Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Kicsit a tegnapi City - Dortmund kapcsán egy meglátás. Én komolyan nem értem Kovac Beier és Sabitzer maniajat. Bár utóbbi meg hagyján, de Beier szerintem közel sem egy akkora eresztes, h nonstop a kezdőbe kene tenni. Nem rossz, de én pl sokkal szívesebben nézném már meg Fabio Silvat a kezdoben, sokkal agilisebben és gólveszélyesebben játszik azokban a 10 percekben is, amikor beáll. Mondjuk nálam Adeyemi is a tipikus 1 jó meccsre jut 4 pocsék típus, de benne legalább mindig ott a veszély, Beier viszont néha mintha pályán sem lenne. Amúgy Guirassy is kicsit túl van hajtva már most, nem csoda, hogy nem az igazi hetek óta. Jó lenne kicsit jobban használni a keret többi játékosát is.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?Ugy hogy nem talalkozott a tamado labdaval csak Tek labaval. Szivesen
KeyG
3 hónapja
CR 40 evesen rendesen meg van menve… ennyi faszsagot osszehordani.
3 hónapja
Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?Általában ez szokott lenni, ha szabálytalanság történik a gól előtt.
KeyG
3 hónapja
Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?Olvass vissza. Csesznyi elhúzta a bal lábával a labdát, az ellen meg felrúgta. Szabálytalan, kifelé szabadrúgás. Mezőnyben még lapot is érne. Fordítva nem így lenne. Összefoglaltam neked mindent.
KeyG

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Dibusszal megyünk neki az íreknek? 😊 Tényleg mi baj lehet belőle 😀 😀 😀ha minden jól megy, addigra már semmi - feltéve, hogy mi is hozzuk a meccset, meg a portugálok is, otherwise
NB2
Szerkesztette: slowmotion
3 hónapja
sztem remenykedjunk abban, hogy az irek elleni meccs mar tetnelkuli lesz.Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.ha nem látom a dublini második félidőt én se aggódnék
ervinator
így masszívan
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Amúgy meg két X is elég a márciushoz, igaz a koefficiens és az esetleges hazai meccs és a könnyebb várható ellenfél miatt jó lenne nyerni.
Poloska vagyok.
3 hónapja
nem néztek fradi meccseketmeg az egész öszi szezont a Fradi meccsein...Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.ha nem látom a dublini második félidőt én se aggódnék
ervinator
így masszívan
Negritis, a vajda
Tippre mehet mind a 2 meccsre a mind a két csapat szerez gólt. Nekem szinte mindig bejön Dibusszal a kapuban. 😊
Toto21
válogatottat se fogok sztem amíg kutyatov seggevége áll a kapuban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
meg az egész öszi szezont a Fradi meccsein...Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.ha nem látom a dublini második félidőt én se aggódnék
ervinator
így masszívan
Negritis, a vajda
Tippre mehet mind a 2 meccsre a mind a két csapat szerez gólt. Nekem szinte mindig bejön Dibusszal a kapuban. 😊
3 hónapja
Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.ha nem látom a dublini második félidőt én se aggódnék
ervinator
így masszívan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
3 hónapja
Dibusszal megyünk neki az íreknek? 😊 Tényleg mi baj lehet belőle 😀 😀 😀
3 hónapja
Sztem Dibusszal is kijutunk, lehet a bravúrok fognak jönni, ami azért mindig benne van, nem pedig a balfasz kijövetelek és az hogy szar lábbal, de ez most qrvára nem jött jól...Ezt a szopást, hogy Tóth Balázs megsérül, megint nézhetjük, hogy Dibusz lerúgja az adidas jelet a labdáról...eskü Szappanost tenném inkább be. Vagy lemennék kutyába Gulácsinak... Dibusszal nem fogunk kijutni sajna.
gabokocka
Toto21
szerk.: kijutunk=pótselejtezőt elérjük
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Ezt a szopást, hogy Tóth Balázs megsérül, megint nézhetjük, hogy Dibusz lerúgja az adidas jelet a labdáról...eskü Szappanost tenném inkább be. Vagy lemennék kutyába Gulácsinak... Dibusszal nem fogunk kijutni sajna.
gabokocka
3 hónapja
Három 100%os csapat maradt a BL-ben, a Bayern és az Arsenal következő fordulóban egymás ellen játszik, az Inter (aki tegnap a Kairat ellen kapta az első gólját) hátralevő 4 meccse pedig a képen látható, brutal.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Szceznynek volt rendesen mákja tegnap
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Ezt a szopást, hogy Tóth Balázs megsérül, megint nézhetjük, hogy Dibusz lerúgja az adidas jelet a labdáról...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Én nem értem, hogy Laporta hogyhogy nem kereste még meg az Akadémiát egy kis kölcsönértA belgáknál 5 a Barcában 6 hazai játékos a kezdőbenEz van, amikor nincs pénzed légiósokra.
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
az orszag legjobb kapusat sikerult eluldozni a valogatott kapujabol.Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....igy legalabb az orszag legjobb kapusa allhat a kapuban.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.