Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 888
Kicsit a tegnapi City - Dortmund kapcsán egy meglátás. Én komolyan nem értem Kovac Beier és Sabitzer maniajat. Bár utóbbi meg hagyján, de Beier szerintem közel sem egy akkora eresztes, h nonstop a kezdőbe kene tenni. Nem rossz, de én pl sokkal szívesebben nézném már meg Fabio Silvat a kezdoben, sokkal agilisebben és gólveszélyesebben játszik azokban a 10 percekben is, amikor beáll.

Mondjuk nálam Adeyemi is a tipikus 1 jó meccsre jut 4 pocsék típus, de benne legalább mindig ott a veszély, Beier viszont néha mintha pályán sem lenne. Amúgy Guirassy is kicsit túl van hajtva már most, nem csoda, hogy nem az igazi hetek óta. Jó lenne kicsit jobban használni a keret többi játékosát is.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
Blevi 8 975 — Lions & Cowboys fan
Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?
KeyG
Ugy hogy nem talalkozott a tamado labdaval csak Tek labaval. Szivesen
3 hónapja
Blevi 8 975 — Lions & Cowboys fan
CR 40 evesen rendesen meg van menve… ennyi faszsagot osszehordani.
3 hónapja
remontada San Francisco 49ers 822
KeyG
Ezt komolyan te kérdezed?
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 264 — beers & Packers
KeyG
Általában ez szokott lenni, ha szabálytalanság történik a gól előtt.
3 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 231 — Invisible man
KeyG
Olvass vissza. Csesznyi elhúzta a bal lábával a labdát, az ellen meg felrúgta. Szabálytalan, kifelé szabadrúgás. Mezőnyben még lapot is érne. Fordítva nem így lenne. Összefoglaltam neked mindent.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 028 — LIGHTS OUT!
Új-Kaledónia pontot szerzett a vb-n !

3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 028 — LIGHTS OUT!
Hajrá Fidji U17! Meg kell szopatni a belgákat.

3 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 769

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 188 — Cowboys fan
Dibusszal megyünk neki az íreknek? 😊 Tényleg mi baj lehet belőle 😀 😀 😀
NB2
ha minden jól megy, addigra már semmi - feltéve, hogy mi is hozzuk a meccset, meg a portugálok is, otherwise

Szerkesztette: slowmotion
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 595 — Lucas Scott
Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.
ervinator
ha nem látom a dublini második félidőt én se aggódnék
így masszívan
Negritis, a vajda
sztem remenykedjunk abban, hogy az irek elleni meccs mar tetnelkuli lesz.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 562 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy meg két X is elég a márciushoz, igaz a koefficiens és az esetleges hazai meccs és a könnyebb várható ellenfél miatt jó lenne nyerni.

Poloska vagyok.
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 379 — The Mathematician
Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.
ervinator
így masszívan
Negritis, a vajda
meg az egész öszi szezont a Fradi meccsein...

Tippre mehet mind a 2 meccsre a mind a két csapat szerez gólt. Nekem szinte mindig bejön Dibusszal a kapuban. 😊
Toto21
nem néztek fradi meccseket
válogatottat se fogok sztem amíg kutyatov seggevége áll a kapuban

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 898
ervinator
így masszívan
Negritis, a vajda
meg az egész öszi szezont a Fradi meccsein...

Tippre mehet mind a 2 meccsre a mind a két csapat szerez gólt. Nekem szinte mindig bejön Dibusszal a kapuban. 😊
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 379 — The Mathematician
ervinator
így masszívan

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 938

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
3 hónapja
NB2 New England Patriots 28 037 — nabege2@yahoo.com
Dibusszal megyünk neki az íreknek? 😊 Tényleg mi baj lehet belőle 😀 😀 😀
3 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 177 — Keep pounding
Ezt a szopást, hogy Tóth Balázs megsérül, megint nézhetjük, hogy Dibusz lerúgja az adidas jelet a labdáról...
gabokocka
eskü Szappanost tenném inkább be. Vagy lemennék kutyába Gulácsinak... Dibusszal nem fogunk kijutni sajna.
Toto21
Sztem Dibusszal is kijutunk, lehet a bravúrok fognak jönni, ami azért mindig benne van, nem pedig a balfasz kijövetelek és az hogy szar lábbal, de ez most qrvára nem jött jól...

szerk.: kijutunk=pótselejtezőt elérjük

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 873
Jó húzás volt ez a csoportkör átalakítás, így a második évre ez kimondható már. Finomítani biztos lehet rajta, de jobb mint ami előtte volt.

Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 898
Ezt a szopást, hogy Tóth Balázs megsérül, megint nézhetjük, hogy Dibusz lerúgja az adidas jelet a labdáról...
gabokocka
eskü Szappanost tenném inkább be. Vagy lemennék kutyába Gulácsinak... Dibusszal nem fogunk kijutni sajna.
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 562 — Kinek mit intézett a kormánya
Három 100%os csapat maradt a BL-ben, a Bayern és az Arsenal következő fordulóban egymás ellen játszik, az Inter (aki tegnap a Kairat ellen kapta az első gólját) hátralevő 4 meccse pedig a képen látható, brutal.

Poloska vagyok.
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 637 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szceznynek volt rendesen mákja tegnap

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 177 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
A belgáknál 5 a Barcában 6 hazai játékos a kezdőben
ozibozi
Ez van, amikor nincs pénzed légiósokra.
nagylaza, főpohárnok
Én nem értem, hogy Laporta hogyhogy nem kereste még meg az Akadémiát egy kis kölcsönért
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 595 — Lucas Scott
Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
igy legalabb az orszag legjobb kapusa allhat a kapuban.
Kenny
az orszag legjobb kapusat sikerult eluldozni a valogatott kapujabol.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.