Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 379 — LIGHTS OUT!
Ange Postecoglou, Luis Enrique elvileg a fő kandidánsok. A spanyolt állítólag érdekli az állás. Tuchel, Amorim, és Flink neve is újból felmerült. Pochettino nem valószínű, a vezetőség ezt a lehetőséget kizárta.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
Ne kérdezzétek miért jutott eszembe, de Dele Alli-val mi a tök lett? Azt tudom, hogy egyre szarabb lett és már a Besiktasban nyomja, de ennek mik voltak az okai? 5 éve kb az egyik legnagyobb angol név volt, most meg guglizni kell, hogy tudjam hol játszik.
dugo93
Miért jutott amúgy eszedbe?
több mint 3 éve
Röhögnék ha józsit még pár meccsre eltiltanák

több mint 3 éve

több mint 3 éve
A 2 derbyn 4 piros a lefújás után, összesen 7 piros 2 meccsen. Paprikán volt a hangulat.

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 453 — nabege2@yahoo.com
Az mondjuk kemény lenne. De érthető olyan szempontból, hogy mostanság a játékosok kezdenek átlépni egy határt és egyre gyakrabban létesítenek fizikai kontaktot a sporikkal.

Sixo
Hozzá kell tenni hogy ez nem csak egy "sima" kontakt volt, konkrétan agresszív volt a játékvezetővel szemben, blasz 4es szinten. Ráadásul érthetetlen volt az ő magatartása és az edzőé is, egyértelmű kezezés volt. Még ha a var előtti időkben történik és a spori csak "megérzés" alapján fújja be azt mondom jogos a felháborodás (bár ez a magatartás akkor sem), de így hogy megnézés után adott csak 11est nem értem a reklamáció okát, a fokát meg végképp nem.
davemayer
tegnap a római derbin is a meccs után a bíró könyörgött kb a játékosnak, hogy menjen oda, mert akar adni neki egy pirosat, az meg szépen elhúzott onnan
elmeszelnék a kis hülyegyereket fél évre megjönne az eszem hamar
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 540 — "Grammar maci"

Sixo
Kár hogy nem előlről van fotózva, remélem kimaxolta a trollkodást egy atleti címerrel 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Ilyenről még nem is hallottam. Ezzel kb kiesett a csempőból a Wigan. Pedig 10 éve még stabil PL csapat volt.

Sixo
Wigannak évek óta anyagi problémái vannak, harmadosztályban is voltak már.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az mondjuk kemény lenne. De érthető olyan szempontból, hogy mostanság a játékosok kezdenek átlépni egy határt és egyre gyakrabban létesítenek fizikai kontaktot a sporikkal.

Sixo
Hozzá kell tenni hogy ez nem csak egy "sima" kontakt volt, konkrétan agresszív volt a játékvezetővel szemben, blasz 4es szinten. Ráadásul érthetetlen volt az ő magatartása és az edzőé is, egyértelmű kezezés volt. Még ha a var előtti időkben történik és a spori csak "megérzés" alapján fújja be azt mondom jogos a felháborodás (bár ez a magatartás akkor sem), de így hogy megnézés után adott csak 11est nem értem a reklamáció okát, a fokát meg végképp nem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

Sixo

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Ilyenről még nem is hallottam. Ezzel kb kiesett a csempőból a Wigan. Pedig 10 éve még stabil PL csapat volt.

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 860 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Ne kérdezzétek miért jutott eszembe, de Dele Alli-val mi a tök lett? Azt tudom, hogy egyre szarabb lett és már a Besiktasban nyomja, de ennek mik voltak az okai? 5 éve kb az egyik legnagyobb angol név volt, most meg guglizni kell, hogy tudjam hol játszik.
dugo93
pont tegnap volt róla Tifo-n videó
 youtu.be/svTiz_Z_4Ag

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
dugo93
Szokásos túlsztárolt fejben gyökér, aki elhitte, hogy akkora király amekkorának a sleppje hazudta.

több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 634

több mint 3 éve
Kemény volt ez a derby della capitale, 5 piros egy meccsen.

több mint 3 éve

több mint 3 éve

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 333 — Lucas Scott
Musiala meg persze, hogy egybol az elso valogatott edzesen hamstring serulest szenved el, es vszeg hetekre kidol. nyilvan amikor ez lesz a valogatott szunet utan: dortmun (bajnoki donto), freiburg (nemet kupa, egyetlen realis lehetoseg iden trofeara), manchester city ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 333 — Lucas Scott
Én viszont két német kérdést vetek fel a hétvége után.

1. Mikor vált edzőt a Bayern, ha kikap a Dortmundtól a szünet után, ha kiesik a City ellen vagy ha nem lesz salátatál? Vagy hagyják nyugodtan építkezni az első Lewa nélküli szezon miatt?

2. Rose-t vajon elküldik Leipzigből, hogyha nincs BL?
zacknorb
1: ezen en is gondolkodtam mostanaban. sztem a dortmund vereseg utan nem, a City elleni kieses utan max akkor ha csunya lesz (ld Lipcse). ha nem lesz salatastal akkor viszont igen, es jon Tuchel (meg Zsolti). ami hiba lenne. raadasul a keret is mar elegge hozza lett igazitva, viszont megertenem, mert a csatar posztot leszamitva elegge meg lett erositve a keret a nyaron.

2: biztosan. sot lehet BL-lel sem tudja megmenteni az allasat.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 455 — Kinek mit intézett a kormánya
Én viszont két német kérdést vetek fel a hétvége után.

1. Mikor vált edzőt a Bayern, ha kikap a Dortmundtól a szünet után, ha kiesik a City ellen vagy ha nem lesz salátatál? Vagy hagyják nyugodtan építkezni az első Lewa nélküli szezon miatt?

2. Rose-t vajon elküldik Leipzigből, hogyha nincs BL?

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 391 — Invisible man
Ahogy nézem, fél év múlva ismét Pakson eszi Ádám Martin a pacalt. 😀
Bálesz
Varga és Böde mellé nem fér be 😊
Matthew99
Varga úgyis folytatja a sormintát és elmegy külföldre megég...izé bizonyítani, addig játszhat helyette Ádám 😀
Bálesz
és hol marad Hahn Jani 😀
zacknorb
Meg Haraszti. Igaz ő nem ment messzire 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 455 — Kinek mit intézett a kormánya
Ahogy nézem, fél év múlva ismét Pakson eszi Ádám Martin a pacalt. 😀
Bálesz
Varga és Böde mellé nem fér be 😊
Matthew99
Varga úgyis folytatja a sormintát és elmegy külföldre megég...izé bizonyítani, addig játszhat helyette Ádám 😀
Bálesz
és hol marad Hahn Jani 😀

Poloska vagyok.