Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/sikkasztas-miatt-elfogatoparancsot-adtak-ki-tokody-tibor-ellen/2023030309215506641?utm_source=facebook&%3Butm_medium=trollfoci2_post&%3Butm_campaign=trollfoci&fbclid=IwAR3GYZNV6ZDyN0sUG9E6tUv58KfcZBNtU2qRhUjJS8ApLt25YHk8yH3b_tkasszép
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Állítólag Kerkez Milossal pótolná a Benfica Álex Grimaldot, akit valszeg eladnak a nyáron. Az AZ állítólag 20 millió EUR-t kérne, annyit sztem nem adnak a portugálok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
anno miert raktatok ki Szabicsot? ez alapjan jogos volt? (ugye az a 2.1 pont/meccs az olyan mint a Fradi 2023as teljesitmenye btw):fehérvárra nem akarják elküldeni a hóhérokat? 😀A BudafokRévész jobbkeze a haverom, azt írta "hullani fognak a fejek és a fizun is megérzik majd a játékosok".kiverikiverte a Kisvárdát... Remélem, valakik jól kerestek.
nagylaza, főpohárnok
jobbágy#JC6
petey
Név Időszak Mérkőzés Pontszám Pont/meccs
Huszti Szabolcs 2022. októbertől 10 10 1
Michael Boris 2022. feb. – 2022. okt. 10 14 1,4
Szabics Imre 2021. ápr. – 2022. feb. 10 21 2,1
Márton Gábor 2020. júl. – 2021. feb. 10 19 1,9
telex.hu/sport/2023/03/02/fehervar-foci-kieses-2018-el-fotabla-sullyedes
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
persze, pl. Tamási Áron öccse is úgy nézett ki mellette , mintha az apja lenne, és József Attila anyja is a duplájának nézett ki, nem hinném hogy dél-szudánban jobb élni mint az 1900-as évek elején idehaza.hat en csak Szudanban jartam, Del-Szudanban nem, ami ezerszer kemenyebb hely.az lehet, hogy nem orvosilag nem számít indikátornak, de kicsit erős az, hogy nem jelent semmit. 18 évesnek ilyen mélyen ülő ráncai nem szoktak lenni. talán nem véletlenül kérdőjelezik meg a korát annyian.az arcbor meg aztan vegkepp nem jelent semmit. olvastam tobb szakmai jelentest errol, es azt mar regen kizartak, mint indikator. csuklo, fogazat stb es szemelyes elbeszelgetes is.az hogy csontozatilag korábban érnek nem jelenti azt, hogy 18 évesen olyan lesz az arcbőrük mint egy 40 évesnek. ez egy régi trükk az afrikaiaknál, hogy a játékosaik fiatalabbnak adják ki magukat, hogy drágábbért lehessen eladni őket. volt az a sztori, amikor a Kecskemét igazolt egy afrikait, aki 19 évesnek adta ki magát, aztán amikor elment egy itteni fogorvoshoz, meg lett állapítva, hogy a fogazata alapján olyan 35 körül lehet.amugy lehet ezen viccelodni, de pl epp ezert kerdojelezik meg a szimplan rontgenes vizsgalatok eredmenyet, mert minel delebbre vagy annal gyorsabban fejlodhet ki a csont szerkezeted. en szakteruletemen is mar tobbfele vizsgalatot tartanak a kor megallapitasa celjabol.SixoJó, hát ott keményebb az élet.
