Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
azt hitted, kijutottunk? 😀Közben vezetünk Új-Zéland ellen az U17-es vb-n, mondjuk majdnem hazai pályán vagyunk, komoly előny.ejjjj, azért a fene gondolta volna, hogy a 2. hazádról beszélsz 😊
Kampman
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Közben vezetünk Új-Zéland ellen az U17-es vb-n, mondjuk majdnem hazai pályán vagyunk, komoly előny.ejjjj, azért a fene gondolta volna, hogy a 2. hazádról beszélsz 😊
Kampman
3 hónapja
SzívesenKözben vezetünk Új-Zéland ellen az U17-es vb-n, mondjuk majdnem hazai pályán vagyunk, komoly előny.Már nem. Uganda első vb-jén meg pontot szerzett.
Kampman
Sixo
3 hónapja
Közben vezetünk Új-Zéland ellen az U17-es vb-n, mondjuk majdnem hazai pályán vagyunk, komoly előny.Már nem. Uganda első vb-jén meg pontot szerzett.
Kampman
3 hónapja
összesített előnyre gondoltam 😊Dortmund meg Leverkusen nem, csak a Lipcse kapott ki a top4-bol.Lipcse is egy balek csapat, esélye lenne zárkózni a Bayernre erre betliznek nehogy izgalmas legyen legalább pár hétre a Bundesligasok lúzer csapat még így is 1 pont hátrányt szed össze.. 😀
ozibozi
remontada
rob3r7o
3 hónapja
Közben vezetünk Új-Zéland ellen az U17-es vb-n, mondjuk majdnem hazai pályán vagyunk, komoly előny.
3 hónapja
Dortmund meg Leverkusen nem, csak a Lipcse kapott ki a top4-bol.Lipcse is egy balek csapat, esélye lenne zárkózni a Bayernre erre betliznek nehogy izgalmas legyen legalább pár hétre a Bundesligasok lúzer csapat még így is 1 pont hátrányt szed össze.. 😀
ozibozi
remontada
„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
Lipcse is egy balek csapat, esélye lenne zárkózni a Bayernre erre betliznek nehogy izgalmas legyen legalább pár hétre a Bundesligasok lúzer csapat még így is 1 pont hátrányt szed össze.. 😀
ozibozi
3 hónapja
Lipcse is egy balek csapat, esélye lenne zárkózni a Bayernre erre betliznek nehogy izgalmas legyen legalább pár hétre a Bundesliga
3 hónapja
Doekhi mekkora meccset játszik. 😀 na meg az Union is.
„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
Diaz mit vert be
3 hónapja
Harry Maguire szerepében de Ligt
Poloska vagyok.
3 hónapja
Tudtam hogy korai (s)öröm 😄
3 hónapja
Amíg nyaraltam csodás formában volt az MU, leültem megnézni a meccsüket és ez van 😀
3 hónapja
😀 micsoda csoda
3 hónapja
Ezzel a Spurs - Utd meccsel vallatni lehet.De nem a united miatt szerencsére
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Ezzel a Spurs - Utd meccsel vallatni lehet.
3 hónapja
A MOL sikersztori folytatódik 😀Kérjük vissza a belgát 🙂
Bálesz
Borzasztó..
3 hónapja
A MOL sikersztori folytatódik 😀Szegények, a belga alatt legalább mondhatták, hogy "ha egyszer nekünk is lenne nerszponzorunk" 😊
Bálesz
3 hónapja
Hogy ez a Fiola mekkora egy patkány geci!🤮Mindig is az volt
nagir
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018