NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
68
10
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Dibusz ma este Grubernek legalább egy hárem-et kell fizetnie, hogy megmentette a seggét
3 hónapja
Ilyen sok magyarral képtelenség legyőzni a DVTK-t. Csányi, takarodj!
3 hónapja
hülye diók faxér álltak így be???
3 hónapja
Arra tippeltem, hogy a 94-ik percben fog egyenlíteni a Fagyi. Kicsit tévedtem.
3 hónapja
Hajnal kedvenc száma tuti a Repül a bálna egyébként:még hogy az MB1 nem készíti fel a Fradit a nemzetközire 😀Sokszor eszembe jut a Fradi meccseket nezve azt a vedelmet, hogy amugy nem tunik fel senkinek, hogy kicsit bibis az a hatso sor, amikor meg minden masodik hurka mennyeis csapattol is kapnak kettot?
petey
Hozzak ezeket a szupersztar 2-3 millios vedoket, aztan ezek mellett meg elfut meg a villamgyors Vecsei, Bode duo is. Fura.
Stez
Kicsi vagyok, kicsi vagyok,
Ha megnövök, beléd rúgok!
Még, még, még, még, még,
Ennyi nem elég!
3 hónapja
még hogy az MB1 nem készíti fel a Fradit a nemzetközire 😀Sokszor eszembe jut a Fradi meccseket nezve azt a vedelmet, hogy amugy nem tunik fel senkinek, hogy kicsit bibis az a hatso sor, amikor meg minden masodik hurka mennyeis csapattol is kapnak kettot?
petey
Hozzak ezeket a szupersztar 2-3 millios vedoket, aztan ezek mellett meg elfut meg a villamgyors Vecsei, Bode duo is. Fura.
3 hónapja
persze hogy az voltHajdúbé LOL: erről is a labdarúgó szövetség tehetSzerintem szarkazmus volt.
(mikor megállítja a spori a meccset a piró miatt és megy a szarházi MLSZ)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ElnöQr remélem elhatárolódik ettől
petey
KeyG
3 hónapja
Gruber legalább üde színfolt
3 hónapja
ez ugye a debrecen elleni cucc voltErről a témáról sokat beszéltünk 11-12 évesen fociedzésen is, nincs meg miről, csak a téma van meg illetve hogy mennyire gáz meg szégyen volt ez.nálam a szimpátia utolsó maradéka ekkor tűnt el mikor a szurkolók bementek tombolni még 2003banVolt olyan amikor lehetett nekik drukkolni?😅labdaval gyorsabb a csavo, mint a torpe anelkul😃tetszik, hogy vége a válogatott szünetnek. Hosszú hét után a Fradi feldobja az ember estéjét ( már nem tudok nekik drukkolni tavaly óta)
Kenny
Toto21
KeyG
pár évente emlékeztetnek rá hogy miért is egy utolsó söpredék az egész bagázs
Negritis, a vajda
KeyG
ott még volt valamennyi érdeklődésem a magyar klub focival kapcsolatban
de az elvette a maradékot is (meg ugye a dunaferr szétesése)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
egyébként minek kellett még csatár azt se értem, ott van Bassey, meg a nagy hírnévvel szerződtetett Arzani... 😀Ha ennyi feles pénzük van, akkor engem is igazoljanak le. Két évig Fradi átlagfizetéssel nekem is megteszi, nem vagyok elégedetlen 😀 Akkor lenne pénz lóvére bőven
3 hónapja
Hajdúbé LOL: erről is a labdarúgó szövetség tehetSzerintem szarkazmus volt.
(mikor megállítja a spori a meccset a piró miatt és megy a szarházi MLSZ)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
petey
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Erről a témáról sokat beszéltünk 11-12 évesen fociedzésen is, nincs meg miről, csak a téma van meg illetve hogy mennyire gáz meg szégyen volt ez.nálam a szimpátia utolsó maradéka ekkor tűnt el mikor a szurkolók bementek tombolni még 2003banVolt olyan amikor lehetett nekik drukkolni?😅labdaval gyorsabb a csavo, mint a torpe anelkul😃tetszik, hogy vége a válogatott szünetnek. Hosszú hét után a Fradi feldobja az ember estéjét ( már nem tudok nekik drukkolni tavaly óta)
Kenny
Toto21
KeyG
Negritis, a vajda
We are just the Ravens!
3 hónapja
Hajdúbé LOL: erről is a labdarúgó szövetség tehet(mikor megállítja a spori a meccset a piró miatt és megy a szarházi MLSZ)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
3 hónapja
most nézem Rommens-nek még 2028-as szezon végéig van szeződése. Na neki tényleg aranyélete van. Kapja a fizetést a semmiért, még 3 évig 😀
3 hónapja
nálam a szimpátia utolsó maradéka ekkor tűnt el mikor a szurkolók bementek tombolni még 2003banVolt olyan amikor lehetett nekik drukkolni?😅labdaval gyorsabb a csavo, mint a torpe anelkul😃tetszik, hogy vége a válogatott szünetnek. Hosszú hét után a Fradi feldobja az ember estéjét ( már nem tudok nekik drukkolni tavaly óta)
Kenny
Toto21
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Volt olyan amikor lehetett nekik drukkolni?😅labdaval gyorsabb a csavo, mint a torpe anelkul😃tetszik, hogy vége a válogatott szünetnek. Hosszú hét után a Fradi feldobja az ember estéjét ( már nem tudok nekik drukkolni tavaly óta)
Kenny
Toto21
We are just the Ravens!
3 hónapja
Egyre fejlődnek ezek az AI botok.Értem, hogy a 2020-as évek elején kicsit eldurvultak az eredménykövetők, de azért na...Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
sajtospingvin
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
labdaval gyorsabb a csavo, mint a torpe anelkul😃tetszik, hogy vége a válogatott szünetnek. Hosszú hét után a Fradi feldobja az ember estéjét ( már nem tudok nekik drukkolni tavaly óta)
Kenny
3 hónapja
Gondolkodtam hogy a 4 gólt, vagy a fradi győzelmet tegyem meg. Jól döntöttem 😀
3 hónapja
Na most vagy kijössz rendesen, vagy maradsz a vonalon, de ez???? 😀 Csak Dibuszból lehetne egy év végi bakiparádé LOL 😀
3 hónapja
Dibusznak már nyugdíjba kéne mennie...jobb lenne mindenkinekSzalai és Dibusz két magas szinten focizó magyar válogatott 😀remelem ezt a vedest azert lattad ettol a magas szinten focizo valogatottol😃
Toto21
Kenny
3 hónapja
az új feka milyen műesést mutat be? Ijjjjj...minden pénzt megért 😀