Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Amugy Slot mekkora forma, tudja, hogy nem tud cserelni, szoval egy Arsenal ellen 95 percig megolette a kezdojet, az egy csere is serules miatt jott. Pali nagyon felhetett a hibatol, hogy tenyleg inkabb hagyta fent az alap tizenegyet. Lehet, hogy tenyleg monitorozza a vezetoseg a lepeseit es rezeg a lec, annyira ovatos.
3 hónapja
Lol, konkretan visszafordult fekve, ezen is baszta fel magat Martinelli. Mondd csak kiralylany, hiszel meg a mesekben?Ok, a labdával csak szimplán barom volt. De Bredli nem mászott egy centit sem befelé, belül rogyott össze, de a Grál lovagok biztos ami biztos kitették vonalon kívülre. Fasza csapatotok van, gratula. Na nem szó szerint.- CsalnakÉs így is csak a nyilvánvalóakat mondom.Ez a var amúgy teljesen vakon van ma, értem én, hogy nem volt látványos, de amikor Gabriella megdobja a földön fekvő játékost, az azért ajándék pályán hagyás.Csak a szokásos, csalnak a Pool ellen. Általában onnan lehet tudni hogy játszanak, hogy bírózol, ma se maradt el 😀
De nem én mondtam, hogy a csúzlisokat megint megtolják.
slowmotion
Heisman nádor
De nyilván egyszerűbb elterelni enyhe szarkazmussal a dolgokat, mert az stílusosabb.
slowmotion
- Az rúgja a gólt akik már ki kellett volna állítani
- 2 piros maradt el
- bezzeg az elmúlt 3 meccsen meg hogyan nyomták az ellenfelek
Ezek a szokásos feature-ök, nagyon unom már, hogy minden meccsen ez megy.
.
Stílusosabb egyébként meg nézd meg mi történt, nem direkt dobja meg, bocsánatot is kér, de gondolom ez téged nem zavar, megy a lekezelő stílus.
Amúgy ha megnézed egyébként, Bradley-nek meg szerencsére volt annyi jelenléte hogy beljebb másszon, amire kiakadt, és lelökte parasztul. Amire jár a sárga.
Heisman nádor
slowmotion
3 hónapja
Ok, a labdával csak szimplán barom volt. De Bredli nem mászott egy centit sem befelé, belül rogyott össze, de a Grál lovagok biztos ami biztos kitették vonalon kívülre. Fasza csapatotok van, gratula. Na nem szó szerint.- CsalnakÉs így is csak a nyilvánvalóakat mondom.Ez a var amúgy teljesen vakon van ma, értem én, hogy nem volt látványos, de amikor Gabriella megdobja a földön fekvő játékost, az azért ajándék pályán hagyás.Csak a szokásos, csalnak a Pool ellen. Általában onnan lehet tudni hogy játszanak, hogy bírózol, ma se maradt el 😀
slowmotion
Heisman nádor
De nyilván egyszerűbb elterelni enyhe szarkazmussal a dolgokat, mert az stílusosabb.
slowmotion
- 2 piros maradt el
.
Stílusosabb egyébként meg nézd meg mi történt, nem direkt dobja meg, bocsánatot is kér, de gondolom ez téged nem zavar, megy a lekezelő stílus.
Amúgy ha megnézed egyébként, Bradley-nek meg szerencsére volt annyi jelenléte hogy beljebb másszon, amire kiakadt, és lelökte parasztul. Amire jár a sárga.
