Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 977
Azért az megér egy misét, hogy a barca tökmindegy kb mit csinál véletlenül sincs sárga…

Azon már meg se lepődok, hogy közük nincs a meccshez, de egy mákos góllal vezetnek.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 482 — Ajmo Vatreni
Édes faszom....
Már megint milyen gólt kap a Madrid?
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034
épp akartam volna mondani, hogy már megint Kessie-t kell nézni...erre tessék
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 810 — "Montoya por favor!"

Sky Sports cost: £40/month
BT Sport cost: £22.50/month
Amazon Prime cost: £9/month
Over £70/month to watch football legally in the UK.
Yet both Arsenal-Everton and Liverpool-Wolves were NOT televised in the UK.
No wonder illegal streams are so popular.

Coolearie
De a 3 PM blackout az angol foci védőszentje, ezt Európában nem érthetik !!!44!!!!!4!!!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 364
Ezt kevesen tudták volna így megoldani ahogy Benzema berakta
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 855 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
MB1 legkedveltebb csapata az ország legkedveltebb játékosa ellen, 3 gól fél óra alatt, are you not entertained?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 571 — Cowboys fan
nameg lehet Salah is ülhetne kicsit és a Jota/Nunez/Gakpo trióval menni előre -továbbiakban
Negritis, a vajda
most már lehetne, de attól még a leggólképesebb támadónk, ráadásul sok volt a sérülés is, nem volt lehetőség nem játszatni még csak pihentetés céljából sem. Doak az, ami - U18-as ígéret -, Ox meg minden, csak nem támadó.[/i]
slowmotion
ebben nem értek egyet, a szezon elején azért Bobby formában volt, ott volt Diaz/Nunez simán kaphatott volna Mo pihenőt
Negritis, a vajda
aha. na most a szezon elején Zsota sérült volt, tehát amint kiderült, hogy Carvalho nem alkalmas kezdő támadó szerepkörre, onnantól volt Diaz (októberig), Nunez (mínusz a 3-5. fordulók, mert kiállíttatta magát a Palack ellen), Bobby, aki fajlagosan túl hajlamos a sérülésekre... meg Mo. ehhez ugye visszatért ugyan Zsota az ötödik forduló után, de nála ugyanaz a helyzet, mint Bobbynál, plusz szinte ugyanakkor bejött a BL is, hogy heti kettő meccs lehessen.
ha ezt ötvözzük azzal, hogy Mo viszont nem szokott nagyon megsérülni, akkor arra jön ki a matek, hogy inkább a támadósor közepét-baloldalát kell forgatni, tehát nem nagyon volt lehetőség Salah pihentetésére.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 372 — LIGHTS OUT!
Nekem is küldhetett volna egyet.
 sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/nem-akarmilyen-ajandekkal-lepte-meg-tarsait-messi-a-vb-gyozelem-utan--fotoval/2023030209112188010

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 571
kibaszott spíler szarjon már kaktuszt hogy a telekom tv-gon nem lehet nézni
minden más megy simán
Negritis, a vajda
vodafone tv-n se lehet, ki van ez találva... de az egy az megy csak a kettő nem 😀
eaglesmcnabb
Pillanatnyi zavar lehetett, met a pool meccs vegen kapcsoltba be es siman ment.
YoungZeeZee
nem pillanatnyi zavar, a tv-ben tudom nézni a la ligát a spíler kettőn, de a vodafone tv appon nincs rajta csak a spíler kettő, kb amióta létrejött a csatorna. De tök jó tudni, hogy a t-komnál is ez van 😀
eaglesmcnabb
Negrinek irtam a spiler elerheto a tkom appon.nem tudom mieota de siman megy.elotte nem volt ez.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 694 — The Mathematician
minden más megy simán
Negritis, a vajda
vodafone tv-n se lehet, ki van ez találva... de az egy az megy csak a kettő nem 😀
eaglesmcnabb
YoungZeeZee
nem pillanatnyi zavar, a tv-ben tudom nézni a la ligát a spíler kettőn, de a vodafone tv appon nincs rajta csak a spíler kettő, kb amióta létrejött a csatorna. De tök jó tudni, hogy a t-komnál is ez van 😀
eaglesmcnabb
az az érdekes hogy tableten pl megy, de böngészőben nem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 313 — je suis poloska
minden más megy simán
Negritis, a vajda
eaglesmcnabb
YoungZeeZee

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
nameg lehet Salah is ülhetne kicsit és a Jota/Nunez/Gakpo trióval menni előre -továbbiakban
Negritis, a vajda
most már lehetne, de attól még a leggólképesebb támadónk, ráadásul sok volt a sérülés is, nem volt lehetőség nem játszatni még csak pihentetés céljából sem. Doak az, ami - U18-as ígéret -, Ox meg minden, csak nem támadó.[/i]
slowmotion
ebben nem értek egyet, a szezon elején azért Bobby formában volt, ott volt Diaz/Nunez simán kaphatott volna Mo pihenőt

