Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Az U20-as ázsiai kontinensviadalon Üzbegisztán-Irak dontő lesz holnap. A csoportkörben már összefutottak, ott az üzbégek 1-0-ra nyertek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
EL:2 leggyengébb pont egymás ellen, remélem a belgák most is bemákolják
ManUnited-Sevilla
Juventus-Sporting
Leverkusen-St. Gillloise
Feyenoord-Roma
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
hot take:azt is adnám
United-Feyenoord döntő lesz
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
hot take:United-Feyenoord döntő lesz
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
EL ágakJuventus/Sporting-ManU/Sevilla
Feyenoord/Roma-Leverkusen/Union
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
United - Roma döntőre lehet kimennék a Puskásba

Don't blink!
több mint 3 éve
EL:ManUnited-Sevilla
Juventus-Sporting
Leverkusen-St. Gillloise
Feyenoord-Roma
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Inter dontozni fog iden.Szerintem az Internek már simán lehet túl nagy falat a Benfica is
csebi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
na az olaszok szépen egy ágra kerültek, jöhet a City - Napoli döntőigy nagyobb esellyel lesz olasz a dontoben.
Löfli
azert ez a city-bayern parositas rohadtul nem tetszik, baszki, hogy minimalis szerencsenk sincs ezzel. nagyon durva az az ag foleg, hogy utana vszeg jon egy Real ...
Inter dontozni fog iden.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
ilyen gyenge top8 szerintem a porto győzelme óta nem volt, felkészül a benfica?Adnék egy benfica chelsea döntőt, ahol enzo faszsága miatt nyerne a benfica, hogy duplán megérje az igazolás.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
az utolsó 10 percet láttam, a Porto olyan bután játszott, hogy ihajjaa 2 milánóit nem tudták, de előrehozott döntőt látunk
legalább volt 5 helyzet, amikor nem az lőtte el, akinek kellett volna, a végén meg a sok hülye fault...
amilyen szerencsénk van, ezt a 2 milánói förmedvényt összesorsolják és valamelyik bemákolja magát a legjobb 4-be és persze tuti BM-MC lesz a 8 között, hogy már előre lássuk az előrehozott döntőt
NB2
több mint 3 éve
az meg, hogy csak kozepszeru legiosok jottek ide ez nem igaz. vannak eleg szep tortenetek mar az utobbi idokbol ld. Laiduni, Zubkov, Uzuni, Kharatin, Frimpong, Gorriaran. mindet tobbert (vkit sokkal tobbert) sikerult ertekesiteni.Kiemeltél pár játékost, de pont azt írtam, hogy ha 20 helyett 30 - középszerű - légiós jön, az csak az eddig sem szép találati arányt rontja, a keret nem lesz ettől sokkal mélyebb. Magasabb polcról nem tudsz hozni, pláne nem kispadra, tehát mindenképp oda lyukadunk ki, hogy érdemi utánpótlás nélkül ebben ennyi lesz mindörökre vagy még kevesebb
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
4 saját nevelésű játékosnak és 8 magyar játékosnak kell a keretben lennie (8 magyarba beletartozik a 4 saját nevelésű is).ezt ki lehet emelni, de asszem ez nem ujdonsag, elofordult mar nagyobb csapattal is, hogy nem tudta feltolteni a 25-os keretet. de amugy epp most telen hoztak olyan magyart, akivel fel lehet tolteni.eleve szukos volt a keret, mert a 25 hely helyett 21 fot tudtak nevezni A keretbe a sajat/magyarhonban nevelkedett jatekosok hianya miattergo az utánpótlás teljes csődje mellett teljesen kár ennél többről álmodozni, a konténernyi légióssal a lehetőségek ki lettek maxolva, mert amúgy az meg már mindegy, hogy 10 helyett 20 vagy 25 középszerű külföldi jön ide
csebi
r.baggio
az meg, hogy csak kozepszeru legiosok jottek ide ez nem igaz. vannak eleg szep tortenetek mar az utobbi idokbol ld. Laiduni, Zubkov, Uzuni, Kharatin, Frimpong, Gorriaran. mindet tobbert (vkit sokkal tobbert) sikerult ertekesiteni.
csebi
Amíg a Fradi nem tud olyan saját nevelésű játékost kinevelni, aki legalább rotációban segítség lehet, addig mindig hátrányban lesz a -4 benevezhető játékos miatt.
Ha jól tudom a saját nevelésűnek is alapfeltétele, hogy legalább 3 szezont eltöltsön a csapatnál 21 éves kora előtt. Akit hoztak télen, az aligha fog annak számítani és a másik 4 magyar megvan jelenleg: Dibusz, Bogdán, Botka, Pászka, Vécsei
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
na az olaszok szépen egy ágra kerültek, jöhet a City - Napoli döntőBayern Napoli egy fokkal jobb lenne 😉
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Már a neten is nagyot megy Semkó sztoriwww.youtube.com/watch?v=uOFQkkwqpEE&ab_channel=LifeAccordingToJimmy
Goalkeeper taught this kid a life lesson 😭
— B/R Football (@brfootball) March 16, 2023
(via @yenisafaksporpic.twitter.com/rXnr3Pr8Yz
Sixo
több mint 3 éve
na az olaszok szépen egy ágra kerültek, jöhet a City - Napoli döntőVégre egy szakértő
Löfli
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
na az olaszok szépen egy ágra kerültek, jöhet a City - Napoli döntőPont ezt akartam írni, hogy olaszok jól egy ágra kerültek.
Löfli
több mint 3 éve
Na, a Real megint beárazhatja a besztlíget...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
na az olaszok szépen egy ágra kerültek, jöhet a City - Napoli döntő

Don't blink!
több mint 3 éve
elődöntő Milan/Napoli-Benfica/InterReal/Chelsea-ManCity/Bayern
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ágrajz:Inter - Benfica/Milan - Napoli
Real Madrid - Chelsea/Man. City- Bayern München
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Real-ChelseaBenfica-Inter
Man City-Bayern
Milan-Napoli
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Real Madrid - ChelseaInter - Benfica
Man. City- Bayern München
Milan - Napoli
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Az ökörje... www.facebook.com/watch/?v=933932274317886Erre tényleg meglelel az aki hülye, haljon meg mondás
Beki
Poloska vagyok.