NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
23
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Szobo és az eltűnős meccs:Dominik Szoboszlai's first half by numbers
33/37 passes completed
6x possession won
3/5 duels won
3 tackles
3 final third entries
1 clearance
Dominik Szoboszlai won possession (6) more times and made more tackles (3) than any other Liverpool player in the first half vs. Atletico.
Poloska vagyok.
3 hónapja
nah végre hazaértemamúgy az rtl+ is lecidázhat, a rüthedék appjukat nem akarja telepíteni a tv
mondjuk a samu is kapja be 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Olasz bíró, na. Ott se szokták tudni eldönteni.Mert nem egyértelmű.Akkor vajon miért nem látják a nyilvánvalót?ez miért nem volt les? 😀 ....de még meg se nézik.. (Lpool-Atma)De megnézték, még mindig megnéznek mindent.
bogjosi
zacknorb
slowmotion
Láttam ilyen szitukban már mindkét ítéletet.
Még mindig geci szubjektív a szabály.
zacknorb
3 hónapja
Mert nem egyértelmű.Akkor vajon miért nem látják a nyilvánvalót?ez miért nem volt les? 😀 ....de még meg se nézik.. (Lpool-Atma)De megnézték, még mindig megnéznek mindent.
bogjosi
zacknorb
slowmotion
Láttam ilyen szitukban már mindkét ítéletet.
Még mindig geci szubjektív a szabály.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Griezman meterekre volt mindentol, Allisontol is. Sztem jo dontes nem zavart semmit.Akkor vajon miért nem látják a nyilvánvalót?ez miért nem volt les? 😀 ....de még meg se nézik.. (Lpool-Atma)De megnézték, még mindig megnéznek mindent.
bogjosi
zacknorb
slowmotion
3 hónapja
Akkor vajon miért nem látják a nyilvánvalót?ez miért nem volt les? 😀 ....de még meg se nézik.. (Lpool-Atma)De megnézték, még mindig megnéznek mindent.
bogjosi
zacknorb
3 hónapja
YoungZeeZee
9 410
most jennek vissza a 20evvel ezelotti ruhak stb..Nem tudom, nekem ez ikonikus inkább és tök jó, hogy ilyen retro irányzat van most.Ez az Atletico mez pedig valami iszonyat, ilyen 90-es évekbeli középszerű és rossz ízlésű Bundesliga csapatok harmadik számú mezeit idéziIszonyat jó 2000es évek közepi vibe.
Kampman
zacknorb
shawnka
anno vert kellett izzadni egy fasza bogatyaert,ami egyeniseget is mutatott,most meg a sarki fuszeresnel is van minden.
3 hónapja
ez miért nem volt les? 😀 ....de még meg se nézik.. (Lpool-Atma)Az volt, de majd elmondják, hogy a fény megkerülte
bogjosi
3 hónapja
ez miért nem volt les? 😀 ....de még meg se nézik.. (Lpool-Atma)De megnézték, még mindig megnéznek mindent.
bogjosi
Poloska vagyok.
3 hónapja
ez miért nem volt les? 😀 ....de még meg se nézik..Ez ne legyen mar les.
bogjosi
3 hónapja
Szoboszlai nem élete formájában játszik.Hat nyilvan, ha egy vedot beraknak mas posztra, ami szamara idegen, ugy nehez. XD
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Szoboszlai nem élete formájában játszik.
3 hónapja
Nem tudom, nekem ez ikonikus inkább és tök jó, hogy ilyen retro irányzat van most.Ez az Atletico mez pedig valami iszonyat, ilyen 90-es évekbeli középszerű és rossz ízlésű Bundesliga csapatok harmadik számú mezeit idéziIszonyat jó 2000es évek közepi vibe.
Kampman
zacknorb
3 hónapja
róla mindig az fog eszembe jutni, hogy élőben láttam karrierje utolsó snapjeit 😕Carson Palmerre gondoltő nagyon, de ezt már te is megírtad 20 perceCaicedo sem ügyesÉs Palmer?
Löfli
Sixo
Löfli
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Carson Palmerre gondoltő nagyon, de ezt már te is megírtad 20 perceCaicedo sem ügyesÉs Palmer?
Löfli
Sixo
Löfli
3 hónapja
ő nagyon, de ezt már te is megírtad 20 perceCaicedo sem ügyesÉs Palmer?
Löfli
Sixo

Don't blink!
3 hónapja
Ez az Atletico mez pedig valami iszonyat, ilyen 90-es évekbeli középszerű és rossz ízlésű Bundesliga csapatok harmadik számú mezeit idéziEzek a vintage mezek tudod mekkorat mennek most?😀
Kampman
3 hónapja
Caicedo sem ügyes

Don't blink!
3 hónapja
Mondjuk azt ő seNe keverj össze MC IstivelFülembe forró ólmot öntsetek.Nincs is füled.
zacknorb
Sixo
Én szép vagyok de nem tudok rappelni😅
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Ez az Atletico mez pedig valami iszonyat, ilyen 90-es évekbeli középszerű és rossz ízlésű Bundesliga csapatok harmadik számú mezeit idéziIszonyat jó 2000es évek közepi vibe.
Kampman
Poloska vagyok.
3 hónapja
még élek, de ez a gól elvette minden életkedvemet 😀RIP LöfliElhunyt?
Sixo
A jók korán mennek.
Azért remélem, hogy hétvégén lesz aki kinyitja az eredménykövetős topikokat.
Kampman

Don't blink!
3 hónapja
RIP LöfliElhunyt?
Sixo
A jók korán mennek.
Azért remélem, hogy hétvégén lesz aki kinyitja az eredménykövetős topikokat.
3 hónapja
Ez az Atletico mez pedig valami iszonyat, ilyen 90-es évekbeli középszerű és rossz ízlésű Bundesliga csapatok harmadik számú mezeit idézi