Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Amúgy Kroos folyamatos erőltetéséről nem tudok mikor fog Ancelotti leszokni. Lassított felvétel már a pali.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Vini egy idióta. Tényleg nincs egy minimális agya sem. Arca van, de sokminden nincs mögötte.én aljasnak nem nevezném...azért ezek a srácok sokkal keményebbek, mint mutatják a pályán, mindenre rájátszanak...a rövid fetrengés után szerencsére mindegyik feláll (mindkét oldalon) és 10 mp múlva már sprintel...ez csak a bírónak szól, persze az tény, hogy kaphatott volna simán lapot, de azért a pályán Vinni is érdekes, hogy 10 cm-ről üvölt a bírónak a sárga után...Lehet, attól függetlenül 3 elég aljas szabálytalanságot követett el, ami ugyan igaz, hogy egyik sem rögtön piros, de nekem ettől nem legszimpatikusabb.azért ha kapott volna a egy sárgát, gondolom visszafogottabb lett volna utána...de mondjuk ha ezekért a szabálytalanságokért egyből adnák a pirosat, akkor tényleg nem lenne a pályán, de akkor sok meccset nem is fejeznének be...Ja, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
a 2. félidőben úgyis csak a reál lesz a pályán...a Barca gyenge, nem a bírókkal kell foglalkozni, főleg ha nem 11-esek meg gólok kérhetőek számon rajta
Klaci79
Amúgy én nem nagyon szoktam birkózni, most sem rá fogom, mert nem amiatt van hátrányban a Real (sokkal inkább az idén már sokadik impotens játék miatt), de az, hogy Gavi megúszta sárga nélkül nekem szúrja a szemem kicsit.
roberto23
inkább élvezni kell a meccset, még 135 perc
Klaci79
Viszont nálam ezek a labda már sehol, de azért finoman odaütök torokra már aljas. De mindegy, nincs jelentősége, pláne hogy most meg a semmiért kapott egy lapot. Lényeg, hogy képben van a bíró.
több mint 3 éve
erre a semmire sárga...van ez így
több mint 3 éve
Nincs valakinek streamje?
több mint 3 éve
Jézusom basszus...a világon nincs annyi lap, mint amit itt kiosztanátok 😀Hát abban a szituban De Jong ugyanannyira hibás volt szerintem.Derekánál fogva visszahúzta majd földhöz vágta kb. Ha mindenképpen piros akkor mindkettőnek járt volnatehát az teljesen normális dolog hogy nyakon ragadsz valakit, tolsz egy birkózásba illő ipont ami már pirosas de mellé úgy vonyítasz a bíróval mint akinek elmennek otthonról? ugyanúgy kilehetett volna őt is nyomni ahogy Gavit, de nem kislány foci hogy 3/3 szabálytalanság 2 sárga, 1 sárga és innentől rezeghetne a léc, ennyi és nem több.Nem nagyon rémlik hogy a De jong birkózáson kívül mást is csinált volnanem kellene pályán lennie ahogy a másik oldalon a brazil kölöknek aki tolt egy Sergio RamostNyugodt vagyok. Pusztán egy tényt közöltem.nyugodjál meg attól megnyugszolJa, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
playmaker90
roberto23
playmaker90
kapitnono
playmaker90
kapitnono
több mint 3 éve
én aljasnak nem nevezném...azért ezek a srácok sokkal keményebbek, mint mutatják a pályán, mindenre rájátszanak...a rövid fetrengés után szerencsére mindegyik feláll (mindkét oldalon) és 10 mp múlva már sprintel...ez csak a bírónak szól, persze az tény, hogy kaphatott volna simán lapot, de azért a pályán Vinni is érdekes, hogy 10 cm-ről üvölt a bírónak a sárga után...Lehet, attól függetlenül 3 elég aljas szabálytalanságot követett el, ami ugyan igaz, hogy egyik sem rögtön piros, de nekem ettől nem legszimpatikusabb.azért ha kapott volna a egy sárgát, gondolom visszafogottabb lett volna utána...de mondjuk ha ezekért a szabálytalanságokért egyből adnák a pirosat, akkor tényleg nem lenne a pályán, de akkor sok meccset nem is fejeznének be...Ja, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
a 2. félidőben úgyis csak a reál lesz a pályán...a Barca gyenge, nem a bírókkal kell foglalkozni, főleg ha nem 11-esek meg gólok kérhetőek számon rajta
Klaci79
Amúgy én nem nagyon szoktam birkózni, most sem rá fogom, mert nem amiatt van hátrányban a Real (sokkal inkább az idén már sokadik impotens játék miatt), de az, hogy Gavi megúszta sárga nélkül nekem szúrja a szemem kicsit.
roberto23
inkább élvezni kell a meccset, még 135 perc
több mint 3 éve
Hát abban a szituban De Jong ugyanannyira hibás volt szerintem.Derekánál fogva visszahúzta majd földhöz vágta kb. Ha mindenképpen piros akkor mindkettőnek járt volnatehát az teljesen normális dolog hogy nyakon ragadsz valakit, tolsz egy birkózásba illő ipont ami már pirosas de mellé úgy vonyítasz a bíróval mint akinek elmennek otthonról? ugyanúgy kilehetett volna őt is nyomni ahogy Gavit, de nem kislány foci hogy 3/3 szabálytalanság 2 sárga, 1 sárga és innentől rezeghetne a léc, ennyi és nem több.Nem nagyon rémlik hogy a De jong birkózáson kívül mást is csinált volnanem kellene pályán lennie ahogy a másik oldalon a brazil kölöknek aki tolt egy Sergio RamostNyugodt vagyok. Pusztán egy tényt közöltem.nyugodjál meg attól megnyugszolJa, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
playmaker90
roberto23
playmaker90
kapitnono
playmaker90

több mint 3 éve
Lehet, attól függetlenül 3 elég aljas szabálytalanságot követett el, ami ugyan igaz, hogy egyik sem rögtön piros, de nekem ettől nem lesz legszimpatikusabb.azért ha kapott volna a egy sárgát, gondolom visszafogottabb lett volna utána...de mondjuk ha ezekért a szabálytalanságokért egyből adnák a pirosat, akkor tényleg nem lenne a pályán, de akkor sok meccset nem is fejeznének be...Ja, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
Klaci79
Amúgy én nem nagyon szoktam birózni, most sem rá fogom, mert nem amiatt van hátrányban a Real (sokkal inkább az idén már sokadik impotens játék miatt), de az, hogy Gavi megúszta sárga nélkül nekem szúrja a szemem kicsit.
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 3 éve
Az egy dolog hogy Gavinál jelenleg keves irritalóbb jatekos mozog a focipályákon, (aki pechunkre 170 centis, ezert lehet akármennyire paraszt, a felét se fogjak lefujni neki, ellene meg kb mindent). Az meg egy masik dolog, hogy ez a real egy nyugger csapat, olyan lassú a játék hogy az mar nekem fáj, a pool meccs utan is mondtam, hogy amiert beleszaladtak nyitott szajjal a faszerdobe fel ora alatt, attol meg a real nem lesz jobb. Modricnak egy elorepassza nem volt, kroos es carvajal oregfiuk sebesseg alapbol, a spanyol 30 eves korara se tanult meg bedobni, tetézve azzal, hogy vininek annyi agya van mint egy foldigilisztanak. Lehetne bírozni, és sajnos az sincs akit behozni, de egyik sem lehet kifogas, mert a barca 3 legjobbjabol egy se jatszik.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
végre egy normális kommentazért ha kapott volna a egy sárgát, gondolom visszafogottabb lett volna utána...de mondjuk ha ezekért a szabálytalanságokért egyből adnák a pirosat, akkor tényleg nem lenne a pályán, de akkor sok meccset nem is fejeznének be...Ja, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
Klaci79
több mint 3 éve
igen én😀 hát ha te mondod.nem kellene pályán lennie ahogy a másik oldalon a brazil kölöknek aki tolt egy Sergio RamostNyugodt vagyok. Pusztán egy tényt közöltem.nyugodjál meg attól megnyugszolJa, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
playmaker90
roberto23
playmaker90
roberto23
több mint 3 éve
azért ha kapott volna a egy sárgát, gondolom visszafogottabb lett volna utána...de mondjuk ha ezekért a szabálytalanságokért egyből adnák a pirosat, akkor tényleg nem lenne a pályán, de akkor sok meccset nem is fejeznének be...Ja, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
több mint 3 éve
tehát az teljesen normális dolog hogy nyakon ragadsz valakit, tolsz egy birkózásba illő ipont ami már pirosas de mellé úgy vonyítasz a bíróval mint akinek elmennek otthonról? ugyanúgy kilehetett volna őt is nyomni ahogy Gavit, de nem kislány foci hogy 3/3 szabálytalanság 2 sárga, 1 sárga és innentől rezeghetne a léc, ennyi és nem több.Nem nagyon rémlik hogy a De jong birkózáson kívül mást is csinált volnanem kellene pályán lennie ahogy a másik oldalon a brazil kölöknek aki tolt egy Sergio RamostNyugodt vagyok. Pusztán egy tényt közöltem.nyugodjál meg attól megnyugszolJa, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
playmaker90
roberto23
playmaker90
kapitnono
több mint 3 éve
😀 hát ha te mondod.nem kellene pályán lennie ahogy a másik oldalon a brazil kölöknek aki tolt egy Sergio RamostNyugodt vagyok. Pusztán egy tényt közöltem.nyugodjál meg attól megnyugszolJa, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
playmaker90
roberto23
playmaker90
több mint 3 éve
Nem nagyon rémlik hogy a De jong birkózáson kívül mást is csinált volnanem kellene pályán lennie ahogy a másik oldalon a brazil kölöknek aki tolt egy Sergio RamostNyugodt vagyok. Pusztán egy tényt közöltem.nyugodjál meg attól megnyugszolJa, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
playmaker90
roberto23
playmaker90

több mint 3 éve
nem kellene pályán lennie ahogy a másik oldalon a brazil kölöknek aki tolt egy Sergio RamostNyugodt vagyok. Pusztán egy tényt közöltem.nyugodjál meg attól megnyugszolJa, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
playmaker90
roberto23
Szerkesztette: playmaker90
több mint 3 éve
Nyugodt vagyok. Pusztán egy tényt közöltem.nyugodjál meg attól megnyugszolJa, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
playmaker90
több mint 3 éve
nyugodjál meg attól megnyugszolJa, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
több mint 3 éve
Ja, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
több mint 3 éve
Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
több mint 3 éve
Gégére ment, még thai boxban sem engedik
több mint 3 éve
Hahh most sincs sárga…. 😀
több mint 3 éve
Gavi úgy látom ma bármit csinálhat, 3 sárgás belépője volt természetesen 0 sárga...

több mint 3 éve
Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂
több mint 3 éve
Barca real bazzegMiért nincs VAR a retkes magyar kupa meccseken???