NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 039
Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃
JC6 (Mr. Miele)
Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
sajtospingvin
Bizony hogy szeretnék.
Havi 15 milla, 4 ingyen meccs hétvégente a VIP-ben, ingyen kaja, pia, “szolgálati autó”, dunai panorámás lakás, 5.kerületi luxuslakás, budai villa, szponzorok, “benzin támogatás”, asztal a Pippóban meg a többi.

Cserébe ígérem nem szidok fűt-fát, ha kellemetlen kérdést kapok és nem rúgom fel a válogatási elveimet, ja és megtiltom a menedzsereknek hogy beleszóljanak a meghívók küldésébe.
Plusz minden élő közvetítéskor “I love bowl.hu” pólóban fogok virítani és ha kérdeznek a kommentelőkről, titeket foglak dicsérni!
JC6 (Mr. Miele)
Nem kell bantani azt a tagot. Egy sokadrangu noname senki aki sehol mashol nem lenne edzo. Itt megcsinalta a szerencsejet, nyilvan kihasznalja. Normalis korulmenyek kozott mar reg ki kellett volna baszni.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Ha nem szerzünk 6 pontot az örmények ellen még számolgatni sem kell ...
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ez mondjuk úgy ahogy van faszság, pont ezzel az ír vereséggel.
Írek és örmények ellen is 4 pont, és pipa a második hely.

Poloska vagyok.
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 399 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃
JC6 (Mr. Miele)
Nem latom, hogy ne verjuk igy is az ormenyeket. Troger jatek lesz, mazlis gol, de szvsz behuzzuk. Az irek ellen mar megvolt a szokasos elkepeszto egyugyuseg tolunk.
Stez
Ha nem szerzünk 6 pontot az örmények ellen még számolgatni sem kell ...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
JC6 (Mr. Miele)
Nem latom, hogy ne verjuk igy is az ormenyeket. Troger jatek lesz, mazlis gol, de szvsz behuzzuk. Az irek ellen mar megvolt a szokasos elkepeszto egyugyuseg tolunk.
Stez
Dupla vagy semmi, esetleg elhívhatjuk díszpáholyba a baltás csávót, hátha indiszponálja az örményeket, aztán ki se állnak, és 3:0 ide.
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
JC6 (Mr. Miele)

Szerkesztette: Stez

3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
Bizony hogy szeretnék.
Havi 15 milla, 4 ingyen meccs hétvégente a VIP-ben, ingyen kaja, pia, “szolgálati autó”, dunai panorámás lakás, 5.kerületi luxuslakás, budai villa, szponzorok, “benzin támogatás”, asztal a Pippóban meg a többi.

Cserébe ígérem nem szidok fűt-fát, ha kellemetlen kérdést kapok és nem rúgom fel a válogatási elveimet, ja és megtiltom a menedzsereknek hogy beleszóljanak a meghívók küldésébe.
Plusz minden élő közvetítéskor “I love bowl.hu” pólóban fogok virítani és ha kérdeznek a kommentelőkről, titeket foglak dicsérni!
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 095 — The Mathematician
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
mondjuk ha korpásodik legalább nem gond hogy kopasz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 399 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....

Draft

3 hónapja
sajtospingvin 119
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
JC6 (Mr. Miele)
ugy latszik az UEFA nem volt tisztaban a kovetkezo merkozes jelentosegevel. hiaba szolt a Mister a portugal meccs elott.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
3 hónapja
Akkor most a resford az nem is gáz?
Idáig aszonták
ozibozi
Most majd felszopják....

Draft

3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Eddig jó 😊
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 243
egy kis erot vihetett volna bele.
Kenny
Helyezhette volna sarokra inkább
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
egy kis erot vihetett volna bele.

3 hónapja
Akkor most a resford az nem is gáz?
Idáig aszonták

Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Meghalt Nagy Tibor, váci focista. Az én korosztályom még emlékezhet rá.
NB2
Újpesti cigány aki váci legenda lett. Simán fontos ember volt a bajnokság megnyerésekor, talán 2-és mezben nyomta, kibaszott lassú volt de cserébe jól helyezkedett és nem is volt szar fej.
Korán ment előre😕
ozibozi
Balassagyarmaton meg csődbe vitte a klubot az öreg.. szerette a pénzt..
RIP
JC6 (Mr. Miele)
Melyik nem
3 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 807 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Rashford headshot

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 039
Barcelona mez fustol.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
NB2
Újpesti cigány aki váci legenda lett. Simán fontos ember volt a bajnokság megnyerésekor, talán 2-és mezben nyomta, kibaszott lassú volt de cserébe jól helyezkedett és nem is volt szar fej.
Korán ment előre😕
ozibozi
Balassagyarmaton meg csődbe vitte a klubot az öreg.. szerette a pénzt..
RIP

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
hozza a CB az IQ level 200-at megint. aztán rinyálnak ezek a nyomorult hópihék, hogy őket mindenki báncsa.

3 hónapja
NB2
Korán ment előre😕
3 hónapja
Ez a nap is eljött, nem hittük volna.
Jova Levente távozik a Vasastól
zacknorb
Megy a fagyi bközépbe csempészni
3 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 033
azért ez a Stabilo szövegkiemelő színű idegenbeli Barca mez is megér egy misét
Löfli
Ronald Koeman 1992-es narancs meze elsírja magát.

3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
Burn Lewa páros rögzített helyeteknél egész vicces 😀