NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
54
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
New York Giants - Minnesota Vikings
14
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
13
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
12
6
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
10
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
sajtospingvin
119
Nem kell beszarni csak kíváncsi voltam a reakciókra hogy habzó szájjal támad e mindenki ha a szegény Liverpoolról van szó
3 hónapja
már aggódtam hogy nem jön a 90+ráadás gól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
A marha direkt ert bele..nem is értemIlyen kamu tizitHannibal-t mondod?
sajtospingvin
miért is kamu?
Negritis, a vajda
3 hónapja
Úgyis azt mondják, hogy kamutizi, de ha úgy nézem, hogy az Okechukwu vagy ki kapott 68 perc játékot grátiszba, akkor azért a játék képe alapján azért benne volt a vendég.
3 hónapja
Ilyen kamu tizitHannibal-t mondod?
sajtospingvin
miért is kamu?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
sajtospingvin
119
Ilyen kamu tizit
3 hónapja
Salah majd most
3 hónapja
Rio hozott valami életet és ötletet a támadásokbaFrimpong lábában meg ott volt a 3 pont
3 hónapja
Túl közel van neki innen😊
3 hónapja
Ugochukwu nem okos
3 hónapja
21 lövés, kettőt kellett effektíve védeni
3 hónapja
vaffanculo simán leolvasható volt 😅
3 hónapja
Mondjuk Kerkeznek szerintem van meg harom huzasa kb Slotnal, es ha azt mutatja, keptelen fegyelmezett maradni es odafigyelni, ha kerik, egyszer telik be a pohar Slotnal es megy padra. Nem tul okos, amit csinal. Kuzd, akar, agressziv, de lehet ezt esszel is.
3 hónapja
Virgil picit lassú...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
mind2 szélső védőt lecseréltük 45 perc alatt
3 hónapja
Rá kezdenek játszani ilyenkor, és nem biztos hogy rutinos eléggé, mert volt egy lerántása középen ami már pont a határon voltHát ez nem túl jó Kerkezre nézve. Nem nézi ki belőle Slot, hogy észben tudja tartani, hogy van már sárgája?Lehet a szünetben lehozza Kerkezt nehogy kapjon még egy sárgátmar hamarabb.dikk
ozibozi
YoungZeeZee
Matthew99
3 hónapja
Hát ez nem túl jó Kerkezre nézve. Nem nézi ki belőle Slot, hogy észben tudja tartani, hogy van már sárgája?Lehet a szünetben lehozza Kerkezt nehogy kapjon még egy sárgátmar hamarabb.dikk
ozibozi
YoungZeeZee

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
YoungZeeZee
9 409
Lehet a szünetben lehozza Kerkezt nehogy kapjon még egy sárgátmar hamarabb.dikk
ozibozi
3 hónapja
Lehet a szünetben lehozza Kerkezt nehogy kapjon még egy sárgát
3 hónapja
Ez nagyon csúnya volt
3 hónapja
YoungZeeZee
9 409
jo ez a zold mez
3 hónapja
Így-így, egy ‘falusi kis csapatból’ BL csoportkör meg ‘Európa sztár’Persze. Csak mint vedot. Mert hetek ota brutal jol jatszik jobbhatvedkent. De szelso tamadoba, eredeti posztjara nem ferne be jelenleg sem.Sallai eseteben ez meg boven egy jo forgatokonyv szerintem, mert amugy a padot koptatna, meg a Galataban sem lenne kezdo RW-kent. Szobo eseteben nagyon nem az, mert tudnek mondani masik 10-15 topcsapatot, ahol kezdhetne, legrosszabb esetben box to box kozeppalyaskent, jobb esetben nyolcaskent vagy tizeskent, netan balszelen. Sallainal nem.Belenézegettem’ a Sport Tv-n a Galata meccsekbe és a testbeszédből meg a csapattagok reakcióból az jött le hogy elfogadták őt egy ‘nagycsapatban’ a társak.
Stez
ozibozi
Stez
csapat társai is vannak. Nagyon komoly előrelépés neki—ráadásul rá idáig nem jellemző módon 90 perceket játszik.
3 hónapja
Persze. Csak mint vedot. Mert hetek ota brutal jol jatszik jobbhatvedkent. De szelso tamadoba, eredeti posztjara nem ferne be jelenleg sem.Sallai eseteben ez meg boven egy jo forgatokonyv szerintem, mert amugy a padot koptatna, meg a Galataban sem lenne kezdo RW-kent. Szobo eseteben nagyon nem az, mert tudnek mondani masik 10-15 topcsapatot, ahol kezdhetne, legrosszabb esetben box to box kozeppalyaskent, jobb esetben nyolcaskent vagy tizeskent, netan balszelen. Sallainal nem.Belenézegettem’ a Sport Tv-n a Galata meccsekbe és a testbeszédből meg a csapattagok reakcióból az jött le hogy elfogadták őt egy ‘nagycsapatban’ a társak.
Stez
ozibozi
3 hónapja
Sallai eseteben ez meg boven egy jo forgatokonyv szerintem, mert amugy a padot koptatna, meg a Galataban sem lenne kezdo RW-kent. Szobo eseteben nagyon nem az, mert tudnek mondani masik 10-15 topcsapatot, ahol kezdhetne, legrosszabb esetben box to box kozeppalyaskent, jobb esetben nyolcaskent vagy tizeskent, netan balszelen. Sallainal nem.Belenézegettem’ a Sport Tv-n a Galata meccsekbe és a testbeszédből meg a csapattagok reakcióból az jött le hogy elfogadták őt egy ‘nagycsapatban’ a társak.
Stez