NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
New York Giants - Minnesota Vikings
15
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
12
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Goalkeeper scores from his own box 🤯⚽️pic.twitter.com/998LXCfxat
— PurelyFootball ℗ (@PurelyFootball) September 15, 2025
3 hónapja
“ Vannak külföldi, szakmai befektetők. Csak kilométerekre kerülik Hungaryt. Az amerikai Blue Crow (Leganes) legalább 3 cseh klub megvételéért tárgyalt. Pedig infrastruktúrában köröket ver Magyarország a csehekre. Csakhogy egy átvilágítást (due diligence) nem élne túl egy magyar klub sem. Tervezhető bevétel, tv jogdíj, fiatal külföldi játékosok fejlesztése minőségi(bb) közegben, csupa olyan dolog, amin bukik az egész. Ja, a Blue Crow nem elállt a cseh üzletektől, hanem veszített. Egyszer egy olyan ember ellen, akinek a vagyonát 900 millióra saccolják, egyszer meg egy olyan ellen akiét 800ra (euróban)”
3 hónapja
Amúgy a Burnley jó próba lehetett a Poolnak a BLre, az ellenfél játékterve valszeg ugyanaz lesz🤣
Poloska vagyok.
3 hónapja
Banner published by Strasbourg fans today. Via @Direct__Racing saying:
— CFCDaily (@CFCDaily) September 14, 2025
"Samuels-Smith bought for 10 times his value, left 34 days later for an undisclosed amount. They really take us for fools." pic.twitter.com/NHIgSWHWy9
3 hónapja
BL fantasyre valakik lennének?
Poloska vagyok.
3 hónapja
Igazak a hírek hogy kis Mészöly felkészül Újpesten?
3 hónapja
DEAC idegenVasas-Mezőörs az Illovszkyban, mert már nincs kiemelésazt mondd, hogy a BVSC kit kapott!
DVSC-KISPEST, Szityu király vagy.
zacknorb
Löfli
So jöhetsz inkább Angyalföldre azon a szerdán
Poloska vagyok.
3 hónapja
Vasas-Mezőörs az Illovszkyban, mert már nincs kiemelésazt mondd, hogy a BVSC kit kapott!
DVSC-KISPEST, Szityu király vagy.
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Radenkovic megint a Szeged ellen
Poloska vagyok.
3 hónapja
Vasas-Mezőörs az Illovszkyban, mert már nincs kiemelésDVSC-KISPEST, Szityu király vagy.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Kozma Szityu legenda sorsolja a kupát
Poloska vagyok.
3 hónapja
Ruben Amorim only won 8 GAMES Man United manager in Premier League since November 2024.fizuemelést és tapsot neki
3 hónapja
Eddig nagyon tetszik az új MOL-projekt.hány edzőt akarnak ezek megbuktatni?! nagy az arc , mostmár focizni kellene..
Bálesz
3 hónapja
bocs ezt nagyon benéztem. 😀 De ha ez segít akkor se játszanak a Bayern ellen és z nagy segítség lesz 😀Bayern elég szerencsés. Doue, Dembele és valszeg Kvaratshkelia se lesz ellenük... Így azért már szinte kötelező győzniükOk mikor igazoltak a chelseabe?
Toto21
csebi
Chelsea és PSG címer nagyon hasonló kicsiben 😀
3 hónapja
Bayern elég szerencsés. Doue, Dembele és valszeg Kvaratshkelia se lesz ellenük... Így azért már szinte kötelező győzniükOk mikor igazoltak a chelseabe?
Toto21
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Bayern elég szerencsés. Doue, Dembele és valszeg Kvaratshkelia se lesz ellenük... Így azért már szinte kötelező győzniük
3 hónapja
Iszonyat gyenge színvonalú meccs.Silva megye2 be is lassu lenne , nemhogy a PL-be , minden párbajt elvesztett, minden támadás elakadt rajta. Ennyi pénzből ilyen gyenge focit..
3 hónapja
Nagyon x szagú ez a derbi,egyelőre az az egy Doku villanás döntő
3 hónapja
Seskó viszont ma kezdettIszonyat okos, hogy Lammens nem égetik első két meccsen.
Bayindir meg dolgozik azon hogy Lammens kezdő legyen minél hamrabb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
3 hónapja
Seskó viszont ma kezdettBayindir meg dolgozik azon hogy Lammens kezdő legyen minél hamrabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!