NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
68
10
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Kerkez - Robertson kvázti ugyanazMondjuk abban sok meglepetés nincs azután, hogy szerdánként kezdett és Ekitike az alternatíva.Isak is padonWow, Wirtz a padon, Szobi 10esKerkez vissza a kezdőbe
zacknorb
Sixo
Negritis, a vajda
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Mondjuk abban sok meglepetés nincs azután, hogy szerdánként kezdett és Ekitike az alternatíva.Isak is padonWow, Wirtz a padon, Szobi 10esKerkez vissza a kezdőbe
zacknorb
Sixo
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
3 hónapja
Már ha meg lesz nyitva így 😅holnap is BKFM-en leszek, úgyhogy lehet megőrülni az eredménykövetőbenmondjuk ő vagy WC-n vagy filmfesztiválon van, szal vele nehéz beefelni 😊Hát Löfli.Nem tudom, azt sem tudom, kik moderatorok.Semmit, Sixo megint beherkazott es hallucinal. Csak nem voltam kozkedvelt figura a moderatorok kozott.múltidő indokolt? 😊
Stez
Negritis, a vajda
Stez
warr_b
Negritis, a vajda
Löfli
Poloska vagyok.
3 hónapja
Isak is padonWow, Wirtz a padon, Szobi 10esKerkez vissza a kezdőbe
zacknorb
Sixo
3 hónapja
holnap is BKFM-en leszek, úgyhogy lehet megőrülni az eredménykövetőbenmondjuk ő vagy WC-n vagy filmfesztiválon van, szal vele nehéz beefelni 😊Hát Löfli.Nem tudom, azt sem tudom, kik moderatorok.Semmit, Sixo megint beherkazott es hallucinal. Csak nem voltam kozkedvelt figura a moderatorok kozott.múltidő indokolt? 😊
Stez
Negritis, a vajda
Stez
warr_b
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Életemben először sírtam a YNWA alatt.Hagymát vágok lecsóhoz. 😅😭
Poloska vagyok.
3 hónapja
Wow, Wirtz a padon, Szobi 10es
Poloska vagyok.
3 hónapja
A Vasas meccset kihagytad 😄mondjuk ő vagy WC-n vagy filmfesztiválon van, szal vele nehéz beefelni 😊Hát Löfli.Nem tudom, azt sem tudom, kik moderatorok.Semmit, Sixo megint beherkazott es hallucinal. Csak nem voltam kozkedvelt figura a moderatorok kozott.múltidő indokolt? 😊
Stez
Negritis, a vajda
Stez
warr_b
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
mondjuk ő vagy WC-n vagy filmfesztiválon van, szal vele nehéz beefelni 😊Hát Löfli.Nem tudom, azt sem tudom, kik moderatorok.Semmit, Sixo megint beherkazott es hallucinal. Csak nem voltam kozkedvelt figura a moderatorok kozott.múltidő indokolt? 😊
Stez
Negritis, a vajda
Stez
warr_b
3 hónapja
Hát Löfli.Nem tudom, azt sem tudom, kik moderatorok.Semmit, Sixo megint beherkazott es hallucinal. Csak nem voltam kozkedvelt figura a moderatorok kozott.múltidő indokolt? 😊
Stez
Negritis, a vajda
Stez

3 hónapja
Nem tudom, azt sem tudom, kik moderatorok.Semmit, Sixo megint beherkazott es hallucinal. Csak nem voltam kozkedvelt figura a moderatorok kozott.múltidő indokolt? 😊
Stez
Negritis, a vajda
3 hónapja
Semmit, Sixo megint beherkazott es hallucinal. Csak nem voltam kozkedvelt figura a moderatorok kozott.múltidő indokolt? 😊
Stez
3 hónapja
Semmit, Sixo megint beherkazott es hallucinal. Csak nem voltam kozkedvelt figura a moderatorok kozott.stez mit tett?szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
sajtospingvin
NB2
Sixo
fake.id
YoungZeeZee
3 hónapja
x.com/FabrizioRomano/status/1969042421330714667az a szép, hogy Slotnál muszáj hozzátennie hogy: "again" 😊
A pofád nem szakad le te...
Beki
mert a tavalyi bajnoki cím után mást nem tud mondani
amúgy *khm* Leicester *khm*
3 hónapja
Elég a csöcs meg a szar zene 😄Fiatalság bolondság időszaka 😊og nfl.hu-s idok voltak a legjobbak, full gladiator mod volt😃Róla még szavazhattunk is h maradjon vagy ne. Tiszta Való Világ hangulat volt.Sobri is volt asszem pihenőn ☺️szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
sajtospingvin
NB2
Sixo
fake.id
warr_b
csebi
Kenny
Már eredmenykovetoben nem elvezet k anyázni mert most már komolyan gondoljak az adminok
csebi

3 hónapja
Fiatalság bolondság időszaka 😊og nfl.hu-s idok voltak a legjobbak, full gladiator mod volt😃Róla még szavazhattunk is h maradjon vagy ne. Tiszta Való Világ hangulat volt.Sobri is volt asszem pihenőn ☺️szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
sajtospingvin
NB2
Sixo
fake.id
warr_b
csebi
Kenny
Már eredmenykovetoben nem elvezet k anyázni mert most már komolyan gondoljak az adminok
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
og nfl.hu-s idok voltak a legjobbak, full gladiator mod volt😃Róla még szavazhattunk is h maradjon vagy ne. Tiszta Való Világ hangulat volt.Sobri is volt asszem pihenőn ☺️szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
sajtospingvin
NB2
Sixo
fake.id
warr_b
csebi
3 hónapja
Spotted in Manchester… 👀
— Paddy Power (@paddypower) September 19, 2025
18+ GambleAware pic.twitter.com/3heHKSttx7
3 hónapja
Róla még szavazhattunk is h maradjon vagy ne. Tiszta Való Világ hangulat volt.Sobri is volt asszem pihenőn ☺️szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
sajtospingvin
NB2
Sixo
fake.id
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
YoungZeeZee
9 410
stez mit tett?szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
sajtospingvin
NB2
Sixo
fake.id
3 hónapja
Sobri is volt asszem pihenőn ☺️szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
sajtospingvin
NB2
Sixo
fake.id

3 hónapja
szakmázgatós vvlacit tuti kivágták, mint macskát szarni. én csak 1 év pihenjt kaptam még tibitől. 2007ben kb, mert szídtam a sporttvs közvetítést, mint a bokrot és védeni kellett a kapcsolatokat meg azzal együtt a mundér becsületét xdFórumról még sosem bannoltak senkit, csak ha kriptot linkelsz. Anno még Stezt sem bannolták, pedig hát azért ő durván tolta.ezután a beírás után amúgy is kiraktak volna 😊Lennék is, csak veletek ellentétben én nem is szídom éjjel nappal mint a hozzátok hasonló két bitesek akik itt élik a nyomoruságos életüket és büszkén fekszetek le álló dákóval hogy ma nagyon megmondtátok a tutit egymás között, ennyi örömötök legyen amíg az asszony nem állít ismét a sarokba, bár ti meg a nők.. léptem is erről a belterjes anyabaszók fórumáról. Attól hogy csak kiveritek egymásnak az ugyanúgy buzulás csak szólok.Annyi pénzért amit kap te is lennél 🤡.....Sallai 2 meccs. Én mondtam. Legalább a kopasz kóklernek van muníció az örmények elleni nyilatkozatokra😃Szeretnél ilyen kókler lenni🤡
JC6 (Mr. Miele)
sajtospingvin
sajtospingvin
NB2
Sixo