zinedine5
csebi
deyell
csebi
deyell
de amilyen ott az elet, amiket hallottam olyanoktol, akik jartak mar ott, nem annyira meglepo szamomra 😀
csebi
ráadásul garrett ha afrikába születik, neki se nagyon hitték volna el az életkorát high schoolban 😀

Ezzel nem azt akarom mondani hogy tuti hogy 18, csak árnyalni szeretném a képet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
hat en csak Szudanban jartam, Del-Szudanban nem, ami ezerszer kemenyebb hely.az lehet, hogy nem orvosilag nem számít indikátornak, de kicsit erős az, hogy nem jelent semmit. 18 évesnek ilyen mélyen ülő ráncai nem szoktak lenni. talán nem véletlenül kérdőjelezik meg a korát annyian.az arcbor meg aztan vegkepp nem jelent semmit. olvastam tobb szakmai jelentest errol, es azt mar regen kizartak, mint indikator. csuklo, fogazat stb es szemelyes elbeszelgetes is.az hogy csontozatilag korábban érnek nem jelenti azt, hogy 18 évesen olyan lesz az arcbőrük mint egy 40 évesnek. ez egy régi trükk az afrikaiaknál, hogy a játékosaik fiatalabbnak adják ki magukat, hogy drágábbért lehessen eladni őket. volt az a sztori, amikor a Kecskemét igazolt egy afrikait, aki 19 évesnek adta ki magát, aztán amikor elment egy itteni fogorvoshoz, meg lett állapítva, hogy a fogazata alapján olyan 35 körül lehet.amugy lehet ezen viccelodni, de pl epp ezert kerdojelezik meg a szimplan rontgenes vizsgalatok eredmenyet, mert minel delebbre vagy annal gyorsabban fejlodhet ki a csont szerkezeted. en szakteruletemen is mar tobbfele vizsgalatot tartanak a kor megallapitasa celjabol.SixoJó, hát ott keményebb az élet.
zinedine5
csebi
deyell
csebi
deyell
de amilyen ott az elet, amiket hallottam olyanoktol, akik jartak mar ott, nem annyira meglepo szamomra 😀
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
az lehet, hogy nem orvosilag nem számít indikátornak, de kicsit erős az, hogy nem jelent semmit. 18 évesnek ilyen mélyen ülő ráncai nem szoktak lenni. talán nem véletlenül kérdőjelezik meg a korát annyian.az arcbor meg aztan vegkepp nem jelent semmit. olvastam tobb szakmai jelentest errol, es azt mar regen kizartak, mint indikator. csuklo, fogazat stb es szemelyes elbeszelgetes is.az hogy csontozatilag korábban érnek nem jelenti azt, hogy 18 évesen olyan lesz az arcbőrük mint egy 40 évesnek. ez egy régi trükk az afrikaiaknál, hogy a játékosaik fiatalabbnak adják ki magukat, hogy drágábbért lehessen eladni őket. volt az a sztori, amikor a Kecskemét igazolt egy afrikait, aki 19 évesnek adta ki magát, aztán amikor elment egy itteni fogorvoshoz, meg lett állapítva, hogy a fogazata alapján olyan 35 körül lehet.amugy lehet ezen viccelodni, de pl epp ezert kerdojelezik meg a szimplan rontgenes vizsgalatok eredmenyet, mert minel delebbre vagy annal gyorsabban fejlodhet ki a csont szerkezeted. en szakteruletemen is mar tobbfele vizsgalatot tartanak a kor megallapitasa celjabol.SixoJó, hát ott keményebb az élet.
zinedine5
csebi
deyell
csebi
built for this shit
több mint 3 éve
az arcbor meg aztan vegkepp nem jelent semmit. olvastam tobb szakmai jelentest errol, es azt mar regen kizartak, mint indikator. csuklo, fogazat stb es szemelyes elbeszelgetes is.az hogy csontozatilag korábban érnek nem jelenti azt, hogy 18 évesen olyan lesz az arcbőrük mint egy 40 évesnek. ez egy régi trükk az afrikaiaknál, hogy a játékosaik fiatalabbnak adják ki magukat, hogy drágábbért lehessen eladni őket. volt az a sztori, amikor a Kecskemét igazolt egy afrikait, aki 19 évesnek adta ki magát, aztán amikor elment egy itteni fogorvoshoz, meg lett állapítva, hogy a fogazata alapján olyan 35 körül lehet.amugy lehet ezen viccelodni, de pl epp ezert kerdojelezik meg a szimplan rontgenes vizsgalatok eredmenyet, mert minel delebbre vagy annal gyorsabban fejlodhet ki a csont szerkezeted. en szakteruletemen is mar tobbfele vizsgalatot tartanak a kor megallapitasa celjabol.SixoJó, hát ott keményebb az élet.
