Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....igy legalabb az orszag legjobb kapusa allhat a kapuban.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....Pár fagyista most pezsgőt bont
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Őszintén szólva én nem értettem a Kovac kinevezést de ez a bvb projekt igeretesnek tűnik mind látva a tavaszt és az őszt. Lehet nem idén érnek oda de ha így folytatja jók lehetnek jövőre akar a Bayernnel szemben is főleg ha tényleg le rabolnak minket (Kane, Olise out).1-2 éve lehet az lett volna, de most azért mindkét csapat jelentősen gyengült, főleg a bvb. De igen talán ez az egyetlen értelmes a mai felhozatalból függetlenkéntDe gyenge lesz ez a mai Bl felhozatal, eddig legalább sikerült minden napra valami komolyabb párharcot összehozni, de a mai elég langyosvízSztem lesz érdekes meccs:
kapitnono
City Dortmund
csebi
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Castle - AtleticoDe gyenge lesz ez a mai Bl felhozatal, eddig legalább sikerült minden napra valami komolyabb párharcot összehozni, de a mai elég langyosvízSztem lesz érdekes meccs:
kapitnono
City Dortmund
csebi
Benfics - Bayer
Marseille - Atalanta
Se hangzik szarul
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
1-2 éve lehet az lett volna, de most azért mindkét csapat jelentősen gyengült, főleg a bvb. De igen talán ez az egyetlen értelmes a mai felhozatalból függetlenkéntDe gyenge lesz ez a mai Bl felhozatal, eddig legalább sikerült minden napra valami komolyabb párharcot összehozni, de a mai elég langyosvízSztem lesz érdekes meccs:
kapitnono
City Dortmund
csebi

3 hónapja
De gyenge lesz ez a mai Bl felhozatal, eddig legalább sikerült minden napra valami komolyabb párharcot összehozni, de a mai elég langyosvíz9re erek haza, valamit majd bugazok 😊
kapitnono
3 hónapja
De gyenge lesz ez a mai Bl felhozatal, eddig legalább sikerült minden napra valami komolyabb párharcot összehozni, de a mai elég langyosvízSztem lesz érdekes meccs:
kapitnono
City Dortmund
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
De gyenge lesz ez a mai Bl felhozatal, eddig legalább sikerült minden napra valami komolyabb párharcot összehozni, de a mai elég langyosvízezért kell a Portsmouth - Wrexham meccset nézni.
kapitnono
chemicals keep me under control
3 hónapja
De gyenge lesz ez a mai Bl felhozatal, eddig legalább sikerült minden napra valami komolyabb párharcot összehozni, de a mai elég langyosvíz

3 hónapja
Jaja. 😀 pedig csak egy hajszálon múlt. Mondjuk ahogy kinéz a dolog szerintem pár évig nem is kell majd ezen stresszeljek. 😀Annyira jó ezeket a kevésbé divat csapatokat követni, nem kell minden meccs közben és után azt olvasni, h éppen kinek/ki ellen és hogyan csaltak a birok az éppen aktualis meccsen. 😀Most azzal vagsz fel h az union idén nem jutott ki Európába? 😊
Elképesztő felüdülés.
rob3r7o
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
Annyira jó ezeket a kevésbé divat csapatokat követni, nem kell minden meccs közben és után azt olvasni, h éppen kinek/ki ellen és hogyan csaltak a birok az éppen aktualis meccsen. 😀Most azzal vagsz fel h az union idén nem jutott ki Európába? 😊
Elképesztő felüdülés.
rob3r7o
3 hónapja
Elég elképzelni ha fordított esetben történik az hogy lefújják kezezés miatt, majd szólnak a sporinak figyi ez belül volt akkor tizi, megnézi és ja bocs nem büntető akkor milyen lázadás lett volna megint.Aham. Mikor Upanal vagy Musialanal volt ugyanilyen akkor egyértelmű volt h tizi. Asszem előbbi BL volt utóbbi bundásMost látom a real kezezest. Itt mit találtak ki h miért is nem tizenegyes?Mer természetes test helyzet
csebi
Mondjuk az vicces ha a szabálytalan kezezés ténye nem lett volna vitatható csak hogy bent vagy kint
És egyben hülyeség is, asszem Lakers PO meccs volt jópár éve ahol a végén vissza kellett nézni kiről megy ki
És látszott az ordas nagy falt, de az nem nézhető így fixen maradt nálunk a labda
Mondjuk gyorsba visszaadták vmi kamu fujassal
Negritis, a vajda
csebi
3 hónapja
Annyira jó ezeket a kevésbé divat csapatokat követni, nem kell minden meccs közben és után azt olvasni, h éppen kinek/ki ellen és hogyan csaltak a birok az éppen aktualis meccsen. 😀97ben nem volt divat a Pool 😊
Elképesztő felüdülés.
rob3r7o
Divatból Deportivo, Dortmund fán voltam egy ideig de elmult😊
3 hónapja
Aham. Mikor Upanal vagy Musialanal volt ugyanilyen akkor egyértelmű volt h tizi. Asszem előbbi BL volt utóbbi bundásMost látom a real kezezest. Itt mit találtak ki h miért is nem tizenegyes?Mer természetes test helyzet
csebi
Mondjuk az vicces ha a szabálytalan kezezés ténye nem lett volna vitatható csak hogy bent vagy kint
És egyben hülyeség is, asszem Lakers PO meccs volt jópár éve ahol a végén vissza kellett nézni kiről megy ki
És látszott az ordas nagy falt, de az nem nézhető így fixen maradt nálunk a labda
Negritis, a vajda
3 hónapja
Most látom a real kezezest. Itt mit találtak ki h miért is nem tizenegyes?Mer természetes test helyzet
csebi
3 hónapja
Most látom a real kezezest. Itt mit találtak ki h miért is nem tizenegyes?
3 hónapja
Jude Bellingham on the Anfield atmosphere:“It’s a bit hyped up in my opinion, I’ve played at a lot of stadiums in my career that have had better atmospheres, The Allianz, The Emirates, just to name a few.”
3 hónapja
Tóth Balázst tegnap le kellett cserélni és csak sántítani tudott☹️
Poloska vagyok.
3 hónapja
Kivancsi leszek hany meccset kap Diaz. Abbol kiderul hogy az illetekesek mennyire lattak brutalisnak.Sztem 3 lesz amúgy. Ha rosszmájú lennék akkor azt mondanám h Hakimi kisirta ezt.
beltazor
3 hónapja
Kivancsi leszek hany meccset kap Diaz. Abbol kiderul hogy az illetekesek mennyire lattak brutalisnak.