NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 500 — Csodabogár
A mán gól

Sixo
Okosan begurította a felsőbe 😮
slowmotion
Mondjuk ha helyezte volna…eh

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 380 — LIGHTS OUT!
Botswanaban tudott nyerni Egyenlítői Guinea és ezzel átvette a vezetést a csoportban megelőzve Tunéziát. Mondjuk nem meglepő, több ex-barca játékosuk is van, Coco vagy Luis Enrique és egy híres boxoló is Balboa személyében.

több mint 3 éve
Hmm, Kamerun ki bírt kapni Namíbiában.
warr_b
Zöld Foki Szigetek meg legyőzte Eswatinit, pedig ott volt a pályán Lindo Thembinkosi Mkhonta és Sihlangu Bonginkosi Mkhwanazi is. Carlos Miguel Pereira Fernandes hatalmasat tolt a 2. félidőben.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 721 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hmm, Kamerun ki bírt kapni Namíbiában.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 812 — "Montoya por favor!"
Nem tudom miért várom ennyire, de nekem az A csoport a kedvencem. Ma Georgia-Norvégia, aztán Skócia-Spanyolország mérkőzések lesznek.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
2-2 a meccs állás, 93. percben járunk, annak ellenére, hogy barátságos meccs , 3 pirosat már kiosztottak.

Sixo
Hagyjál már, milyen mixet rakhatott a kapus?
😄
több mint 3 éve
2-2 a meccs állás, 93. percben járunk, annak ellenére, hogy barátságos meccs , 3 pirosat már kiosztottak.

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 587 — Bla, bla, bla
 telex.hu/sport/2023/03/28/1-5-milliard-forint-veszteseggel-zarta-az-elozo-evet-a-felcsuti-focicsapat

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
A Teljes Terjedelemben is szóba került a Nagelsmann kirúgás.
 www.youtube.com/watch?v=aNWnBOtVTT4

több mint 3 éve
Már alapból ezeket a gender revealeket nem tudom értelmezni. Egy válogatott meccs után a pályán még cringebb az egész.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 344 — Lucas Scott
A TheAthelic podcastjében a Nagelsmann kirúgás volt a téma. Nekem ezek a megfoghatatlan indokok furák, hogy mert ők a Bayern.
Sixo
sztem pedig jol osszefoglaltak, es ugyanez volt anno Ancelotti meg Kovac kirugasa, csak az latvanyosabb volt, meg ott egyertelmuen elvesztette mindket szereplo az oltozot, es varhato volt, hogy mondjuk emiatt a szezon bukas lesz, nincs bundas gyozelem. Nagelsmann nem feltetlenul vesztette el az oltozot, de azert ha az eredeti csk nincs melletted akkor eleg nehez ervenyesulnod. ami sztem a kulcs, es ezert nem fogjuk sosem hivatalosan megtudni az okot, hogy joban valjanak el Nagelsmanntol. mert a kulcs sztem vegso soron az volt, hogy fiatalokkal nem foglalkozott, nem epitette be oket, ezt meg el tudtak volna fogadni, de a teli szunet utan nem jottek az eredmenyek (kiveve BL), ugye a teli szunet elott asszem 10 meccses gyozelmi sorozat volt, es azt szakitotta meg ez a telibekurt teli VB. lenyeg az, hogy a vezetoseg proaktiv, nem reaktiv ebben, nem varjak meg, hogy baj legyen, elbukjuk a bajnoki cimet hanem amikor azt latjak, hogy erre nagy az esely akkor lepnek. ezt amugy Honigstein nagyon jol osszefoglalta, akit erdemes olvasni, nagyon jo anyagokat ad le a nemet focirol sztem.
kommunikacio meg sztem azert volt ilyen, mert nem akartak Nagelsmannt a busz ele dobni. mert ha kiteregetnek mindent, hogy mi minden szakmai gondjuk volt vele akkor azzal nagyon komolyan artanak neki. igy meg lehet ez egy viszonylag normalisabb elvalas - a korulmenyek ellenere - es akkor visszaterhet edzeni, mint anno Heynckes is tette. ugye az vicces, hogy Nagelsmannak hosszabb ideig van szerzodese mint Tuchelnek, szoval elvileg utana meg visszajohetne edzonek 😊
harmadik kulcs a hirtelen lepeshez meg Conte-Spurs szitu volt, ez egyertelmu. ugye Contet ki akartak rugni, hogy johessen Tuchel, de a Bayern gyorsabban lepett. Kahn meg Sali szemszogebol meg tudom erteni, hogy tartottak attol, hogy ha tenyleg jonnek a kudarcok iden akkor nyaron ott alltak volna ures kezzel, es maximum egy Jesse Marsch allt volna rendelkezesre vagy Dardai Pali 😀
az, hogy a luxusauto zavaro volt, hat istenem. emlekszem, hogy anno rohadt nagy problema volt az Audinak az, hogy Klose volt a csapat arca, de o meg nem volt hajlando vezetni az audi altal adott luxusautot hanem csak vmi alap volkswagent talan, es ezert is orultek Podolski erkezesenek, aki meg szivesen vezette. szoval ez ilyen ketelu dolog.