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 571 — Cowboys fan
Valószínűleg láttam már de most tudatosult, hogy a Newcastlenek két bajnoki veresége van egész szezonban (legkevesebb a PL-ben) és mindkettő a Pool ellen. Remélem csatában lesz a csapat a Spursszel és a Szaudiakkal a 4. helyért. A Real meccset leszámítva most valóban picit jobb periódus van. Tegnap az Elliott Bajcetic duó nagyon tetszett 8-asban. Még Fabinho is a jobb produkcióinak egyikét vette elő így.
BL-re már nagyon úgy sem kell fókuszálni (nem érzem túlságosan, hogy a Bernabeuban tolunk egy olyan meccset amit az Anfielden a Barca ellen pár éve). De ezt a középpályát küldeném fel a hétvégi derbire is és lehetőleg minél többször még idén. Max Thiago felépülésével variálnám meg.
alatriste
Bajcetic-et nem tudom hova tenni, nekem felemás volt a produktuma
Elliot viszont jó volt
ha Fabinho mögé tudnánk hozni valakit akkor optimistább lennék - inkább elé kéne lassan

ami zavar hogy TAA kb semmit nem "pihen" pedig fejben nagyon ráférne, mondjuk Milnerrel se lennénk előrébb a posztján
Ramsey-vel mi van? - műtét, nem bírta a terhelést

a VvD-Konaté duó működhet, de többet kéne együtt tolniuk és elfelejteni a Matip/Gomez kettőst - tolták volna ők, de idén eddig hat meccsen játszottak együtt (4x90, 1x78, 1x22 perc). Matip és Gomez meg CB3 és CB4, nyilván csak akkor játszanak, ha a top kettő középhátvéd nem elérhető, sajnos idén elég sok ilyen volt.

nameg lehet Salah is ülhetne kicsit és a Jota/Nunez/Gakpo trióval menni előre - most már lehetne, de attól még a leggólképesebb támadónk, ráadásul sok volt a sérülés is, nem volt lehetőség nem játszatni még csak pihentetés céljából sem. Doak az, ami - U18-as ígéret -, Ox meg minden, csak nem támadó.
bár sajnos Jota-t teljesen kicsinálták a sérülések - reméljük, azért nem lesz ekkora pechvogel a továbbiakban

ami még pozitív hogy Nunez talán megint kapura talált - csak így tovább hétvégén is, sőt az sem gond, ha többször is beköszön
Negritis, a vajda
lusta voltam pontról pontra idézni, bocs
több mint 3 éve
Valószínűleg láttam már de most tudatosult, hogy a Newcastlenek két bajnoki veresége van egész szezonban (legkevesebb a PL-ben) és mindkettő a Pool ellen. Remélem csatában lesz a csapat a Spursszel és a Szaudiakkal a 4. helyért. A Real meccset leszámítva most valóban picit jobb periódus van. Tegnap az Elliott Bajcetic duó nagyon tetszett 8-asban. Még Fabinho is a jobb produkcióinak egyikét vette elő így.
BL-re már nagyon úgy sem kell fókuszálni (nem érzem túlságosan, hogy a Bernabeuban tolunk egy olyan meccset amit az Anfielden a Barca ellen pár éve). De ezt a középpályát küldeném fel a hétvégi derbire is és lehetőleg minél többször még idén. Max Thiago felépülésével variálnám meg.
alatriste
Bajcetic-et nem tudom hova tenni, nekem felemás volt a produktuma
Elliot viszont jó volt
ha Fabinho mögé tudnánk hozni valakit akkor optimistább lennék

ami zavar hogy TAA kb semmit nem "pihen" pedig fejben nagyon ráférne, mondjuk Milnerrel se lennénk előrébb a posztján
Ramsey-vel mi van?

a VvD-Konaté duó működhet, de többet kéne együtt tolniuk és elfelejteni a Matip/Gomez kettőst

nameg lehet Salah is ülhetne kicsit és a Jota/Nunez/Gakpo trióval menni előre
bár sajnos Jota-t teljesen kicsinálták a sérülések

ami még pozitív hogy Nunez talán megint kapura talált

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 887 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 887 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
minden más megy simán
Negritis, a vajda
eaglesmcnabb
Nekem is ment tv-gon. El kellett mennem otthonról egy 10 percre kb a 65. perc környékén. Még szerencse, hogy tudtam így nézni a lényegről pont lemaradtam volna különben.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
minden más megy simán
Negritis, a vajda
eaglesmcnabb
YoungZeeZee
Tartalomtulajdonosi korlátozások miatt a csatorna ezen az eszközön nem elérhető.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 571
minden más megy simán
Negritis, a vajda
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 313 — je suis poloska
minden más megy simán
Negritis, a vajda

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 630
Ez a tegnapi FA forduló azért megint szedett áldozatokat. Gyakorlatilag csak a két manchesteri csapat maradt a nagyok közül. Így ez is elég elérhető közelségbe került.

City - Burnley
Utd - Fulham
Brighton - Grimsby
Sheffield - Blackburn

Szerk, most látom, hogy sorsoltak is már.

Szerkesztette: dugo93

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 438 — Kinek mit intézett a kormánya
A Budafok kiveri kiverte a Kisvárdát... Remélem, valakik jól kerestek.
nagylaza, főpohárnok
Révész jobbkeze a haverom, azt írta "hullani fognak a fejek és a fizun is megérzik majd a játékosok".
jobbágy#JC6
Mondjuk az az első gól, ott csak 3szor lehetett volna elkerülni ha nem szarnak az egészbe/nem világi balfaszok/nem bundáznak

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 311 — Lucas Scott
A Budafok kiveri kiverte a Kisvárdát... Remélem, valakik jól kerestek.
nagylaza, főpohárnok
Révész jobbkeze a haverom, azt írta "hullani fognak a fejek és a fizun is megérzik majd a játékosok".
jobbágy#JC6
fehérvárra nem akarják elküldeni a hóhérokat? 😀
petey
Husztival kellene kezdeni. azert ez a keret nem ilyen edzot erdemel

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .

Sky Sports cost: £40/month
BT Sport cost: £22.50/month
Amazon Prime cost: £9/month
Over £70/month to watch football legally in the UK.
Yet both Arsenal-Everton and Liverpool-Wolves were NOT televised in the UK.
No wonder illegal streams are so popular.
több mint 3 éve