zinedine5
csebi
deyell
több mint 3 éve
az hogy csontozatilag korábban érnek nem jelenti azt, hogy 18 évesen olyan lesz az arcbőrük mint egy 40 évesnek. ez egy régi trükk az afrikaiaknál, hogy a játékosaik fiatalabbnak adják ki magukat, hogy drágábbért lehessen eladni őket. volt az a sztori, amikor a Kecskemét igazolt egy afrikait, aki 19 évesnek adta ki magát, aztán amikor elment egy itteni fogorvoshoz, meg lett állapítva, hogy a fogazata alapján olyan 35 körül lehet.amugy lehet ezen viccelodni, de pl epp ezert kerdojelezik meg a szimplan rontgenes vizsgalatok eredmenyet, mert minel delebbre vagy annal gyorsabban fejlodhet ki a csont szerkezeted. en szakteruletemen is mar tobbfele vizsgalatot tartanak a kor megallapitasa celjabol.SixoJó, hát ott keményebb az élet.
zinedine5
csebi
built for this shit
több mint 3 éve
de azért egy nagyobb összeget is rá mernék tenni, hogy ő nem 18.amugy lehet ezen viccelodni, de pl epp ezert kerdojelezik meg a szimplan rontgenes vizsgalatok eredmenyet, mert minel delebbre vagy annal gyorsabban fejlodhet ki a csont szerkezeted. en szakteruletemen is mar tobbfele vizsgalatot tartanak a kor megallapitasa celjabol.Jó, hát ott keményebb az élet.This is South Sudan's 18 year old goalkeeper, Goodwill Yoosuk Simon Sabio, born in 2004. pic.twitter.com/oye6IwRxCW
— SPORTbible (@sportbible) March 2, 2023
Sixo
zinedine5
csebi
több mint 3 éve
Conte mit keres ezen a listán? Egy meccsen ült a kispadon a többin Stellini volt ott.BREAKING: The Premier League’s nominees for February’s Manager of the Month award are in! 🥁🥁 pic.twitter.com/2kEO5E87D0
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) March 2, 2023
több mint 3 éve
Ez a tegnapi thread is megmutatja h a 2 spanyol gigász játékosai 2 dolgot tudnak:1. Hentelni
2. Színészkedni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
amugy lehet ezen viccelodni, de pl epp ezert kerdojelezik meg a szimplan rontgenes vizsgalatok eredmenyet, mert minel delebbre vagy annal gyorsabban fejlodhet ki a csont szerkezeted. en szakteruletemen is mar tobbfele vizsgalatot tartanak a kor megallapitasa celjabol.Jó, hát ott keményebb az élet.This is South Sudan's 18 year old goalkeeper, Goodwill Yoosuk Simon Sabio, born in 2004. pic.twitter.com/oye6IwRxCW
Sixo
zinedine5
több mint 3 éve
Jó, hát ott keményebb az élet.This is South Sudan's 18 year old goalkeeper, Goodwill Yoosuk Simon Sabio, born in 2004. pic.twitter.com/oye6IwRxCW
Sixo
több mint 3 éve
This is South Sudan's 18 year old goalkeeper, Goodwill Yoosuk Simon Sabio, born in 2004. pic.twitter.com/oye6IwRxCW
több mint 3 éve
Hihetetlen, hogy megint sikerül kikapni egy kb semmit nem mutató Barca-tól. Katasztrófa. Nyáron nagyon komoly keretfrissítésre lenne szükség, főleg a támadó szekcióban, mert semmi minőség nincs elől az egy szem Benzemát leszámítva. De gondolom szokás szerint ki lesz baszva Ancelotti, és azzal el is lesz intézve.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
régen láttam Barcelona védelmet ennyire stabilnak...bár azt is el kell ismerni, hogy amit Benzema dolgozik az emberfeletti...mázli, hogy nem tudták helyzetbe hozni
több mint 3 éve
Kibaszott ótvarul játszik a Real megint. Nem tudom ki gondolja továbbra is úgy a vezetőségben, hogy ez a Vinicius/Rodrygo páros megoldás a szélekre....