amugy Chapmannek abban nincs igaza, hogy a Dortmund jobb lett. epp lattam tegnap egy grafikont az utobbi 10-15 evbol, hogy 25 fordulo utan hol allt az elso helyezett es a masodik. nagyreszt ugye Bayern volt elso, de 1-2 evben talan nem. na most, leszamtiva egy evet mikor a masodik helyezett 57 ponttal allt akkor mindig ilyen 50-53 korul volt a nem bayernes resztvevo, egy-ket gyengebb ev volt amikor ez alatt. szoval a Dortmund semmivel sem lett jobb, mint eddig korabban hanem egyertelmuen erezheto egy kis visszaeses a reszunkrol (ugye ha csak 3 dontetlenbol kettot hozunk meg a gladbach meccs iksz az mar 5 plusz pont, es hozza az utobbi 10 ev atlag pontjat).

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 583 — Cowboys fan
Az fasza. Akkor maradt egy jobb hátvéd a keretben.

Sixo
Liverpoolnál meg Tsimikas sérült meg, úgyhogy Robbo maradt az unikornis, meg Milner papa a vésztartalék (balhátvédben IS)
több mint 3 éve
Az fasza. Akkor maradt egy jobb hátvéd a keretben.

több mint 3 éve
Nagy meccs lesz, ráadásul San Diegoban.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 583 — Cowboys fan
A mán gól

Sixo
Okosan begurította a felsőbe 😮
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 721 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Trinidad-Nicaragua 1-1, így a közép-amerikaiak jutottak fel az A ligába.

Saint Lucia és Puerto Rico meg tükörsimán a B-be.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
A mán gól

több mint 3 éve
A TheAthelic podcastjében a Nagelsmann kirúgás volt a téma. Nekem ezek a megfoghatatlan indokok furák, hogy mert ők a Bayern.
 www.youtube.com/watch?v=2FJZHeAZDto

több mint 3 éve
Ezek a csehek... 3at vágnak a lengyeleknek, majd nem bírnak Moldovával.
RIP Madagaszkár. RIP Dél Szudán.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 812 — "Montoya por favor!"
Kozben nyert a malaga.szinte tele a stadion de meg boven kiesok

YoungZeeZee
Nice, azért itt még lehet a végén javítani hátha bentmarad a csapat. Tavaly volt szerencsém ezt a párharcot előbe megnézni, nos … sok futball nem volt 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 572
Kozben nyert a malaga.szinte tele a stadion de meg boven kiesok
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 686 — Poloska confirmed
Az, hogy söröket dobálnak az már természetes, de hogy a csávó mellettem az egy harapásos hotdogját baszta előre Szoboszlai góljánál azon azért meglepődtem 😀
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 500 — Csodabogár
Telex meg 444 kommentszekcióban már el is szabadultak a lipsiző kommentek 😀 imádom ha nyerünk akkor beszoptátoklipsykmostkönnyeztekmihahaha vs. ha kikapunk akkor mostörülhetnekahazátlanlipsykfajkasházival

rettenet bazdmeg. kösz orbán.

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 473 — Kinek mit intézett a kormánya
Én mindig a táborral szemben ülök
Szóval ha kimegyek írok, és ha felénk támadnak, lehet tenni a félidő 0 magyar gólt

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 375
Merei mai nem feketeben volt.sztem emiatt lett konnyu a meccs
YoungZeeZee
Összekeverték vlm jó nővel, mert a csülkeit mutogatták folyamatosan a Bozsikék helyett is.🫣