NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
sajtospingvin 119
Nem kell beszarni csak kíváncsi voltam a reakciókra hogy habzó szájjal támad e mindenki ha a szegény Liverpoolról van szó
3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
már aggódtam hogy nem jön a 90+ráadás gól

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 357
Ilyen kamu tizit
sajtospingvin
Hannibal-t mondod?
miért is kamu?
Negritis, a vajda
A marha direkt ert bele..nem is értem
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Úgyis azt mondják, hogy kamutizi, de ha úgy nézem, hogy az Okechukwu vagy ki kapott 68 perc játékot grátiszba, akkor azért a játék képe alapján azért benne volt a vendég.
3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 442
Ilyen kamu tizit
sajtospingvin
a 11-es jogos volt
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 012 — The Mathematician
Ilyen kamu tizit
sajtospingvin
Hannibal-t mondod?
miért is kamu?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
sajtospingvin 119
Ilyen kamu tizit
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 240
Salah majd most
3 hónapja
Rio hozott valami életet és ötletet a támadásokba
Frimpong lábában meg ott volt a 3 pont

3 hónapja
Túl közel van neki innen😊
3 hónapja
Ugochukwu nem okos

3 hónapja
21 lövés, kettőt kellett effektíve védeni

3 hónapja
Nomac New England Patriots 4 119 — balazs.t85@gmail.com
vaffanculo simán leolvasható volt 😅
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk Kerkeznek szerintem van meg harom huzasa kb Slotnal, es ha azt mutatja, keptelen fegyelmezett maradni es odafigyelni, ha kerik, egyszer telik be a pohar Slotnal es megy padra. Nem tul okos, amit csinal. Kuzd, akar, agressziv, de lehet ezt esszel is.

3 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 430 — Bla, bla, bla
Virgil picit lassú...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
mind2 szélső védőt lecseréltük 45 perc alatt

3 hónapja
Lehet a szünetben lehozza Kerkezt nehogy kapjon még egy sárgát
ozibozi
mar hamarabb.dikk
YoungZeeZee
Hát ez nem túl jó Kerkezre nézve. Nem nézi ki belőle Slot, hogy észben tudja tartani, hogy van már sárgája?
Matthew99
Rá kezdenek játszani ilyenkor, és nem biztos hogy rutinos eléggé, mert volt egy lerántása középen ami már pont a határon volt
3 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man
ozibozi
mar hamarabb.dikk
YoungZeeZee
Hát ez nem túl jó Kerkezre nézve. Nem nézi ki belőle Slot, hogy észben tudja tartani, hogy van már sárgája?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
YoungZeeZee 9 409
ozibozi
mar hamarabb.dikk
3 hónapja
3 hónapja
Nomac New England Patriots 4 119 — balazs.t85@gmail.com
Ez nagyon csúnya volt
3 hónapja
YoungZeeZee 9 409
jo ez a zold mez
3 hónapja
Sallai eseteben ez meg boven egy jo forgatokonyv szerintem, mert amugy a padot koptatna, meg a Galataban sem lenne kezdo RW-kent. Szobo eseteben nagyon nem az, mert tudnek mondani masik 10-15 topcsapatot, ahol kezdhetne, legrosszabb esetben box to box kozeppalyaskent, jobb esetben nyolcaskent vagy tizeskent, netan balszelen. Sallainal nem.
Stez
Belenézegettem’ a Sport Tv-n a Galata meccsekbe és a testbeszédből meg a csapattagok reakcióból az jött le hogy elfogadták őt egy ‘nagycsapatban’ a társak.
ozibozi
Persze. Csak mint vedot. Mert hetek ota brutal jol jatszik jobbhatvedkent. De szelso tamadoba, eredeti posztjara nem ferne be jelenleg sem.
Stez
Így-így, egy ‘falusi kis csapatból’ BL csoportkör meg ‘Európa sztár’
csapat társai is vannak. Nagyon komoly előrelépés neki—ráadásul rá idáig nem jellemző módon 90 perceket játszik.
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Sallai eseteben ez meg boven egy jo forgatokonyv szerintem, mert amugy a padot koptatna, meg a Galataban sem lenne kezdo RW-kent. Szobo eseteben nagyon nem az, mert tudnek mondani masik 10-15 topcsapatot, ahol kezdhetne, legrosszabb esetben box to box kozeppalyaskent, jobb esetben nyolcaskent vagy tizeskent, netan balszelen. Sallainal nem.
Stez
Belenézegettem’ a Sport Tv-n a Galata meccsekbe és a testbeszédből meg a csapattagok reakcióból az jött le hogy elfogadták őt egy ‘nagycsapatban’ a társak.
ozibozi
Persze. Csak mint vedot. Mert hetek ota brutal jol jatszik jobbhatvedkent. De szelso tamadoba, eredeti posztjara nem ferne be jelenleg sem.

3 hónapja
Stez