NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
9
7
Soccer
Mondjuk ha helyezte volna…ehA mán gólOkosan begurította a felsőbe 😮
Bobby Reid - stop that 😮💨😮💨🇯🇲 pic.twitter.com/GEbAEKNdQa
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) March 27, 2023
Sixo
slowmotion
Hmm, Kamerun ki bírt kapni Namíbiában.Zöld Foki Szigetek meg legyőzte Eswatinit, pedig ott volt a pályán Lindo Thembinkosi Mkhonta és Sihlangu Bonginkosi Mkhwanazi is. Carlos Miguel Pereira Fernandes hatalmasat tolt a 2. félidőben.
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2-2 a meccs állás, 93. percben járunk, annak ellenére, hogy barátságos meccs , 3 pirosat már kiosztottak.Hagyjál már, milyen mixet rakhatott a kapus?
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) March 28, 2023
Sixo
😄
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) March 28, 2023

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
www.youtube.com/watch?v=aNWnBOtVTT4
It's a girl!
— B/R Football (@brfootball) March 28, 2023
Matt Turner reveals the latest addition to his family 👨👩👧👦 pic.twitter.com/Epq531qj7r
A TheAthelic podcastjében a Nagelsmann kirúgás volt a téma. Nekem ezek a megfoghatatlan indokok furák, hogy mert ők a Bayern.sztem pedig jol osszefoglaltak, es ugyanez volt anno Ancelotti meg Kovac kirugasa, csak az latvanyosabb volt, meg ott egyertelmuen elvesztette mindket szereplo az oltozot, es varhato volt, hogy mondjuk emiatt a szezon bukas lesz, nincs bundas gyozelem. Nagelsmann nem feltetlenul vesztette el az oltozot, de azert ha az eredeti csk nincs melletted akkor eleg nehez ervenyesulnod. ami sztem a kulcs, es ezert nem fogjuk sosem hivatalosan megtudni az okot, hogy joban valjanak el Nagelsmanntol. mert a kulcs sztem vegso soron az volt, hogy fiatalokkal nem foglalkozott, nem epitette be oket, ezt meg el tudtak volna fogadni, de a teli szunet utan nem jottek az eredmenyek (kiveve BL), ugye a teli szunet elott asszem 10 meccses gyozelmi sorozat volt, es azt szakitotta meg ez a telibekurt teli VB. lenyeg az, hogy a vezetoseg proaktiv, nem reaktiv ebben, nem varjak meg, hogy baj legyen, elbukjuk a bajnoki cimet hanem amikor azt latjak, hogy erre nagy az esely akkor lepnek. ezt amugy Honigstein nagyon jol osszefoglalta, akit erdemes olvasni, nagyon jo anyagokat ad le a nemet focirol sztem.
Sixo
kommunikacio meg sztem azert volt ilyen, mert nem akartak Nagelsmannt a busz ele dobni. mert ha kiteregetnek mindent, hogy mi minden szakmai gondjuk volt vele akkor azzal nagyon komolyan artanak neki. igy meg lehet ez egy viszonylag normalisabb elvalas - a korulmenyek ellenere - es akkor visszaterhet edzeni, mint anno Heynckes is tette. ugye az vicces, hogy Nagelsmannak hosszabb ideig van szerzodese mint Tuchelnek, szoval elvileg utana meg visszajohetne edzonek 😊
harmadik kulcs a hirtelen lepeshez meg Conte-Spurs szitu volt, ez egyertelmu. ugye Contet ki akartak rugni, hogy johessen Tuchel, de a Bayern gyorsabban lepett. Kahn meg Sali szemszogebol meg tudom erteni, hogy tartottak attol, hogy ha tenyleg jonnek a kudarcok iden akkor nyaron ott alltak volna ures kezzel, es maximum egy Jesse Marsch allt volna rendelkezesre vagy Dardai Pali 😀
az, hogy a luxusauto zavaro volt, hat istenem. emlekszem, hogy anno rohadt nagy problema volt az Audinak az, hogy Klose volt a csapat arca, de o meg nem volt hajlando vezetni az audi altal adott luxusautot hanem csak vmi alap volkswagent talan, es ezert is orultek Podolski erkezesenek, aki meg szivesen vezette. szoval ez ilyen ketelu dolog.
amugy Chapmannek abban nincs igaza, hogy a Dortmund jobb lett. epp lattam tegnap egy grafikont az utobbi 10-15 evbol, hogy 25 fordulo utan hol allt az elso helyezett es a masodik. nagyreszt ugye Bayern volt elso, de 1-2 evben talan nem. na most, leszamtiva egy evet mikor a masodik helyezett 57 ponttal allt akkor mindig ilyen 50-53 korul volt a nem bayernes resztvevo, egy-ket gyengebb ev volt amikor ez alatt. szoval a Dortmund semmivel sem lett jobb, mint eddig korabban hanem egyertelmuen erezheto egy kis visszaeses a reszunkrol (ugye ha csak 3 dontetlenbol kettot hozunk meg a gladbach meccs iksz az mar 5 plusz pont, es hozza az utobbi 10 ev atlag pontjat).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Az fasza. Akkor maradt egy jobb hátvéd a keretben.Liverpoolnál meg Tsimikas sérült meg, úgyhogy Robbo maradt az unikornis, meg Milner papa a vésztartalék (balhátvédben IS)
Emerson Royal, set to miss next 6 weeks with a knee injury — and it also requires surgery as per @TomBarclay_ 🚨⚪️🇧🇷 #THFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 27, 2023
Operation will take place in the next days — one more blow for Spurs and Stellini. pic.twitter.com/DPlogZFmrj
Sixo
Emerson Royal, set to miss next 6 weeks with a knee injury — and it also requires surgery as per @TomBarclay_ 🚨⚪️🇧🇷 #THFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 27, 2023
Operation will take place in the next days — one more blow for Spurs and Stellini. pic.twitter.com/DPlogZFmrj
50% Dragon. 50% Devil. 100% Red. Wrexham play @ManUtd in San Diego, July 25th!
— Wrexham AFC (@Wrexham_AFC) March 27, 2023
🔴⚪️ #WxmAFC pic.twitter.com/w7zUjB3d3K
A mán gólOkosan begurította a felsőbe 😮
Sixo
Saint Lucia és Puerto Rico meg tükörsimán a B-be.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
www.youtube.com/watch?v=2FJZHeAZDto
RIP Madagaszkár. RIP Dél Szudán.
Kozben nyert a malaga.szinte tele a stadion de meg boven kiesokNice, azért itt még lehet a végén javítani hátha bentmarad a csapat. Tavaly volt szerencsém ezt a párharcot előbe megnézni, nos … sok futball nem volt 😀
— Rio (@RioNFFC) March 27, 2023
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
— Rio (@RioNFFC) March 27, 2023
Szóval ha kimegyek írok, és ha felénk támadnak, lehet tenni a félidő 0 magyar gólt
Poloska vagyok.
Merei mai nem feketeben volt.sztem emiatt lett konnyu a meccsÖsszekeverték vlm jó nővel, mert a csülkeit mutogatták folyamatosan a Bozsikék helyett is.🫣
YoungZeeZee