Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Nagy kar. Akkor mostantol hajra Kecskemet!Ha ma nem nyer a Fradi akkor vajon kibasszak Csercse-t? Kezd lassan elegem lenni ebbol az egesz lagymatag semmibol!kizárt, ha nem lesz bajnoki cím max akkor. vagy ha nyáron blama lesz a selejtezőkben
Toto21
zacknorb
Egyebkent meg Rebrov alatt is szenvedett a ladba, de vele legalabb nyerni tudott a csapat!
Rebrov>Csercse
Szerkesztette: Toto21
több mint 3 éve
Ha ma nem nyer a Fradi akkor vajon kibasszak Csercse-t? Kezd lassan elegem lenni ebbol az egesz lagymatag semmibol!kizárt, ha nem lesz bajnoki cím max akkor. vagy ha nyáron blama lesz a selejtezőkben
Toto21
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ha ma nem nyer a Fradi akkor vajon kibasszak Csercse-t? Kezd lassan elegem lenni ebbol az egesz lagymatag semmibol!
több mint 3 éve
En azt nem tudtam eldonteni tobbedig nezesre sem hogy terdel is beleert-e vagy full kez volt.Fulham vezet a United ellen. Egyenes az út a Brighton-City kupadöntő felé?hát...okos Mitrovic..., nem is értem ezen mit reklamálnak a fulhamesek..kiüti kézzel Willian..
zacknorb
bogec7

több mint 3 éve
Evek ota azon torom a fejem h miert nincsenrk ranyitott sorsolasok a bajniksagokban.A PL-el nem értek egyet, a Big Six és a Rest of között nagyot szűkült az olló, minden fordulóban találsz érdekes meccset, semlegesként is.
Pl olaszok.ma van ket nagy rangado.
Roma illetve inter juve.
Szoval kb van 5-6-7 csapat, el lehetne osztani a meccseiket h minden heten legyen egy nagyobb rangado.
PL is ilyen.aki semleges az neha ranez a parositasokra es bazzz erdeketelen.teny attol meg lehet jo meccs de neha meg van h ketto derby van a hetvegen.
YoungZeeZee
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Ferrari blama, Roma blama szar egy nap ez!Ez egy átlagos hétvégének hangzik
steelwolf
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ferrari blama, Roma blama szar egy nap ez!
több mint 3 éve
Arsenal W városi derbin ✓Lazio W városi derbin ✓
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Sarri direkt terdukon jaratja a sracokat es igy is W a meccs😃Hű Szaniszló Csabival így mi lesz a twitteren …
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Sarri direkt terdukon jaratja a sracokat es igy is W a meccs😃
több mint 3 éve
2 vakegér nem látta, hogy Smalling lesen volt???rögtön ltászott
több mint 3 éve
Leverkusen is vezet a Bayern ellenPalacios nem tudja h tizibol nem
zacknorb
illik …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Leverkusen is vezet a Bayern ellen
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Fulham vezet a United ellen. Egyenes az út a Brighton-City kupadöntő felé?hát...okos Mitrovic..., nem is értem ezen mit reklamálnak a fulhamesek..kiüti kézzel Willian..
zacknorb
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
de Gea meg bemutatta kb az év védését a 66. percben (mondjuk Ő tol pár ilyet évente, az is igaz..)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Fulham vezet a United ellen. Egyenes az út a Brighton-City kupadöntő felé?
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Igen ez a gond a magyar noi futsalal. (Nb1ben is) Mozgasokat tudjak a lanyok, csak ugyetlenek. Tapasztalatom alapjan noi edzesen csak taktika van, kepzes semmi.

több mint 3 éve
Női futsal EB az M4sport+-on.Ez valami siralmas 😀a magyarok nem tudnak labdát vezetni!
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Na, nem is lett annyira rossz a mai nap.A jagermeister FC kibrusztolta a győzelmet az alsó-szászországi derbin a Hannover ellen, a Catanzaro pedig öt körrel a vége előtt megszerezte az olasz NB3 déli csoport bajnoki címét, jövőre jöhet az NB2 (és ha a Venezia nem esik ki, akkor még nekem is eljön a KLaci79-pillanatom, csak nem Barca-Spurs, hanem Catanzaro-Venezia meccs által)
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 571
De a matyasfoldi rangado az mltc ikarus volt.jo par meccset toltam mikor a blszben vedtem.Van hát.Jó kis Blasz 1, RKSK-Testvériség, simán faszább volt mint a mennyei bohóckodás 😁Majd akkor szólj, ha az Ikarus BSE Fejlődő Kertváros játszik. (Van még olyan?)
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Csak helyi fiatalokra építenek, 19 év az átlag életkor, nem kapnak fizut csak támogatást (komoly pénzek mozognak BLASZ 1-ben is), így asszem tök utolsók, de nem adják fel. Csapatvezető nem messze lakik tőlünk 😃
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Na Arteta kipróbálja Parteyt RB-be 😮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Cesc Fábregas és Gianluigi Buffon a Como-Parma olasz másodosztályú bajnoki előtt: pic.twitter.com/7Bxw7B0YKs
— Ádám Ficsura (@AFicsura) March 18, 2023
több mint 3 éve
United-Soton megvan? 1 hete volt. Minden országban van jópár wtf var-momentum.Hihetetlen hogy az a kezezés nem ért büntetőt. A magyar VAR nagyon “vicces”..Megnyugodtam, döbrögi leszólt a mol toronyból, fideszoton nem eshet ki.Nyertek egy meccset a szintén kiesőjelölt ellen, de tuti emiatt.
gabokocka
Felcsút is már évek óta bajnok, hiszen leszóltak...
davemayer
jobbágy#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal