Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
DALLINGA!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
Dominik posztolt ma?kizárt, hogy egy noname csapat ellen kezdjen 😊
csebi
3 hónapja
Az a baj, hogy az MTK-nak nem volt egy tiszta meccse a Kisvárda meccstől fogva idáig. Nem tudom pontosan hány meccs telt el azóta, mert a Barcika elleni botrány óta nem vagyok hajlandó MTK meccset nézni, de full bunda az összes. Lehet rakosgatni az oda-vissza hendiket, az egyik szinte tuti jön.Aki latta TVben, kez volt az MTK 3. golja?Hozzáért a kezéhez az biztos. Mondjuk természetes testhelyzetben volt, lökték is hátulról. A mai világban az ember pont annyira nem csodálkozik azon, ha az ilyet megadják, mintha nem…
beltazor
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Dominik posztolt ma?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Skorupski sokáig bírta, ki más ellen jöjjön a 17 éves Pessina ha nem a bajnok ellen?!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
Aki latta TVben, kez volt az MTK 3. golja?Hozzáért a kezéhez az biztos. Mondjuk természetes testhelyzetben volt, lökték is hátulról. A mai világban az ember pont annyira nem csodálkozik azon, ha az ilyet megadják, mintha nem…
beltazor
3 hónapja
Ezzel az Átrok gyerekkel is jól jártunk úgy tűnik. Köszönjük a Honvédnak.
3 hónapja
Csak nálam pocsék a stream? A játékosok időnként csíkot húznak (nem úgy), katasztrófa.Anyámnak is kiemeltem hogy nem a legjobb a budafoki internet.
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
3 hónapja
Nem, tegnap programom volt vidéken, a meccs után megyek haza anyámtól.Ez eddig remek teljesítmény, amit Budafokon tudnak hozni.A kettő is simán nyert a Martfű ellen.
zacknorb
Kint vagy?
warr_b
Poloska vagyok.
3 hónapja
Sztojka lőtt egy hatalmas kapufát, Tóth Milán kihagyott két ordítóan nagy gólhelyzetet, és így is 3-0 ide. Nem rossz.
3 hónapja
Csak nálam pocsék a stream? A játékosok időnként csíkot húznak (nem úgy), katasztrófa.
3 hónapja
Ez eddig remek teljesítmény, amit Budafokon tudnak hozni.A kettő is simán nyert a Martfű ellen.
zacknorb
Kint vagy?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Ez eddig remek teljesítmény, amit Budafokon tudnak hozni.
Poloska vagyok.
3 hónapja
3 hónapja
Őszintén szólva Lothar többet árt szakkomentarkent mint amennyit edzőként artana …Lipcse is egy balek csapat, esélye lenne zárkózni a Bayernre erre betliznek nehogy izgalmas legyen legalább pár hétre a BundesligaAkkora rivális a RBL a bőrnacisoknak, h hattal küldték haza őket.
ozibozi
Szerintem Lothar Matthaus-szal is bajnok lenne a München.
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Kis gol is gol…🚨🇨🇴 WHAT A GOAL FROM LUIS DIAZ WITH BAYERN MUNICH! 🤯pic.twitter.com/juyxiKScJs
— Tekkers Foot (@tekkersfoot) November 8, 2025
Sixo
3 hónapja
This happened in the 96th minute of the biggest women's football game of the year in the Netherlands, with the scores tied.pic.twitter.com/maK5T0BqFf
— Troll Football Media (@Troll__Footbal) November 8, 2025
3 hónapja
felnőttcsapatuk is 10. már a világranglistánalig várom, hogy felnőjön ez a generáció és ledominálja a női focit 😀3-0, ez eléggé eldőlőben vanEz lett a vége
Kampman
Kampman
Löfli
3 hónapja
alig várom, hogy felnőjön ez a generáció és ledominálja a női focit 😀3-0, ez eléggé eldőlőben vanEz lett a vége
Kampman
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
valaki dob nekem egy chelsea streamet pls, amiket találtam, mindegyik laggol mint állatplayer.telekomtvgo.hu/player/live?channelNumber=51
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
valaki dob nekem egy chelsea streamet pls, amiket találtam, mindegyik laggol mint állat

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!