Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Blevi 8 975 — Lions & Cowboys fan
Kicsit mintha a tempo nem izlene a Realnak.
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 594 — Lucas Scott
Ez nálam is csak sárga. Hátulról ment, de a sérülés igazából abból lett, hogy Hakimi ballal kilépett nagy terpeszbe és így aláfordult a bokája. Szerencsétlen eset volt inkább mint veszélyes játék.
Sebii
Önmagában felelőtlen belépő csak sárga, ha viszont ebből sérülés következik, akkor pirosba ér a mutató, a pirosnak nem feltétele a sérülésokozási szándék.
slowmotion
Miért felelőtlen? Szimpla taktikai szabálytalanság volt amiért sárgát adnak mindig, függetlenül attól h sérülés lett-e belőle. Btw akkor ez alapján miért voltam anno egyedül a véleményemmel h Donnarummat ki kellett volna állítani a klub vb-n? Akkor vagy mindkét eset az vagy egyik sem.

Btw a bíró azóta kiadott egy sárgát Bischofnak random faltra meg Neuernek egyből első kirugasnal semmi extra időhúzásra.
csebi
Nem a konkrét esetre mindtam, azt majd visszanézem.
De a taktikai fault az mindig reckless.
slowmotion
Csúnyán nézett ki ahogy beszorult Hakimi lába aláírom de ezek konstansan sárgák. Szimpla taktikai falt, hogy ne menjen el lendületből az ellen.
Megmondom őszintén engem nem zavarna ha ez konstansan piros sérüléstol függetlenül, de nem ez a felfogás.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 213 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgyis kihozzák lesre
slowmotion
Nem hozták 😊

Közben a Spurs nyerni fog 😊
3 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 423
Van de Ven puskas dij
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 188 — Cowboys fan
Úgyis kihozzák lesre
3 hónapja
Ez nálam is csak sárga. Hátulról ment, de a sérülés igazából abból lett, hogy Hakimi ballal kilépett nagy terpeszbe és így aláfordult a bokája. Szerencsétlen eset volt inkább mint veszélyes játék.
Sebii
Önmagában felelőtlen belépő csak sárga, ha viszont ebből sérülés következik, akkor pirosba ér a mutató, a pirosnak nem feltétele a sérülésokozási szándék.
slowmotion
Miért felelőtlen? Szimpla taktikai szabálytalanság volt amiért sárgát adnak mindig, függetlenül attól h sérülés lett-e belőle. Btw akkor ez alapján miért voltam anno egyedül a véleményemmel h Donnarummat ki kellett volna állítani a klub vb-n? Akkor vagy mindkét eset az vagy egyik sem.

Btw a bíró azóta kiadott egy sárgát Bischofnak random faltra meg Neuernek egyből első kirugasnal semmi extra időhúzásra.
csebi
Nem a konkrét esetre mindtam, azt majd visszanézem.
De a taktikai fault az mindig reckless.
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 213 — Így remélem megfelelek nektek.....
A legjobb BigMac😎😎😎
3 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 050 — je suis poloska
várható volt hogy egyszer beszopjuk a szabadot, ennyi hülye szabálytalanságot nem lehet elkövetni büntetlenül

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 376 — The Mathematician
MACCA

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 594 — Lucas Scott
Sebii
slowmotion

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Camavingának nem sok jó megoldása van sajna, érik a csere.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 423
Brennan Johnson mekkora egy rohej pirosat kapott, atyaeg
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!
ugy latom a rendszer megint a madrid ellen dolgozik.

3 hónapja
Érik egy Salah csere..
Nomac
nah az nem lesz

3 hónapja
Nomac New England Patriots 4 261 — balazs.t85@gmail.com
Érik egy Salah csere..
3 hónapja
érik a reál gól ...

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 558 — Kinek mit intézett a kormánya
2022 BL döntő vibes
Csak most józan vagyok és nem vertük épp a Palotást

Poloska vagyok.
3 hónapja
Nomac New England Patriots 4 261 — balazs.t85@gmail.com
Hihetetlen ez az ember.
3 hónapja
Kivancsi leszek meddig tart a Bayern forma. Igy nem lehet vegig tolni egy idenyt
Blevi
nemtom, de életem legkönnyebb 30 ezer forintja volt az idei bajnoki címük 😀
eaglesmcnabb
na jó, de milyen oddson raktad meg? nem tűnik valami húdejó befektetésnek, hogy 9 hónapot vársz egy kevés profitért 😀
Löfli
Anno arról volt szó, hogy Bályern-Péesgé-Fagyi outright kombót tett meg, nem?
slowmotion
is. Fradi is meglesz szerintem. Tavaly csak a fradit raktam 1,25-re de az keservesebb volt mint a bayern. 😀
eaglesmcnabb
Idén is keservesebb lesz, nyugi. A Bályern kb már most bajnok.
3 hónapja
Kivancsi leszek meddig tart a Bayern forma. Igy nem lehet vegig tolni egy idenyt
Blevi
eaglesmcnabb
na jó, de milyen oddson raktad meg? nem tűnik valami húdejó befektetésnek, hogy 9 hónapot vársz egy kevés profitért 😀
Löfli
1,3.

Mer az állampapírra mennyit vársz hogy fizessen?
eaglesmcnabb
A Fix meg a Bónusz negyedévente csenget, mondjuk nem sokat, és pláne nem 30 százalékot
3 hónapja
Blevi
eaglesmcnabb
Löfli
slowmotion
is. Fradi is meglesz szerintem. Tavaly csak a fradit raktam 1,25-re de az keservesebb volt mint a bayern. 😀

3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 872
Ez a Madrid ha egyszer elmegy, ott baj lesz, idáig valódi helyzet nélkül volt egy félidő, nem vlsz hogy a meccsen nem lesz igazi helyzetük.
ozibozi
Bellinghamnek azé' vót.
nagylaza, főpohárnok
Igen, akkor lement egy félidő egy helyzettel, egy meccs nem nem fog ennyiben maradni.
3 hónapja
Blevi
eaglesmcnabb
Löfli
3 hónapja
Blevi
eaglesmcnabb
Löfli
1,3.

Mer az állampapírra mennyit vársz hogy fizessen?

3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 872
Belerúgta😕
ozibozi
Mást nem is nagyon tudott
slowmotion
Igen, de a Hátsó lassításon látszott hogy pár centi és meglett volna.
Nem negatívan gondolom
ozibozi
Ha Wirtz kicsit meredekebben tudja visszaadni, akkor megvan a kellő távolság Kurtoától, hogy át tudja pörgetni. Rövidre is tehette volna a hóna alá, ha látja, hogy van ott hely, de akkor meg nem a labdát figyeli.
slowmotion
Az igazi nagy sansz az lett volna amikor Ekitike nem adta tovább a zsugát.
Az lett volna igazi helyzet.