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
ezek a kamu könyökösöktől vagyok legjobban rosszul.. hihetetlen milyen nagy halált eltud játszani akihez épp hogy hozzáérnekaztán mintha mi sem történt volna feláll, pedig akkorát esik, mintha kiütötték volna 😀
playmaker90
több mint 3 éve
ezek a kamu könyökösöktől vagyok legjobban rosszul.. hihetetlen milyen nagy halált eltud játszani akihez épp hogy hozzáérnek
több mint 3 éve
ebben a Raphina gyerekben mit láttak mikor leigazolták?hetek óta ezen gondolkodom, de semmi ötlet...talán jó a menedzsere...
playmaker90
több mint 3 éve
ebben a Raphina gyerekben mit láttak mikor leigazolták?
több mint 3 éve
Jó lehetne egy random generátor is belőle annyira kiszámíthatatlan 🙂Azert ez eros, ennyi esszel oruljon hogy profi focista lett, nála szerintem ez a max.Pont hogy az van mögötte, hogy kb ő a világ jelenlegi legdinamusabb és legagilisebb játékosa...Vini egy idióta. Tényleg nincs egy minimális agya sem. Arca van, de sokminden nincs mögötte.én aljasnak nem nevezném...azért ezek a srácok sokkal keményebbek, mint mutatják a pályán, mindenre rájátszanak...a rövid fetrengés után szerencsére mindegyik feláll (mindkét oldalon) és 10 mp múlva már sprintel...ez csak a bírónak szól, persze az tény, hogy kaphatott volna simán lapot, de azért a pályán Vinni is érdekes, hogy 10 cm-ről üvölt a bírónak a sárga után...Lehet, attól függetlenül 3 elég aljas szabálytalanságot követett el, ami ugyan igaz, hogy egyik sem rögtön piros, de nekem ettől nem legszimpatikusabb.azért ha kapott volna a egy sárgát, gondolom visszafogottabb lett volna utána...de mondjuk ha ezekért a szabálytalanságokért egyből adnák a pirosat, akkor tényleg nem lenne a pályán, de akkor sok meccset nem is fejeznének be...Ja, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
a 2. félidőben úgyis csak a reál lesz a pályán...a Barca gyenge, nem a bírókkal kell foglalkozni, főleg ha nem 11-esek meg gólok kérhetőek számon rajta
Klaci79
Amúgy én nem nagyon szoktam birkózni, most sem rá fogom, mert nem amiatt van hátrányban a Real (sokkal inkább az idén már sokadik impotens játék miatt), de az, hogy Gavi megúszta sárga nélkül nekem szúrja a szemem kicsit.
roberto23
inkább élvezni kell a meccset, még 135 perc
Klaci79
Viszont nálam ezek a labda már sehol, de azért finoman odaütök torokra már aljas. De mindegy, nincs jelentősége, pláne hogy most meg a semmiért kapott egy lapot. Lényeg, hogy képben van a bíró.
