Soccer
#Tottenham are expected to part way with Antonio Conte later this week.
— Tottenham Tiers (@TottenhamTiers) March 20, 2023
[@Matt_Law_DT] 🥇
Ne kérdezzétek miért jutott eszembe, de Dele Alli-val mi a tök lett? Azt tudom, hogy egyre szarabb lett és már a Besiktasban nyomja, de ennek mik voltak az okai? 5 éve kb az egyik legnagyobb angol név volt, most meg guglizni kell, hogy tudjam hol játszik.Miért jutott amúgy eszedbe?
dugo93
Jose Mourinho and Lazio owner Claudio Lotito were involved in a verbal spat after Roma's loss to Lazio, report Il Messaggero. The incident is set to be investigated.https://t.co/By75XYb8Jr
— Get Italian Football News (@_GIFN) March 20, 2023
A Barca fan this morningpic.twitter.com/zXKF7ukTKO
— Troll Football (@TrollFootball) March 20, 2023
tegnap a római derbin is a meccs után a bíró könyörgött kb a játékosnak, hogy menjen oda, mert akar adni neki egy pirosat, az meg szépen elhúzott onnanAz mondjuk kemény lenne. De érthető olyan szempontból, hogy mostanság a játékosok kezdenek átlépni egy határt és egyre gyakrabban létesítenek fizikai kontaktot a sporikkal.Hozzá kell tenni hogy ez nem csak egy "sima" kontakt volt, konkrétan agresszív volt a játékvezetővel szemben, blasz 4es szinten. Ráadásul érthetetlen volt az ő magatartása és az edzőé is, egyértelmű kezezés volt. Még ha a var előtti időkben történik és a spori csak "megérzés" alapján fújja be azt mondom jogos a felháborodás (bár ez a magatartás akkor sem), de így hogy megnézés után adott csak 11est nem értem a reklamáció okát, a fokát meg végképp nem.
Ref Support CEO, Martin Cassidy calls for Aleksandar Mitrović to be 𝐁𝐀𝐍𝐍𝐄𝐃 for 181 days ❌ 🟥 pic.twitter.com/h5ORDn8isi
— Football Daily (@footballdaily) March 20, 2023
Sixo
davemayer
elmeszelnék a kis hülyegyereket fél évre megjönne az eszem hamar
Kár hogy nem előlről van fotózva, remélem kimaxolta a trollkodást egy atleti címerrel 🤣
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
The Thuram brothers - Marcus & Khéphren - arrive at Clairefontaine together for the 1st time to represent France's senior team.
— Get French Football News (@GFFN) March 20, 2023
They become the 2nd set of brothers currently actively involved with Les Bleus - alongside Lucas & Théo Hernandez. pic.twitter.com/z5ZOdooPyz
Ilyenről még nem is hallottam. Ezzel kb kiesett a csempőból a Wigan. Pedig 10 éve még stabil PL csapat volt.Wigannak évek óta anyagi problémái vannak, harmadosztályban is voltak már.
🚨 BREAKING 🚨
Wigan Athletic with immediate effect have been deducted three points from the 2022/23 Championship table for failure to pay players salaries in March pic.twitter.com/xp8Y5zkR01
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Az mondjuk kemény lenne. De érthető olyan szempontból, hogy mostanság a játékosok kezdenek átlépni egy határt és egyre gyakrabban létesítenek fizikai kontaktot a sporikkal.Hozzá kell tenni hogy ez nem csak egy "sima" kontakt volt, konkrétan agresszív volt a játékvezetővel szemben, blasz 4es szinten. Ráadásul érthetetlen volt az ő magatartása és az edzőé is, egyértelmű kezezés volt. Még ha a var előtti időkben történik és a spori csak "megérzés" alapján fújja be azt mondom jogos a felháborodás (bár ez a magatartás akkor sem), de így hogy megnézés után adott csak 11est nem értem a reklamáció okát, a fokát meg végképp nem.
