Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem akarom elvenni a barca érdemeit, de idén eddig az el classicokon minden összejön nekik.Jatekban a meccshez nemsok koze volt ma a realnak.
A Real meg a szokásos. Amíg Vinicius, Rodrygo, Asensio és a fejben baromira lassuló Benzema jelenti a tamodosort nem fogunk nyerni semmit.
roberto23
Elso klasszikon meg kikaptunk.
több mint 3 éve
tudom...és tudom 😀En birom ot felre ne ertsd, de szerintem nagyon sokszor hatareset sportszeru amit csinal.Gavi egyszer kurva jo jatekos lehet de ez"kurvára" nincs igazad....ebben nincs....18 éves, nem ismer se embert, se Istent...párszor kiállítják, azt majd kicsit gondolkodik...de imádom a srácot, igazi csipaszív pali, akit folyamatosan osztanak és persze ő is odarúg...ha visszatér mellé Pedri, nagy páros lesz 😀
Atkany stilust remelem levetkozi.
Balde az idei felfedezett.
Blevi
Klaci79
Blevi
csak kibaszottul örülök, hogy végre megint jó mederben vagyunk...és Gavi rohadt sokat tesz hozzá....én már abba elfáradok, hogy nézzem 😀
több mint 3 éve
Nem akarom elvenni a barca érdemeit, de idén eddig az el classicokon minden összejön nekik. A Real meg a szokásos. Amíg Vinicius, Rodrygo, Asensio és a fejben baromira lassuló Benzema jelenti a tamodosort nem fogunk nyerni semmit.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
En birom ot felre ne ertsd, de szerintem nagyon sokszor hatareset sportszeru amit csinal.Gavi egyszer kurva jo jatekos lehet de ez"kurvára" nincs igazad....ebben nincs....18 éves, nem ismer se embert, se Istent...párszor kiállítják, azt majd kicsit gondolkodik...de imádom a srácot, igazi csipaszív pali, akit folyamatosan osztanak és persze ő is odarúg...ha visszatér mellé Pedri, nagy páros lesz 😀
Blevi
Klaci79
több mint 3 éve
nincs mit szépíteni, ennyi kőbuta emberrel nincs keresnivalója a realnakDe a Laliga a nehezebb dió nem a BL 😜
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Gavi egyszer kurva jo jatekos lehet de ez"kurvára" nincs igazad....ebben nincs....18 éves, nem ismer se embert, se Istent...párszor kiállítják, azt majd kicsit gondolkodik...de imádom a srácot, igazi csipaszív pali, akit folyamatosan osztanak és persze ő is odarúg...ha visszatér mellé Pedri, nagy páros lesz 😀
Blevi
több mint 3 éve
Mi volt a taktika? Alibizünk egész meccsen, aztán az utolsó tíz percet megnyomjuk?Pár centi hiányzott hozzá hogy sikerüljön.
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Ma csak a szar kp-ok lőhetnek gólt a Barkában?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nincs mit szépíteni, ennyi kőbuta emberrel nincs keresnivalója a realnak
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mi volt a taktika? Alibizünk egész meccsen, aztán az utolsó tíz percet megnyomjuk?
több mint 3 éve
Kessieeeeeeeee!!!!!!!
több mint 3 éve
Csak mert ahol már centik döntenek ott ki kell zárni az embert.A labda elrúgásának pillanatát ki határozza meg? Egy számítógép vagy egy ember?Ha jól tudom a semi-automatedben gép, amúgy ember
ozibozi
Heisman nádor
több mint 3 éve
Hát amit kihoztak vonalazasból az konkrétan egyvonalNem is tudtam hogy az egyvonal is les...Ez mondjuk messze volt az egyvonaltól 😊
kapitnono
Bálesz

több mint 3 éve
A labda elrúgásának pillanatát ki határozza meg? Egy számítógép vagy egy ember?Ha jól tudom a semi-automatedben gép, amúgy ember
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
most sokkal jobb a reál...látszik, hogy nincs kispad
több mint 3 éve
A labda elrúgásának pillanatát ki határozza meg? Egy számítógép vagy egy ember?
több mint 3 éve
Örülök hogy volt egy ilyen "gól", a COPE esti show-ja jó lesz 😀
több mint 3 éve
Nem is tudtam hogy az egyvonal is les...jól tudod...az nem les
kapitnono
több mint 3 éve
Nem is tudtam hogy az egyvonal is les...Ez mondjuk messze volt az egyvonaltól 😊
kapitnono

több mint 3 éve
Ha megadják.Ott is van a gólA meccset nézve úgy tűnik, mintha a Madridnak jó lenne az iksz. Pedig nem.En sem ertem nekik kene a 3 pont
nagylaza, főpohárnok
Blevi
Heisman nádor
több mint 3 éve
Fosnak is dönteni Negreira miatt