Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Les
több mint 3 éve
Ott is van a gólA meccset nézve úgy tűnik, mintha a Madridnak jó lenne az iksz. Pedig nem.En sem ertem nekik kene a 3 pont
nagylaza, főpohárnok
Blevi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Szerintem lenne akkora nyomas hogy szoros legyen a vege.igy is lehetSok jelentősége nincs. Ezt a bajnokságot a barca már nem fogja elbukni.A meccset nézve úgy tűnik, mintha a Madridnak jó lenne az iksz. Pedig nem.En sem ertem nekik kene a 3 pont
nagylaza, főpohárnok
Blevi
roberto23
több mint 3 éve
Sok jelentősége nincs. Ezt a bajnokságot a barca már nem fogja elbukni.A meccset nézve úgy tűnik, mintha a Madridnak jó lenne az iksz. Pedig nem.En sem ertem nekik kene a 3 pont
nagylaza, főpohárnok
Blevi
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
A meccset nézve úgy tűnik, mintha a Madridnak jó lenne az iksz. Pedig nem.En sem ertem nekik kene a 3 pont
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Kessie a pályán...jön a reál gól
több mint 3 éve
Kessie bazzeg az baj
több mint 3 éve
A meccset nézve úgy tűnik, mintha a Madridnak jó lenne az iksz. Pedig nem.
több mint 3 éve
Vinicius elcsúszásait 5-ig számoltam, azóta még vagy kétszer elcsúszott.
több mint 3 éve
Ja. Ezért szar a Real hónapok óta.Elképesztő mennyi támadás akad el Viniciuson.De kb az egyetlen veszelyes Real jatekos ma
roberto23
Blevi
több mint 3 éve
Elképesztő mennyi támadás akad el Viniciuson.
több mint 3 éve
Gavinak jarna mar a lap
több mint 3 éve
Valami eltört és ezt nem lehet a sok sérültre fogni.Elhittek amit a szurkolok nagyresze, en is. Ezt csak elveszteni lehet es csak a mezek vannak a palyan ez edzoi hiba ez teny.
Undorító amit muvel a csapat, hetek óta. Csecsetszop gyenge edző, bárki bármit mondott hogy mekkora nála a szigor.. beleszarik az egeszbe a fél keret
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Valami eltört és ezt nem lehet a sok sérültre fogni.A KUPACSODA neked már smafu?
Undorító amit muvel a csapat, hetek óta. Csecsetszop gyenge edző, bárki bármit mondott hogy mekkora nála a szigor.. beleszarik az egeszbe a fél keret
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Valami eltört és ezt nem lehet a sok sérültre fogni.Undorító amit muvel a csapat, hetek óta. Csecsetszop gyenge edző, bárki bármit mondott hogy mekkora nála a szigor.. beleszarik az egeszbe a fél keret
több mint 3 éve
Amúgy ez a spotify Camp nuo csak szerintem hangzik nevetségesen? Nem igaz, hogy vmi kreatívabb megoldást nem tudtak volna kitalálni.Szerintem szánalom, hogy egy ikonikus stadiont, nyilván csak a pénzért ilyen nevetséges névvel illessenek. Nyilván ha új stadion épül, és úgy adnak neki hasonló nevet, Allianz Aréna pl vagy Emirates az elmegy hogy finanszírozni kell az építést.De az hogy az eddigi név elé odaraknak egy ilyen nevet, eléggé vicces, olyan mintha mondjuk Spotify Wembley lenne, akkor inkább nevezzék át teljesen. De hát tudjuk milyen pénzügyi helyzetben vannak,a lelküket is el kell adni kb.
roberto23

több mint 3 éve
Inkább úgy nézem, hogy nagyot mentett a védő…Hát ahogy gondolod, szerintem ha valaki rárúgj,elmozdul a kapus, lepattan,és valaki kb üres kapura berúgja, az egy szar gól.Azon lehet vitatkozni hogy melyik a szarabb nyilvánPont ugyanolyan szar gólt lő a barca is 😁Ez is egy bepattanó öngól volt? Miközben a box-on belül 2 reál játékos volt…vagy miért?
kapitnono
Klaci79
kapitnono
De a reál gól tényleg csak mázli, mert nem kapura lőtt…ettől meg persze ugyanannyi
több mint 3 éve
Hát ahogy gondolod, szerintem ha valaki rárúgj,elmozdul a kapus, lepattan,és valaki kb üres kapura berúgja, az egy szar gól.Azon lehet vitatkozni hogy melyik a szarabb nyilvánPont ugyanolyan szar gólt lő a barca is 😁Ez is egy bepattanó öngól volt? Miközben a box-on belül 2 reál játékos volt…vagy miért?
kapitnono
Klaci79

több mint 3 éve
Hát igen, sok a szar nap, sport szempontjaból!Ferrari blama, Roma blama szar egy nap ez!Ez egy átlagos hétvégének hangzik
steelwolf
zacknorb
több mint 3 éve
Barath-ot minek hoztak el?Ezeket a fel eves kolcsonveteleket nem ertem en sem.
Toto21
több mint 3 éve
Barath-ot minek hoztak el?
több mint 3 éve
Traoret ultessek mar le