Ref Support CEO, Martin Cassidy calls for Aleksandar Mitrović to be 𝐁𝐀𝐍𝐍𝐄𝐃 for 181 days ❌ 🟥 pic.twitter.com/h5ORDn8isi
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Sevilla are set to sack Jorge Sampaoli in the next hours, confirmed — board now already working on new coach to be appointed 🚨⚪️🔴 #Sevilla
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 20, 2023
Sampaoli joined Sevilla in October but he’s now set to leave the club with José Mendilibar as favorite, as Spanish media reported. pic.twitter.com/NMXJsV6bia
Sixo
Sevilla are closing in on appoinment of José Luis Mendilibar as new head coach to replace Jorge Sampaoli ⚪️🔴 #LaLiga
Mendilibar will sign until the end of the current season. Sampaoli, out. pic.twitter.com/zdst4vnToo
🚨 BREAKING 🚨
Wigan Athletic with immediate effect have been deducted three points from the 2022/23 Championship table for failure to pay players salaries in March pic.twitter.com/xp8Y5zkR01
Ne kérdezzétek miért jutott eszembe, de Dele Alli-val mi a tök lett? Azt tudom, hogy egyre szarabb lett és már a Besiktasban nyomja, de ennek mik voltak az okai? 5 éve kb az egyik legnagyobb angol név volt, most meg guglizni kell, hogy tudjam hol játszik.pont tegnap volt róla Tifo-n videó
dugo93
youtu.be/svTiz_Z_4Ag

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Ne kérdezzétek miért jutott eszembe, de Dele Alli-val mi a tök lett? Azt tudom, hogy egyre szarabb lett és már a Besiktasban nyomja, de ennek mik voltak az okai? 5 éve kb az egyik legnagyobb angol név volt, most meg guglizni kell, hogy tudjam hol játszik.Szokásos túlsztárolt fejben gyökér, aki elhitte, hogy akkora király amekkorának a sleppje hazudta.
dugo93
Marcus Rashford will not be part of the England squad for Euro Championship qualifying campaign later this week as “Man United striker has had to pull out through injury”. 🚨⚪️🏴 #MUFC
Rashford suffered a knock vs Fulham and will miss the England games. pic.twitter.com/wPjfVccLSn
🚨 BREAKING 🚨
Marcus Rashford & Mason Mount both out of England's squad for Euro 2024 qualifiers
Gareth Southgate confirms he will not be replacing the players pic.twitter.com/fbaqcfpA15
Szerkesztette: Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Sevilla are set to sack Jorge Sampaoli in the next hours, confirmed — board now already working on new coach to be appointed 🚨⚪️🔴 #Sevilla
Sampaoli joined Sevilla in October but he’s now set to leave the club with José Mendilibar as favorite, as Spanish media reported. pic.twitter.com/NMXJsV6bia
Én viszont két német kérdést vetek fel a hétvége után.1: ezen en is gondolkodtam mostanaban. sztem a dortmund vereseg utan nem, a City elleni kieses utan max akkor ha csunya lesz (ld Lipcse). ha nem lesz salatastal akkor viszont igen, es jon Tuchel (meg Zsolti). ami hiba lenne. raadasul a keret is mar elegge hozza lett igazitva, viszont megertenem, mert a csatar posztot leszamitva elegge meg lett erositve a keret a nyaron.
1. Mikor vált edzőt a Bayern, ha kikap a Dortmundtól a szünet után, ha kiesik a City ellen vagy ha nem lesz salátatál? Vagy hagyják nyugodtan építkezni az első Lewa nélküli szezon miatt?
2. Rose-t vajon elküldik Leipzigből, hogyha nincs BL?
zacknorb
2: biztosan. sot lehet BL-lel sem tudja megmenteni az allasat.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1. Mikor vált edzőt a Bayern, ha kikap a Dortmundtól a szünet után, ha kiesik a City ellen vagy ha nem lesz salátatál? Vagy hagyják nyugodtan építkezni az első Lewa nélküli szezon miatt?
2. Rose-t vajon elküldik Leipzigből, hogyha nincs BL?
Poloska vagyok.
Meg Haraszti. Igaz ő nem ment messzire 😊és hol marad Hahn Jani 😀Varga úgyis folytatja a sormintát és elmegy külföldre megég...izé bizonyítani, addig játszhat helyette Ádám 😀Ahogy nézem, fél év múlva ismét Pakson eszi Ádám Martin a pacalt. 😀Varga és Böde mellé nem fér be 😊
Bálesz
Matthew99
Bálesz
zacknorb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
és hol marad Hahn Jani 😀Varga úgyis folytatja a sormintát és elmegy külföldre megég...izé bizonyítani, addig játszhat helyette Ádám 😀Ahogy nézem, fél év múlva ismét Pakson eszi Ádám Martin a pacalt. 😀Varga és Böde mellé nem fér be 😊
Bálesz
Matthew99
Bálesz
Poloska vagyok.