassz és kiharcolt tiziinnen fog szopni a vasas, figyeld meg.
Zsinórban második zseni meccse
zacknorb
Kenny
Poloska vagyok.
3 hónapja
Nagyobb arányú győzelemre számítottam, de így se vagyok szomorú.🙂
3 hónapja
es volt aki azt mondta Nemeth lesz Szalai utodja a valogatottban😃Szalai Attiláé még lehet, ha átnevelik védőnek. 😀
Kenny

3 hónapja
Horváth Rajmi helyett Yamal van fenn, vagy miez?
Poloska vagyok.