NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Toto21
5 966
Zirkzee penzen, ha Oliset hozzuk el mennyivel jobb lett volna. 😕
3 hónapja
Toto21
5 966
De boldog Lennek, ha o lenne elol.Durván 110 milla ment 2 centerre, az kb Osimhen ára....Én nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb.Amikor Casemiro lo legtobbet kapura a csapatodbol, akkor tudod nagy a gaz! Fernandes-nek osztogatni kene a labdat. Ha hoznank akar cserebe is csak egy igazi centert azt nem bannam.
Ez a Mount meg mekkora egy fos.
Duff
Toto21
Tony Adams
Maguire es Antony aran mennyi ertelmes jatekos johetett volna.... meh
3 hónapja
Nem tudom mi a bajotok, nagyon jó kis Champó meccs ez.
3 hónapja
Eddig azért nem látszik a hű de nagy fejlődés a MU-n, sőt, ETH taktikailag ugyanazt rakja le amivel tavaly nagyon sok baj volt.sztem egy fokkal nézhetőbb a játék
Heisman nádor
de az hogy nincs fent rendes center idiótaság
sajnos a kerettel még azon kívül is vannak gondok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Eddig azért nem látszik a hű de nagy fejlődés a MU-n, sőt, ETH taktikailag ugyanazt rakja le amivel tavaly nagyon sok baj volt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Durván 110 milla ment 2 centerre, az kb Osimhen ára....Én nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb.Amikor Casemiro lo legtobbet kapura a csapatodbol, akkor tudod nagy a gaz! Fernandes-nek osztogatni kene a labdat. Ha hoznank akar cserebe is csak egy igazi centert azt nem bannam.
Duff
Toto21
3 hónapja
166nem jó az a cool hdNálam 45 😊az hanyas csatorna?Melyiken megy a Mu meccs?Match4
Sixo
Tony Adams
Sixo
dande2
Sixo
3 hónapja
Anthony 2008 prime 😁EB alatt reddit elkezdte feldobni a soccercirclejerk-t és hát azóta megvilágosodtam hogy egy igazi GOAT van csakMelyik a sok kozul? 😂nem értem hogy miért ül a GOATÉn nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb.Amikor Casemiro lo legtobbet kapura a csapatodbol, akkor tudod nagy a gaz! Fernandes-nek osztogatni kene a labdat. Ha hoznank akar cserebe is csak egy igazi centert azt nem bannam.
Duff
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
Anthony 😀
Negritis, a vajda
3 hónapja
EB alatt reddit elkezdte feldobni a soccercirclejerk-t és hát azóta megvilágosodtam hogy egy igazi GOAT van csakMelyik a sok kozul? 😂nem értem hogy miért ül a GOATÉn nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb.Amikor Casemiro lo legtobbet kapura a csapatodbol, akkor tudod nagy a gaz! Fernandes-nek osztogatni kene a labdat. Ha hoznank akar cserebe is csak egy igazi centert azt nem bannam.
Duff
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
Anthony 😀
www.reddit.com/r/soccercirclejerk/comments/1et0snv/90_minute_in_1_match_real_goat/
www.reddit.com/r/soccercirclejerk/comments/1etrh2w/why_was_the_getting_compared_to_random_players/
Szerkesztette: Negritis, a vajda
3 hónapja
Toto21
5 966
Melyik a sok kozul? 😂nem értem hogy miért ül a GOATÉn nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb.Amikor Casemiro lo legtobbet kapura a csapatodbol, akkor tudod nagy a gaz! Fernandes-nek osztogatni kene a labdat. Ha hoznank akar cserebe is csak egy igazi centert azt nem bannam.
Duff
Toto21
Negritis, a vajda
3 hónapja
nem értem hogy miért ül a GOATÉn nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb.Amikor Casemiro lo legtobbet kapura a csapatodbol, akkor tudod nagy a gaz! Fernandes-nek osztogatni kene a labdat. Ha hoznank akar cserebe is csak egy igazi centert azt nem bannam.
Duff
Toto21
3 hónapja
Toto21
5 966
Én nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb.Amikor Casemiro lo legtobbet kapura a csapatodbol, akkor tudod nagy a gaz! Fernandes-nek osztogatni kene a labdat. Ha hoznank akar cserebe is csak egy igazi centert azt nem bannam.
Duff
Szerkesztette: Toto21
3 hónapja
Duff
3 133
Én nem is értem, miért azt a játékost kell elpazarolni centerben, aki amúgy tök jól tudja felhozni, kihozni a labdát, jól szervez, passzol stb. Ez a Mount meg mekkora egy fos.
3 hónapja
Toto21
5 966
Fernandes mint Center nagyon gyenge.
3 hónapja
Szá-na-lomwww.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/08/nb-i-halasztanak-a-kupacsapatok-csak-harom-merkozest-rendeznek-jovo-hetenindex.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/És aki a helyszínen néz mennyeit az smafu?
Mindenki megnyugodhat. Egyébként csak annak engednék ilyeneket nézni, akinek van valamilyen készülékében mondjuk 150 perc mennyei bajnokság 10 napra visszamenőleg 😊
csipkelli
zacknorb
És mi van akkor, ha a fél nb1 playoffot játszik, és nincs mit nézni?
csipkelli
3 hónapja
Van Nistelrooy nem akar beállni?😁Instant legjobb csatár lenne szerintem a Unitedben ennyi idősen is
3 hónapja
nem jó az a cool hdNálam 45 😊az hanyas csatorna?Melyiken megy a Mu meccs?Match4
Sixo
Tony Adams
Sixo
dande2
3 hónapja
Odaküldték azért Anthony Taylor-t az MU meccsre, biztos ami biztos. 🤐
3 hónapja
Küld el a címed, megkeresem neked!az hanyas csatorna?Melyiken megy a Mu meccs?Match4
Sixo
Tony Adams
Sixo
3 hónapja
Nálam 45 😊az hanyas csatorna?Melyiken megy a Mu meccs?Match4
Sixo
Tony Adams
Sixo
3 hónapja
az hanyas csatorna?Melyiken megy a Mu meccs?Match4
Sixo
Tony Adams
3 hónapja
calciopoli, scommessopoli, committee-poliA Seria A ezer okból szidható, de nincs selection committee 😊index.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/Ettől tartottam... És még innen is hányan fogják nézni ezt az ncaa helyett, borzalmas belegondolni is
Mindenki megnyugodhat. Egyébként csak annak engednék ilyeneket nézni, akinek van valamilyen készülékében mondjuk 150 perc mennyei bajnokság 10 napra visszamenőleg 😊
csipkelli
r.baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Kampman
28 366
A Seria A ezer okból szidható, de nincs selection committee 😊index.hu/sport/futball/2024/08/16/labdarugas-olasz-bajnoksag-kozvetites-network4-arena4-match4/Ettől tartottam... És még innen is hányan fogják nézni ezt az ncaa helyett, borzalmas belegondolni is
csipkelli
r.baggio