roberto23
Ha esze, született labdaérzéke és lövőtechnikája is lenne egy Ronaldo 2.0 lehetne
FLZOLI
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Azert ez eros, ennyi esszel oruljon hogy profi focista lett, nála szerintem ez a max.Pont hogy az van mögötte, hogy kb ő a világ jelenlegi legdinamusabb és legagilisebb játékosa...Vini egy idióta. Tényleg nincs egy minimális agya sem. Arca van, de sokminden nincs mögötte.én aljasnak nem nevezném...azért ezek a srácok sokkal keményebbek, mint mutatják a pályán, mindenre rájátszanak...a rövid fetrengés után szerencsére mindegyik feláll (mindkét oldalon) és 10 mp múlva már sprintel...ez csak a bírónak szól, persze az tény, hogy kaphatott volna simán lapot, de azért a pályán Vinni is érdekes, hogy 10 cm-ről üvölt a bírónak a sárga után...Lehet, attól függetlenül 3 elég aljas szabálytalanságot követett el, ami ugyan igaz, hogy egyik sem rögtön piros, de nekem ettől nem legszimpatikusabb.azért ha kapott volna a egy sárgát, gondolom visszafogottabb lett volna utána...de mondjuk ha ezekért a szabálytalanságokért egyből adnák a pirosat, akkor tényleg nem lenne a pályán, de akkor sok meccset nem is fejeznének be...Ja, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
a 2. félidőben úgyis csak a reál lesz a pályán...a Barca gyenge, nem a bírókkal kell foglalkozni, főleg ha nem 11-esek meg gólok kérhetőek számon rajta
Klaci79
Amúgy én nem nagyon szoktam birkózni, most sem rá fogom, mert nem amiatt van hátrányban a Real (sokkal inkább az idén már sokadik impotens játék miatt), de az, hogy Gavi megúszta sárga nélkül nekem szúrja a szemem kicsit.
roberto23
Klaci79
Viszont nálam ezek a labda már sehol, de azért finoman odaütök torokra már aljas. De mindegy, nincs jelentősége, pláne hogy most meg a semmiért kapott egy lapot. Lényeg, hogy képben van a bíró.
roberto23
Ha esze, született labdaérzéke és lövőtechnikája is lenne egy Ronaldo 2.0 lehetne
FLZOLI
több mint 3 éve
Pont hogy az van mögötte, hogy kb ő a világ jelenlegi legdinamusabb és legagilisebb játékosa...Vini egy idióta. Tényleg nincs egy minimális agya sem. Arca van, de sokminden nincs mögötte.én aljasnak nem nevezném...azért ezek a srácok sokkal keményebbek, mint mutatják a pályán, mindenre rájátszanak...a rövid fetrengés után szerencsére mindegyik feláll (mindkét oldalon) és 10 mp múlva már sprintel...ez csak a bírónak szól, persze az tény, hogy kaphatott volna simán lapot, de azért a pályán Vinni is érdekes, hogy 10 cm-ről üvölt a bírónak a sárga után...Lehet, attól függetlenül 3 elég aljas szabálytalanságot követett el, ami ugyan igaz, hogy egyik sem rögtön piros, de nekem ettől nem legszimpatikusabb.azért ha kapott volna a egy sárgát, gondolom visszafogottabb lett volna utána...de mondjuk ha ezekért a szabálytalanságokért egyből adnák a pirosat, akkor tényleg nem lenne a pályán, de akkor sok meccset nem is fejeznének be...Ja, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
Klaci79
roberto23
Klaci79
roberto23
több mint 3 éve
Azért a torokra odaütök,úgy hogy a labda sehol nincs azért az aljas kategória nálamén aljasnak nem nevezném...azért ezek a srácok sokkal keményebbek, mint mutatják a pályán, mindenre rájátszanak...a rövid fetrengés után szerencsére mindegyik feláll (mindkét oldalon) és 10 mp múlva már sprintel...ez csak a bírónak szól, persze az tény, hogy kaphatott volna simán lapot, de azért a pályán Vinni is érdekes, hogy 10 cm-ről üvölt a bírónak a sárga után...Lehet, attól függetlenül 3 elég aljas szabálytalanságot követett el, ami ugyan igaz, hogy egyik sem rögtön piros, de nekem ettől nem legszimpatikusabb.azért ha kapott volna a egy sárgát, gondolom visszafogottabb lett volna utána...de mondjuk ha ezekért a szabálytalanságokért egyből adnák a pirosat, akkor tényleg nem lenne a pályán, de akkor sok meccset nem is fejeznének be...Ja, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
FLZOLI
Klaci79
roberto23
Klaci79
roberto23
Klaci79