NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
68
10
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Nem kell bantani azt a tagot. Egy sokadrangu noname senki aki sehol mashol nem lenne edzo. Itt megcsinalta a szerencsejet, nyilvan kihasznalja. Normalis korulmenyek kozott mar reg ki kellett volna baszni.Bizony hogy szeretnék.Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
Havi 15 milla, 4 ingyen meccs hétvégente a VIP-ben, ingyen kaja, pia, “szolgálati autó”, dunai panorámás lakás, 5.kerületi luxuslakás, budai villa, szponzorok, “benzin támogatás”, asztal a Pippóban meg a többi.
Cserébe ígérem nem szidok fűt-fát, ha kellemetlen kérdést kapok és nem rúgom fel a válogatási elveimet, ja és megtiltom a menedzsereknek hogy beleszóljanak a meghívók küldésébe.
Plusz minden élő közvetítéskor “I love bowl.hu” pólóban fogok virítani és ha kérdeznek a kommentelőkről, titeket foglak dicsérni!
JC6 (Mr. Miele)
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
Ha nem szerzünk 6 pontot az örmények ellen még számolgatni sem kell ...Ez mondjuk úgy ahogy van faszság, pont ezzel az ír vereséggel.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Írek és örmények ellen is 4 pont, és pipa a második hely.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Ha nem szerzünk 6 pontot az örmények ellen még számolgatni sem kell ...Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Nem latom, hogy ne verjuk igy is az ormenyeket. Troger jatek lesz, mazlis gol, de szvsz behuzzuk. Az irek ellen mar megvolt a szokasos elkepeszto egyugyuseg tolunk.
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Dupla vagy semmi, esetleg elhívhatjuk díszpáholyba a baltás csávót, hátha indiszponálja az örményeket, aztán ki se állnak, és 3:0 ide.Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Nem latom, hogy ne verjuk igy is az ormenyeket. Troger jatek lesz, mazlis gol, de szvsz behuzzuk. Az irek ellen mar megvolt a szokasos elkepeszto egyugyuseg tolunk.
JC6 (Mr. Miele)
Stez
3 hónapja
Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Nem latom, hogy ne verjuk igy is az ormenyeket. Troger jatek lesz, mazlis gol, de szvsz behuzzuk. Az irek ellen mar megvolt a szokasos elkepeszto egyugyuseg tolunk.
JC6 (Mr. Miele)
Szerkesztette: Stez
3 hónapja
Bizony hogy szeretnék.Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
Havi 15 milla, 4 ingyen meccs hétvégente a VIP-ben, ingyen kaja, pia, “szolgálati autó”, dunai panorámás lakás, 5.kerületi luxuslakás, budai villa, szponzorok, “benzin támogatás”, asztal a Pippóban meg a többi.
Cserébe ígérem nem szidok fűt-fát, ha kellemetlen kérdést kapok és nem rúgom fel a válogatási elveimet, ja és megtiltom a menedzsereknek hogy beleszóljanak a meghívók küldésébe.
Plusz minden élő közvetítéskor “I love bowl.hu” pólóban fogok virítani és ha kérdeznek a kommentelőkről, titeket foglak dicsérni!
3 hónapja
mondjuk ha korpásodik legalább nem gond hogy kopaszAnnyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
Draft

3 hónapja
sajtospingvin
119
Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃ugy latszik az UEFA nem volt tisztaban a kovetkezo merkozes jelentosegevel. hiaba szolt a Mister a portugal meccs elott.
JC6 (Mr. Miele)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃
3 hónapja
Akkor most a resford az nem is gáz?Most majd felszopják....
Idáig aszonták
ozibozi
Draft

3 hónapja
Eddig jó 😊
3 hónapja
Melyik nemBalassagyarmaton meg csődbe vitte a klubot az öreg.. szerette a pénzt..Meghalt Nagy Tibor, váci focista. Az én korosztályom még emlékezhet rá.Újpesti cigány aki váci legenda lett. Simán fontos ember volt a bajnokság megnyerésekor, talán 2-és mezben nyomta, kibaszott lassú volt de cserébe jól helyezkedett és nem is volt szar fej.
NB2
Korán ment előre😕
ozibozi
RIP
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Rashford headshot

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Barcelona mez fustol.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
Balassagyarmaton meg csődbe vitte a klubot az öreg.. szerette a pénzt..Meghalt Nagy Tibor, váci focista. Az én korosztályom még emlékezhet rá.Újpesti cigány aki váci legenda lett. Simán fontos ember volt a bajnokság megnyerésekor, talán 2-és mezben nyomta, kibaszott lassú volt de cserébe jól helyezkedett és nem is volt szar fej.
NB2
Korán ment előre😕
ozibozi
RIP
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
hozza a CB az IQ level 200-at megint. aztán rinyálnak ezek a nyomorult hópihék, hogy őket mindenki báncsa.
3 hónapja
Meghalt Nagy Tibor, váci focista. Az én korosztályom még emlékezhet rá.Újpesti cigány aki váci legenda lett. Simán fontos ember volt a bajnokság megnyerésekor, talán 2-és mezben nyomta, kibaszott lassú volt de cserébe jól helyezkedett és nem is volt szar fej.
NB2
Korán ment előre😕
3 hónapja
Ez a nap is eljött, nem hittük volna.Megy a fagyi bközépbe csempészni
Jova Levente távozik a Vasastól
zacknorb
3 hónapja
azért ez a Stabilo szövegkiemelő színű idegenbeli Barca mez is megér egy misétRonald Koeman 1992-es narancs meze elsírja magát.
Löfli