Soccer
One of the most overrated transfer windows in football history pic.twitter.com/oVVYbqI0Kw
— Janty (@CFC_Janty) June 2, 2023
Nem gondoltam volna, hogy ennyire el fog érzékenyülni.Biztos Gündit sìratja
A second #EmiratesFACup title in his tenure 🏆🏆
— Emirates FA Cup (@EmiratesFACup) June 3, 2023
Pep Guardiola was emotional at full-time pic.twitter.com/172PlA83xb
Sixo
A second #EmiratesFACup title in his tenure 🏆🏆
— Emirates FA Cup (@EmiratesFACup) June 3, 2023
Pep Guardiola was emotional at full-time pic.twitter.com/172PlA83xb
🚨 Zlatan Ibrahimović leaves AC Milan. The club have planned for farewell on Sunday at San Siro as contract expires and will NOT be extended. #ACMilan
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 3, 2023
Ibra will turn 42 in October; he will make a decision on his future in the next days. pic.twitter.com/1NEfmRhZ65
Úristen Gündogan.Első gólja gyönyörü volt de a masodikat eltörte, ott nagy mákja volt hogy befért.
Mindig is jó játékos volt, de nem néztem ki belőle ezt anno a Dortmundban.
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Mindig is jó játékos volt, de nem néztem ki belőle ezt anno a Dortmundban.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
An early goal in the #UWCLFinal too!
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) June 3, 2023
Wolfsburg lead against Barcelona, Lucy Bronze caught in possession by Ewa Pajor who capitalises 🚀
📽️ @DAZNFootball pic.twitter.com/24DY1ZaWvV
De azokból a sérültekből másfél kezdő, esetleg kettőhát ez gyors voltMost nézem h milyen az MU sérülés lista meg milyen a Citye. Azért ég és föld
Löfli
csebi
hát ez gyors voltMost nézem h milyen az MU sérülés lista meg milyen a Citye. Azért ég és föld
Löfli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Elég sok kupa döntő jutott mára. A teljesség nélkül DFB , FA vagy a női BL döntőt is ma játsszák. Leipzigtől szép lenne egy back to back német kupa, úgy hogy előtte soha semmit nem nyertek.Skóciában, Észtországban, Azerbajdzsánban és Burundiban is kupadöntő 😁
Sixo
És persze több osztályozó is, pl. spanyoloknál, olaszoknál is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Nem ,de Ortega a kupa kapus, egy félidő védett csak Ederson a Bristol ellen valamikor a 3. vagy 4. körben.Guardiola full kezdőt teszi kiKapust kivéve
Sixo
Vagy Ederson sérült?
zacknorb
Lehet a cserekapus kapta meg a mikiegeret meg a tusfürdőt, Ederson meg a PL, BL-tGuardiola full kezdőt teszi kiKapust kivéve
Sixo
Vagy Ederson sérült?
zacknorb
Guardiola full kezdőt teszi kiKapust kivéve
Sixo
Vagy Ederson sérült?
📋 𝗖𝗢𝗡𝗩𝗢𝗖𝗔𝗗𝗢𝗦
— Selección Uruguaya (@Uruguay) June 2, 2023
Lista de convocados por Marcelo Bielsa para la Fecha FIFA de junio. #ElEquipoQueNosUne pic.twitter.com/R1TCqH1KIt
Kapusok:: Sergio Rochet (Nacional-URU), Franco Israel (Sporting Lisboa-POR), Santiago Mele (Unión-ARG), Randall Rodríguez (Peñarol-URU).
Védők: Bruno Méndez (Corinthians-BRA), Mauricio Lemos (Atlético Mineiro-BRA), Sebastián Boselli (Defensor Sporting-URU), Facundo González (Valencia-ESP), Sebastián Cáceres (América-MEX), Guillermo Varela (Flamengo-BRA), José Luis Rodríguez (Vasco da Gama-BRA), Mateo Ponte (Danubio-URU), Joaquín Piqueréz (Palmeiras-BRA), Matías Viña (Bournemouth-ING), Lucas Olaza (Real Valladolid-ESP).
Középpályások:: Emiliano Martínez (Midtjylland-DEN),Fabricio Díaz (Liverpool-URU), Felipe Carballo (Gremio-BRA), Matías Vecino (Lazio-ITA), Agustín Canobbio (Atlético Paranaense-BRA), Maximiliano Araújo (Toluca-MEX), Facundo Torres (Orlando City-MLS), Brian Rodríguez (América-MEX), Facundo Pellistri (Manchester United-ENG), Rodrigo Salazar (Schalke 04-GER).
Felső 5öt megértem, darabja 40 éves, az alsó 3 viszont merész az öregtől, vagy lehet csak sérülés.Vagy kezdő lépésként enged a nagy kluboknak, dél-amerikai játékosoknak mindig szívás a szezon közben időben hazarepülni, lehet elég 1-2 ilyen gesztus az európai csapatok felé , hogy szezon közben ne hisztizzenek.
For his first squad with Uruguay, Marcelo Bielsa has decided to go without:
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 3, 2023
- Luis Suárez
- Edinson Cavani
- Diego Godín
- Martín Cáceres
- Fernando Muslera
- Ronald Araujo
- Federico Valverde
- Darwin Nunez
El Loco being El Loco. 🇺🇾🤔 pic.twitter.com/klhcWM9Aoy
Sixo
Amúgy meg ismerjük a Bielsa Ballt, a legszarabb játékosokban találja meg azt az 1-2 tulajdonságot, amit ő hasznosítani tud, most is lesz ilyen találmánya, ez biztos.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
For his first squad with Uruguay, Marcelo Bielsa has decided to go without:
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 3, 2023
- Luis Suárez
- Edinson Cavani
- Diego Godín
- Martín Cáceres
- Fernando Muslera
- Ronald Araujo
- Federico Valverde
- Darwin Nunez