Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
most hallom a tegnapi stadionmászó srác nyaktól lefelé megbénult. ilyenkor kurva pipa vagyok, hogy ezt mégis hogy képzelte(oké seggrészeg volt) meg hogy lehetséges?Hogy seggrészeg volt.
petey
Módosult tudatállapot.
Abban meg nem lehet logikát vagy rációt keresni.
több mint 3 éve
most hallom a tegnapi stadionmászó srác nyaktól lefelé megbénult. ilyenkor kurva pipa vagyok, hogy ezt mégis hogy képzelte(oké seggrészeg volt) meg hogy lehetséges?
több mint 3 éve
Káosz professzor dolgozik Udinében.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
És ez nem büntető? Vicc
több mint 3 éve
Pörög a Dyche Ball ezerrel. 🤩🤩hogy baszná meg 😀
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Pörög a Dyche Ball ezerrel. 🤩🤩
több mint 3 éve
Jó, hát az papírforma volt 😁Jó kis Blasz 1, RKSK-Testvériség, simán faszább volt mint a mennyei bohóckodás 😁és még Üzbegisztán is nyert!
warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Kecsó a mai után elhiszi már, hogy a második helyért mennek és ideje agyalni azon, melyik pályát foglalják le nyáron a selejtezőkre? (legyen Szeged pls.)ez alapján tényleg Szeged lesz telex.hu/sport/2023/03/17/kecskemet-kis-koltsegvetes-bajnoksag-masodik-hely
zacknorb

Don't blink!
több mint 3 éve
Kecsó a mai után elhiszi már, hogy a második helyért mennek és ideje agyalni azon, melyik pályát foglalják le nyáron a selejtezőkre? (legyen Szeged pls.)
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Lol Conte. Gondolta betolja a buszt a srac meg 11-st okoz! LOL
több mint 3 éve
Van hát.Jó kis Blasz 1, RKSK-Testvériség, simán faszább volt mint a mennyei bohóckodás 😁Majd akkor szólj, ha az Ikarus BSE Fejlődő Kertváros játszik. (Van még olyan?)
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Csak helyi fiatalokra építenek, 19 év az átlag életkor, nem kapnak fizut csak támogatást (komoly pénzek mozognak BLASZ 1-ben is), így asszem tök utolsók, de nem adják fel. Csapatvezető nem messze lakik tőlünk 😃
több mint 3 éve
Jó kis Blasz 1, RKSK-Testvériség, simán faszább volt mint a mennyei bohóckodás 😁Majd akkor szólj, ha az Ikarus BSE Fejlődő Kertváros játszik. (Van még olyan?)
warr_b
több mint 3 éve
❤️KECSKEMÉT❤️
több mint 3 éve
Jó kis Blasz 1, RKSK-Testvériség, simán faszább volt mint a mennyei bohóckodás 😁és még Üzbegisztán is nyert!
warr_b

Don't blink!
több mint 3 éve
Mekkora makkos a spanyol Burnley (nem az új fancy Burnley ami Kompany vezet), cserekapus akinek ez az 5. LaLiga meccse véd kettő hatalmasat, majd ki más mint Roger Martí estében gólt szerez szöglet után...Aki nem oka a kiesésnek, Melero legalább kiegyenlített
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nem, ő hercze kristófm4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2023/03/17/a-logika-menten-a-real-titok-nyomaban?fbclid=IwAR3Ln0pJStEIdSw14_3rHwuGCEoa3D6b2XlmKERR0-elZ3-wBfjFaGASTzYNem o stez?
Eszméletlenül gyönyörű ez a cikk.
Petykó Adrián az utóbbi időkben már feltűnt, olyan minőséget képvisel az m4-en belül, hogy leírhatatlan.
zacknorb
YoungZeeZee
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Mekkora makkos a spanyol Burnley (nem az új fancy Burnley ami Kompany vezet), cserekapus akinek ez az 5. LaLiga meccse véd kettő hatalmasat, majd ki más mint Roger Martí estében gólt szerez szöglet után...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 571
m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2023/03/17/a-logika-menten-a-real-titok-nyomaban?fbclid=IwAR3Ln0pJStEIdSw14_3rHwuGCEoa3D6b2XlmKERR0-elZ3-wBfjFaGASTzYNem o stez?
Eszméletlenül gyönyörű ez a cikk.
Petykó Adrián az utóbbi időkben már feltűnt, olyan minőséget képvisel az m4-en belül, hogy leírhatatlan.
zacknorb
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 571
Tizi nem tizi?egyszer igy egyszer ugy.ugyanaz a szitu mindketszer a malaga karara szuletik a dontes.es akkor a city lipcsen mi volt?Statement
www.malagacf.com/en/news/malaga-cf-statement-14
MCFNews| 📢 Respect for the fans. Respect for the Club and the shield. Respect for our coaches, players and staff. Respect for the city and the province of Málaga. RESPECT for #MálagaCF.
— Málaga CF English (@MalagaCF_en) March 18, 2023
Statement 🔗 https://t.co/o6r3iLULfu
📷 @pozo_mariano (Málaga CF - Levante UD)#Entity pic.twitter.com/c3l1TfM8wE
több mint 3 éve
m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2023/03/17/a-logika-menten-a-real-titok-nyomaban?fbclid=IwAR3Ln0pJStEIdSw14_3rHwuGCEoa3D6b2XlmKERR0-elZ3-wBfjFaGASTzYEszméletlenül gyönyörű ez a cikk.
Poloska vagyok.