Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Világszégyene, higy Vinicius a kapitány, de Patkány Ramos után min csodálkozik az ember?
3 hónapja
Vini a csk?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Faszom ebbe a mákos Sportingba. Közük nem volt a meccs egész végig.
3 hónapja
mondjuk az is vicc mer végig faragta a meccsetHázat-kocsit Csulanéni gólra, mindig az rúgja, akit ki kellett volna állítaniEzt vissza kell vonnom, mist nézem, hogy még nem volt sárgája
slowmotion
slowmotion
3 hónapja
Házat-kocsit Csulanéni gólra, mindig az rúgja, akit ki kellett volna állítaniEzt vissza kell vonnom, mist nézem, hogy még nem volt sárgája
slowmotion
3 hónapja
De a Lee csávó nagyon szépen tud integetni, hogy nem volt semmi, a saját talpalása után is, meg utána a következő szabálytalanságnál is 😀Most meg ratalpaltak Laimerre erre Stanisic kap sárgátAzért ezt bírom. Sípszó, labda sincs ott, fekvő Nuno Mendes hatalmasat belerúg Laimerbe, semmi lap …Mert nem volt sérülés 😛
csebi
StormST
csebi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
Házat-kocsit Csulanéni gólra, mindig az rúgja, akit ki kellett volna állítani
3 hónapja
Most meg ratalpaltak Laimerre erre Stanisic kap sárgátAzért ezt bírom. Sípszó, labda sincs ott, fekvő Nuno Mendes hatalmasat belerúg Laimerbe, semmi lap …Mert nem volt sérülés 😛
csebi
StormST
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Kovács bazmeg... nem is mondok semmit.
3 hónapja
Azért ezt bírom. Sípszó, labda sincs ott, fekvő Nuno Mendes hatalmasat belerúg Laimerbe, semmi lap …Mert nem volt sérülés 😛
csebi

3 hónapja
champo 2be nincs az a favágás amit a margit csinál
3 hónapja
Azért ezt bírom. Sípszó, labda sincs ott, fekvő Nuno Mendes hatalmasat belerúg Laimerbe, semmi lap …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Dominik már nem is megy Mo-val mer tudja hogy úgyse kap labdátmondjuk amit Curtois művel az brutál
3 hónapja
Ha a Madrid holnap reggelig játszana akkor sem rúgna gólt...Nana, csak semmi dzsinksz, köszi
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Bradley career game is epikus és karmikus, hogy pont itt van
Poloska vagyok.
3 hónapja
Kemény utolsó negyedóra lesz ez így
3 hónapja
Ha a Madrid holnap reggelig játszana akkor sem rúgna gólt...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
gakpo vagy wirtz megy be hugo helyére?
3 hónapja
Szerintem ez pont annyira félreértelmezett így, mint az utolsó emberes szabálytalanság. Sérülés és sérülés között is van különbség. Rengeteg olyan sérüléssel járó szabálytalanság van, amiért még sárgát se osztanak ki, pedig akkor ezzel a logikával minden olyanért sárga kéne, hogy járjon...Ha nem szorul alá a lába, akkor sárga, mert "csak" reckless endangerment. Ha megvalósul a sérülés tényállása, akkor nyilván fel kell minősíteni, mert nem kellett volna pont így. Gumiszabály, de szabály.Csúnyán nézett ki ahogy beszorult Hakimi lába aláírom de ezek konstansan sárgák. Szimpla taktikai falt, hogy ne menjen el lendületből az ellen.Nem a konkrét esetre mindtam, azt majd visszanézem.Miért felelőtlen? Szimpla taktikai szabálytalanság volt amiért sárgát adnak mindig, függetlenül attól h sérülés lett-e belőle. Btw akkor ez alapján miért voltam anno egyedül a véleményemmel h Donnarummat ki kellett volna állítani a klub vb-n? Akkor vagy mindkét eset az vagy egyik sem.Ez nálam is csak sárga. Hátulról ment, de a sérülés igazából abból lett, hogy Hakimi ballal kilépett nagy terpeszbe és így aláfordult a bokája. Szerencsétlen eset volt inkább mint veszélyes játék.Önmagában felelőtlen belépő csak sárga, ha viszont ebből sérülés következik, akkor pirosba ér a mutató, a pirosnak nem feltétele a sérülésokozási szándék.
Sebii
slowmotion
Btw a bíró azóta kiadott egy sárgát Bischofnak random faltra meg Neuernek egyből első kirugasnal semmi extra időhúzásra.
csebi
De a taktikai fault az mindig reckless.
slowmotion
Megmondom őszintén engem nem zavarna ha ez konstansan piros sérüléstol függetlenül, de nem ez a felfogás.
csebi
slowmotion

3 hónapja
Nagyon dominálják Salah-t
3 hónapja
Ha nem szorul alá a lába, akkor sárga, mert "csak" reckless endangerment. Ha megvalósul a sérülés tényállása, akkor nyilván fel kell minősíteni, mert nem kellett volna pont így. Gumiszabály, de szabály.Csúnyán nézett ki ahogy beszorult Hakimi lába aláírom de ezek konstansan sárgák. Szimpla taktikai falt, hogy ne menjen el lendületből az ellen.Nem a konkrét esetre mindtam, azt majd visszanézem.Miért felelőtlen? Szimpla taktikai szabálytalanság volt amiért sárgát adnak mindig, függetlenül attól h sérülés lett-e belőle. Btw akkor ez alapján miért voltam anno egyedül a véleményemmel h Donnarummat ki kellett volna állítani a klub vb-n? Akkor vagy mindkét eset az vagy egyik sem.Ez nálam is csak sárga. Hátulról ment, de a sérülés igazából abból lett, hogy Hakimi ballal kilépett nagy terpeszbe és így aláfordult a bokája. Szerencsétlen eset volt inkább mint veszélyes játék.Önmagában felelőtlen belépő csak sárga, ha viszont ebből sérülés következik, akkor pirosba ér a mutató, a pirosnak nem feltétele a sérülésokozási szándék.
Sebii
slowmotion
Btw a bíró azóta kiadott egy sárgát Bischofnak random faltra meg Neuernek egyből első kirugasnal semmi extra időhúzásra.
csebi
De a taktikai fault az mindig reckless.
slowmotion
Megmondom őszintén engem nem zavarna ha ez konstansan piros sérüléstol függetlenül, de nem ez a felfogás.
csebi