Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 704 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az U20-as ázsiai kontinensviadalon Üzbegisztán-Irak dontő lesz holnap. A csoportkörben már összefutottak, ott az üzbégek 1-0-ra nyertek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 540 — "Grammar maci"
EL:
ManUnited-Sevilla
Juventus-Sporting
Leverkusen-St. Gillloise
Feyenoord-Roma
zacknorb
2 leggyengébb pont egymás ellen, remélem a belgák most is bemákolják

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 860 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
hot take:
United-Feyenoord döntő lesz
zacknorb
azt is adnám

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 455 — Kinek mit intézett a kormánya
hot take:
United-Feyenoord döntő lesz

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 455 — Kinek mit intézett a kormánya
EL ágak
Juventus/Sporting-ManU/Sevilla
Feyenoord/Roma-Leverkusen/Union

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 860 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
United - Roma döntőre lehet kimennék a Puskásba

Don't blink!
több mint 3 éve
EL:
ManUnited-Sevilla
Juventus-Sporting
Leverkusen-St. Gillloise
Feyenoord-Roma

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Inter dontozni fog iden.
csebi
Szerintem az Internek már simán lehet túl nagy falat a Benfica is

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 332 — Lucas Scott
na az olaszok szépen egy ágra kerültek, jöhet a City - Napoli döntő
Löfli
igy nagyobb esellyel lesz olasz a dontoben.
azert ez a city-bayern parositas rohadtul nem tetszik, baszki, hogy minimalis szerencsenk sincs ezzel. nagyon durva az az ag foleg, hogy utana vszeg jon egy Real ...
Inter dontozni fog iden.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 313 — je suis poloska
ilyen gyenge top8 szerintem a porto győzelme óta nem volt, felkészül a benfica?
Adnék egy benfica chelsea döntőt, ahol enzo faszsága miatt nyerne a benfica, hogy duplán megérje az igazolás.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 453 — nabege2@yahoo.com
az utolsó 10 percet láttam, a Porto olyan bután játszott, hogy ihajja
legalább volt 5 helyzet, amikor nem az lőtte el, akinek kellett volna, a végén meg a sok hülye fault...

amilyen szerencsénk van, ezt a 2 milánói förmedvényt összesorsolják és valamelyik bemákolja magát a legjobb 4-be és persze tuti BM-MC lesz a 8 között, hogy már előre lássuk az előrehozott döntőt
NB2
a 2 milánóit nem tudták, de előrehozott döntőt látunk
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
az meg, hogy csak kozepszeru legiosok jottek ide ez nem igaz. vannak eleg szep tortenetek mar az utobbi idokbol ld. Laiduni, Zubkov, Uzuni, Kharatin, Frimpong, Gorriaran. mindet tobbert (vkit sokkal tobbert) sikerult ertekesiteni.
csebi
Kiemeltél pár játékost, de pont azt írtam, hogy ha 20 helyett 30 - középszerű - légiós jön, az csak az eddig sem szép találati arányt rontja, a keret nem lesz ettől sokkal mélyebb. Magasabb polcról nem tudsz hozni, pláne nem kispadra, tehát mindenképp oda lyukadunk ki, hogy érdemi utánpótlás nélkül ebben ennyi lesz mindörökre vagy még kevesebb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 032
eleve szukos volt a keret, mert a 25 hely helyett 21 fot tudtak nevezni A keretbe a sajat/magyarhonban nevelkedett jatekosok hianya miatt
csebi
ergo az utánpótlás teljes csődje mellett teljesen kár ennél többről álmodozni, a konténernyi légióssal a lehetőségek ki lettek maxolva, mert amúgy az meg már mindegy, hogy 10 helyett 20 vagy 25 középszerű külföldi jön ide
r.baggio
ezt ki lehet emelni, de asszem ez nem ujdonsag, elofordult mar nagyobb csapattal is, hogy nem tudta feltolteni a 25-os keretet. de amugy epp most telen hoztak olyan magyart, akivel fel lehet tolteni.

az meg, hogy csak kozepszeru legiosok jottek ide ez nem igaz. vannak eleg szep tortenetek mar az utobbi idokbol ld. Laiduni, Zubkov, Uzuni, Kharatin, Frimpong, Gorriaran. mindet tobbert (vkit sokkal tobbert) sikerult ertekesiteni.
csebi
4 saját nevelésű játékosnak és 8 magyar játékosnak kell a keretben lennie (8 magyarba beletartozik a 4 saját nevelésű is).

Amíg a Fradi nem tud olyan saját nevelésű játékost kinevelni, aki legalább rotációban segítség lehet, addig mindig hátrányban lesz a -4 benevezhető játékos miatt.

Ha jól tudom a saját nevelésűnek is alapfeltétele, hogy legalább 3 szezont eltöltsön a csapatnál 21 éves kora előtt. Akit hoztak télen, az aligha fog annak számítani és a másik 4 magyar megvan jelenleg: Dibusz, Bogdán, Botka, Pászka, Vécsei

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 812 — "Montoya por favor!"
Löfli
Bayern Napoli egy fokkal jobb lenne 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
Már a neten is nagyot megy Semkó sztori

Sixo
 www.youtube.com/watch?v=uOFQkkwqpEE&ab_channel=LifeAccordingToJimmy
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 379 — LIGHTS OUT!
Löfli
Végre egy szakértő

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Löfli
Pont ezt akartam írni, hogy olaszok jól egy ágra kerültek.
több mint 3 éve
gyurczi New York Giants 2 662 — Giants fan
Na, a Real megint beárazhatja a besztlíget...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve

Don't blink!
több mint 3 éve
elődöntő Milan/Napoli-Benfica/Inter
Real/Chelsea-ManCity/Bayern

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 206 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Ágrajz:

Inter - Benfica/Milan - Napoli

Real Madrid - Chelsea/Man. City- Bayern München

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Real-Chelsea
Benfica-Inter
Man City-Bayern
Milan-Napoli

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 206 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Real Madrid - Chelsea

Inter - Benfica

Man. City- Bayern München

Milan - Napoli

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Az ökörje...  www.facebook.com/watch/?v=933932274317886
Beki
Erre tényleg meglelel az aki hülye, haljon meg mondás

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Az ökörje...  www.facebook.com/watch/?v=933932274317886