Heisman nádor
3 hónapja
- CsalnakÉs így is csak a nyilvánvalóakat mondom.Ez a var amúgy teljesen vakon van ma, értem én, hogy nem volt látványos, de amikor Gabriella megdobja a földön fekvő játékost, az azért ajándék pályán hagyás.Csak a szokásos, csalnak a Pool ellen. Általában onnan lehet tudni hogy játszanak, hogy bírózol, ma se maradt el 😀
slowmotion
Heisman nádor
slowmotion
- 2 piros maradt el
.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
És így is csak a nyilvánvalóakat mondom.Ez a var amúgy teljesen vakon van ma, értem én, hogy nem volt látványos, de amikor Gabriella megdobja a földön fekvő játékost, az azért ajándék pályán hagyás.Csak a szokásos, csalnak a Pool ellen. Általában onnan lehet tudni hogy játszanak, hogy bírózol, ma se maradt el 😀
slowmotion
Heisman nádor
3 hónapja
Nem tudom láttam-e már ennyire kiábrándító kilenc meccses veretlenségi sorozatot a bajnokságban, de ez valami hihetetlen.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
Nem csak köpéssel lehet sportszerűtlenséget elkövetni, y'knowigaz, elfelejtettem hogy aki a livepool ellen akár ránéz az ellenfélre annak alanyi jogon jár a kivégzésÉs mondd királylány, hiszel még a mesékben?A labda"dobás", az egy véletlen ejtés volt, de a lökésért jár a sárga.Martinelli, pirosat neki!igazából az hogy rádobja a labdát és az hogy utána lökdösi az mind2 sárga-sárga kellett volna hogy legyen
Löfli
Negritis, a vajda
Sebii
slowmotion
Sebii
3 hónapja
Ez a var amúgy teljesen vakon van ma, értem én, hogy nem volt látványos, de amikor Gabriella megdobja a földön fekvő játékost, az azért ajándék pályán hagyás.Csak a szokásos, csalnak a Pool ellen. Általában onnan lehet tudni hogy játszanak, hogy bírózol, ma se maradt el 😀
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Mondjuk az Arsenal érthetetlen volt a második félidőben átadták a terepet hosszú -hosszú percekre úgy hogy egy Kontrát nem vezettek belőle.
3 hónapja
igaz, elfelejtettem hogy aki a livepool ellen akár ránéz az ellenfélre annak alanyi jogon jár a kivégzésÉs mondd királylány, hiszel még a mesékben?A labda"dobás", az egy véletlen ejtés volt, de a lökésért jár a sárga.Martinelli, pirosat neki!igazából az hogy rádobja a labdát és az hogy utána lökdösi az mind2 sárga-sárga kellett volna hogy legyen
Löfli
Negritis, a vajda
Sebii
slowmotion
3 hónapja
És mondd királylány, hiszel még a mesékben?A labda"dobás", az egy véletlen ejtés volt, de a lökésért jár a sárga.Martinelli, pirosat neki!igazából az hogy rádobja a labdát és az hogy utána lökdösi az mind2 sárga-sárga kellett volna hogy legyen
Löfli
Negritis, a vajda
Sebii
3 hónapja
szerintem is, igazi geci unsportsmanlike conductMár a labda pirosMartinelli, pirosat neki!igazából az hogy rádobja a labdát és az hogy utána lökdösi az mind2 sárga-sárga kellett volna hogy legyen
Löfli
Negritis, a vajda
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Már a labda pirosMartinelli, pirosat neki!igazából az hogy rádobja a labdát és az hogy utána lökdösi az mind2 sárga-sárga kellett volna hogy legyen
Löfli
Negritis, a vajda
3 hónapja
az valszeg térdszalag lesz, láttamBradley nem fog játszani egy darabigLehet hozni jobb bekket is januárbanRamsey ott a padon amúgy
ozibozi
nem mondom hogy megoldás
Negritis, a vajda
ozibozi
de ahogy Stez is írja valszeg megy vissza Szobo
meg Gomez-Frimpong
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
A labda"dobás", az egy véletlen ejtés volt, de a lökésért jár a sárga.Martinelli, pirosat neki!igazából az hogy rádobja a labdát és az hogy utána lökdösi az mind2 sárga-sárga kellett volna hogy legyen
Löfli
Negritis, a vajda
3 hónapja
Ez a var amúgy teljesen vakon van ma, értem én, hogy nem volt látványos, de amikor Gabriella megdobja a földön fekvő játékost, az azért ajándék pályán hagyás.De nem én mondtam, hogy a csúzlisokat megint megtolják.
3 hónapja
Martinelli, pirosat neki!igazából az hogy rádobja a labdát és az hogy utána lökdösi az mind2 sárga-sárga kellett volna hogy legyen
Löfli
3 hónapja
Bradley nem fog játszani egy darabigLehet hozni jobb bekket is januárbanRamsey ott a padon amúgy
ozibozi
nem mondom hogy megoldás
Negritis, a vajda
3 hónapja
Na hát Bradley sem tud huzamosabb ideig egyben maradni... 😕
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
Martinelli, pirosat neki!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Na Szobo akkor vissza megint hosszu idore vedelembe.
3 hónapja
Lehet hozni jobb bekket is januárbanRamsey ott a padon amúgy
ozibozi
nem mondom hogy megoldás
3 hónapja
Ez a Martinelli mekkora egy faszpörgettyű bazmeg