Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Asszondja a pool 180 misis ajánlatot tett a Reálnak Bellinghamért. Hát nekem eszembe jut pár poszt ahova hamarabb költenék pénzt.Asszondja? Ki mondja?
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
A francia kupában győztes góllal mutatkozott be Enrick a Lille ellen.
3 hónapja
Asszondja a pool 180 misis ajánlatot tett a Reálnak Bellinghamért. Hát nekem eszembe jut pár poszt ahova hamarabb költenék pénzt.
3 hónapja
Ez nem arról szólt. Visszalépegetett és osztogatta a labdákat, kottára ugyanaz az, mint amit most csinál. 4-5 assist volt neki a meg egy PL szezonban, Józsinál 14 utána meg 9. Ez nem kérdés, hogy Józsi használta először annak aminek a Bayern használja.De Józsi mindenkit visszavontabban használ, lehetőleg a saját kapuja elé.Józsi használta először visszavontabban 5 évvel Tuchel előtt.azert ha lehiggadtak majd azok akik szaudiban rendezett meccset kovetnek egy random vnap akkor erdemes lesz berakni a Kane golt.Farmerligában könnyű. Majd ha a PL-ben megcsinálja, akkor!
csebi
Oh, wait... 😊
Egyébként nem biztos, hogy ez a szintlépés akkor is meglett volna neki, ha a PL-en belül vált klubot. Tuchel sosem volt a szívem csücske, de először ő vette észre, hogy nemcsak klasszikus kilencesként van hozzáadott értéke a csapathoz, Kompany ezt "csak" tökéletesítette.
Hungarian Bill
Sixo
Hungarian Bill
3 hónapja
De Józsi mindenkit visszavontabban használ, lehetőleg a saját kapuja elé.Józsi használta először visszavontabban 5 évvel Tuchel előtt.azert ha lehiggadtak majd azok akik szaudiban rendezett meccset kovetnek egy random vnap akkor erdemes lesz berakni a Kane golt.Farmerligában könnyű. Majd ha a PL-ben megcsinálja, akkor!
csebi
Oh, wait... 😊
Egyébként nem biztos, hogy ez a szintlépés akkor is meglett volna neki, ha a PL-en belül vált klubot. Tuchel sosem volt a szívem csücske, de először ő vette észre, hogy nemcsak klasszikus kilencesként van hozzáadott értéke a csapathoz, Kompany ezt "csak" tökéletesítette.
Hungarian Bill
Sixo
3 hónapja
Józsi használta először visszavontabban 5 évvel Tuchel előtt.azert ha lehiggadtak majd azok akik szaudiban rendezett meccset kovetnek egy random vnap akkor erdemes lesz berakni a Kane golt.Farmerligában könnyű. Majd ha a PL-ben megcsinálja, akkor!
csebi
Oh, wait... 😊
Hungarian Bill
3 hónapja
azert ha lehiggadtak majd azok akik szaudiban rendezett meccset kovetnek egy random vnap akkor erdemes lesz berakni a Kane golt.Farmerligában könnyű. Majd ha a PL-ben megcsinálja, akkor!
csebi
Oh, wait... 😊
3 hónapja
Egyiket se kerem vissza. Greenwood es Mctominay eleg. A többi rakos daganat, ki kell vagni öket.KB az összes MU játékost fel lehet sorolni aki az elmúlt pár évben ment el, szinte mind jól játszik mostani csapatában. Onana, Rashford, Eriksen, Amrabat, Wan-Bissaka.Mctorminay-t es Greenwood-ot kerem vissza a Unitedbe!Anthonyval és Höjlunddal és megis van a támadó szekció
Toto21
remontada
Sixo
3 hónapja
KB az összes MU játékost fel lehet sorolni aki az elmúlt pár évben ment el, szinte mind jól játszik mostani csapatában. Onana, Rashford, Eriksen, Amrabat, Wan-Bissaka.Mctorminay-t es Greenwood-ot kerem vissza a Unitedbe!Anthonyval és Höjlunddal és megis van a támadó szekció
Toto21
remontada
3 hónapja
Mondjuk az Inter is meger egy miset. Ugy adogattak körbe, mintha vezetnenek. Nem beszelve arrol, hogy a közepsö vedök voltak a jobb szelen... Serie A a legnezhetetlenebb a 4 nagy bajnoksag közül... neha meg a mennyei is jobb, mint az olasz gurulos...
3 hónapja
Ök többet be ne tegyek a labukat Manchesterbe...😑Mctorminay-t es Greenwood-ot kerem vissza a Unitedbe!Anthonyval és Höjlunddal és megis van a támadó szekció
Toto21
remontada
3 hónapja
Mctorminay-t es Greenwood-ot kerem vissza a Unitedbe!Anthonyval és Höjlunddal és megis van a támadó szekció
Toto21
3 hónapja
azert ha lehiggadtak majd azok akik szaudiban rendezett meccset kovetnek egy random vnap akkor erdemes lesz berakni a Kane golt.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Hihetetlen mit művel ez a Mctominay a Napoliban.
3 hónapja
Mctorminay-t es Greenwood-ot kerem vissza a Unitedbe!
3 hónapja
Mennyi nő a szurkolók között….Istenem, ezek az országok 😩
3 hónapja
Araujó ha itt megint hibázott volna a végen hát csóri nem tudom mit csinál akkor magával
3 hónapja
ha ma Varga Barni a Real centere akkor sima win.Fránya AEK gól kellett volna a tippszmikszhez
Kenny
3 hónapja
Nem a pirosat vitatom hanem hogy Carreras mi a bret keres a palyan.Carreras meg vigan a palyan 😀Nem volt szándékos de jogos piros lap volt. Carrerasnak is rég zuhanyoznia kellett volna az is igaz
Ez miert durvabb?
Key G mizu van most?
Blevi
remontada
3 hónapja
Nyujtott labbal bokara sokkal jobb igaz 😀Carreras meg vigan a palyan 😀mondjuk ilyet nem is csinált 😀
Ez miert durvabb?
Blevi
Na jó de hogy Pedribe ugyan így belerúgtak az mindegytalppal sípcsontra?
dande2
Szerencsétlen volt de Jong, hogy felcsúszott a lába, de azért szerintem adható volt. Szerencsére a meccsre úgysem volt hatása a lapnak
Balfasz carreras.. Azt még én is jobban ellőttem volna 😀
Én már annak is örülök, hogy nem lett megalázó, és volt vagy 25 értékelhető percünk, sajna gyengébb a Madrid.
eaglesmcnabb
3 hónapja
Carreras meg vigan a palyan 😀Nem volt szándékos de jogos piros lap volt. Carrerasnak is rég zuhanyoznia kellett volna az is igaz
Ez miert durvabb?
Key G mizu van most?
Blevi
3 hónapja
Jogos volt DeJongè, ebbe nincs vita csak mikor izomból megrúgta Pedrit hát az is lehetett volna. De valóban mindegy 😏Carreras meg vigan a palyan 😀mondjuk ilyet nem is csinált 😀
Ez miert durvabb?
Blevi
Na jó de hogy Pedribe ugyan így belerúgtak az mindegytalppal sípcsontra?
dande2
Szerencsétlen volt de Jong, hogy felcsúszott a lába, de a meccsre úgysem volt hatása.
Balfasz carreras.. Azt még én is jobban ellőttem volna 😀
Én már annak is örülök, hogy nem lett megalázó, és volt vagy 25 értékelhető percünk, sajna gyengébb a Madrid.
eaglesmcnabb